2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bak canım bu şekilde
Tam tepesi mi bizimki tam tepede ama daha saçlı pek görünmüyor o yüzden belki rahatsız etmiyor Pek Zeytinyağı falan sürecektim banyodan bir saat önce falan da elim değmedi. Yumuşatıyormuş bayağı. Mustela güya Konak yapmıyordu sen ne kullanıyorsun şampuan

Yalnız değilmişiz bizde yumrukla dalıyoruz ağza
Bide cokur cokur nasıl emiyor. Diyorum beni bile böyle emmiyorsun bide ıslatıyor üstünü hep. Ellerini devamlı yıkıyorum ama Parmak araları İster istemez doluyor yine eşim emzik verdirmedi hijyenik olmaz falan diye diyorum arada iyi mi oldu elleri çok temiz sanki

Kendiliğinden geçmesi ne güzel ya benim de geçer inşallah bir şeyler yaptın mı geçmesi için acaba

Emziksiz hayat düşünemiyorum benim benim tutmuyordu zorla tutturduk aşorı rahat ediyorum şuan çünkü birtek emzikle susuyor
Ay sorma ya bende önüne önlük takıyırum ama hep ıslatıyor kendini tükürüğünü çıkartıyor
Ben haftanın 5 günü banyo yaptırıyorum ilk doğduğu günden beri yaptırmadığım gün de boynunu elini ılık suyla silip poposunj yıkıyorum yani biz çok hijyenik olmasa da dikkat ediyoruz daha yapacakta bir şey yok çok iştahlı emiyor
Açıkçası ben çok komik buluyorum ve gülüyorum

Bende çok istedim emzik tutsun ah o eş kişisi vermedi emiyordu başta. Sonra daha tutmadı bende tıkıyorum her gün ama parmak araları doluyor anlamadım

Canm emiyor mu mama mı iciyor bebeğin

Oyyyyy yerim amaaa yaaa nasil tatli masallah rabbim nazarlardan korusun. Kaderini guzel etsin insallah bu arada kac aylik ek gida oturma durumu baslamis

Canım hoşgeldin Bayadır yoktun gündüz uykusu benimkinde de yok gibi hiç iş yapamıyorum yemek yaparsam şükrediyorum ilgi istiyor sürekli odadan çıkınca basıyor çığlığı

canim hosgeldin.. benim kizim da coklu besin alerjisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…