- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Hmmm düşük derecede yıkamak iyi olur demekki canım tşk ederimBen petrol yeşilini aldım onun canım ama soluyor dikkat et açık renk bi şeyin varsa beraber atma makinaya.. Kontrol ettim makinaya atmadan ama hafife almıştım bişey olmaz diye bi kaç beyaz kıyafetime geçmişti canım.
Bi kez yaptıysan yine yaparsınMarka değil kız instada bi sayfadan aldım 50 liraya. Ya kendime bağladım.sorun yok ama bebeyi içine koyamiyorum aynanın karşısında saf gibi kalıyorum öylebi kez öyle böyle yerlestirdim rahat etti ama minik becerebilsem bence süper icat
Yok canım kullanılıyor erken değil de beceremiyorumBen denemedim çocuksuz bi yaptım nasıl oluyor diye de. Oğlanı koyup denemeye cesaret edemedim bişimdi kullanılabilir mi acaba erken mi yoksa
Al gitsin yaparsan bana da anlatırsınBi kez yaptıysan yine yaparsınalıyorum valla ben de o zaman ya, en azından yemeklerimi yiyebilirim canım istediğinde diye düşünüyorum
Kaç günlük bebeğin canm? Aç bırakmamaya çalış sarılık riski olmasın birde o da zor. Eds sistemi dene birde duydun mu bilmiyorum ama ben aldım olmadı beceremedik sondadan mama gelmedi birde acıkınca acayip bağırıyor almiyo ağzına bisey pes ettim mecbur napiyim tek doysun da önemli olan anne sütü de vermekse emzirerek değil sağarak verme şansımız var ve öyle yapıyorum azaldı iyice ama bir damlası bile önemli benim için cani sagolsun diyorum üzülmüyorum artık. Etrafımdakiler de emzirdin sütü gelir deyip duruyolar bilmiyolar çok uğraştım tutmuyo anlatamıyorum. Gece emzir vs her kafadan ayrı ses başta onlar da bunaltiyodu üzüyordu smdi sadece sinirlerimi bozuyorlar. Doyuyor bebeğim aç değil ve bunu biliyorum çok şükür her günümüze ve sağlığı da yerinde başka Allahtan ne isteyim kiTakiyorum canim hemde nasil bugun ölümüne agladim cunku bebegim gun boyu ac kaldi hic emmedi gece uykuda bile emmedi .ac olunca uyumadi . Surekli aglak surekli huzursuz . Peki dedim verdim bineronu verdim mamayi . Huzursuzca doydu . Ama uykuya dalamiyor . Mucadele etmemden huzuru da kacti . Cok mutsuzuz ikimizde . Tek yapmasi gereken mememi emmekti neden boyle en basindan beridir bilmiyorum ama biberonda iyice tetikledi . Vaz gecersem daha da unutur emmeyi diye cok agladim ama cocugumun o halindense kabullendim .
Sanırım bedavaya getireceğim şimdi bi arkadaşım bende var dedi Çarşamba vercek banaAl gitsin yaparsan bana da anlatırsınama çok para verme derim fahiş fiyatlar var piyasada. Benim aldığım gayet sağlam geldi mesela
Eşimde de bende de yok ki öyle göz enfeksiyonu .Sizlerden bulaşmıştır belki benim de gözlerim çok fena enfeksiyon kaptı doktor bebeğe bulaştırma dedi
Valla benim bildiğim sadece çocuk parası var. Süt parası rapor parası bunlar da mi herkese veriliyor canm yeni duydum senden.?Kızlar selam. Nasılsınız? Ben yorgun ve uykusuzum eminim siz de öylesiniz.Rapor parası süt parası falan yatan var mı? Toplam ne kadar yatmış? Ayrı ayrı yatmış bana hepsi süt parası diye geçiyor mesajda. Sizde durum ne?
Kolay geçirsin inşallah kuzucuk. Biz de yarın 40 günlüğüz inşallahBizim bugün 2.ay doldu. Aşımız çarşamba olacak verem aşısı haftanın tek bir günü geliyor sağlık ocaklarına. Aradım çarşamba sabahtan gelin dedi ebe. 2 doz yapılan aşıyı alacaz biz. Biri 3.doz biri 2 doz yapılıyor. Eczaneden alıp gidecez zaten ağzına damlatılıyor tadı da güzel şap şup yalayıp bitiriyorlar. Kızımda da yaptırmıştık. Verem aşısı ağır oluyor biraz 3 gün banyo yasak. Öncesinde banyosunu yaptırın dedi ebe. Canlı bir aşı olduğundan hafif ateş yapabiliyor. Bakalım yaptırınca da yazarım nasıl geçtiğini
Canm ufala sertleşince bana öyle dediler. Hatta arada olmadan yap diyolar ben sürekli bakıyorum sertliğine. Masaj yap geçmezse doktoruna yada saglik ocağına danış canm.kizimin memeleri findik gibi sert
Ben 1 ay aşısına gittiğimde 2 yda 3 doz vs demediler hiç. 4 5 gün banyo yapılmıyor dedi verem tutması için sadece. Eczane diyen de olmadı gidince anlayacağım galibaBizim bugün 2.ay doldu. Aşımız çarşamba olacak verem aşısı haftanın tek bir günü geliyor sağlık ocaklarına. Aradım çarşamba sabahtan gelin dedi ebe. 2 doz yapılan aşıyı alacaz biz. Biri 3.doz biri 2 doz yapılıyor. Eczaneden alıp gidecez zaten ağzına damlatılıyor tadı da güzel şap şup yalayıp bitiriyorlar. Kızımda da yaptırmıştık. Verem aşısı ağır oluyor biraz 3 gün banyo yasak. Öncesinde banyosunu yaptırın dedi ebe. Canlı bir aşı olduğundan hafif ateş yapabiliyor. Bakalım yaptırınca da yazarım nasıl geçtiğini
Yenidoğan memesi öyle olabilir, kendiliğinden geçer zamanla, dokunmasan daha iyi.internetten bakabilirsin. Ovalamak ve dokunmak önerilmiyor.benim oğlumunki de şu an öylekizimin memeleri findik gibi sert
Süt parası için başvuru yapılıyor canım. Rapor parası da çalışıyor isen veriliyor. Doğumdan önce 8,doğumdan sonra 8 hafta rapor veriliyor. Onun parası bu.Valla benim bildiğim sadece çocuk parası var. Süt parası rapor parası bunlar da mi herkese veriliyor canm yeni duydum senden.?
Mersin’desiniz sanırım nursel hanımı ben de duydum. Biz de ona gidecek gibiyiz.sütün yağlı olduğunu anlamak için sağıp bekletun yağ üst kısımda kalıyor anca öyle belli olur
edevlette doğum bilgileri var baş ölçüsü de yazar
bizim çocuk doktoru nursel basut o veriyor sanirim bi ınstagramdan bakin tatlı bir kadın işinde de çok iyidir
ay nasıl sevindim mutlu oldum masallah. bütün bebelerin bol sütü olsun inşallah
kesinlikle stres sütü azaltiyor
evet bende de oluyor
Yaaa benjmki de dünden beri kaka yapmıyor usudumu acaba ondan mi yapmıyorBende az soyundurdum bugün çok sıcak diye gaz birikti hemen agladi giydirdim rahatladi hazır değil sanırım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?