Benimde doktor 41 kadar bekliycez dedi benim en fazla 6 gunum kaldi bugun 40+1 im dun doktora gittik aciklik yok dedi nts de sanci cikti yatis yapmak istedi ben istemedim pazartesi tekrar kontrole gel dedi bakalim insallah o zamana kadar kendi gelir bebgin hareketlerini kontrol et dedi bu kadar insallah dogumlarimiz kolay olurHepimiz sağlıkla kavuşalım da inşallahSon haftalar insan daha bir sabırsız, telaşlı oluyormuş Her şey yolunda giderse 41 dolana kadar bekleyeceğiz, senin doktorun ne diyor? Bizimkinin en fazla 10 günü var. Bir güzellik yapıp haftaya gelir inşallah
Çok geçmiş olsun canım; Allah en kısa zamanda şifasını versinKızlar benim kızçe sarılık oldu. Fototerapi için hastaneye yatması gerek dediler ama çoğu hastane bebeği yoğun bakımda takip ediyor. Resmen araya taraya bir tane hastane bulduk çok şükür şimdi yanımda fototerapi alıyor bebeğim. 1 gece bile ayrı kalmak düşüncesi bu kadar zorken Allah bebeği yoğun bakımda olan arkadaşlarımıza sabır versin, bebişlerine de şifa versin inşallah.
hatirlamiyorum be canim.bissuru hormon testi lazmiis.karaciger bobrek vs saydi da saydi ama gel görki tek hatirladigim bunlar.ama kafam o kadar daginikti ki.hatirlayamiyorum5.gün dediği ne biz gittik doktor sadece 2. Topuk kanı aldı o kadar bize hiç bir bilgi vermedi
Ya bu sarılık neymiş sinirlerimi bozdu benimde. İnşallah yarına çıkar kuzu ya.
Heyecan var mı? Biraz saçma bir soru ama olmaması imkansız çünkü.
Sekreterler de ayrı bir dünya zaten . Herkes bizden anlayış bekliyor bize anlayış gösteren yok. İnşallah geçecek bu günlerimiz. Çocuklarımız sağlıklı olsa da evden hiç çıkarmasak sarıp sarmalasakaynen oyle..giriş yaparken hemen islem yapmadi sekreterler ve kimse yokken bekletti beni en sonunda kizdim ya lutfen biri islem yapabilir mi bu yenidogan dedim.islem yaparken islem alamiyoruz diyo bi de.ama iki kisiniz biriniz alabilirsiniz dedim.burada can bekliyor can sizin islemden onemlidir dedim.haninefendi bizimki de can deyince sizinki cansa benimkide canan aliyormusunuz doktora gidiyorum.yoksa direk dedim.hemen aldilar.
hhaklısin korkuyoruz.okudum dun gece senin yasadiklarini ama inan ne diyecegimi bilemedim.gruba ilk dahil olduugmdan beri az cok tanistik.uzuntunuz uzuntu oluyor icime.Allah tez zamanda kavustursun insAllah yavruna ❣❣
Cok gecmis olsun rabbim en kisa zamanada sifasini versin canimKızlar benim kızçe sarılık oldu. Fototerapi için hastaneye yatması gerek dediler ama çoğu hastane bebeği yoğun bakımda takip ediyor. Resmen araya taraya bir tane hastane bulduk çok şükür şimdi yanımda fototerapi alıyor bebeğim. 1 gece bile ayrı kalmak düşüncesi bu kadar zorken Allah bebeği yoğun bakımda olan arkadaşlarımıza sabır versin, bebişlerine de şifa versin inşallah.
Maşallah ne güzel doğum olmuş ; inşallah darısı bizlerin başınaMerhaba kızlar dün doğum yaptım ben saat 4 e doğru suyum geldi hastaneye geldik 6 da suni sancı verdiler. Açılmalarım çok hızlı oldu akşam saat 9.30 da kızımızı kucağımıza verdiler. Çok şükür. Yalnız çok fazla kanamam oldu sızıntı vardı gece tekrar dikiş attılar anestezinin etkisiyle uyuyakalmışım. Çok kolay ve rahat bir doğum oldu kanama kısmı hariç. Doğum yapmayan arkadaşlara böyle güzel doğumlar dilerim.çok tatlı minnoş 2900 doğdu en son 3200 ölçmüşlerdi.
Hadi yaahatirlamiyorum be canim.bissuru hormon testi lazmiis.karaciger bobrek vs saydi da saydi ama gel görki tek hatirladigim bunlar.ama kafam o kadar daginikti ki.hatirlayamiyorum
Yalniz degilsin canim merak etme bende bugun 40+1 belki supriz yapar gelir senin bebisYa ben normalde çok soğukkanlı bi tipimdir pek heyecanlanmam ama bebişi kucağıma aldığım anı hayal ettikçe yeni aşık olan ergenler gibi kalbim pır pır ediyor
Yarın 40 haftam doluyo ama belirti yok heralde 41 i de beklemeye devam galiba grubun son annesi ben olacağım
Kendiliginden dusuyor canim ben doktora gitmemistim sorun da olmadi giden varmidir bilemiyorumKızlar normal doğum dikişlerimiz kendiliğinden düşecek değil mi bizim gidip doktorda aldırmamız gerekmiyor değil mi
Ayy sağ salim kavuş bebeğine inşallah canım benim dualarım seninleKızlar ben doğuruyommmNstde sancılar çok sık çıktı ben hissetmesem de.. Muayenede 3-4 cm açıklık vardı. Doktor göndersem de geri geleceksin dedi. Ay bir de çok kan aktı bacaklarımdan süzüldü niye ki anlamadım. Şimdi yatış açtıracağız, öğlen alacakmış doğuma.. Dua edin nolur. Korku değil ama heyecan var çok
Canım geçmiş olsun iyi düşmüş değeri akşama çıkarsınız inşallah18le yatış yaptık canım. 10 saattir fototerapi alıyor 14.7 olmuş değer. Doktor biraz daha düşürelimki tekrar yükselmesin dedi. Öğlen 3te yine kan alınacak. İnşallah 1 gece daha kalmamıza gerek kalmaz.
Canımcım benim sütüm baya iyi geliyor. Emziriyorum 2 saat sonra sağıyorum bir göğüsten 40-60 cc falan geliyor. Mama da verdim ama neden bu kadar uzadı anlamadım. Neyse hayırlısı olsun, iyileşsinde varsın 3 gün sonra çıkalım.
Maşallah cok güzel doğmuş kilosu falan iyi hemen toparlar üzülme gözünüz aydınKızlar ben çıktım spinal oldum 3280 doğdu meleğim ama solunumda bi sıkıntısı varmış çocuk doktoru bakıyor şimdi doğumda gördüm odaya geldim yoktu dua edin meleğime
Şimdi dediğin gibi yapıyorum canım. Dünden bugğne 95 gram almış. Sağolasın.agacsizkoalaa canım size de geçmiş olsun. Neyse ki yanında kalıyormuşsun bebişin. Sütüm var diyip güvendim canım ben de sağıp sağıp dolaba attım ilk günler bebek emiyor doyuyor diye. Bebek kendini doyuramıyormuş. Emzirdikten sonra üzerine sütünden biraz ver hep öyle öyle toparlanıp güçleniyorlar ancak. Güzel emebilse 3 saat aralık ideal olanı 3 kg üstü bebekler 3 saat arayla. 3 kg altı olanlar 2 saat arayla beslenir. 3 saatte bir verdiğin yada bebeğin alabildiği miktar önemli 1 ayın içindeki bebekler 30-90cc arası öğünlerde almalılar. Benim oğlan emiyor yutup yutup çekiliyor memeden. Sonra sağdığım sütten veriyorum onu da içiyor gözü kapalı. Sonra sağıyorum 30-40 cc falan çıkıyor tek memeden. Yani hepsini içemeden çekiliyor yorulup.
CCanım hayırlı olsun, en kısa zamanda yanına gelir inşallahKızlar ben çıktım spinal oldum 3280 doğdu meleğim ama solunumda bi sıkıntısı varmış çocuk doktoru bakıyor şimdi doğumda gördüm odaya geldim yoktu dua edin meleğime
Benim bile içim şişti. Ne kadar karamsar bir insanmış. İnşallah iyi çıkar sonucun canım.doktora gittik geldik.tahlil aldi.sonuc bekliyoruz.insAllah yogun bakimlik olmazsin dedi bana doktor.fototerapiiden yirtarsin inşaallah dedi.canimi cok sıktı.diger doktor gelme demisti.ama 5 . gun cok onemliymis.troid testi vs yapilmaliymis.troidi varsa bebegin ve senin haberin yoksa tedavi olmuyorsa hergün 10 puan duser zekasi dedi.1. ayda geldiginde cok gec olabilir dedi.koronadan korkuyorsun ama taramalari aksatirsan hic iyi sonuc olmayabilir dedi.bende diger doktor 5. gun cagirmadi ama dedim.ben cagiriyorum kardesim dedi.ama yenidoganin riski fazlaymis dedim.o da asil sen risk altındasın dedi.ben de bebeklerin bagisikligi dusuk oluyormus korkuyorum dedim.o da kim uydurmus onu burada insanlarin riski %10 ise bebeğin %0.5 dedi. koronadan korkmayin herkes korona olacak birgun dedi.ben de olalim ama ilac bulunana kadar olmayalim diye korunuyoruz dedim.o da ilac falan bulunmaz dedu.umudu kesin bulunsa bulunurdu dedi.olsa olsa ası bulunur o toparlar belki dedi.icimi karartti adam.sistim kızlar sistim
dua edin kızlar bisi olmasin.sonuc hafif ciksin❣
İnşallah canım şimdi kan alındı sonucu bekliyorum bakalım. Bende hep kendime kızdım keşke daha çok besleseydim diye.agacsizkoalaa canim bu sarılık beslenmeyle atiliyor evet ama bir bebek sarilik olacaksa ne kadar beslersen besle oluyor onu anladim. beş alti günde bir kutu mamayi verdim, üstüne emzirdim ki sütüm de vardi anlıyorum üçüncü çocuk. hem de saatte bir besledim. emme refleksi çok iyiydi. cisli bez sayisi çoktu. günlük 10dan fazla bez aliyordum dolu dolu dolu. yine oldu. şükür ki öyle beslemisim yoksa daha çok kalirdi belki de hastanede..
biraz da bünyeden kaynakli bence. büyük kizimda anlammasim iki gün aç kalmış neredeyse. ne sarılık oldu ne birsey. iki küçük uğraştırdı bizi mama ve memeye ragmen.
insallah düşer kuzunun sarılığı da öğlene çıkarsınız. sonra da yavaş yavaş atiyorlar zaten. tekrardan geçmiş olsun
Sağol canım.Çok geçmiş olsun canım; Allah en kısa zamanda şifasını versinÜzme kendini neredeyse tüm bebeklerde oluyor sarılık ; hızlıca iyileşicek eminim
Ben bugğn kontrole gittim baktı dikişlerin gayet iyi dedi bir sıkıntı yok 40ın çıkınca kontrole gel yine dedi ama dikişleri sormayı unuttum o da bir şey demedi kendiliğinden mi düşecek diyeKendiliginden dusuyor canim ben doktora gitmemistim sorun da olmadi giden varmidir bilemiyorum
Kendiliginden dusuyor bildigim kadariyla ben hic gitmemistim kontrole kayniyor zaten kendiliğinden iyilesiyor sorun olmuyorBen bugğn kontrole gittim baktı dikişlerin gayet iyi dedi bir sıkıntı yok 40ın çıkınca kontrole gel yine dedi ama dikişleri sormayı unuttum o da bir şey demedi kendiliğinden mi düşecek diye
Canım şükürler olsun gözün aydınbaşta olabiliyor inşallah toparlar kısa sürede gelir yanına bebeğin Sen nasılsın ağrın sızın var mı? Nasıl geçti doğum? Zor oluyor mu spinal?
Canım gözün aydın olsun allah yar ve yardımcın olsun inşallah üzülme inşallah kötü hiçbişey olmaz . Bu mübarek gün suyu hürmetine
Çok saolun kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin doğumum rahat geçti bebeğimi getirdiler hemen yanıma öptüm kokladım ama odaya gelince yoktu çok zor bomboş yatak duruyor karşımda şimdi şu ve kahveye izin verdiler 2 saat sonrada yemek açlıktan bayılıcam ama kızımı görememek hepsinden kötü Allah'tan fotoğrafları var ona bakıp bakıp duruyorum Rabbim beterinden korusun biran önce gelir inş.yanımaAyy sağ salim kavuş bebeğine inşallah canım benim dualarım seninle
Canım geçmiş olsun iyi düşmüş değeri akşama çıkarsınız inşallah
Maşallah cok güzel doğmuş kilosu falan iyi hemen toparlar üzülme gözünüz aydın
İnş canım saolKendiliginden dusuyor bildigim kadariyla ben hic gitmemistim kontrole kayniyor zaten kendiliğinden iyilesiyor sorun olmuyor
Oyy masallah cirkin sey rabbim korusun seni insallah allahin izniyle hersey yoluna girer sen icini ferah tut canimÇok saolun kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin doğumum rahat geçti bebeğimi getirdiler hemen yanıma öptüm kokladım ama odaya gelince yoktu çok zor bomboş yatak duruyor karşımda şimdi şu ve kahveye izin verdiler 2 saat sonrada yemek açlıktan bayılıcam ama kızımı görememek hepsinden kötü Allah'tan fotoğrafları var ona bakıp bakıp duruyorum Rabbim beterinden korusun biran önce gelir inş.yanıma
Amin canım.Cok gecmis olsun rabbim en kisa zamanada sifasini versin canim
İnşallah canımAyy sağ salim kavuş bebeğine inşallah canım benim dualarım seninle
Canım geçmiş olsun iyi düşmüş değeri akşama çıkarsınız inşallah
Maşallah cok güzel doğmuş kilosu falan iyi hemen toparlar üzülme gözünüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?