2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bi süredir bakamıyrum yazılanlara. Oğlum hiç uyumuyr 3 gündr ya inanılmaz. Benm bile uykum gelyo ama onda tık yok. Saaatttllerce uykusuz neden böyle olablrki ben bi sebep bulamyrum. Doktora da götremyrum malum Batman da hala artış devam ediyo. 21 ayljk kızım bile daha çok uyuyo oğlumdan. Yoruldum

Eşimle benim göz rengimiz mavi bebek de şuan mavi ama siz 6 ay sonra değişebilir dediniz değişir mi ki net mavi şuan
Çok netse değişmez canım ilk oğlumda çok korkuttular beni süt mavisi 40 da değişir 6 ayda değişir 1 yaşında değişir benim ela eşim yeşil mavi olmaz dediler ama oldu çünkü babam mavi

Kızlar yazlık giydirmeye başladınız mı biz kısa tulum giyiyoruz artık burda hava 34 derece birde şu nurse harveys şurup iyi ki var çoook rahatladık herşey düzene girdi
Ben bugün şort ve koşa kollu cıtcıtlı ile tuttum akşam banyodan sonra uzun kollu çıtçıtlı ve altkna ayaklı pijama ile uyuttum ..

Yani en fazla 10 dk duruyorlar ya kucak ye meme yada uyuma baska bir alternatifimiz yok
Aynen canım. Biraz daha büyüyünce kendi kendine oyalanırlar muhtemelen.
Benimkinin favorisi mutfak.. Bizim mutfak çok cancanlıdır. Bayılıyor kucağımda orada durmaya, gık kesiliyor sesi hemen, hep inceliyor tek tek Zeka kartlarına da ilgisi çok aynen..
Hahahah ne güzel kız işte al yanına yemek yaparken dursun.

Bu alıp kullanamadığımız bebek arabasını açtım balkona cıkRken yatırıyorum örtüyorum kendi kendine uyuyor tavsiye ederim balkon çok esmiyorsa deneyin rahat uyuyorlar.. yemek yerken yine ona yatırıyorum sokakta kullanmak nasip olmadı evde geziyor

Benim koca yapamaz canm kb var kaynana var evde başka kimseye de diyemem. Ev de soğuk hasta olur birde 2 gündür de terkiyo zaten geri de soğuyo hemen eli kolu. Korkuyorum bende tek evde yaşasam yaparım denerim belki de kalabalık ev zor istediğini yapamıyorsun

Canım nasıl oluyor bu göbek fıtığı.benim oğlumda doğduğu günden beri ıkınıyor gazı da ağzından çıkmıyor bir türlü

Ben de bugun çıkardım bebek arabasını ama benim kurtlu kızım durmadı arabada da Ne hevesle aldık en son düştüğümüz durum ,oda oda gezdiririm kızımı diyordum ki onda da durmuyor

Kızlar oğlumun gazı ağzından çıkmıyor çıldırıcam artık.çocuk doğduğu günden beri gece gündüz ıkınıyor yalvarırım yok mu bunun çözümü ya

Kızlar oğlumun gazı ağzından çıkmıyor çıldırıcam artık.çocuk doğduğu günden beri gece gündüz ıkınıyor yalvarırım yok mu bunun çözümü ya
Nasıl hiç çıkaramıyor mu yüzüstü yatır sırtına pat pat vur ama biraz eğimli olsun yastığın üzerine doğru yatır bacakları aşağıda olsun. Ben öyle çok güzel cıkartıyorum gazını denemediysen dene işe yarar inşallah

kizimin memeleri findik gibi sert
Canım ilk doğduğundan beri öyle mi benim kızım da vardı annem biraz şiş olur dedi hatta bazen şişermiş baya o zaman doktora götürmek gerek dedi ama benim kızımı yıkarken annem suyla ovaladı yavaştan bir süre sonra kayboldu bu arada biz haftanın 5 günü yıkıyoruz

Kundaklayıp omuzda sırtına vur bazen hemen çıkmıyor ayrıca bazen kusarak çıkarıyor gazını dikkat ettin mi kusarak şımarıp çıkarmadıpına

Nurse harveys şurup denediniz mi bizde çok işe yaradı
nurse harveys denemedim.maflor biogaia SAB simplex denedim
çok nadir çıkıyor herşeyi yapıyorum daha mı uzun pat pat yapmak gerekiyor?sen kaç dakka yapıyorsun mesela? Birde ağzından bi kere çıkınca yetmiyor zaten illa ki ıkınıyor.masajla çıkartmaya çalışıyorum çocuk 10 kere gaz çıkartıyor t
Kundaklayıp omuzda sırtına vur bazen hemen çıkmıyor ayrıca bazen kusarak çıkarıyor gazını dikkat ettin mi kusarak şımarıp çıkarmadıpına
Evet kustuğu oluyor çok korkuyorum bu kadar ıkınmak zarar verecek diye

Valla birazcık bi tık ama sert pat pat yapıyorum bi de yukarı doğru sıvazlayarak bazen hemen çıkıyor bazende 5-10dkka sonra cıkıyo. Bi de bi kere değil genelde 2-3 kere baya büyük bi geğirme yapıyor. Zaten cıkarmassa kusarak cıkartıyo ama ben ugrasyorum kusmasın kendi cıkarsın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…