İyi şükür kuzum. Bugün çok fena gaz sancısı tuttu beybibeyi. Onun haricinde iyiyiz şükür. Beybileydi nasıl, sen nasılsın, rahat mısın annenlerde?
Memeyi uyurken hiç tutmuyor . Biberonu bile çekmiyor doğru düZgün . Ağzının kenarlarına dokunsam vs bile emme olmuyor . Uyanıkken de pek farklı sayılmaz . Uyanıkken de biberonla savaş veriyor . Memeyi de tuttuğu 5 dk bile olmuyor . Onda da hiç güçlü emmiyor hissediyorum .Neden ki canım
Sütünü sağdığında nasıl kuzum bazıları çok geliyor ya belki o ara emiyordurMemeyi uyurken hiç tutmuyor . Biberonu bile çekmiyor doğru düZgün . Ağzının kenarlarına dokunsam vs bile emme olmuyor . Uyanıkken de pek farklı sayılmaz . Uyanıkken de biberonla savaş veriyor . Memeyi de tuttuğu 5 dk bile olmuyor . Onda da hiç güçlü emmiyor hissediyorum .
Canım biberonla ağzına damlayan I bile yutmuyor . Şans eseri kendi bir iki çekerse o .Kıyamam ya.
Siringayla ağzına sıkınca yutmuyor mu canım?
Selam uykusuz bebeler derneği yardımcımherkes gidiyor Mersin'e biz gidoyoruz tersine..hiç olmadığı kadar gaz derdimiz var bizim de
derdi ne bu beybilerin
kendi evin gibi olmuyor cnm
Bir kere uyuya kalmıştım , panikle çocuğu uyandırmaya çalıştım uyanmadı . O zaman da aşıdan dolayı daha da ağır uyumuştu . Acile götürdük, o zaman bile şekeri düşmemişti .Ya canım çocuğun şekeri mi düşüyor acaba açlıktan?
Var canım emme refleksi var . Mamadan olduğunu sanmıyorum . Çünkü sağılmış sütte de aynısı oluyor .Mama değiştirdin mi hiç kuzum doktor ne diyor emme refleksi olur tabi Li
Biberonu m Lansinoh yavaş akışlı. Meme yi bırakmasın diye yavaş kullanıyorum .Hızlı akışlı biberon olsa çok içer mi ki
Selam uykusuz bebeler derneği yardımcım
Büyüdü ama yavaş zorlar belkiBiberonu m Lansinoh yavaş akışlı. Meme yi bırakmasın diye yavaş kullanıyorum .
Ağlıyor sürekliselam uykusuz anmeler baskanı
Sağarken ilk tazyikli geliyor 4-5 dk . Sonrası damla damla . Tahminen bu da tazyikli gelecek olan kısmı emip çekiliyorSütünü sağdığında nasıl kuzum bazıları çok geliyor ya belki o ara emiyordur
Valla korktuğumdan hızlı vermek istemiyorum . Memeyi bari bırakmasın diyeBüyüdü ama yavaş zorlar belki
Ağlıyor sürekli
Ben bir kere kabul ettim ama tehlikenin bu kadar yakın olduğunu hissedince şu an korkuyorum . Ben kabul ettiğimde havalar daha tam ısınmamıştı . Şimdi havalar ısındı , millet yerinde durmuyor .kızlar misafir kabul ediyor musunuz? ben daha etmedim hic.eger bir baslarsam duyan gelecek duyan gelecek akraba komsu vs.napsam bilemedim
anneme bile yeni geldim.ama bunu duyan.dondugumde bana gelme plani yapiyor bebek gormeye
Ben bir kere kabul ettim ama tehlikenin bu kadar yakın olduğunu hissedince şu an korkuyorum . Ben kabul ettiğimde havalar daha tam ısınmamıştı . Şimdi havalar ısındı , millet yerinde durmuyor .
Bir arkadaşımın ailesi İstanbul’da yaşıyor . Orda virüslü hasta çok diye tatilde onlar gitmedi İstanbul’a , ailesi buraya geldi . Burdan birlikte tokata köylerine gittiler . Köylerinde yurt dışından gelen akrabaları vs de varmış . Hep birlikte bir hastalanmışlar . En son yengesi yurt dışına geri döneceği zaman negatif olduğuna dair test istemişler . Yenge test yaptırıyor pozitif , arkadaşımın annesi , teyzesi , gelinleri vs pozitif . Kendileri daha test yaptırmadan evlerine dönmüşler buraya . Arkadaşta hala öksürük var , gece çok terliyormuş . Aynı evin içinde bulundular bence onlar da pozitif . Tehlike giderek yayılıyor yani .
Şimdi olsa kimseyi kabul etmem.
Benimkinin de 1 haftadır saçı dökülmeye başladı. Ay ay gelişimde saçları dökülebilir diyordu bakalım dökülsün yeni saçları çıksınAynen canim valla benimkinin de dudak kenarları hep kipkirmizi oluyor. Doktorlar ellemeyin diyor ama insan rahat edemiyor. Bide saclari dökülüyor ellerinde hep sac var ne kadar temizlersem temizleyeyim bitmiyor.
Kaç aylık canım seninki?Tutuyor biz hışırtılı kitaplarla basladık kumaş oldugundanda korkum olmuyor sayfaları ceviriyor bişeyler anlatıyor şık şıklarıda tutuyor ama cabuk yorulup bırakıyor
3 aylik bi cocukla 4 bucuk aylik ki ben 5 e yaklasinca dusunuyorm arada cok fark var yani.Olur ya vanım herkesinn durumu iyi değil olabilir yani, kv bu kadar kızıp kendin erken başlaman şaşırdım ince düşündüm sadece . Tabi herkesin kendi canı bebeği
Aynen valla ya hamileyim die bisey yapmiyo hic. Az iş yapsn cocuk asagiya indi agri yapiyo dioİyi gitmesine sevindim ikinizde kurtulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?