- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Canım bebek kızmaktan ne anlasın korkar tabi yapma daha , havalar sıcak ya ondan öyleydiKizlar merhanaba.nasilsiniz
Bi sey soracaktim.
3 ay 19 gunluguz herhalde iki haftayi gecti emme suresi cok kisaldi.
Memeye gelmesi sorun zaten gelince iki emiyor ceviriyor kafayi tam terse rtrafi izliyor bazen direkt atiyor kendimi agliyor.
Distenmi,sicaktan mi yoksa tok mu oluyor yoksa baska bir sorun mu var anlayamiorum
Sabah 8 den beri simdi uyudu sallayinca bakalimkac dakika cok da uyksuuz yani.abisi 10 da uyuyor kizim,12 ye kadar duruyor mesela.sabah kalkiorlar yine 7 8.
Bi de su veriorum mesela cok cok icmek istiyor agliyor vermeyi birakincca.
Emmekten memeden mi sıkıldi acaba.
Ek gidaya mi ozendi ne oldu biz yerken baka baka, sapirdatiyor agzini cunku.
Anlamadim gitti.
Bi de ek gidaya erken diordum ben aslinda da anlamadim kizimin skntisini.
Hep agliyor ta ki kucaga alana kadar ama ne aglamak..en son kizdim bugun korktu
Doğa ile müthiş uyum harika fotoŞu fotoyu sırf size atayim diye çektirdimbu arada iznimizin bitmesine az kaldı eve dönünce depresyona girmem an meselesi
Başlıycam atak haftalarına bunların da yaAtak haftasıymış sokakta ağlamazdı ama dün yine ezber bozdu.
Oy kuzum benimki de hep sırtüstü yatıyo kucağıma alınca oturduğumda ağlıyor anası değilim sankiHoşbulduk canım gerçekten öyle bizde de . BiZimki Midesinden rahatsız olduğu için Sırt üstü de hiç yatmak istemiyor. Valla çok nazlı adından almış nazını :)
Aç bi tane fotosuz canım o kadar çok şey öğreniyorumki instagramdaki doktor yayınlarından
Canm bende bazen sinirlemiyorm ama asla bagirmiyorum cnku bizi anlamayacak kadar küçükler o yzden onlari korkutmaya da hakkimiz yok bence. Sinirlenince kendini yatistir hemen cnku inan daha cok sinir olacagimiz gunler olacak ve sakin olup halletmemiz gerekecek cnkuKizlar merhanaba.nasilsiniz
Bi sey soracaktim.
3 ay 19 gunluguz herhalde iki haftayi gecti emme suresi cok kisaldi.
Memeye gelmesi sorun zaten gelince iki emiyor ceviriyor kafayi tam terse rtrafi izliyor bazen direkt atiyor kendimi agliyor.
Distenmi,sicaktan mi yoksa tok mu oluyor yoksa baska bir sorun mu var anlayamiorum
Sabah 8 den beri simdi uyudu sallayinca bakalimkac dakika cok da uyksuuz yani.abisi 10 da uyuyor kizim,12 ye kadar duruyor mesela.sabah kalkiorlar yine 7 8.
Bi de su veriorum mesela cok cok icmek istiyor agliyor vermeyi birakincca.
Emmekten memeden mi sıkıldi acaba.
Ek gidaya mi ozendi ne oldu biz yerken baka baka, sapirdatiyor agzini cunku.
Anlamadim gitti.
Bi de ek gidaya erken diordum ben aslinda da anlamadim kizimin skntisini.
Hep agliyor ta ki kucaga alana kadar ama ne aglamak..en son kizdim bugun korktu
Benm oglan da bazen mama icerken yapiyo ama daha şükür hic oyle olmadi. O yan lastikli kisimlari disina cikariyosn dimi resimde suan icinde. Birde galiba ishal baya bi gelmis cnku. Birde bel kismi bazen bilmeden katlaniyo duz kalsn canm oraya daha fazla yer ver. Belki de bezin de küçük geliyodur kac numara kullaniyosnBen mi bağlayamıyorun bu bezi acabaher gün rutin yapıyoruz hep çıkıyor dışına tabi bu gördüğünüzü bende ilk kez görüyorum hiç bu kadar olmamıştı emerken yapıyor hep yatış pozisyonundan mı acaba anlamadım yoksa bez mi iyi değil prima premium care kullanıyorum
Tabi kan olunca abdest tutmaz belki yeni oldugun icin oyle geliyodir bencr icin rahat etsin leke dahi gelmiyosa abdestlen yikan oyle baktn bisey yok namazini kıl bemceAdet oldum sandım Çamaşırıma bulaşmıştı 2 3 gündür peçeteye silindikçe geliyor. Hatta karnımda ağrıdı biraz oldum demiştim ama bugün de hiç bişey yok. Namaz da kılmadım ben şimdi ne oldumyıkanmalı mıyım bu konuda Bilgisi olan var mı. Namaz da kılmadım 3 gündür
Aynen ya valla ne guzel oluyo adetsiz olunca 9 ay miss gbiydim valla smdi agrilar basliyo oldukcaKızlar 3 ay 20 gün regl oldum ilk defa sadece bel ağrım var keşke emzirdiğinm sürece olmasaydım ne rahattım
3 numara 7 kiloydu iki hafta önce. Doğduğundan beri böyle bizimkinin kakası. Sıvı. anne sütü sadece. İshal değil ondan eminimBenm oglan da bazen mama icerken yapiyo ama daha şükür hic oyle olmadi. O yan lastikli kisimlari disina cikariyosn dimi resimde suan icinde. Birde galiba ishal baya bi gelmis cnku. Birde bel kismi bazen bilmeden katlaniyo duz kalsn canm oraya daha fazla yer ver. Belki de bezin de küçük geliyodur kac numara kullaniyosn
Tabi lekelenme şeklinde kandı. Şimdi çok dikkatli baktığımda peçeteye görüyorum yine ama ped falan hiç kullanamadım yani çok çok azdı. Bekleyim bi gün daha. Böyle on gün olursa yıkanmam gerek dimiTabi kan olunca abdest tutmaz belki yeni oldugun icin oyle geliyodir bencr icin rahat etsin leke dahi gelmiyosa abdestlen yikan oyle baktn bisey yok namazini kıl bemce
Acaba kaç gün sürer benim 3-4 gün sürerdi öncendenAynen ya valla ne guzel oluyo adetsiz olunca 9 ay miss gbiydim valla smdi agrilar basliyo oldukca
O nasıl gülüş yerim yaflu oldu ama olsun iste benim sipammmm
Benimde bazen oluyor tazyikli yapıyor sanırımBen mi bağlayamıyorun bu bezi acabaher gün rutin yapıyoruz hep çıkıyor dışına tabi bu gördüğünüzü bende ilk kez görüyorum hiç bu kadar olmamıştı emerken yapıyor hep yatış pozisyonundan mı acaba anlamadım yoksa bez mi iyi değil prima premium care kullanıyorum
Aşı yeri mi burası verem aşısı?Kizlar bugn banyo yaptrdim oyle bisey bile degdirmiyodum banyoda baktm kolumdan iltihap akti yikadm degmeden iste. Ustunu giyddircegim zaman yine geldi sizce niye boyle oldu korkuyorm ya insalllah zarar vermez
Herkesçok rahat malesef. Yasaklar kalkınca bitti sanıldı. Benim eşimin köyünde de varmış biz gitmiyoruz oğlumla ama eşim gidicek kurbanımız orada. Dediğin gibi zorgünler geliyorKızlar geçen hafta buraya yeni geldiğimizde eşimin teyzesi ve eniştesi ziyarete gelmişlerdi hiç temasta bulunmadık maskelilerdi bi yarım saat oturup gittiler sonra eniştemiz yaşlı bir akrabaları rahatsızlanınca onu hastaneye götürmüş ve onun testi pozitif çıkmış bizimkilerde temasta diye onları da karantinaya almışlardı bugün test sonuçları pozitif çıkmış ve ambulansla gelip hastaneye il merkezine götürmüşler ve vaka sayısı çok fazla diyorlar ilk kez bu kadar yakından hissettik çok tedirgin olduk yarın mezar ziyaretlerimizi yapıp köyden ayrılıcaz dua edin lütfen ve herkes çok çok dikkat etsin galiba yine sıkıntılı günler bizi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?