- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
canım benim maşallah kuzuna.ama senin ki biraz uzun gibi geldi boyu kaç cm belki boya gidiyordurKızlaar bebişleriniz çoook tatlı maşallah yerim ben onları her biri birbirinden güzel ❤
Zayıf diyen anneler hiç biri zayıf değil bu bebelerin siz zayıf bebek görmek istiyorsanız benimkine bakın3 ay 12 günlüğüz 4770 maalesef
Eki Görüntüle 2668680
Galiba doğduğu günden beri çok sıcağa alıştırdım ama son zamanlarda çok terliyor yalnız bizim bura hep esiyor bende korkuyorum üşür diye giydiriyorum dışarı çıkıncaBiz de 3 ay 12 günlüğüz aynı gün doğmuş herhalde. Bizim doktor 5. Ayda başlarız dedi ben başlamadım daha
Ben hep kısa kollu zıbın ve çorapla tutuyorum yaklaşık 1 aydır. Banyo sonrası bir süre şapka takıyorum saçları uzun kurusun diye o kadar. Çocuk yanmıyor mu o kadar katla yaa?? Bizimki bile pişiyor özellikle kucağımızdayken
kuzu bende siirtteyim buralar yanıyor evin içinde nefes alınmıyor sıcaktan,az kaldı buharlaşmamız yakındırBu arada kızlar bakıyorum da siz bebeleri baya soyuyorsunuz ben daha hiç kısa kollu giydirmedim hep ince zıbınlar giydirdşm yeni yeni yelek giydirmeyi de bıraktım gerçi ben bitlisteyşm esiyor buralar ama Baya sıcak yine de
Bende 5 aylıkken başlamayı düşünüyorum canım,daha tam başlamış sayılmayız.ben bütün bi heves edip iki çay kaşığı muhallebi verdim yemesi hoşuma gitti ne bilimherkese selam olsunnnnn. ozlendiniz ama yazamıyorum bu ara offff. bebeler masallah çok tatlı bayıldım. ek gıda başlamış erken değil mi ya ben buyugunde de 6 ayken başladım.
Canım zaten Baykan sonrası sıcak valla bizim buralarda sıcak sıcak ama esiyor o yüzden cesaret edemiyorum ben ama çarşıda görüyorum kolsuz şortlu bebelerikuzu bende siirtteyim buralar yanıyor evin içinde nefes alınmıyor sıcaktan,az kaldı buharlaşmamız yakındıriyi ki klima denen bişey var şükürler olsun yok böyle bişey ya.ben kısa kollu zıbın ve çorap giydiriyorum sadece.
Bende 5 aylıkken başlamayı düşünüyorum canım,daha tam başlamış sayılmayız.ben bütün bi heves edip iki çay kaşığı muhallebi verdim yemesi hoşuma gitti ne bilimama birdaha vermem herhalde.yada belli olmaz
Maaşallah kuzuyaYa inşallah bizimkide zayıf değildir canım ya,arkadaşların bebişlerinin yüzü tombik tombik görünüyor ama.bizde hiç tombiklik yok dümdüz bi yüz.inşallah ek gıda ile toparlayabiliriz.3650 doğdu ama gazdan çok ememediği için 3 ayda alması gereken kiloyu alamadı.şuan 6 600.bizde 3 buçuk aylığız
Eki Görüntüle 2668645
Maaşallah gayet iyi bence. Allah’ın mucizesi verene bin şükürMaşallahınız var canım kilonuz da güzel . Sağlıklı olsunlar tek . Bazı bebeklerin kilosu yüzünde bazıları vücudunda . Benim kız da 3,5 aylık kilosu yüzünde . Fotoğraflarda sanarsın tombul bir bebek . Halbuki en son 5300 dü bir hafta öncesinde . Yanaklar tombul ama çırpı bacaklı
Maaşallah Haydoya hepsi çok tatlılarBu da benim haydo napim bi tek uyurken hareket cekmiyo diye bunu atiyim dedim
Sağol canım benim yolumuz bir gün düşerse neden olmasın bende Siirt’e gelirsen beklerimCanım zaten Baykan sonrası sıcak valla bizim buralarda sıcak sıcak ama esiyor o yüzden cesaret edemiyorum ben ama çarşıda görüyorum kolsuz şortlu bebeleriahaha ben kızı yakıyorum muhtemelen ama alışmıştır ya inş
Yakınmışız kız tatvan a beklerim
Sağol canım benimMaaşallah kuzuya
Maşallah Allah nazarlardan korusun. Adam olmuş annesi bildiğin adam.Bu da benim haydo napim bi tek uyurken hareket cekmiyo diye bunu atiyim dedim
Kuşum kızını ne zamandan beri oturtuyorsun desteksiz oturtabiliyor mu şuanMaşallah Allah nazarlardan korusun. Adam olmuş annesi bildiğin adam.
Boyu iyi 3.ay kontrolünde 59.3 çıkmıştı ama boyu da olsa tartıda çıkması lazımcanım benim maşallah kuzuna.ama senin ki biraz uzun gibi geldi boyu kaç cm belki boya gidiyordur
Kizimi 1 haftadir oturtuyorum. 3 gundurde desteksiz oturuyor. Ama yorulunca pat diye deviriyor kendini. 1 haftada öğrendiKuşum kızını ne zamandan beri oturtuyorsun desteksiz oturtabiliyor mu şuan
Benimki çok tontik duruyor 4 aylık 6500 kilo seninkinden zayıfmışYa inşallah bizimkide zayıf değildir canım ya,arkadaşların bebişlerinin yüzü tombik tombik görünüyor ama.bizde hiç tombiklik yok dümdüz bi yüz.inşallah ek gıda ile toparlayabiliriz.3650 doğdu ama gazdan çok ememediği için 3 ayda alması gereken kiloyu alamadı.şuan 6 600.bizde 3 buçuk aylığız
Eki Görüntüle 2668645
Ne kusuru canım bunlar çuval giyse bayılınır bunlara maşallahBu şekilde anakucağında duruyor kızlar gerçi fotoda durmuyor ağlıyor da o uykusu geldiği içinablalarımızdan kalma anakucağı da baya işimizi görüyor sağolsun kılığımızın da kusuruna bakmayın ev hali
Evet anımsatıyorJadesi arkdsim bu
Ya bayılazam oturuyor cücük hanımGünaydın biz baya baya ek gıdaya geçtik. @misskokulumm @dilzar yanlız size birsey sormak istiyorum. Kızım meme emiyor üstüne püresini yiyor, tekrar meme emiyor. Birde üstüne su iciyor. Suyu ne kadar verebilirim versem baya baya iciyor.Eki Görüntüle 2668570
Hayırlı olsun hamileliğin öncelikle duygusallık çok normal hormonlardan ben İstanbulda değilim ama duygunun paha biçilemez olduğunu söylemek için yazdımMerhaba arkadaşlar ben şu an 11 haftanın içindeyim hamilelikte ve başından beri depresyon yaşıyorum planlı hatta tüp bebek olduğu halde nedensiz bir depresyona girdim hayattan soğudum iki hafta önce psikiyatra gittik ama şu an ilaç vermiyim dedi tekrar gel dedi ama ben ilaç kullanmam.gerektigini hissediyorum kadın dogumcum da dedi git ilaç yazdır bana bildir diye....sorum şu İstanbul'da gebelikte iyi bir psikaytr var.mi yani halden anlayan biri tavsiyeniz varsa nolur soyleyin
Esmer güzeli Allah kabul etsinKizlar bende ozendim foto koyayim dedim ama benim kiz durmuyor yine:)
Bu arada kizimin niyetine turbede kurban kestik. Allah hepsine saglik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?