2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun cnm
Umudum- Size de çok geçmiş olsun
Allah beterinden korusun hareketlendi artık bebeler
Ben de büyük kızım düşünce çok panik olmuştum ama şükür bir şey yoktu

amin canım...
havalar birden serinledi burda..herhalde ondan oluyor diyorum ben...evin ici 30 dereceyken 27 oldu birden..fark etti herhalde yavruya..
sena kuzu nasıl iyi mi?
Evet havalar serinledi benim ki de öksürüyor hafiften. Ateşifalan yok ama korkuyorum bronşlara inerse diye. Terliyor emerken çok

kiyamam... o korkuyu iyi bilirim. Rabbim saklasin yavrularımızı. çok geçmiş olsun. bazen kaşla göz arasında oluyor maalesef.

Ya uyurken dönüverdi şok oldum yani koltukla hamak arası 2 adım o 2adımda attı kendini aşağıbin şükür ya iyi Umudum- kuzum sana da geçmiş olsun iyi değil mi sena da

Ay yemin ediyorum aynı beni anlattın aldım kucağıma onla ağladım sonra annemi aradım o aılverdi şurasında burasına bak diye beni sakinleştirdi ay aslı ya ilahi kendini koltuktan mı attın güldürdün beni

oyy kuzum ya gecmis olsun ya. Bende koydeyken kafasina kamerayi dusurmustum ya acayip korkmustum. Allah korusun miniklerimizi valla ben koltugu actim yatak oldu birakinca ortasina koyuyorum cnm koltuklariniz aciliyorsa öyle yapin. Zaten gelen gidende yok.
ya kızlar benim kızın ateşi yukseldi birden 37.6 olunca calpol verdim.dili kırmızı oldu.korkuyorum...bu gece de uyku yok... oğlum da kızim da hapsiriyor..nezle falan mi?...
korona degildir di mi
yok cnm korona flan değildir Allah korusun ateşten olabilir belkide suan nasil ?
Ayy bunlar cok guzel ama dudu duduu..

Aslihaydo bende kamerayi kizin kafasina dusurunce hemen kucagima aldim neredeyse agliyacaktimda zor tuttum disarda millet var diye sonra kamerayi aldim kendi kafama vurdum aciyor mi diye

He birde hafif kizariklik vardi buz getirin diye anneme bagirdim annem geldi kizim sen manyak misin hasta edersin cocugu birseyi yok dedi zaten bizimki iki inga deyip susmustu

Sağol canım benim sende dikkat et açık koltuğa güvenme, ben açık koltuktan birde yataktan düşürdüm. Dönüşleri 2 veya 3 tura bir anda çıkarıyorlar. Kızım bir gün önce bir kere dönerken, ertesi gün terse doğru kaç kere döndüde düştü bilmiyorum. Sese gittim yağın ters tarafındaydı. İki yaninda yasyık vardı halbuki.

Allahim korusun dogru söylüyorsun ya dikkat etmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…