Seninki de mi mukuslu yapıyor? Ya mukus olmayan kakası yok resmen nadiren kesildiği oluyor bilemedim. Başlasam geri peynire yoğurda ağzı dili şişer diye aklım çıkıyorMart anneleri de çok alerji işine takmışlardı canım ordan biliyorum biri prof.a götürmüştü. Kızmış doktor kakada kan yoksa diyete kafanıza göre girmeyin internet doktorluğu yapmayın diye. Diyet yapınca sütün kalitesi de etkileniyor sonuçta. Ben de bi ara kakayı çok inceliyordum sonra bıraktım kilo alıyor, gelişiyor demek ki bağırsakları sıkıntıya sokan bir durum yok emilim yapabiliyor dedim. Döküntü de yok vücudunda
Bakalım eşimi ikna edebilirsem bi cesaret çıkarız belki ama benimki pusetinde de durmuyor kucağımda sakinliyorValla canım fena değildi. Elbette ağladı, huysuzlandi zaten aşıdan iki üç saat sonra yola çıktık çocuk ne yapsın ☹ ama şükür genelde iyiydi. Emmek ve alt değiştirmek için molalar verdik işte. Ama annemlere gelince adapte olamadı yavrucak. Dün acayip huysuzdu. Bugün yine bir nebze daha iyi. Kıyamam küçücük bedeniyle basedemiyor yorgunlukla. 6 saat yola çok rahat gidersin bence canım. Seninki benimkinden büyük bir de.
Evet benimki de arada mukuslu yapıyor sünüyor kakası. Kızlarımda hiç bakmazdım amaaann dedim bıraktım kapatıp atıyorum bezi. Bebeklerde dil şişmesi hiç duymadım ben canım. Yavaş yavaş deneyebilirsin benceSeninki de mi mukuslu yapıyor? Ya mukus olmayan kakası yok resmen nadiren kesildiği oluyor bilemedim. Başlasam geri peynire yoğurda ağzı dili şişer diye aklım çıkıyor ☹
Canim memnun kalmadin mi metsilden değiştirdiniz kiYok canım sap simlex ve laktazm damla kullanıyoruz. Daha iyiye gidiyor gaz sorunumuz. Ama 2 ayı geçtik ondan bence. O ilacı dene bu ilacı dene çocuklar büyüdü gitti
Günde kac kez kullan dedi doktor
Canm nasıl etkisini gördün muÇok iyiben de damlaları ve solgarı kullandım bir etkisi olmadı belki hapı kullanıp artış başladıktan sonra onlara devam edersem senin gibi etki gösterebilirler. Doktorum bana mastit olacak kadar artarsa dozu düşür dedi gerçekten o kadar olur mu diye çok heyecanlandım
Yerim onuBakalım eşimi ikna edebilirsem bi cesaret çıkarız belki ama benimki pusetinde de durmuyor kucağımda sakinliyorgün olarak büyük de fiziksel olarak küçüktür benimki seninkinden canım henüz 5 kg yu yakalayabildik mi bilmiyorum 2 hafta önce 4300 dü. Aylık 1 kgyu geçkin aldı ilk 2 ay. Minik yani halen
Eşim de ufak ufak başla diyor. Dediğin gibi sütün kalitesi de etkileniyor. Bak bu ay az kilo aldı belki de ondan.Evet benimki de arada mukuslu yapıyor sünüyor kakası. Kızlarımda hiç bakmazdım amaaann dedim bıraktım kapatıp atıyorum bezi. Bebeklerde dil şişmesi hiç duymadım ben canım. Yavaş yavaş deneyebilirsin bence
Kız bebeği olan anneler ne zaman toka takabilicez ya? Bizimkinin malum çok saçı var. Toplasam ince lastiklerle toplanır bileama bıngıldaktan çekiniyorum. Ne zaman başlanıyor bu toka işlerine?
Hangi ay ek ders alırsan o zaman keserlerdi acelesi yoktu bence keşke gidemem hatanızı düzeltin deseydinİşte ben sonraki ay da ek ders almayacağım için kesemezdi. Özür bile dilemediler ya.. Onların yaptığı hatanın ceremesini ben çektim.
bol bol sür var işte ne güzel pozitif düşünKullanıyorum ama yan yattıgımda sanırım pese denk gelmiyo aradan sızıp yakamı ıslıyor cok sinir bozucu bi durum ya
Memeye gazı gelince de kızıyprlar gaz sıkıstırıyorUykusuz bir sabahtan merhaba.. Her yerim dökülüyor. Sabahları parmaklarım uyuşuk kalkıyorum. Boyun ve omuz arasında çok ağrım oluyor sanırım fıtık gibi bir şey.. Gece beşiği sallamak ve emziği tutmaķtan kollarım tutulmuş. Bir kolumun ağrısı mememe de saplanıyor hareket ettirince.. Bakalım bu gün bize neler getirecek..
Kızlar benim sütüm çok azaldı. Önceden günde 3 kere mama veriyorum yazmıltım ya dün 4-5 defa vermek durumunda kaldım, doymuyor. Vermeden direniyorum. Tekrar tekrar bir sağ meme bir sol memeyi emziriyorum. Ama süt gelmediği için kızıyor. Böyle giderse süt tamamen gider heralde..
Benimki de 2.dw geçti sıkıntı etmeKızlar biraz morale ihtiyacım var. Bebişim bugün işitme testini geçemedi normal dediler ama ikisinden de kaldı. 15 gün sonra çağırdılar. Birde 10 gün önce kilosu ile aynı. Doktor kilo aylık ölçümde belli olur normal dedi onada. Ama nasıl kafaya takmayayım ki şimdi benim gibi yaşayan oldu mu bu durumları?
Yalnız değilsinHayatımda yaşadığım en büyük adrenalin ayağımda uyumuş bebeği yerine götürmek. Bazende uyuduğu yerde bırakıyorum ayağımdan hemen içeri kaçıyorum. Sonra sessizce kapının ordan bakıyorum uyuyorsa kazandım zafer benim gözleri açıksa eyvahlar olsun. Her gün bu eğlenceyi yaşıyorum resmen.
Ben de tokata gideceğim normalde 11 saat falan bebekle dur kalk 15 saat sürer herhalde ortamın durumuna bakacağım önce bir iki hafta sonra gidicem insallahDiyet yapıyorum mamada da süt var malum o yüzden yasak. Henüz süt mü emin olamadığımız için alerji maması vs de vermedi doktor. Zaten normalde iyiyiz yetiyor ama önceki gün aşı oldu sonra on saat yolculuk yaptık. Geldiği yere alışamadı sanırım memeye sarıldı hep.
Mukus var canım. İlk kez mi oluyor?
Durup bebeğin ihtiyacını karşıladiktan sonra uyuyor zaten minikler. Ama işte vardığı yere alışması zor oluyormuş onu anladım. Afalladi yavrum. Babasını göremedi tamam aklı ermiyor ama hissetti bence. Babası konuşurdu hep sonucta o sesi duyamiyor kaç gündür. Burası yaşadığım yerden daha soğuk vs. Etkilendi yani.niye koz ya benim oğlumun da saçları bayavar yazın toplamayı düşünüyorum
Hangi ay ek ders alırsan o zaman keserlerdi acelesi yoktu bence keşke gidemem hatanızı düzeltin deseydin
bol bol sür var işte ne güzel pozitif düşün
Memeye gazı gelince de kızıyprlar gaz sıkıstırıyor
Benimki de 2.dw geçti sıkıntı etme
Yalnız değilsin
Ben de tokata gideceğim normalde 11 saat falan bebekle dur kalk 15 saat sürer herhalde ortamın durumuna bakacağım önce bir iki hafta sonra gidicem insallah
Off valla bugün çok fena geçiyor bizimde. Yarın ablama gidicez teyzesi ilk defa böyle görmez umarım. Resmen kucağımdan indiği zaman ağlıyor.Sorma ya benimde o kadar sürdü. Bugün çok fena uykusu. Ben dışarı çıkarmaya cesaret edemiyorum ya. Ağladı geçen elim ayağıma dolandı hemen eve getirdim.
Bende bugün trendyoldan 24 paket uni babyi 100 liraya aldım.Kızlar joker yine yeni üyelere 50 lira üzerine 15 lira kupon veriyor. Anneme gelmişken üye oldum ıslak mendil aldım. Promum yenidoğan temiz içerikli bilginiz olsun. 30 paket 125 liraydi ama sanırım bitmiş kampanya. Takip ediyorum ben ara ara düşüyor ıslak mendiller. Bir de bebek topu aldım minigime
Ay sor bağlayalım benim kız yakışıklı resmen kıza benzesinBenimkinin de sürekli alnına düşüyor saçlarıbende küçük ince lastik var ya onlarla tuttursam mı diye düşündüm. Haftaya doktora gidince sorucam.
Benimkinin gözüne şapka böyle insin evi başıma yikar
Ay sor bağlayalım benim kız yakışıklı resmen kıza benzesin
Tamam sorucamBenimkinin gözüne şapka böyle insin evi başıma yikar
Kız dediğin saçlı olur ellemebenim oğlan azıcık saçlı doğdu döküldü hepsi dalga geçiyoruz bizde Göktürk demiyoruz artık keltürk diye konuşuyoruz kendisiyle
[/QUOTE
Benim oğlanda saçlı
Yok canım hamile ve kronik hastalar sayılacak. Bize idari izin yok maalesef.İdari izinli sayılmıyor muyuzmisskokulumm
NooooBu saçma değil mi? Bence bildir bu durumu şikayet hattı falan bulup. Günü geçmesi sıkıntı olabilir.
Kız libidon nasıl yerlerde, hamilelik boyu yapamamanin acısını cikarasin gelmiyor mu
Canım mama vermek sütü azaltıyor. Süt azaldıkça mama veriyorsun. Kısır döngüye giriyor. Bence mama verdiğin öğünlerde sütünü sağ. Bu şekilde artırınca sadece memeye donebilirsin. Çünkü meme tamamen arz talep üzerine çalışıyor.
Dün benimki de yer değiştirdiği için sanırım acayip huysuzdu. Hep memedeydi. Mama da yasak veremiyorum. Memeler boşaldı bu hala emme derdinde. Zorlaya zorlaya getirdi artık. Doymadı ağladı biliyorum ama elimden bir şey gelmedi. ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?