2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Biz smradam oldu reflu ama basta yoktu reflu yatagina da sigmaz dediler burada almadim o yzden yorganiyla kendim yapiyprm dik sekilde

Tabiki haklısın ama biz zaten 6. Aydayiz cokta erken degil. Ememsinde değişen bir durum olmadı.
tabi ki sizin vakit gelmiş biz 3bucuk aylığız. blw yi denem3k ıstiyorum busefer çünkü oğlum 22 aylık olacak nerdeyse kaşık kullanmıyor bi ona yedir bi küçüğü emzir sıra bana gelmiyor valla çok zor

Kizlar bugn banyo yaptrdim oyle bisey bile degdirmiyodum banyoda baktm kolumdan iltihap akti yikadm degmeden iste. Ustunu giyddircegim zaman yine geldi sizce niye boyle oldu korkuyorm ya insalllah zarar vermez

Eklentiler

• 20200729_131226.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 78
Kızım 103 günlük bu gaz olayı ne zaman biter ki dün taze fasulye yedim hala gark gurk gaz çıkarıyor hem alttan hem üstten

Kızım 103 günlük bu gaz olayı ne zaman biter ki dün taze fasulye yedim hala gark gurk gaz çıkarıyor hem alttan hem üstten
Biz 121 günlüğüz ama hala bazı günler gazı çogalıyor gazdan uyuyamıyor ve her emzirme sonrası gaz çıkarttığımız halde arada bir eskisi gibi aniden ciyaklayabiliyo..

Hoşbulduk canım. Sizinki nasıl anlaşıldı? Çoklu alerjiyi nasıl anladınız süt ürünü anlamak kolay yine de ama sizinkinin nelere karşı alerjisi var .

sutu kestigim halde kaka duzelmeyince (21 gun) eti kesyim duzelmeyince yumurta ve tavugu.sonra kirmizi meyveleri.su an yesil kabak mercimek pirinc de dokunuyor bunlar disinda.her birsey eksiltmemde rahatlama oldu.o sekilde anladim.gecmis olsun canimcim.

Kızlaaar alerjik bebesi olanlar izlemek isterseniz. Canlı yayında buluşsak mı yorum olarak bir şifremiz olsun herkes onu yazsın karanfil takalım yakamıza

valla sirf su canli yayınlar icin insta acmak istiyorum bazen.sosyal medyam yok.youtube a konur mu videoa acaba? kizlar burada paylasmisti.annemlerdeydim.kardesim insta dan bakarim dedim.ama denk getiremedim

valla sirf su canli yayınlar icin insta acmak istiyorum bazen.sosyal medyam yok.youtube a konur mu videoa acaba? kizlar burada paylasmisti.annemlerdeydim.kardesim insta dan bakarim dedim.ama denk getiremedim
Aç bi tane fotosuz canım o kadar çok şey öğreniyorumki instagramdaki doktor yayınlarından

Benimkide 22 aylik malesef bende kendim yediriyorum. Meyvalarini veya ekmegi anca kendi yiyor. İsine geldigi gibi yani. Makarnayi aliyor kasikla veya eliyle benim azima sokuyor, benden de kendine vermemi bekliyor.oyun oynuyor.Cogu sofradan aç kalkiyorum daha sonra atistiriyorum,sanirim o yuzden hizli zayıfladım.

Kizlar merhanaba.nasilsiniz
Bi sey soracaktim.
3 ay 19 gunluguz herhalde iki haftayi gecti emme suresi cok kisaldi.
Memeye gelmesi sorun zaten gelince iki emiyor ceviriyor kafayi tam terse rtrafi izliyor bazen direkt atiyor kendimi agliyor.
Distenmi,sicaktan mi yoksa tok mu oluyor yoksa baska bir sorun mu var anlayamiorum
Sabah 8 den beri simdi uyudu sallayinca bakalimkac dakika cok da uyksuuz yani.abisi 10 da uyuyor kizim,12 ye kadar duruyor mesela.sabah kalkiorlar yine 7 8.
Bi de su veriorum mesela cok cok icmek istiyor agliyor vermeyi birakincca.

Emmekten memeden mi sıkıldi acaba.
Ek gidaya mi ozendi ne oldu biz yerken baka baka, sapirdatiyor agzini cunku.
Anlamadim gitti.
Bi de ek gidaya erken diordum ben aslinda da anlamadim kizimin skntisini.
Hep agliyor ta ki kucaga alana kadar ama ne aglamak..en son kizdim bugun korktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…