Çok netse değişmez canım ilk oğlumda çok korkuttular beni süt mavisi 40 da değişir 6 ayda değişir 1 yaşında değişir benim ela eşim yeşil mavi olmaz dediler ama oldu çünkü babam maviEşimle benim göz rengimiz mavi bebek de şuan mavi ama siz 6 ay sonra değişebilir dediniz değişir mi ki net mavi şuan
Ben bugün şort ve koşa kollu cıtcıtlı ile tuttum akşam banyodan sonra uzun kollu çıtçıtlı ve altkna ayaklı pijama ile uyuttum ..Kızlar yazlık giydirmeye başladınız mı biz kısa tulum giyiyoruz artık burda hava 34 derece birde şu nurse harveys şurup iyi ki var çoook rahatladık herşey düzene girdi
Benimki de uykuda sıçrıyor korkuyor sürekli okuyoruz ama geçmiyor ne yapmak lazım bilemiyorumBenim ki de çok korkuyor atılıyor herşeyden. Üzülüyorum onu korkmuş eller havsda görünce☹
Aynen canım. Biraz daha büyüyünce kendi kendine oyalanırlar muhtemelen.Yani en fazla 10 dk duruyorlar ya kucak ye meme yada uyuma baska bir alternatifimiz yok
Hahahah ne güzel kız işte al yanına yemek yaparken dursun.Benimkinin favorisi mutfak.. Bizim mutfak çok cancanlıdır. Bayılıyor kucağımda orada durmaya, gık kesiliyor sesi hemen, hep inceliyor tek tekZeka kartlarına da ilgisi çok aynen..
Benim koca yapamaz canm kb var kaynana var evde başka kimseye de diyemem. Ev de soğuk hasta olur birde 2 gündür de terkiyo zaten geri de soğuyo hemen eli kolu. Korkuyorum bende tek evde yaşasam yaparım denerim belki de kalabalık ev zor istediğini yapamıyorsun@yagmur1212 teşekkür ederim canım .
@Lepistesb biz şu an 36 günlüğüz . Ben de eds , kaşık , şırınga denedim . En son kaşık biberon denememiştim onu da getirttim denedim ama benimki acıkınca çıldırıyor .o da olamadı . Bütün bunlarla mücadele etmek çok zor ve sabır işi gerçekten . Başarabilirsen ne mutlu . Ha bir de medela nın Calma diye bir biberonu var onu denedim o da olmadı . 2 gün önce ebe arkadaşımın tavsiyesi üzerine ten tene temas için bebeğimle birlikte duşa girdim . Eşim de üzerimize su döktü . Ve bebeğim göğsümü banyoda tuttu , nasıl mutlu oldum tarif edemem . Ama hasta olur korkusu ile hemen çıktık. Bunu sürekli yapmak istiyorum çok umutlandım ancak evimiz kuzey cephe ve doğalgaz yakıyoruz hala bebek üşümesin diye . Hasta olacak diye korktuğuM için bir daha giremedim öyle . Denemeni tavsiye ederim . Bebek sanırım çıplakken ve su varken kendini anne karnında gibi hissedİyor. Yapabiliyorsan sen bunu her gün yap . Denemeye değer , pes etme . Sen bizden daha sonra doğum yaptın sanırım daha küçük daha kolay olur belki . Şu an ben de sağım yapıyorum . Düzenli sağım yapayım dedim bu ikinci günümdü , sağ göğsüm kanamış resmen . Ama ona rağmen devam edeceğim ona da . Bugün aralıkları uzattım açıdan dolayı ama umarım pes etmem . Annelik gerçekten büyük delilik ama mükemmel bir duyguymuşminikbebegim9640 seni de etiketleyim canım .
Süt parası çalışmasan dahi veriliyo mu peki.?Süt parası için başvuru yapılıyor canım. Rapor parası da çalışıyor isen veriliyor. Doğumdan önce 8,doğumdan sonra 8 hafta rapor veriliyor. Onun parası bu.
Canım nasıl oluyor bu göbek fıtığı.benim oğlumda doğduğu günden beri ıkınıyorArkadaşlar naçizane bir fikrimi söylemek istiyorum ben emzirme konusunun gereksiz abartıldığını düşünüyorum sizler tarafından değil çevredeki baskıcı kaynanalar komşular akrabalar vs tarafından biz anneyix sırf ten tene temas için bile emzirmeye çalışırız ama göğüsler kanıyorsa bebek de açsa kimse bebeği bizden çok düşünemez sizin vicdanınız ve gönlünüz rahatsa tokluğundan emin değilseniz mama da verin yeter ki bu kadar üzgün olmayın benim annem bizim hiçbirmizi emzirememiş birimiz dereceli bir bilgisayar mühendisi diğerimiz öğretmen diğerimiz elektrik teknisyeni hepimiz Bişiker olduk gayet de sağlıklıyız kulakları tıkamayı öğrenmemiz lazım önemli olan bizim vicdanlarımızın rahat olması.. ben en başından beri alabilirse anne sütü alsın diyorum bunjn için silikon uçlar malt içecekleri damlalar çaylar aldım bebek tutmadı pes etmedim ama mama da verdiğimde pişmanlık duymadım sütüm yetiyor gibi sadece günde bir kere mama veriyorum uzun uyuması için akşam saatlerinde onun dışında hala emziriyorum ve sağıp veriyorum ben uyurken biberonla içiyor uyanıkken her ikisi de duruma göre değişiyor başta tutmadığında da yeterki anne sütü olsun biberon da olda olur dedim biraz büyüyünce tuttu tutmasa da anne sütü olsun diye sağar verirdim o da olmasaydı mama verirdim ve pişmanlık duymazdım ilk çocuğumda öğrendiğim ve tavsiye edeceğim şey kimseyi takmayın dinlemeyin vicdanen rahatsanız sorun yok... benim bebeğimde de su an göbek fıtığı var yine bir sürü şey denilecek ama ben ne ağlattım ne hata yaptım muhtemelen çok ıkındığı için oldu ama çaresi var süt yolda mama var cResi olan şeyler için üzmeyin kendinizi bu en güzel günler zehir olmasın..
bir de biri sormuş evet sürekli emince akşam saatleri sütüm azalıyor biberonla dağılmış veriyorum en son da mama veriyorum günde bir kere sonra tekrar doluyor devam..
Azalmadı 52 gün oldu ama sabah kafam zırıl zırıl uyanıyorum sonra baş ağrısı birde ter olduğu için üşüyorum hepKırkı çıkan arkadaşlar terlemeniz azaldı mı hergün sırılsıklam uyanıp duş almaktan akşama aynı hale gelmekten yoruldum
Ben de bugun çıkardım bebek arabasını ama benim kurtlu kızım durmadı arabada daBu alıp kullanamadığımız bebek arabasını açtım balkona cıkRken yatırıyorum örtüyorum kendi kendine uyuyor tavsiye ederim balkon çok esmiyorsa deneyin rahat uyuyorlar.. yemek yerken yine ona yatırıyorum sokakta kullanmak nasip olmadı evde geziyor
Benim oğlum %12.5 mavi olmaz diye birsey yok bunu da yeşil gibi hissediyorum ama bakalimNette hep bu bilgi var ama yanlış olduğunun canlı kanıtıyımAnne kahve, baba mavi, ben yeşil.. Hatta 4 kardeşiz dördümüzün de yemyeşil
Eki Görüntüle 2636096
Nurse harveys şurup denediniz mi bizde çok işe yaradıKızlar oğlumun gazı ağzından çıkmıyor çıldırıcam artık.çocuk doğduğu günden beri gece gündüz ıkınıyor yalvarırım yok mu bunun çözümü ya
Nasıl hiç çıkaramıyor mu yüzüstü yatır sırtına pat pat vur ama biraz eğimli olsun yastığın üzerine doğru yatır bacakları aşağıda olsun. Ben öyle çok güzel cıkartıyorum gazını denemediysen dene işe yarar inşallahKızlar oğlumun gazı ağzından çıkmıyor çıldırıcam artık.çocuk doğduğu günden beri gece gündüz ıkınıyor yalvarırım yok mu bunun çözümü ya
Canım ilk doğduğundan beri öyle mi benim kızım da vardı annem biraz şiş olur dedi hatta bazen şişermiş baya o zaman doktora götürmek gerek dedi ama benim kızımı yıkarken annem suyla ovaladı yavaştan bir süre sonra kayboldu bu arada biz haftanın 5 günü yıkıyoruzkizimin memeleri findik gibi sert
Kundaklayıp omuzda sırtına vur bazen hemen çıkmıyor ayrıca bazen kusarak çıkarıyor gazını dikkat ettin mi kusarak şımarıp çıkarmadıpınaKızlar oğlumun gazı ağzından çıkmıyor çıldırıcam artık.çocuk doğduğu günden beri gece gündüz ıkınıyor yalvarırım yok mu bunun çözümü ya
nurse harveys denemedim.maflor biogaia SAB simplex denedimNurse harveys şurup denediniz mi bizde çok işe yaradı
çok nadir çıkıyor herşeyi yapıyorum daha mı uzun pat pat yapmak gerekiyor?sen kaç dakka yapıyorsun mesela? Birde ağzından bi kere çıkınca yetmiyor zaten illa ki ıkınıyor.masajla çıkartmaya çalışıyorum çocuk 10 kere gaz çıkartıyor tNasıl hiç çıkaramıyor mu yüzüstü yatır sırtına pat pat vur ama biraz eğimli olsun yastığın üzerine doğru yatır bacakları aşağıda olsun. Ben öyle çok güzel cıkartıyorum gazını denemediysen dene işe yarar inşallah
Evet kustuğu oluyor çok korkuyorum bu kadar ıkınmak zarar verecek diyeKundaklayıp omuzda sırtına vur bazen hemen çıkmıyor ayrıca bazen kusarak çıkarıyor gazını dikkat ettin mi kusarak şımarıp çıkarmadıpına
anne karnında senden geçen hormonlardan dolayi öyle. sakin elleme, masaj vs yapma. acır yazik bebege. eğer devam ederse bir dahaki kontrolde sorarsin.kizimin memeleri findik gibi sert
Valla birazcık bi tık ama sert pat pat yapıyorum bi de yukarı doğru sıvazlayarak bazen hemen çıkıyor bazende 5-10dkka sonra cıkıyo. Bi de bi kere değil genelde 2-3 kere baya büyük bi geğirme yapıyor. Zaten cıkarmassa kusarak cıkartıyo ama ben ugrasyorum kusmasın kendi cıkarsın diye.nurse harveys denemedim.maflor biogaia SAB simplex denedim
çok nadir çıkıyor herşeyi yapıyorum daha mı uzun pat pat yapmak gerekiyor?sen kaç dakka yapıyorsun mesela? Birde ağzından bi kere çıkınca yetmiyor zaten illa ki ıkınıyor.masajla çıkartmaya çalışıyorum çocuk 10 kere gaz çıkartıyor t
Evet kustuğu oluyor çok korkuyorum bu kadar ıkınmak zarar verecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?