2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Seninki de mi mukuslu yapıyor? Ya mukus olmayan kakası yok resmen nadiren kesildiği oluyor bilemedim. Başlasam geri peynire yoğurda ağzı dili şişer diye aklım çıkıyor

Bakalım eşimi ikna edebilirsem bi cesaret çıkarız belki ama benimki pusetinde de durmuyor kucağımda sakinliyor gün olarak büyük de fiziksel olarak küçüktür benimki seninkinden canım henüz 5 kg yu yakalayabildik mi bilmiyorum 2 hafta önce 4300 dü. Aylık 1 kgyu geçkin aldı ilk 2 ay. Minik yani halen

Seninki de mi mukuslu yapıyor? Ya mukus olmayan kakası yok resmen nadiren kesildiği oluyor bilemedim. Başlasam geri peynire yoğurda ağzı dili şişer diye aklım çıkıyor ☹
Evet benimki de arada mukuslu yapıyor sünüyor kakası. Kızlarımda hiç bakmazdım amaaann dedim bıraktım kapatıp atıyorum bezi. Bebeklerde dil şişmesi hiç duymadım ben canım. Yavaş yavaş deneyebilirsin bence

Günde kac kez kullan dedi doktor
Canm nasıl etkisini gördün mu
Doktor gunluk ne kadar kullan demisti

Kızlar joker yine yeni üyelere 50 lira üzerine 15 lira kupon veriyor. Anneme gelmişken üye oldum ıslak mendil aldım. Promum yenidoğan temiz içerikli bilginiz olsun. 30 paket 125 liraydi ama sanırım bitmiş kampanya. Takip ediyorum ben ara ara düşüyor ıslak mendiller. Bir de bebek topu aldım minigime

Yerim onu canım puseti dik koyunca oturur gibi kalıyor minik. Biraz yatırır gibi koyduk, altında arabaya sabitlemek için aparatı vardı zaten onun da altını destekledik rahat geldi. Diğer türlü daha çok yorulurdu. Ya ufaciklar insan kiyamiyor eşin de haklı. Ben mecburdum gelmeye ama senin kızlar da sıkılmış onlar da evlat. Dura kalka gidersiniz. Arabada yarım saat dolastirin bakalım duruyo mu pusette. Araba gittikçe uyuyorlar zaten

Eşim de ufak ufak başla diyor. Dediğin gibi sütün kalitesi de etkileniyor. Bak bu ay az kilo aldı belki de ondan.

Kız bebeği olan anneler ne zaman toka takabilicez ya? Bizimkinin malum çok saçı var. Toplasam ince lastiklerle toplanır bile ama bıngıldaktan çekiniyorum. Ne zaman başlanıyor bu toka işlerine?

niye koz ya benim oğlumun da saçları bayavar yazın toplamayı düşünüyorum

İşte ben sonraki ay da ek ders almayacağım için kesemezdi. Özür bile dilemediler ya.. Onların yaptığı hatanın ceremesini ben çektim.
Hangi ay ek ders alırsan o zaman keserlerdi acelesi yoktu bence keşke gidemem hatanızı düzeltin deseydin

Kullanıyorum ama yan yattıgımda sanırım pese denk gelmiyo aradan sızıp yakamı ıslıyor cok sinir bozucu bi durum ya
bol bol sür var işte ne güzel pozitif düşün

Memeye gazı gelince de kızıyprlar gaz sıkıstırıyor

Benimki de 2.dw geçti sıkıntı etme
Yalnız değilsin
Ben de tokata gideceğim normalde 11 saat falan bebekle dur kalk 15 saat sürer herhalde ortamın durumuna bakacağım önce bir iki hafta sonra gidicem insallah

Durup bebeğin ihtiyacını karşıladiktan sonra uyuyor zaten minikler. Ama işte vardığı yere alışması zor oluyormuş onu anladım. Afalladi yavrum. Babasını göremedi tamam aklı ermiyor ama hissetti bence. Babası konuşurdu hep sonucta o sesi duyamiyor kaç gündür. Burası yaşadığım yerden daha soğuk vs. Etkilendi yani.

Sorma ya benimde o kadar sürdü. Bugün çok fena uykusu. Ben dışarı çıkarmaya cesaret edemiyorum ya. Ağladı geçen elim ayağıma dolandı hemen eve getirdim.
Off valla bugün çok fena geçiyor bizimde. Yarın ablama gidicez teyzesi ilk defa böyle görmez umarım. Resmen kucağımdan indiği zaman ağlıyor. Benimki arabada gezmeyi çok seviyor ya hiç sesi çıkmıyor şükür.
Bende bugün trendyoldan 24 paket uni babyi 100 liraya aldım.

Öğretmen arkadaşlar seminerler başlıyormuş 22 sinde tam benim iznimin bittiği gün. Annem bakarım ben diyor. Rapor alıp gitmesem dedim de rapor verecek doktorum da yok

Noooo

Reactions: Kuf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…