2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canim memnun kalmadin mi metsilden değiştirdiniz ki
Başta iyi geldi sanki sonradan yine ağlamaları arttı kızımın gaz çıkaramamaya başladı kestim bende hiçbişey farketmedi bırakınca demek ki faydası yokmuş. Ama her bebek aynı olmaz tabi belki size iyş gelir.

Annemlere geldiğimizden beri uyuyor benim oğlan evde bakamıyoruz sanırım biz buna yauyanınca yanına uzanıp emzirip kalkıyorum uykuya devam ediyor 6 dan beri. Evde olsak ağlama seansı vardı şimdi

Benimki gündüz şapkasız uyumuyor, karanlık istiyor. Anası kılıklı bende öyleyim uyku gözlüğü takarım gündüz uyurken
Ay sana çekmiş bana daral geliyo öyle bizim kızda aynısı
Seninde mi meme ucun yok. Ben de ara ara deniyorum ama tutamıyor ya hiç çıkmadı meme ucum solu bazen tutuyor ama sağ mememi hiç tutamıyor. Nasıl emzikle kandırıp veriyorsun?
Suan hiç isteğim yok bakalım nasıl olcak
Canım geçersiniz hiç kafana takma sesini duyup tepki veriyorsa falan sıkıntı yoktur zaten
Hele ayağımda salladıktan sonra o başının altından yastığı alırken yaşadığım heyecanbi taraftan pışpış yapıp bi taraftan sallama efekti yaparak alıp uyusun nolur diye dua etmek
Sap simpleks kaç damla veriyorsun canım
Normalde günde üç kez 10damla. Ama ben sabahları 15 damla veriyorum sadece. Yine bizim kıza en iyisi o geldi.
Ah o sütün bol oldugundan değil sanki benim meme ucum hep yarık yarık ondan akıyo bence. Önceden beri meme uçlarım böyle benim sanki parça parça gibi
Akşam 6 dan beri uyumayan ağlayan bir bebek 40 bizede çok uğurlu geldi. Neden böyle oluyor anlamıyorum ya. Tam düzeliyor derken başa sarıyoruz.
Ne hayallerle 40'a girmiştik bizde ya benimki yeni bi huy edindi simdi banyo yaptırdıktan sonra giydirirken bağıra çağıra ağlıyo elimi ayağıma doladı yine

Öğretmen arkadaşlar seminerler başlıyormuş 22 sinde tam benim iznimin bittiği gün. Annem bakarım ben diyor. Rapor alıp gitmesem dedim de rapor verecek doktorum da yok

Benim 2 temmuzda bitmesi gerekiyor ama 3 hafta erken doğum yaptım ve okul eklememiş o 3 haftayı iznime.. On kere söyledim yaa.. Umarım düzeltirler.

Bugun dışarı çıktık biz kızımla güneşte gezdik hiç sesi çıkmadı dışarı çıkıp gezmek hosuna gitti sanırım izleye izleye gezdi arabada da uyudu hep içimden dedim Ay hep böyle olsa keske diye ama hayaller hayatlar
Eve geldik banyo yaptık hersey buraya kadar çok güzel ama giydirirken bişi oluyo çığlık kıyamet hiç ağlamadığı gibi ağlıyo ya acaba noluyo anlamıyorum bu huy yeni başladı

Giydirirken ağlama huyu bizde de var kızlar. Hemen emzik veriyoruz yada müzikli oyuncak falan açıyoruz katıla katıla ağlıyor yoksa

Cherrygum başta meme ucum yoktu silikonla emzirdim şimdi sağa sağa çıktı sağ taraf benim de sol yok ama sağı da silikonla alıştığı için alıp iki emip atıyor ağzından. Bizde meme reddi vardı şimdi arada huysuzlanıyor almak istemiyor. Bende emziği ağzına veriyorum aradan memeyi sokup emziği çekiyorum emzik sanıp emmeye devam ediyor. Şapşiğim.

Benim meme ucum cok küçük e bir de silikon alıştı o daha büyük onu güzel kavrıyor. Benimkini verince ağlıyor agzı boş kalıyo çünkü ucu küçük oldugundan sinirlenip ağlıyor bu seferde. Ara ara deniyorum bi dahakine bende emzikle deneyeyim belki tutar

Benimde sağ göğsümü almıyor bazen silikonla emziriyorum onunla biraz çektikten sonra silikonu çıkarıp memeyi tutturmaya çalışıyorum bazen tutuyor bazen tutamıyor

Kız benimki doğdu doğalı öyle. Bırak çıplak kalayım diyo herifcioglu

Bazen iyi diyorum iyi gidiyoruz bazen çıkıyor rayından tamamen. Saat başı emmek istedi uyumadığı için bu seferde gerçekten azalıyor sanki doymuyor ona ağlıyor. Normalde hiç vermem bugün 2 defada mama verdim. Yeni daldı uyunmazsa tabii hanfendi. Ay çok zor zamanlar tadını çıkaramıyoruz valla anneliğin.

Benimki son 3 banyodur böyle evde cığlık kıyamet bence bizimki çıplaklığı sevmiyor

Benimkide banyo esnasında çok ağlıyor. Banyodan sonra pehlivan gibi yağlayıp sarıyoruz biz. Sonra uyanınca üstlerini giydiyorum o zaman da uslu duruyor.

Kızlar iştahım acayip açıldı ya. Sizde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…