2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hmmm düşük derecede yıkamak iyi olur demekki canım tşk ederim

Bi kez yaptıysan yine yaparsın alıyorum valla ben de o zaman ya, en azından yemeklerimi yiyebilirim canım istediğinde diye düşünüyorum

Reactions: Kuf
Ben denemedim çocuksuz bi yaptım nasıl oluyor diye de. Oğlanı koyup denemeye cesaret edemedim bi şimdi kullanılabilir mi acaba erken mi yoksa
Yok canım kullanılıyor erken değil de beceremiyorum

Bi kez yaptıysan yine yaparsın alıyorum valla ben de o zaman ya, en azından yemeklerimi yiyebilirim canım istediğinde diye düşünüyorum
Al gitsin yaparsan bana da anlatırsın ama çok para verme derim fahiş fiyatlar var piyasada. Benim aldığım gayet sağlam geldi mesela

Kaç günlük bebeğin canm? Aç bırakmamaya çalış sarılık riski olmasın birde o da zor. Eds sistemi dene birde duydun mu bilmiyorum ama ben aldım olmadı beceremedik sondadan mama gelmedi birde acıkınca acayip bağırıyor almiyo ağzına bisey pes ettim mecbur napiyim tek doysun da önemli olan anne sütü de vermekse emzirerek değil sağarak verme şansımız var ve öyle yapıyorum azaldı iyice ama bir damlası bile önemli benim için cani sagolsun diyorum üzülmüyorum artık. Etrafımdakiler de emzirdin sütü gelir deyip duruyolar bilmiyolar çok uğraştım tutmuyo anlatamıyorum. Gece emzir vs her kafadan ayrı ses başta onlar da bunaltiyodu üzüyordu smdi sadece sinirlerimi bozuyorlar. Doyuyor bebeğim aç değil ve bunu biliyorum çok şükür her günümüze ve sağlığı da yerinde başka Allahtan ne isteyim ki

Kızlar selam. Nasılsınız? Ben yorgun ve uykusuzum eminim siz de öylesiniz. Rapor parası süt parası falan yatan var mı? Toplam ne kadar yatmış? Ayrı ayrı yatmış bana hepsi süt parası diye geçiyor mesajda. Sizde durum ne?

Valla benim bildiğim sadece çocuk parası var. Süt parası rapor parası bunlar da mi herkese veriliyor canm yeni duydum senden.?

Kolay geçirsin inşallah kuzucuk. Biz de yarın 40 günlüğüz inşallah

Ben 1 ay aşısına gittiğimde 2 yda 3 doz vs demediler hiç. 4 5 gün banyo yapılmıyor dedi verem tutması için sadece. Eczane diyen de olmadı gidince anlayacağım galiba

yagmur1212 teşekkür ederim canım .
Lepistesb biz şu an 36 günlüğüz . Ben de eds , kaşık , şırınga denedim . En son kaşık biberon denememiştim onu da getirttim denedim ama benimki acıkınca çıldırıyor .o da olamadı . Bütün bunlarla mücadele etmek çok zor ve sabır işi gerçekten . Başarabilirsen ne mutlu . Ha bir de medela nın Calma diye bir biberonu var onu denedim o da olmadı . 2 gün önce ebe arkadaşımın tavsiyesi üzerine ten tene temas için bebeğimle birlikte duşa girdim . Eşim de üzerimize su döktü . Ve bebeğim göğsümü banyoda tuttu , nasıl mutlu oldum tarif edemem . Ama hasta olur korkusu ile hemen çıktık. Bunu sürekli yapmak istiyorum çok umutlandım ancak evimiz kuzey cephe ve doğalgaz yakıyoruz hala bebek üşümesin diye . Hasta olacak diye korktuğuM için bir daha giremedim öyle . Denemeni tavsiye ederim . Bebek sanırım çıplakken ve su varken kendini anne karnında gibi hissedİyor. Yapabiliyorsan sen bunu her gün yap . Denemeye değer , pes etme . Sen bizden daha sonra doğum yaptın sanırım daha küçük daha kolay olur belki . Şu an ben de sağım yapıyorum . Düzenli sağım yapayım dedim bu ikinci günümdü , sağ göğsüm kanamış resmen . Ama ona rağmen devam edeceğim ona da . Bugün aralıkları uzattım açıdan dolayı ama umarım pes etmem . Annelik gerçekten büyük delilik ama mükemmel bir duyguymuş minikbebegim9640 seni de etiketleyim canım .

Valla benim bildiğim sadece çocuk parası var. Süt parası rapor parası bunlar da mi herkese veriliyor canm yeni duydum senden.?
Süt parası için başvuru yapılıyor canım. Rapor parası da çalışıyor isen veriliyor. Doğumdan önce 8,doğumdan sonra 8 hafta rapor veriliyor. Onun parası bu.

Mersin’desiniz sanırım nursel hanımı ben de duydum. Biz de ona gidecek gibiyiz.

Arkadaşlar naçizane bir fikrimi söylemek istiyorum ben emzirme konusunun gereksiz abartıldığını düşünüyorum sizler tarafından değil çevredeki baskıcı kaynanalar komşular akrabalar vs tarafından biz anneyix sırf ten tene temas için bile emzirmeye çalışırız ama göğüsler kanıyorsa bebek de açsa kimse bebeği bizden çok düşünemez sizin vicdanınız ve gönlünüz rahatsa tokluğundan emin değilseniz mama da verin yeter ki bu kadar üzgün olmayın benim annem bizim hiçbirmizi emzirememiş birimiz dereceli bir bilgisayar mühendisi diğerimiz öğretmen diğerimiz elektrik teknisyeni hepimiz Bişiker olduk gayet de sağlıklıyız kulakları tıkamayı öğrenmemiz lazım önemli olan bizim vicdanlarımızın rahat olması.. ben en başından beri alabilirse anne sütü alsın diyorum bunjn için silikon uçlar malt içecekleri damlalar çaylar aldım bebek tutmadı pes etmedim ama mama da verdiğimde pişmanlık duymadım sütüm yetiyor gibi sadece günde bir kere mama veriyorum uzun uyuması için akşam saatlerinde onun dışında hala emziriyorum ve sağıp veriyorum ben uyurken biberonla içiyor uyanıkken her ikisi de duruma göre değişiyor başta tutmadığında da yeterki anne sütü olsun biberon da olda olur dedim biraz büyüyünce tuttu tutmasa da anne sütü olsun diye sağar verirdim o da olmasaydı mama verirdim ve pişmanlık duymazdım ilk çocuğumda öğrendiğim ve tavsiye edeceğim şey kimseyi takmayın dinlemeyin vicdanen rahatsanız sorun yok... benim bebeğimde de su an göbek fıtığı var yine bir sürü şey denilecek ama ben ne ağlattım ne hata yaptım muhtemelen çok ıkındığı için oldu ama çaresi var süt yolda mama var cResi olan şeyler için üzmeyin kendinizi bu en güzel günler zehir olmasın..

bir de biri sormuş evet sürekli emince akşam saatleri sütüm azalıyor biberonla dağılmış veriyorum en son da mama veriyorum günde bir kere sonra tekrar doluyor devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…