2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimde doktor 41 kadar bekliycez dedi benim en fazla 6 gunum kaldi bugun 40+1 im dun doktora gittik aciklik yok dedi nts de sanci cikti yatis yapmak istedi ben istemedim pazartesi tekrar kontrole gel dedi bakalim insallah o zamana kadar kendi gelir bebgin hareketlerini kontrol et dedi bu kadar insallah dogumlarimiz kolay olur

Çok geçmiş olsun canım; Allah en kısa zamanda şifasını versin Üzme kendini neredeyse tüm bebeklerde oluyor sarılık ; hızlıca iyileşicek eminim

5.gün dediği ne biz gittik doktor sadece 2. Topuk kanı aldı o kadar bize hiç bir bilgi vermedi
hatirlamiyorum be canim.bissuru hormon testi lazmiis.karaciger bobrek vs saydi da saydi ama gel görki tek hatirladigim bunlar.ama kafam o kadar daginikti ki.hatirlayamiyorum

Ya bu sarılık neymiş sinirlerimi bozdu benimde. İnşallah yarına çıkar kuzu ya.

Heyecan var mı? Biraz saçma bir soru ama olmaması imkansız çünkü.

Ya ben normalde çok soğukkanlı bi tipimdir pek heyecanlanmam ama bebişi kucağıma aldığım anı hayal ettikçe yeni aşık olan ergenler gibi kalbim pır pır ediyor
Yarın 40 haftam doluyo ama belirti yok heralde 41 i de beklemeye devam galiba grubun son annesi ben olacağım

Sekreterler de ayrı bir dünya zaten . Herkes bizden anlayış bekliyor bize anlayış gösteren yok. İnşallah geçecek bu günlerimiz. Çocuklarımız sağlıklı olsa da evden hiç çıkarmasak sarıp sarmalasak

amin canım Allah razı olsun

Cok gecmis olsun rabbim en kisa zamanada sifasini versin canim

Maşallah ne güzel doğum olmuş ; inşallah darısı bizlerin başına
Allah analı babalı büyütsün

Yalniz degilsin canim merak etme bende bugun 40+1 belki supriz yapar gelir senin bebis

Kızlar normal doğum dikişlerimiz kendiliğinden düşecek değil mi bizim gidip doktorda aldırmamız gerekmiyor değil mi

Ayy sağ salim kavuş bebeğine inşallah canım benim dualarım seninle
Canım geçmiş olsun iyi düşmüş değeri akşama çıkarsınız inşallah
Kızlar ben çıktım spinal oldum 3280 doğdu meleğim ama solunumda bi sıkıntısı varmış çocuk doktoru bakıyor şimdi doğumda gördüm odaya geldim yoktu dua edin meleğime
Maşallah cok güzel doğmuş kilosu falan iyi hemen toparlar üzülme gözünüz aydın

Şimdi dediğin gibi yapıyorum canım. Dünden bugğne 95 gram almış. Sağolasın.
Kızlar ben çıktım spinal oldum 3280 doğdu meleğim ama solunumda bi sıkıntısı varmış çocuk doktoru bakıyor şimdi doğumda gördüm odaya geldim yoktu dua edin meleğime
CCanım hayırlı olsun, en kısa zamanda yanına gelir inşallah
Benim bile içim şişti. Ne kadar karamsar bir insanmış. İnşallah iyi çıkar sonucun canım.
İnşallah canım şimdi kan alındı sonucu bekliyorum bakalım. Bende hep kendime kızdım keşke daha çok besleseydim diye.
Çok geçmiş olsun canım; Allah en kısa zamanda şifasını versin Üzme kendini neredeyse tüm bebeklerde oluyor sarılık ; hızlıca iyileşicek eminim
Sağol canım.

Kendiliginden dusuyor canim ben doktora gitmemistim sorun da olmadi giden varmidir bilemiyorum
Ben bugğn kontrole gittim baktı dikişlerin gayet iyi dedi bir sıkıntı yok 40ın çıkınca kontrole gel yine dedi ama dikişleri sormayı unuttum o da bir şey demedi kendiliğinden mi düşecek diye

Ben bugğn kontrole gittim baktı dikişlerin gayet iyi dedi bir sıkıntı yok 40ın çıkınca kontrole gel yine dedi ama dikişleri sormayı unuttum o da bir şey demedi kendiliğinden mi düşecek diye
Kendiliginden dusuyor bildigim kadariyla ben hic gitmemistim kontrole kayniyor zaten kendiliğinden iyilesiyor sorun olmuyor

Canım şükürler olsun gözün aydın başta olabiliyor inşallah toparlar kısa sürede gelir yanına bebeğin Sen nasılsın ağrın sızın var mı? Nasıl geçti doğum? Zor oluyor mu spinal?
Canım gözün aydın olsun allah yar ve yardımcın olsun inşallah üzülme inşallah kötü hiçbişey olmaz . Bu mübarek gün suyu hürmetine
Çok saolun kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin doğumum rahat geçti bebeğimi getirdiler hemen yanıma öptüm kokladım ama odaya gelince yoktu çok zor bomboş yatak duruyor karşımda şimdi şu ve kahveye izin verdiler 2 saat sonrada yemek açlıktan bayılıcam ama kızımı görememek hepsinden kötü Allah'tan fotoğrafları var ona bakıp bakıp duruyorum Rabbim beterinden korusun biran önce gelir inş.yanıma

Eklentiler

• IMG-20200417-WA0020.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 101
Oyy masallah cirkin sey rabbim korusun seni insallah allahin izniyle hersey yoluna girer sen icini ferah tut canim

Cok gecmis olsun rabbim en kisa zamanada sifasini versin canim
Amin canım.
İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…