Tabiki haklısın ama biz zaten 6. Aydayiz cokta erken degil. Ememsinde değişen bir durum olmadı.kilo alımı iyiyse acele etmeyin derim anne sütü daha kıymetli bence ama yine de herkesin kendi kararı tabi ki haaa bu arada valla memeyi aç doysun daha kolay
Biz smradam oldu reflu ama basta yoktu reflu yatagina da sigmaz dediler burada almadim o yzden yorganiyla kendim yapiyprm dik sekildeAh canim benmkinde alerji de olduğundan emdikten hemen sonra kaldırdığm an tum sutu kusuyor bazen memedeyken dik emzirmeme rağmen kusuyor. Alerjidenmiş işte hepsi. Reflü için doğduğundan beri reflü yastığınds yatırıyorum zaten canm dediklerini uyguladım sürekli. Alerji olmasa reflu hiçbişey değil bizdekinde
tabi ki sizin vakit gelmiş biz 3bucuk aylığız. blw yi denem3k ıstiyorum busefer çünkü oğlum 22 aylık olacak nerdeyse kaşık kullanmıyor bi ona yedir bi küçüğü emzir sıra bana gelmiyor valla çok zorTabiki haklısın ama biz zaten 6. Aydayiz cokta erken degil. Ememsinde değişen bir durum olmadı.
Korkmana gerek yok bu aşının tuttuğunu gösterir.Kizlar bugn banyo yaptrdim oyle bisey bile degdirmiyodum banyoda baktm kolumdan iltihap akti yikadm degmeden iste. Ustunu giyddircegim zaman yine geldi sizce niye boyle oldu korkuyorm ya insalllah zarar vermez
Ben Katılma ya çalışırımKızlaaar alerjik bebesi olanlar izlemek isterseniz. Canlı yayında buluşsak mı yorum olarak bir şifremiz olsun herkes onu yazsınkaranfil takalım yakamıza
HahahaKızlaaar alerjik bebesi olanlar izlemek isterseniz. Canlı yayında buluşsak mı yorum olarak bir şifremiz olsun herkes onu yazsınkaranfil takalım yakamıza
Tam baby shark olmuş şarkıya gore giydirmissiniz masallah çok tatlı gülüyoflu oldu ama olsun iste benim sipammmm
Biz 121 günlüğüz ama hala bazı günler gazı çogalıyor gazdan uyuyamıyor ve her emzirme sonrası gaz çıkarttığımız halde arada bir eskisi gibi aniden ciyaklayabiliyo..Kızım 103 günlük bu gaz olayı ne zaman biter ki dün taze fasulye yedim hala gark gurk gaz çıkarıyor hem alttan hem üstten
Hoşbulduk canım. Sizinki nasıl anlaşıldı? Çoklu alerjiyi nasıl anladınız süt ürünü anlamak kolay yine de ama sizinkinin nelere karşı alerjisi var .
Kızlaaar alerjik bebesi olanlar izlemek isterseniz. Canlı yayında buluşsak mı yorum olarak bir şifremiz olsun herkes onu yazsınkaranfil takalım yakamıza
Maaşallah kuzumaflu oldu ama olsun iste benim sipammmm
Ayyy iyi bari ya korktum ben de saglk ocagi da cevap vermedi aradim da. Demediler de iltihap akar diye bi de banyo esnasinda olunca tedirgin oldumKorkmana gerek yok bu aşının tuttuğunu gösterir.
Aç bi tane fotosuz canım o kadar çok şey öğreniyorumki instagramdaki doktor yayınlarındanvalla sirf su canli yayınlar icin insta acmak istiyorum bazen.sosyal medyam yok.youtube a konur mu videoa acaba? kizlar burada paylasmisti.annemlerdeydim.kardesim insta dan bakarim dedim.ama denk getiremedim
Benimkide 22 aylik malesef bende kendim yediriyorum. Meyvalarini veya ekmegi anca kendi yiyor. İsine geldigi gibi yani. Makarnayi aliyor kasikla veya eliyle benim azima sokuyor, benden de kendine vermemi bekliyor.oyun oynuyor.Cogu sofradan aç kalkiyorum daha sonra atistiriyorum,sanirim o yuzden hizli zayıfladım.tabi ki sizin vakit gelmiş biz 3bucuk aylığız. blw yi denem3k ıstiyorum busefer çünkü oğlum 22 aylık olacak nerdeyse kaşık kullanmıyor bi ona yedir bi küçüğü emzir sıra bana gelmiyor valla çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?