- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Tam tepesi mi bizimki tam tepede ama daha saçlı pek görünmüyor o yüzden belki rahatsız etmiyor PekBak canım bu şekilde
Bide cokur cokur nasıl emiyor. Diyorum beni bile böyle emmiyorsunYalnız değilmişiz bizde yumrukla dalıyoruz ağza
Kendiliğinden geçmesi ne güzel ya benim de geçer inşallah bir şeyler yaptın mı geçmesi için acabaBen dediğin durumu lohusalıkta yaşadım. 30 gün çok zordu. Her gün ağlıyordum. Üstelik bebeğim için çok zorluk çektim. Tüp bebek tedavisi ile oldu. Şükür ki geçti(ilaç kullanmadım). İnşallah seninki de tez zamanda geçer.
çok tatlı annesi alır oKızlaar bebişleriniz çoook tatlı maşallah yerim ben onları her biri birbirinden güzel ❤
Zayıf diyen anneler hiç biri zayıf değil bu bebelerin siz zayıf bebek görmek istiyorsanız benimkine bakın3 ay 12 günlüğüz 4770 maalesef
Eki Görüntüle 2668680
Emziksiz hayat düşünemiyorum benim benim tutmuyordu zorla tutturduk aşorı rahat ediyorum şuan çünkü birtek emzikle susuyorBide cokur cokur nasıl emiyor. Diyorum beni bile böyle emmiyorsunbide ıslatıyor üstünü hep. Ellerini devamlı yıkıyorum ama Parmak araları İster istemez doluyor yine eşim emzik verdirmedi hijyenik olmaz falan diye diyorum arada iyi mi oldu elleri çok temiz sanki
Bende çok istedim emzik tutsun ah o eş kişisi vermedi emiyordu başta. Sonra daha tutmadı bende tıkıyorum her gün ama parmak araları doluyor anlamadımEmziksiz hayat düşünemiyorum benim benim tutmuyordu zorla tutturduk aşorı rahat ediyorum şuan çünkü birtek emzikle susuyor
Ay sorma ya bende önüne önlük takıyırum ama hep ıslatıyor kendini tükürüğünü çıkartıyor
Ben haftanın 5 günü banyo yaptırıyorum ilk doğduğu günden beri yaptırmadığım gün de boynunu elini ılık suyla silip poposunj yıkıyorum yani biz çok hijyenik olmasa da dikkat ediyoruz daha yapacakta bir şey yok çok iştahlı emiyor
Açıkçası ben çok komik buluyorum ve gülüyorum
Elini emen bebek mazlum olur dedi az önce bir büyüğümElini emmek hemde ne iştahla
Yaa yalanci meme aliyor galiba bende vermek istiyorm ama almiyor ne yapsam alirElini emmek hemde ne iştahla
Canm emiyor mu mama mı iciyor bebeğinSelam kızlar baya bir zaman yoktum..
benm kız 4 aylık ve doğduğundan beri çook kusuyor. Reflüsü + süt ürünlerine alerjisi var. Bu yüzden emdiğini anında kusuyor . Kilo alımı çok az geçen ay 200gr almıştı sadece . Ne olduysa 2. Ay aşısından snra oldu. Bütün sorunları arttı. Ondan önce tam 1 kilo almıştı..
Çok aşırı huysuz hep kucak istiyor. Yemek temzlk hiçbşey eşim gelmeden yapamıyorm. Bizde durumlar böylee. Sizler nasılsınız okuyamadım hiç
Çocuğuma iftira atma nasıl masum uyuyoBu da benim haydo napim bi tek uyurken hareket cekmiyo diye bunu atiyim dedim
Ne ile banyo yaptiriyosn canmBak canım bu şekilde
Oyyyyy yerim amaaa yaaa nasil tatli masallah rabbim nazarlardan korusun. Kaderini guzel etsin insallahGünaydın biz baya baya ek gıdaya geçtik. @misskokulumm @dilzar yanlız size birsey sormak istiyorum. Kızım meme emiyor üstüne püresini yiyor, tekrar meme emiyor. Birde üstüne su iciyor. Suyu ne kadar verebilirim versem baya baya iciyor.Eki Görüntüle 2668570
Ne ile banyo yaptiriyosn canmBiz hala konaklardan kurtulamadık ya yıkayınca bişey yok sabahına tekrar kabuk kabuk çıkıyor konağın ilerlemiş hali mi acaba
Canım hoşgeldin Bayadır yoktun gündüz uykusu benimkinde de yok gibi hiç iş yapamıyorum yemek yaparsam şükrediyorum ilgi istiyor sürekli odadan çıkınca basıyor çığlığıSelam kızlar baya bir zaman yoktum..
benm kız 4 aylık ve doğduğundan beri çook kusuyor. Reflüsü + süt ürünlerine alerjisi var. Bu yüzden emdiğini anında kusuyor . Kilo alımı çok az geçen ay 200gr almıştı sadece . Ne olduysa 2. Ay aşısından snra oldu. Bütün sorunları arttı. Ondan önce tam 1 kilo almıştı..
Çok aşırı huysuz hep kucak istiyor. Yemek temzlk hiçbşey eşim gelmeden yapamıyorm. Bizde durumlar böylee. Sizler nasılsınız okuyamadım hiç
Selam kızlar baya bir zaman yoktum..
Yoksun kaç gündür
Bugün lor vardı ondan verdim şapur şupur yedi benimki sabahtadım yaptırıyorum yavaştan istekli de baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?