2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hayırlı olsun hamileliğin öncelikle duygusallık çok normal hormonlardan ben İstanbulda değilim ama duygunun paha biçilemez olduğunu söylemek için yazdım umarım hemen atarsın o psikolojiyi üstünden
Sağol canım ama benimki duygusallıktan çok depresyon hali yani çok soğudum her şeyden eskiden yaptığım hiçbir şeyi yapmak zevk vermiyor uyandigimda çok mutsuz oluyorum ve bütün gün öyle devam ediyor her gün mutlaka ağlıyorum durduk yere ve daha bir sürü sey

Benim kız bu ara tam kucakçı oldu. Eşim de şehir dışında, bütün gün perişan olup akşam baygın halde uyuyorum. Daha dönmesine 1 hafta var koluma kuvvet
Bu ara kucağımdayken (yüzü karşıya bakıyor başka türlü durmuyor) başını iyice aşağı eğiyor. Ayaklarını, yeri inceliyor. Duruşu oturur gibi oluyor, inşallah bir sıkıntı olmaz. Yaslamıyor ki başını. Bir de tükürükleri çok çıkıyor alt damağı da beyazlaşmış dişi mi çıkacak daha 97 günlük

Ben dediğin durumu lohusalıkta yaşadım. 30 gün çok zordu. Her gün ağlıyordum. Üstelik bebeğim için çok zorluk çektim. Tüp bebek tedavisi ile oldu. Şükür ki geçti(ilaç kullanmadım). İnşallah seninki de tez zamanda geçer.

Merhaba canim biz de kolik dendi simdilerde de alerji dendi falan filan ugrasiyoruz .
Alerji testi yapıldı mi size

Sana öyle geliyor canım annelere çocuklar hep zayıf gelir ya oyy maşallah ne güzel bebek ya nazarlardan korusun Rabbim

Bi benim kız soyunuk herhalde ya tek zıvın duruyor çorabı hayatımızdan çıkaralı çok oldu maşallah bu prensese de

Kızlar kakada mukus neden oluyordu ilk kez böyle bişeyle karşılaştım bugün

bir iki kereden bir şey olmaz demişti bizim doktor. annenin yediğinden bile etkilenirmis. çoğalırsa gaita tahlili yapariz dedi. çoğalmayınca gerek olmadi.

Kızlar benim kızın sıkıntısının sıcak olduğu bir kez daha tescillendi 3 gün önce eşimin köyüne geldik bizimkinin uykusuda emmeside toparladı maşallah bu kız sevmiyor sıcağı onu anladım kendi evimizde cır cır cırlıyordu bigün eşim büyük kızı denize götürmüştü karşı apartmandan bi komşu bebek evde çok ağlıyor susmuyor git bi bak demiş o derece ağlıyordu

Biz hala konaklardan kurtulamadık ya yıkayınca bişey yok sabahına tekrar kabuk kabuk çıkıyor konağın ilerlemiş hali mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…