Sağol canım ama benimki duygusallıktan çok depresyon hali yani çok soğudum her şeyden eskiden yaptığım hiçbir şeyi yapmak zevk vermiyor uyandigimda çok mutsuz oluyorum ve bütün gün öyle devam ediyor her gün mutlaka ağlıyorum durduk yere ve daha bir sürü seyHayırlı olsun hamileliğin öncelikle duygusallık çok normal hormonlardan ben İstanbulda değilim ama duygunun paha biçilemez olduğunu söylemek için yazdımumarım hemen atarsın o psikolojiyi üstünden
Sağol canım ama benimki duygusallıktan çok depresyon hali yani çok soğudum her şeyden eskiden yaptığım hiçbir şeyi yapmak zevk vermiyor uyandigimda çok mutsuz oluyorum ve bütün gün öyle devam ediyor her gün mutlaka ağlıyorum durduk yere ve daha bir sürü sey
Merhaba canim biz de kolik dendi simdilerde de alerji dendi falan filan ugrasiyoruz .Selam kızlar baya bir zaman yoktum..
benm kız 4 aylık ve doğduğundan beri çook kusuyor. Reflüsü + süt ürünlerine alerjisi var. Bu yüzden emdiğini anında kusuyor . Kilo alımı çok az geçen ay 200gr almıştı sadece . Ne olduysa 2. Ay aşısından snra oldu. Bütün sorunları arttı. Ondan önce tam 1 kilo almıştı..
Çok aşırı huysuz hep kucak istiyor. Yemek temzlk hiçbşey eşim gelmeden yapamıyorm. Bizde durumlar böylee. Sizler nasılsınız okuyamadım hiç
Sana öyle geliyor canım annelere çocuklar hep zayıf gelir yaYa inşallah bizimkide zayıf değildir canım ya,arkadaşların bebişlerinin yüzü tombik tombik görünüyor ama.bizde hiç tombiklik yok dümdüz bi yüz.inşallah ek gıda ile toparlayabiliriz.3650 doğdu ama gazdan çok ememediği için 3 ayda alması gereken kiloyu alamadı.şuan 6 600.bizde 3 buçuk aylığız
Eki Görüntüle 2668645
Bi benim kız soyunuk herhalde ya tek zıvın duruyorMaşallahınız var canım kilonuz da güzel . Sağlıklı olsunlar tek . Bazı bebeklerin kilosu yüzünde bazıları vücudunda . Benim kız da 3,5 aylık kilosu yüzünde . Fotoğraflarda sanarsın tombul bir bebek . Halbuki en son 5300 dü bir hafta öncesinde . Yanaklar tombul ama çırpı bacaklı
Yine bayılazam buralara o bakış nemaşallahTombik duruyor canım yine de bizde 3. Ayda 5600dük şimdi bilmiyorum
Kızlar kakada mukus neden oluyordu ilk kez böyle bişeyle karşılaştım bugün
Bizde de var ben pek rahatsız olmuyorum ama geçer diyorum ekstra bişey yapmıyorumBiz hala konaklardan kurtulamadık ya yıkayınca bişey yok sabahına tekrar kabuk kabuk çıkıyor konağın ilerlemiş hali mi acaba
Bizde de var ben pek rahatsız olmuyorum ama geçer diyorum ekstra bişey yapmıyorum
Bizim kızda öyle emziği atıyor elini emmek için şapur şupur emiyorNapıcaz bu elleri ya çıkmıyor ağızdan hiç
Mukus tek başına bir şey ifade etmez canım yediklerinden olabilirKızlar kakada mukus neden oluyordu ilk kez böyle bişeyle karşılaştım bugün
Yalnız değilmişiz bizde yumrukla dalıyoruz ağzaNapıcaz bu elleri ya çıkmıyor ağızdan hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?