Her emzirme öncesi 3 damla laktazm. Relaktaz kullanacaksanız her emzirme öncesi 6-7 damla.Nasıl kullanıyorsunuz ikisini acaba bana da önerdi doktorum ama saatleri nasıl kaç damla veriyorsunuz
Başta iyi geldi sanki sonradan yine ağlamaları arttı kızımın gaz çıkaramamaya başladı kestim bende hiçbişey farketmedi bırakınca demek ki faydası yokmuş. Ama her bebek aynı olmaz tabi belki size iyş gelir.Canim memnun kalmadin mi metsilden değiştirdiniz ki
Bugün daha 4. Günüm önce günde 3 kere 1 er sonra günde 3 kere 2 şer kullanıcam şimdi 2 ye geçtim ama sanki hiç etkisi olmadı henüz :/Canm nasıl etkisini gördün mu
Doktor gunluk ne kadar kullan demisti
Benim pazartesi bitiyor raporum ama kronik hastalığım olduğu için izinli olacağımÖğretmen arkadaşlar seminerler başlıyormuş 22 sinde tam benim iznimin bittiği gün. Annem bakarım ben diyor. Rapor alıp gitmesem dedim de rapor verecek doktorum da yok
Ay sana çekmiş bana daral geliyo öyle bizim kızda aynısıBenimki gündüz şapkasız uyumuyor, karanlık istiyor.Anası kılıklı bende öyleyim uyku gözlüğü takarım gündüz uyurken
Seninde mi meme ucun yok. Ben de ara ara deniyorum ama tutamıyor ya hiç çıkmadı meme ucum solu bazen tutuyor ama sağ mememi hiç tutamıyor. Nasıl emzikle kandırıp veriyorsun?Doğum yaptığım hastaneye gittim oradaki doğum koçu yardımcı oldu. Ben bebeği düzgün tutamıyormuşum onu öğrendim o yüzden kafasını sürekli çekiyormuş haliyle sinirleniyor. Bir de futbol tutuşu diye bir pozisyon var tersten koltuk altından emziriyorsun bizimki o pozisyonu çok sevdi onunla başladı memeyi almaya şimdi normalde emiyor. Birinin yardımı da şart başlarda çünkü ağlama krizine girince sakinleşmesi gerekiyor ve o stresle sen yapamıyorsun. Çok ağlayınca eşim aldı bizimki kucakta gezmeyi seviyor öyle kucağında pış pış yaparak gezdirdi ağlaması kesilince tekrar tekrar denedik. Karnı çok aç olmamalıymış bir de memeyi denerken azıcık beslemek gerekiyor. Bizimki memeyi ilk alışta çook zorlandığı için biberonla kandırıp verdirtti hep şimdi bazen yine almak istemiyor emzikle kandırıyorum artık. Yavaş yavaş silikonu bıraktırmayı deniycem şimdi. Silikonsuz hala ememiyor.
Suan hiç isteğim yok bakalım nasıl olcakMaşallah ya. Yeminle aynı moddayız şuan ayağımda sallıyorum uykuya direniyor.
Yok kuzum acı çok hafif oldu ama tabii istekli olmakta önemli diğer türlüsü daha zor olur.
Ya aslında ben konuştukça dinliyor tepkide veriyor seslere o yüzden bende pek endişe etmemeye karar verdim. Bana damlada söylemedi istersen verebilirsin dedi. Napsam denesem mi bilmiyorumKiloyuda kafama takmıcam ya yoksa olan bana oluyor. İnşallah aylık kontrolde ortaya çıkar.
Hele ayağımda salladıktan sonra o başının altından yastığı alırken yaşadığım heyecanHayatımda yaşadığım en büyük adrenalin ayağımda uyumuş bebeği yerine götürmek. Bazende uyuduğu yerde bırakıyorum ayağımdan hemen içeri kaçıyorum. Sonra sessizce kapının ordan bakıyorum uyuyorsa kazandım zafer benim gözleri açıksa eyvahlar olsun. Her gün bu eğlenceyi yaşıyorum resmen.
Normalde günde üç kez 10damla. Ama ben sabahları 15 damla veriyorum sadece. Yine bizim kıza en iyisi o geldi.Sap simpleks kaç damla veriyorsun canım
Ah o sütün bol oldugundan değil sanki benim meme ucum hep yarık yarık ondan akıyo bence. Önceden beri meme uçlarım böyle benim sanki parça parça gibiniye koz ya benim oğlumun da saçları bayavar yazın toplamayı düşünüyorum
Hangi ay ek ders alırsan o zaman keserlerdi acelesi yoktu bence keşke gidemem hatanızı düzeltin deseydin
bol bol sür var işte ne güzel pozitif düşün
Memeye gazı gelince de kızıyprlar gaz sıkıstırıyor
Benimki de 2.dw geçti sıkıntı etme
Yalnız değilsin
Ben de tokata gideceğim normalde 11 saat falan bebekle dur kalk 15 saat sürer herhalde ortamın durumuna bakacağım önce bir iki hafta sonra gidicem insallah
Ne hayallerle 40'a girmiştik bizdeAkşam 6 dan beri uyumayan ağlayan bir bebek 40 bizede çok uğurlu geldi. Neden böyle oluyor anlamıyorum ya. Tam düzeliyor derken başa sarıyoruz.
Öğretmen arkadaşlar seminerler başlıyormuş 22 sinde tam benim iznimin bittiği gün. Annem bakarım ben diyor. Rapor alıp gitmesem dedim de rapor verecek doktorum da yok
Yaa niye böyle yapıyorlar hiç anlamıyorum. Ama o nasıl ağlamak sanki etini koparıyoruzGiydirirken ağlama huyu bizde de var kızlar. Hemen emzik veriyoruz yada müzikli oyuncak falan açıyoruz katıla katıla ağlıyor yoksa
Benim meme ucum cok küçük e bir de silikon alıştı o daha büyük onu güzel kavrıyor. Benimkini verince ağlıyor agzı boş kalıyo çünkü ucu küçük oldugundan sinirlenip ağlıyor bu seferde. Ara ara deniyorum bi dahakine bende emzikle deneyeyim belki tutarCherrygum başta meme ucum yoktu silikonla emzirdim şimdi sağa sağa çıktı sağ taraf benim de sol yok ama sağı da silikonla alıştığı için alıp iki emip atıyor ağzından. Bizde meme reddi vardı şimdi arada huysuzlanıyor almak istemiyor. Bende emziği ağzına veriyorum aradan memeyi sokup emziği çekiyorum emzik sanıp emmeye devam ediyor. Şapşiğim.
Kız benimki doğdu doğalı öyle. Bırak çıplak kalayım diyo herifciogluBugun dışarı çıktık biz kızımla güneşte gezdik hiç sesi çıkmadı dışarı çıkıp gezmek hosuna gitti sanırım izleye izleye gezdiarabada da uyudu hep içimden dedim Ay hep böyle olsa keske diye ama hayaller hayatlar
Eve geldik banyo yaptık hersey buraya kadar çok güzel ama giydirirken bişi oluyo çığlık kıyamet hiç ağlamadığı gibi ağlıyo yaacaba noluyo anlamıyorum bu huy yeni başladı
Benimki son 3 banyodur böyle evde cığlık kıyamet bence bizimki çıplaklığı sevmiyorKız benimki doğdu doğalı öyle. Bırak çıplak kalayım diyo herifcioglu
Ay sana çekmiş bana daral geliyo öyle bizim kızda aynısı
Seninde mi meme ucun yok. Ben de ara ara deniyorum ama tutamıyor ya hiç çıkmadı meme ucum solu bazen tutuyor ama sağ mememi hiç tutamıyor. Nasıl emzikle kandırıp veriyorsun?
Suan hiç isteğim yok bakalım nasıl olcak
Canım geçersiniz hiç kafana takma sesini duyup tepki veriyorsa falan sıkıntı yoktur zaten
Hele ayağımda salladıktan sonra o başının altından yastığı alırken yaşadığım heyecanbi taraftan pışpış yapıp bi taraftan sallama efekti yaparak alıp uyusun nolur diye dua etmek
Normalde günde üç kez 10damla. Ama ben sabahları 15 damla veriyorum sadece. Yine bizim kıza en iyisi o geldi.
Ah o sütün bol oldugundan değil sanki benim meme ucum hep yarık yarık ondan akıyo bence. Önceden beri meme uçlarım böyle benim sanki parça parça gibi
Ne hayallerle 40'a girmiştik bizdeya benimki yeni bi huy edindi simdi banyo yaptırdıktan sonra giydirirken bağıra çağıra ağlıyo elimi ayağıma doladı yine
Benimki son 3 banyodur böyle evde cığlık kıyamet bence bizimki çıplaklığı sevmiyor
Ne güzel edepli işte. Benimki de edepsiz sıpaBenimki son 3 banyodur böyle evde cığlık kıyamet bence bizimki çıplaklığı sevmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?