2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
canım benim maşallah kuzuna.ama senin ki biraz uzun gibi geldi boyu kaç cm belki boya gidiyordur

Galiba doğduğu günden beri çok sıcağa alıştırdım ama son zamanlarda çok terliyor yalnız bizim bura hep esiyor bende korkuyorum üşür diye giydiriyorum dışarı çıkınca

kuzu bende siirtteyim buralar yanıyor evin içinde nefes alınmıyor sıcaktan,az kaldı buharlaşmamız yakındır iyi ki klima denen bişey var şükürler olsun yok böyle bişey ya.ben kısa kollu zıbın ve çorap giydiriyorum sadece.
herkese selam olsunnnnn. ozlendiniz ama yazamıyorum bu ara offff. bebeler masallah çok tatlı bayıldım. ek gıda başlamış erken değil mi ya ben buyugunde de 6 ayken başladım.
Bende 5 aylıkken başlamayı düşünüyorum canım,daha tam başlamış sayılmayız.ben bütün bi heves edip iki çay kaşığı muhallebi verdim yemesi hoşuma gitti ne bilim ama birdaha vermem herhalde.yada belli olmaz

Canım zaten Baykan sonrası sıcak valla bizim buralarda sıcak sıcak ama esiyor o yüzden cesaret edemiyorum ben ama çarşıda görüyorum kolsuz şortlu bebeleri ahaha ben kızı yakıyorum muhtemelen ama alışmıştır ya inş
Yakınmışız kız tatvan a beklerim

Maaşallah kuzuya

Maaşallah gayet iyi bence. Allah’ın mucizesi verene bin şükür

Sağol canım benim yolumuz bir gün düşerse neden olmasın bende Siirt’e gelirsen beklerim

Benimki çok tontik duruyor 4 aylık 6500 kilo seninkinden zayıfmış

Ne kusuru canım bunlar çuval giyse bayılınır bunlara maşallah

Hayırlı olsun hamileliğin öncelikle duygusallık çok normal hormonlardan ben İstanbulda değilim ama duygunun paha biçilemez olduğunu söylemek için yazdım umarım hemen atarsın o psikolojiyi üstünden

Selam kızlar baya bir zaman yoktum..
benm kız 4 aylık ve doğduğundan beri çook kusuyor. Reflüsü + süt ürünlerine alerjisi var. Bu yüzden emdiğini anında kusuyor . Kilo alımı çok az geçen ay 200gr almıştı sadece . Ne olduysa 2. Ay aşısından snra oldu. Bütün sorunları arttı. Ondan önce tam 1 kilo almıştı..
Çok aşırı huysuz hep kucak istiyor. Yemek temzlk hiçbşey eşim gelmeden yapamıyorm. Bizde durumlar böylee. Sizler nasılsınız okuyamadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…