2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Me
Yarın rota aşımız olcak korkuyorum ya yan etkisinden bide haydomun alt dis yerleri bembeyaz olmuş bu kadar erken diş çıkmaz heralde değil mi az bulanık oldu ama sizin bebislerinki de böyle mi kızlar
Merhaba, diş öncesi tükürük ve elini ağzına sokmalar oldu mu biz de 3 buçuk aylık oldu kızım eli ağzından çıkmıyor. Oğlum 8 yaşında onda hiç bu kadar erken başlamamıştı. Ya da ben mi unuttum bilemiyorum

Ben 2 doktora götürüyorum. İkisi de 10’a kadar yolu var diyor. Bizimkinin düzeni böyle alıştık artık. Biriktirip yapmıyor pırtları çıkartırken bile kaka çıkıyor tutamıyor ne yapsın
Aynenn ya aglarken bile pirt pirt oluyor yavrum. Bazen cok yapior bazen az.
Bi de gece uuykusunda ne zaman yapio bilmiorum,bi kalkiorum sabaha karsi koku var
2 doktor mu daa cok kafa karisikligi olmuyor mu canim ya. Ozel asilarla ilgili ne diyorlar.
Kakasinin rengi yesil olunca koku olunca illa sorun mu seninkinde de oluor mu boyle?

Benim kizimin da elleri hep agzinda. Yumrugunu bile sokuyor. Cenesi islak da oluyir. Sanirim dis oncesi islemler bunlar. Erkenmis evet ama olabiliormus sanirim

Bahceli bi evdeyim yani hersey var sebze meyve türü kendimizin. Ya soyle soyleyim mamanin icindekileri okuyorum bir sürü sey var ha illaki icecek mecburum ama benm düşüncem ilerleyen zamanlarda kendim yapmak hazir bisey de verme taraftari degilim buyudugunde bile. Atiyorm danone onu da kendim yaparim yani cogu seyi yaparim bahcemizden gelen seylerle hep. Birde etrafmda herkes mama şişirir lafi var aldirmiyorm da buna zaten ama eger ki kendi yapacağım bisey varsa mamaya tercih ederim tabi ki

Canım ama 4 ay çok erken ek Gıda için tadım bile yapma bence neden acele ediyorsunuz ki illa yiyecekler bir iki ay sonra, doymazsa mama ver kesinlikle kendin yapma. Bütçene göre çok mama var onlarla uğraşma derim
Normalde 6 ayinda ek veriliyor canm ama yegenim de anne sütü almasina ragmen cok cok az bi sekilde verdik hep 5 ayliga yakındı bende oyle düşünmeye basladm hani. Herkesn görüş acisi farkli hani yine mama aldiririm o ayri bütçe meselesi degil derdim eşim olsn kb olsn iyisini aldilar hep bu zamana kdar suan sma aldirdim hipp alirz bitsin de diyolar mesela.

Benim kizimin da elleri hep agzinda. Yumrugunu bile sokuyor. Cenesi islak da oluyir. Sanirim dis oncesi islemler bunlar. Erkenmis evet ama olabiliormus sanirim
Ya bizde de durum ayni kaşır gbi yapiyor arada çene ıslak olduğundan kirmizi kirmizi biseyler cikti ne kdar silsem de oldu. Elini de agzindan cektirtmiyor bile hen agliyor

Ya bizde de durum ayni kaşır gbi yapiyor arada çene ıslak olduğundan kirmizi kirmizi biseyler cikti ne kdar silsem de oldu. Elini de agzindan cektirtmiyor bile hen agliyor
Aynen canim valla benimkinin de dudak kenarları hep kipkirmizi oluyor. Doktorlar ellemeyin diyor ama insan rahat edemiyor. Bide saclari dökülüyor ellerinde hep sac var ne kadar temizlersem temizleyeyim bitmiyor.

K Kuf blupcum nasilsin beybibey nasil cancagzim? pek okuyamiyorum.sanirim sen de pek onlina degilsin.hersey yolunda mi kuzu?
İyi şükür kuzum. Bugün çok fena gaz sancısı tuttu beybibeyi. Onun haricinde iyiyiz şükür. Beybileydi nasıl, sen nasılsın, rahat mısın annenlerde?

Biri alerji uzmanı, diğeri çocuk doktoru Özel aşıları yaptırmamı tavsiye ettiler. Kakasında kan olmasına rağmen rotayı da yaptırmamı tavsiye ediyorlar. Ben rotayı yaptırmama kararı aldım. Şu anda bile çok yoruyor alerjisi onu biraz toparlanması lazım. Menenjit aşılarını 1 yaşına doğru yaptıracağız inşallah.

Kakası çok değişik bugün yaptığı birkaç kakası yeşildi. Üşüttü herhalde diye düşünüyorum. Bazıları sarı ve tonları bazıları yeşil oluyor. Kakası hafif ekşimsi kokuyor, kokusuz kakası yok ki.

Oo masallah.
Senin bey babaci olacak galiba simdiden baksana huzur buluor esine gidonce uyuyor
Biz de acaba simit alip kuvetinde yuzdursek olur mu ki ya.
Eksi koku ben de aliorum bazen.
Evet renkker de aynen oyle.
Yediklerimle ilgili diyr dusunuordum.aslinda.
Acep benimki de mi alerjik ya senim bebegin alrjikti ya.

Canim bunu görünce aklima sen geldin. Doktoruna bi sor belki isinize yarar
Çok teşekkür ederim canım soracağım doktora inşallah iyi gelir. Cold mix in damlasını kullanıyoruz yakasına yastığına damlatıyorum bunu da alırım . Çocuğumun burun delikleri tahriş oldu birşeylr sokmaktan.

Aynen canim valla benimkinin de dudak kenarları hep kipkirmizi oluyor. Doktorlar ellemeyin diyor ama insan rahat edemiyor. Bide saclari dökülüyor ellerinde hep sac var ne kadar temizlersem temizleyeyim bitmiyor.
Benm de oglan saç dokuyor bi yandan cikiyor da eliyle alacak kdar saçi yok malesef valla bi de elini cekmeniz gerekiyor dese bile doktor anında agliyor yani zor benm elini agzindan çekmem

Günde 10 defa mı kaka yapiyor

Ohhh valla keyifler yerinde maşallah

Maaşallah bayıldım GÖKTUĞ paşama da küçük ablasına da su nasıl rahatlatmış sıhhat suları olsun inşallah

Valla işte annemlere gittik az önce geldik eve.. Netten ambalaj kağıdı almıştım paketlemek için ama bugün gelmiş kargo tabi evde yokuz şubeye bırakmış, o da uzakta nasıl gidip alacaz bilmem. Onları alınca mutfakta kullanmadığım ya da az kullandığım şeyleri paketleyerek başlayacağım inşallah..
Doktor bizede ilk 3 ayda doğum boyundan en az 8cm uzamalı 6 aydada dogum kilosun 2 katı olması beklenir dedi benimki minnak dogmustu cabucak 2 katına ulasır ama 4.5 kilo doğan nasıl alıcak bilmiyorum
Benimki 2670 doğmuştu 2 gün önce 5230 gram çıktı. 3 ayda 2ye katlamışız o zaman maşallah Ama dediğin gibi küçük doğduğu için daha kolay..

Kızlar sizin bebekler tutmaya başladılar mı? Oyuncakları tutturmayı öğretmeye çalışıyoruz henüz başarılı olamadık. Ama elini denk getirip vuruyor şükür artık asılı oyuncaklara
Kızlar sizin bebekler tutmaya başladılar mı? Oyuncakları tutturmayı öğretmeye çalışıyoruz henüz başarılı olamadık. Ama elini denk getirip vuruyor şükür artık asılı oyuncaklara
Tutuyor biz hışırtılı kitaplarla basladık kumaş oldugundanda korkum olmuyor sayfaları ceviriyor bişeyler anlatıyor şık şıklarıda tutuyor ama cabuk yorulup bırakıyor

Canim bunu görünce aklima sen geldin. Doktoruna bi sor belki isinize yarar
Banada dr ilk ay önermişti bunun yeşilini yastığına 2 damla dökülecek dedi çok hoşlanmadı yoğun nane kokusu vardı reflü yastıgını falan yıkadım rahatladı.inş seninde gecer 3 ay cok normal dedi dr geçti gercekten bizim.

Oh masa
Bizimde 2840dı şimdi 6350gr oldu.masallah gercekten minik bebek daha cabuk serpilir diyoya büyükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…