Gulec annelerden nasil cikiyor bu aglak bebeler bilmiyorumkeyifli gezmeler canim . Daha farkli tahmin ediyordum ben seni nasil diye sorma iste onu tarif edemem
Allahim tiplere gel yya gel ısır beni diyo resmenAlıntı yanlış mi oldu anlamadım ama nasıl oturtuyorsunuz sorularına cevaplarebru_can_ebru
Anam benim koca da ben eger oglani uyutmuyosam ocağin yanindan gecer bi cay ver der onu bile dibinde olsa yapmazSeviyor öyle şeyleri peynir de yapıyor
Benm bu da istiyo oturmayi da ben smdi az oturmasi lazim desem kv kb oyle otutturur bi yandan dmiyorum onlara o yuzden onlar yokken denerim ama korkuyorm yaBen de oturtuyorum ama günde 3/4 kere 3-5 dk kadar ben tutarak ama zaten arabada pusetteki anakucağındq vs zaten yarım oturuyorlar diye rahatım onda da
Canım ev 25-26 derece tek zıbın ile yatıyorDenemedim canım zeytinyağıyla yapıyordum bide öyle deneyeyim bakalım
Canım biz eşimin köyüne geldik bizim kız sıcaktan uyumuyormuş bir kez daha anladık burada daha rahat uyuyor ama sende bulunduğun ortamın ısısı ya da kıyafetlerinimi inceltsen
Kaç dk oturtuyorsun canımckm günaydınlar bu aradaAlıntı yanlış mi oldu anlamadım ama nasıl oturtuyorsunuz sorularına cevaplarebru_can_ebru
Hayır yapılmadı sanırm test için henüz küçük.Merhaba canim biz de kolik dendi simdilerde de alerji dendi falan filan ugrasiyoruz .
Alerji testi yapıldı mi size
Emiyor canım mama yaramadı bize , içeriğindekiler alerji yaptı acillik olduk. Doktor da zatn bdaha asla mama verme Kusmazda sütün yeter dediCanm emiyor mu mama mı iciyor bebeğin
Hoşbulduk canım gerçekten öyle bizde de . BiZimki Midesinden rahatsız olduğu için Sırt üstü de hiç yatmak istemiyor. Valla çok nazlı adından almış nazını :)Canım hoşgeldin Bayadır yoktun gündüz uykusu benimkinde de yok gibi hiç iş yapamıyorum yemek yaparsam şükrediyorum ilgi istiyor sürekli odadan çıkınca basıyor çığlığı
Hoşbulduk canım. Sizinki nasıl anlaşıldı? Çoklu alerjiyi nasıl anladınız süt ürünü anlamak kolay yine de ama sizinkinin nelere karşı alerjisi var .canim hosgeldin..benim kizim da coklu besin alerjisi var
Kan testlerim yapıldı ama d vit özel.olarak bakıldı.mi bilmiyorum kullanıyorum ama haftada birkaç kez salgın olduğundan beri...testlerde kansizlik çıktı kan hapı verdi doktor
3 ay 3 hafta CanımAllahim tiplere gel yya gel ısır beni diyo resmenburda tam kaç aylikti.?
3/4 kere 3 ile 5 dk arası..Kaç dk oturtuyorsun canımckm günaydınlar bu arada
O ver takip ettiğim kadarıyla senin kv sıkıntıAnam benim koca da ben eger oglani uyutmuyosam ocağin yanindan gecer bi cay ver der onu bile dibinde olsa yapmazbende bebemi oyle yetistircem yaa buyusun mutfakta zaman gecircem oglan cocugu olsa da oyle alissin diyerek
Benm bu da istiyo oturmayi da ben smdi az oturmasi lazim desem kv kb oyle otutturur bi yandan dmiyorum onlara o yuzden onlar yokken denerim ama korkuyorm ya
Öne düşer arkaya doğru eğim vermen lazım bebeğeKızlar ben emzirme yastığıyla oturtmaya çalışıyorum ama öne düşüyo kafasıyanlış mı yapıyorum koltuğa mı oturtsam direk
Benm oglumda reflu de o yzden sordum canm. Mama iciyor reflu mamasi iyi geldi onu diyecektim emiyormus. Birde canm karni doyduktan snra 10 15 dk dik duracak gaz pozisyonunda ve yatirinca da kafa yukarda kalacak sekilde olacak. Birde eger yapabilirsen sık sık doyur birden icmesi de tetikliyormus.Emiyor canım mama yaramadı bize , içeriğindekiler alerji yaptı acillik olduk. Doktor da zatn bdaha asla mama verme Kusmazda sütün yeter dedi
Gerci 4 aydan snra yavas yavas oturur diyolar zaten3 ay 3 hafta Canım
Aynen ben ilk oturma asamasini göstermeden gizli gizli yaparim artkO ver takip ettiğim kadarıyla senin kv sıkıntı
Ah canim benmkinde alerji de olduğundan emdikten hemen sonra kaldırdığm an tum sutu kusuyor bazen memedeyken dik emzirmeme rağmen kusuyor. Alerjidenmiş işte hepsi. Reflü için doğduğundan beri reflü yastığınds yatırıyorum zaten canm dediklerini uyguladım sürekli. Alerji olmasa reflu hiçbişey değil bizdekindeBenm oglumda reflu de o yzden sordum canm. Mama iciyor reflu mamasi iyi geldi onu diyecektim emiyormus. Birde canm karni doyduktan snra 10 15 dk dik duracak gaz pozisyonunda ve yatirinca da kafa yukarda kalacak sekilde olacak. Birde eger yapabilirsen sık sık doyur birden icmesi de tetikliyormus.
Geçmiş olsun canım. Kendine yeten sütü çıkarır kusmazsa yeter tabiki. Kusmaması afına bisi kullanıyormsunuz. Ben 2 hafta gaviscon kullandim. Doktorum başlattı Allah'a şükür şuan iyi kusmamız durdu. Arada cok beslenirse sızdırma yapiyor oda normal.Emiyor canım mama yaramadı bize , içeriğindekiler alerji yaptı acillik olduk. Doktor da zatn bdaha asla mama verme Kusmazda sütün yeter dedi
Hayırlı olsun komşum rabbim damatlığını görmeyi nasip etsin, darısı da bize olsun
Bende 6.ayda başlamıştım bunda da 5 buçuk 6 da başlıcam inşallah
Doktor demir ilacı verdi püreye karıştırılan ben o yüzden başladım. 5 ayı doldurdu 6 aya girdi
kuzu bende siirtteyim buralar yanıyor evin içinde nefes alınmıyor sıcaktan,az kaldı buharlaşmamız yakındıriyi ki klima denen bişey var şükürler olsun yok böyle bişey ya.ben kısa kollu zıbın ve çorap giydiriyorum sadece.
Bende 5 aylıkken başlamayı düşünüyorum canım,daha tam başlamış sayılmayız.ben bütün bi heves edip iki çay kaşığı muhallebi verdim yemesi hoşuma gitti ne bilimama birdaha vermem herhalde.yada belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?