Ya valla bende mama veriyorum cünkü bazen arttık meme iyice bitiyo çekiyo süt bitiyor aç ağlıyor ondan sonra daha huzursuz oluyor zaten kolik bebek. Mama da öcü değil sonucta veriyorum nolcak yeterki aç kalmasın huzursuz olmasın.Bazen iyi diyorum iyi gidiyoruz bazen çıkıyor rayından tamamen. Saat başı emmek istedi uyumadığı için bu seferde gerçekten azalıyor sanki doymuyor ona ağlıyor. Normalde hiç vermem bugün 2 defada mama verdim. Yeni daldı uyunmazsa tabii hanfendi. Ay çok zor zamanlar tadını çıkaramıyoruz valla anneliğin.
Nasıl yani kıyafeti olmadan uyutuyomusun üşür diye korkuyorum ben hemde sıcak bölgedeyizBenimkide banyo esnasında çok ağlıyor. Banyodan sonra pehlivan gibi yağlayıp sarıyoruz biz. Sonra uyanınca üstlerini giydiyorum o zaman da uslu duruyor.
Namıslı kızım benim eline erkek eli değmedi iyi aile kızıNe güzel edepli işte. Benimki de edepsiz sıpa
Hiç iştahım yok zaten eski kiloma geri döndüm doğum yapmıs kadınlar benden nefret ediyoKızlar iştahım acayip açıldı ya. Sizde durumlar nasıl?
Ben niye benim bebeyi gömüyorum devamlı yaaYa valla bende mama veriyorum cünkü bazen arttık meme iyice bitiyo çekiyo süt bitiyor aç ağlıyor ondan sonra daha huzursuz oluyor zaten kolik bebek. Mama da öcü değil sonucta veriyorum nolcak yeterki aç kalmasın huzursuz olmasın.
Nasıl yani kıyafeti olmadan uyutuyomusun üşür diye korkuyorum ben hemde sıcak bölgedeyiz
Namıslı kızım benim eline erkek eli değmedi iyi aile kızıkızını öven komsu teyze oldum bi anda
İştah nakli varsa benden alıp sana versinler vallahi iki güne tosun gibi semirirsinHiç iştahım yok zaten eski kiloma geri döndüm doğum yapmıs kadınlar benden nefret ediyogeçen hastanede bi hemşire şok oldu sen nasıl doğum yaptın falan diye yesem keske ya iştahım yok hiç
posalık nedir canimcanım benim bebeğimin dilinde de vardı beyazlık. Ben pamukçuk sandım. Doktora gittiğimizde dr sordum meğer posalık mış. Doktora götürdün mü? Ayrıca mikostatin yerine aftoral diye bitkisel sprey var onu kulln bence. Araştır istrrsen daha başarılıymış.
i sevindim cnm bunaAlerji değil canım muzun lifleri bebekte siyah lif olarak çıkıyor normal yani
Önce meme ver canımmm. Benim de az ne yazık ki ama her acıkmada meme veriyorum sonra mama. Şimdilerde mama az geliyor cc si arttırdım kustu çok. Meme mama meme veriyorum şükür bir damlası bile faydalı. Çok üzülüyorum ama süt bağışıklık için iyi mama da büyütüyor işteUykusuz bir sabahtan merhaba.. Her yerim dökülüyor. Sabahları parmaklarım uyuşuk kalkıyorum. Boyun ve omuz arasında çok ağrım oluyor sanırım fıtık gibi bir şey.. Gece beşiği sallamak ve emziği tutmaķtan kollarım tutulmuş. Bir kolumun ağrısı mememe de saplanıyor hareket ettirince.. Bakalım bu gün bize neler getirecek..
Kızlar benim sütüm çok azaldı. Önceden günde 3 kere mama veriyorum yazmıltım ya dün 4-5 defa vermek durumunda kaldım, doymuyor. Vermeden direniyorum. Tekrar tekrar bir sağ meme bir sol memeyi emziriyorum. Ama süt gelmediği için kızıyor. Böyle giderse süt tamamen gider heralde..
Ver valla gönder gelsinİştah nakli varsa benden alıp sana versinler vallahi iki güne tosun gibi semirirsindoğumdan sonra 12 kilo gitti ama gel gör ki 6 kilosu duruyor öylece. Allah'tan yediğimi emzirerek yakıyorum da üstüne eklenmiyor ama zayıflamak istiyorum artık ya, bacaklarım Ronaldo bacağı gibi oldu aha bak kendimi de gömdüm bebemi gömdüğüm gibi
Aslında fön sesiyle sakinliyormuş bebekler ama bence sudan cıktığı için ağlıyorlar. Bende acaba giydirirken mi bi yerini acıtıyorum dedimBenim kiz 2 gundur kaka yapmadi 3. Gune gidiyoruz of ya cok canim sıkıldı dua edip duruyorum zeytinyagida koyuyorum mamayan2 gundur
nzh99 canim sen su veriyor musub bebege?
Cherrygum
Ya canim sorma benimkide 2 banyodur tam ciktiginda kurutma makinesiblni aciyoruz saclari kurutmak icin aglama krizine giriyor dun bir yerlerini yaktk sandim zor susturdum bugun yine aynisi olunca ne yapacagimi şaşırdım zorla kuruttuk. ArTik makinadan mi korkuyor sudan mi cikmak istemiyor yarin bir test edecegim
Doğru söze ne diyem, sağ ol vallaVer valla gönder gelsinsen şimdi annenin yanına da gittin ohhh gelsin kilolar çok iyi moral verdim
Aslında fön sesiyle sakinliyormuş bebekler ama bence sudan cıktığı için ağlıyorlar. Bende acaba giydirirken mi bi yerini acıtıyorum dedimbizimki de iki gündür kaka yapmadı. Sen hangi mamayı kullanıyorsun suan
Ya valla bende mama veriyorum cünkü bazen arttık meme iyice bitiyo çekiyo süt bitiyor aç ağlıyor ondan sonra daha huzursuz oluyor zaten kolik bebek. Mama da öcü değil sonucta veriyorum nolcak yeterki aç kalmasın huzursuz olmasın.
Nasıl yani kıyafeti olmadan uyutuyomusun üşür diye korkuyorum ben hemde sıcak bölgedeyiz
Namıslı kızım benim eline erkek eli değmedi iyi aile kızıkızını öven komsu teyze oldum bi anda
Canim ben cogunlukla mama veriyorum mamayi degistirmistim degisiklik yapinca boyle olabiliyormus ama bakalim gaz sorunumuz gitti gibi uykumuzda 2 gundur daha iyi tek problem kakaBKGK canım bizim kızda 1 ayından sonra kabızlık başladı üç seferdir fitille yatırıyorduk 5.güne kadar bekleyip bu sefer iki gündür kuru kayısı yiyorum bugün 5.gündü kendi yaptı çok şükür bi dene istersen zeytinyağı falan herşeyi denemiştim işe yaramamıştı
Canim ben sma kullaniyirdum biliyorsun sonra yine boyle gaz kaka ve yesil kaka oldugu icin hipp aldim hipp te ise daha cok gaz oldu gibi yesil kaka devam sonra aptamil conformili deneyeyim dedim deneye deneye bu kizin gazini hafifletecegim dedim. Conformil iyi geldi gibi gazini cikartiyor surekli rahayta uyuyor fakat kaka yapmadi iste nasl cnm sikiliyorVer valla gönder gelsinsen şimdi annenin yanına da gittin ohhh gelsin kilolar çok iyi moral verdim
Aslında fön sesiyle sakinliyormuş bebekler ama bence sudan cıktığı için ağlıyorlar. Bende acaba giydirirken mi bi yerini acıtıyorum dedimbizimki de iki gündür kaka yapmadı. Sen hangi mamayı kullanıyorsun suan
Canm hipp bende kullanıyorum veriyorum anne sütüne çok yakınmış ve ben onu verdiğimde ağzı pamukcuk oluyor beyaz beyaz diğer hiç bi mama yapmıyor emzirildigi zaman olan şey birde gaz vs hiç yapmadı kakası da normaldi sma aldırdım bak o da eh gaz yaptı ama aşırı değil bebelac da denedim o da az gaz yaptı ama aptamil acayip gaz yaptı kabız oldu hiç sevmedim. Tam ters etki yapmış acaba nedense bünyeden bünyeye değişiyo galibaCanim ben cogunlukla mama veriyorum mamayi degistirmistim degisiklik yapinca boyle olabiliyormus ama bakalim gaz sorunumuz gitti gibi uykumuzda 2 gundur daha iyi tek problem kakabakayim yarin kayisi yiyeyim sabahtea bol bol emzirmeye calisaym ins iyi gelir
Canim ben sma kullaniyirdum biliyorsun sonra yine boyle gaz kaka ve yesil kaka oldugu icin hipp aldim hipp te ise daha cok gaz oldu gibi yesil kaka devam sonra aptamil conformili deneyeyim dedim deneye deneye bu kizin gazini hafifletecegim dedim. Conformil iyi geldi gibi gazini cikartiyor surekli rahayta uyuyor fakat kaka yapmadi iste nasl cnm sikiliyor
Benimki sürekli yapmaya başladı acaba sütümmü yetmiyorGazı gelip çıkaramadığı zaman yapıyor benim oğlum. Bazen öyle mememi çekiştirirken kakasını yapıp rahatlıyor. Bazen pırt yapıp rahatlıyor. Bazen de hiçbir şey yapamıyor mememi uzatıyor resmen ayırmak zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?