2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar süt sağımı ile ilgili bişi sorucam bugun baya emdi az öncede sağdım yaklaşık 120cc cıktı iki memeden ama solu tam boşaltmadı yine. 3 saat önce falan emmişti. Sizce az mı bu sağım yoksa normal mi?

Kızlar süt için irmik tatlısı önerilmişti kimdi hatırlayamadım ama bendede çok işe yaradı göğsün sertleşti ve kızım emmeye başlayınca tazikli geldi memeyi bırakınca gel yüzüne fışkırdı deneyin bi derim

Canm ufala sertleşince bana öyle dediler. Hatta arada olmadan yap diyolar ben sürekli bakıyorum sertliğine. Masaj yap geçmezse doktoruna yada saglik ocağına danış canm.
anne karnında senden geçen hormonlardan dolayi öyle. sakin elleme, masaj vs yapma. acır yazik bebege. eğer devam ederse bir dahaki kontrolde sorarsin.
kilo takibi icin haftaya gidecegim sorarim.kv de ovala dedi.annem ovalama dedi.cocugun belki de sut bezleri gelisir dokunma dr a sor dedi ama bi de sunu dedi hatta kizdi.emzirme sirasinda bisey mi yeyip ictin dedi.o zaman olurmus bu kizdi bana.ben yemedim de birkac defa su vs yudumla icmistim oyle cok degil yani..

[/QUOTE]
Beniöde su yufumladığım oldu ama bizimki saha doğunca hafiften şişti banyo yaptırdıkça geçti

Cherrygum Benimkide hiç ağızdan çıkarmıyor gaz. Uykuya dalınca çok uğraşamıyorum uyanır diye. Uyuyunca da çıkarabiliyor musun canım?

Ay evet ilk anne deyisi kahkaha atması (şimdi sadece ağzını aciyor safım öyle tatlı oluyor ki) ilk adımı ahhh ahh bakalım nasıl olacak

Yaaa benjmki de dünden beri kaka yapmıyor usudumu acaba ondan mi yapmıyor
Gaz cikariyor mu ? Ya çok küçükler ya normal bebekler givi soymak iyi gelmedi sanırım bi kere daha denedim soymayi 1 saate yakın durdu tam 6 7 saat agladi gaz sancisindan yok cikarmiycam coraplarini falan girmiycem o riske

Yok kuzum istemiyor benimkisi kabul ettim ac huysuz aglak bir küçücük bebekle mucadele edemezdim . Bugun bir kac biberonla mama verdik . Memeyle hic tanismamis gibi agzina sürmüyor. Ne cok sevmiyormuş mememi. Saglikli olsun yeter ki diyorum artik .

Kızlar kızım 2 gündür her bezde kaka yapıyor neredeyse.. Leş gibi kokuyor valla.. Bu kadar sık normal mi? Son ikidir de uzayan bişiler var içinde ama rengi normal.

Valla bilmiyorum ama ben çoğu kişiden kontrol et sertleşme durumu olursa ufala oraya süt mu birikiyomus bisey oluyomuş tam bilmiyorum da. Ha yine de tercih senindir canm karar veremezsen doktoru ara yada saglik ocağındaki ebeyi onlar da söylerler götürmeden ben bazı sorularimi saglik ocağındaki ebe me soruyorum sağolsunlar çok ilgililer hastalık var diye götürmeyim diyerek yardımcı oluyorlar.

Canım nasıl oluyor bu göbek fıtığı.benim oğlumda doğduğu günden beri ıkınıyor gazı da ağzından çıkmıyor bir türlü
Canım nasıl oluyor bu göbek fıtığı.benim oğlumda doğduğu günden beri ıkınıyor gazı da ağzından çıkmıyor bir türlü

böyle göbek dışa çıktı sonra daha da çıktı bu bölgeden ödem ya da bağırsak (genelde bağırsak ıkınıyorsa) boşluk bulup dışarı kaçıyormuş genelde bir yolda kendiliğinden geçiyormuş 3 yıl Geçmezse ameliyat oluyormus

Kızlar kızım 2 gündür her bezde kaka yapıyor neredeyse.. Leş gibi kokuyor valla.. Bu kadar sık normal mi? Son ikidir de uzayan bişiler var içinde ama rengi normal.
İnternnette sunu buldum

Bebeklerin kakasında mukus neden olur?

• Bebeğin anne sütünü fazla aldıysa,
  • Bebeğin diş çıkarırken fazla salya üretip, bu salyayı yuttuysa gıda alerjisi olabilir. Bu nedenle mukuslu kaka yapabilir.
Mukuslu bebe kakası 2 günden fazla sürüyorsa doktoruna danışmanda fayda var.

Benimki de önce meme tutmadı 20 Li günlerden sonra barıştı şimdi hem biberon hem emiyor bence sonradan da alışabilir koz kardeşimde de öyle oldu bir ay sağarak verdi sonra deneyerek memeyi tutturdu canını sıkma

Beniöde su yufumladığım oldu ama bizimki saha doğunca hafiften şişti banyo yaptırdıkça geçti
[/QUOTE]
ben de daha sık banyo ettireyim bakayim.sagol canim

çay iyi ki yardımcılar yoksa çok zor ben de 10 buçukta sağıpyattım eşim 5 de uyandırdı..1,5 da vermiş süt 5 de de emzirdim..o bir kere beslemiş oluyor besleyip yatıyorum 3-3 yaklaşık 6 saat uyuyorum bazen 6 buçuk oluyor..

Bence normal değil mi yav saatlik bir göğüste 20-25 arası oluyor benim denedim.. ilk başta hiç etmediği için hep sağdım oradan biliyorum bir tam günde 900-1200 arası sağdım.. 900/24 desem iki göğüs yaklaşık 38 falan ediyor saatlik, 1200 sağlığımda iki göğüs toplan saatlik 50 ediyor.. tek göğüs 20-25.. ki benim sütüm bebeğe yetiyor.. dolaba sa koyuyorum arada..
Sen tam olarak buna göre bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…