Canm ufala sertleşince bana öyle dediler. Hatta arada olmadan yap diyolar ben sürekli bakıyorum sertliğine. Masaj yap geçmezse doktoruna yada saglik ocağına danış canm.
Canım ilk doğduğundan beri öyle mi benim kızım da vardı annem biraz şiş olur dedi hatta bazen şişermiş baya o zaman doktora götürmek gerek dedi ama benim kızımı yıkarken annem suyla ovaladı yavaştan bir süre sonra kayboldu bu arada biz haftanın 5 günü yıkıyoruz
kilo takibi icin haftaya gidecegim sorarim.kv de ovala dedi.annem ovalama dedi.cocugun belki de sut bezleri gelisir dokunma dr a sor dedi ama bi de sunu dedi hatta kizdi.emzirme sirasinda bisey mi yeyip ictin dedi.o zaman olurmus bu kizdi bana.ben yemedim de birkac defa su vs yudumla icmistim oyle cok degil yani..anne karnında senden geçen hormonlardan dolayi öyle. sakin elleme, masaj vs yapma. acır yazik bebege. eğer devam ederse bir dahaki kontrolde sorarsin.
Beniöde su yufumladığım oldu ama bizimki saha doğunca hafiften şişti banyo yaptırdıkça geçtikilo takibi icin haftaya gidecegim sorarim.kv de ovala dedi.annem ovalama dedi.cocugun belki de sut bezleri gelisir dokunma dr a sor dedi ama bi de sunu dedi hatta kizdi.emzirme sirasinda bisey mi yeyip ictin dedi.o zaman olurmus bu kizdi bana.ben yemedim de birkac defa su vs yudumla icmistim oyle cok degil yani..
su gaz dönemi bitene kadar çorap vazgecolmezim benim sanirim☺Ben kısa kollu ve kısa paçalı tulum içine kısa kollu zıbın ve çorap giysiriyorım şimdilik sorun yok inşallah olmaz
Ay evet ilk anne deyisi kahkaha atması (şimdi sadece ağzını aciyor safım öyle tatlı oluyor ki) ilk adımı ahhh ahh bakalım nasıl olacakBende cok merak ediyorum laciverte gri arasında suan gözleri annem mavi olucanı söylüyor. Benim gözlerim ela bal rengi eşim kahverengi ama kp gözleri mavi ona benzediğini söylüyor. Ay ben ses tonunu konusmasını o kadar cok şeyini merak ediyorum ki nasıl dayanıcam bakalım büyümesine
Azaldı mı anlayamadan sıcaklar geldiKırkı çıkan arkadaşlar terlemeniz azaldı mı hergün sırılsıklam uyanıp duş almaktan akşama aynı hale gelmekten yoruldum
Gaz cikariyor mu ? Ya çok küçükler ya normal bebekler givi soymak iyi gelmedi sanırım bi kere daha denedim soymayi 1 saate yakın durdu tam 6 7 saat agladi gaz sancisindan yok cikarmiycam coraplarini falan girmiycem o riskeYaaa benjmki de dünden beri kaka yapmıyor usudumu acaba ondan mi yapmıyor
Sanki memeyi hic almamis cocuk gibi ve bu ani beklemiş gibi artik agzina alip birakma olacak sekilde dahi memeye dokunmuyor .Ya kıyamam kuzum üzülme bu kadar. Tüm Nisan anneleri şahit sen elinden geleni yaptın. Senin minik inatçı çıktı sadece. Lütfen üzülme
Yok kuzum istemiyor benimkisi kabul ettim ac huysuz aglak bir küçücük bebekle mucadele edemezdim . Bugun bir kac biberonla mama verdik . Memeyle hic tanismamis gibi agzina sürmüyor. Ne cok sevmiyormuş mememi. Saglikli olsun yeter ki diyorum artik .@yagmur1212 teşekkür ederim canım .
Lepistesb biz şu an 36 günlüğüz . Ben de eds , kaşık , şırınga denedim . En son kaşık biberon denememiştim onu da getirttim denedim ama benimki acıkınca çıldırıyor .o da olamadı . Bütün bunlarla mücadele etmek çok zor ve sabır işi gerçekten . Başarabilirsen ne mutlu . Ha bir de medela nın Calma diye bir biberonu var onu denedim o da olmadı . 2 gün önce ebe arkadaşımın tavsiyesi üzerine ten tene temas için bebeğimle birlikte duşa girdim . Eşim de üzerimize su döktü . Ve bebeğim göğsümü banyoda tuttu , nasıl mutlu oldum tarif edemem . Ama hasta olur korkusu ile hemen çıktık. Bunu sürekli yapmak istiyorum çok umutlandım ancak evimiz kuzey cephe ve doğalgaz yakıyoruz hala bebek üşümesin diye . Hasta olacak diye korktuğuM için bir daha giremedim öyle . Denemeni tavsiye ederim . Bebek sanırım çıplakken ve su varken kendini anne karnında gibi hissedİyor. Yapabiliyorsan sen bunu her gün yap . Denemeye değer , pes etme . Sen bizden daha sonra doğum yaptın sanırım daha küçük daha kolay olur belki . Şu an ben de sağım yapıyorum . Düzenli sağım yapayım dedim bu ikinci günümdü , sağ göğsüm kanamış resmen . Ama ona rağmen devam edeceğim ona da . Bugün aralıkları uzattım açıdan dolayı ama umarım pes etmem . Annelik gerçekten büyük delilik ama mükemmel bir duyguymuş minikbebegim9640 seni de etiketleyim canım .
Valla bilmiyorum ama ben çoğu kişiden kontrol et sertleşme durumu olursa ufala oraya süt mu birikiyomus bisey oluyomuş tam bilmiyorum da. Ha yine de tercih senindir canm karar veremezsen doktoru ara yada saglik ocağındaki ebeyi onlar da söylerler götürmeden ben bazı sorularimi saglik ocağındaki ebe me soruyorum sağolsunlar çok ilgililer hastalık var diye götürmeyim diyerek yardımcı oluyorlar.kilo takibi icin haftaya gidecegim sorarim.kv de ovala dedi.annem ovalama dedi.cocugun belki de sut bezleri gelisir dokunma dr a sor dedi ama bi de sunu dedi hatta kizdi.emzirme sirasinda bisey mi yeyip ictin dedi.o zaman olurmus bu kizdi bana.ben yemedim de birkac defa su vs yudumla icmistim oyle cok degil yani..
Canım nasıl oluyor bu göbek fıtığı.benim oğlumda doğduğu günden beri ıkınıyorgazı da ağzından çıkmıyor bir türlü
Canım nasıl oluyor bu göbek fıtığı.benim oğlumda doğduğu günden beri ıkınıyorgazı da ağzından çıkmıyor bir türlü
İnternnette sunu buldumKızlar kızım 2 gündür her bezde kaka yapıyor neredeyse.. Leş gibi kokuyor valla.. Bu kadar sık normal mi? Son ikidir de uzayan bişiler var içinde ama rengi normal.
Benimki de önce meme tutmadı 20 Li günlerden sonra barıştı şimdi hem biberon hem emiyor bence sonradan da alışabilir koz kardeşimde de öyle oldu bir ay sağarak verdi sonra deneyerek memeyi tutturdu canını sıkmaYok kuzum istemiyor benimkisi kabul ettim ac huysuz aglak bir küçücük bebekle mucadele edemezdim . Bugun bir kac biberonla mama verdik . Memeyle hic tanismamis gibi agzina sürmüyor. Ne cok sevmiyormuş mememi. Saglikli olsun yeter ki diyorum artik .
Kizlaaar napiyosunuz
Biz emiştik gaz çıkardık uyumak üzere dedemize sevk edildik
Allahtan kp var da nobetlesiyoruz. Eşimden cok o bakıyor çocuğa. Eşimin hakkını yemeyim o da ev ve kızlar konusunda yardım ediyor.
Bence normal değil mi yav saatlik bir göğüste 20-25 arası oluyor benim denedim.. ilk başta hiç etmediği için hep sağdım oradan biliyorum bir tam günde 900-1200 arası sağdım.. 900/24 desem iki göğüs yaklaşık 38 falan ediyor saatlik, 1200 sağlığımda iki göğüs toplan saatlik 50 ediyor.. tek göğüs 20-25.. ki benim sütüm bebeğe yetiyor.. dolaba sa koyuyorum arada..Kızlar süt sağımı ile ilgili bişi sorucam bugun baya emdi az öncede sağdım yaklaşık 120cc cıktı iki memeden ama solu tam boşaltmadı yine. 3 saat önce falan emmişti. Sizce az mı bu sağım yoksa normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?