- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Bizim kızın kilo alımı da az ya bana 5. Ay başlayalım demişti ben 5 dolunca diye düşünüyordum bu söylemini biz 4 ü yeni doldurduk eline bişeyler veriyorum elini sürekli ağzına götürüyor onu götürsün diye ama hayır ilgilenmiyor buruşuyor. Yani demem o ki erken bence dahaEvet canim küçük doktor 4. Ay dolunca dene demisti . Bir haftamiz var mama yoksa bunu belki dedim ama cikkkss olmadi . Yine sagsan belki biraz artar
Ay umut oldun şuan bana bakalım bende demiyelim bu ara sürekli belki tutarSanırım 2 aylıkken falan başlamış benim reddedilişim ben anlamamışım. Memeye alınca ağlıyordu ben de uykusu var diye sallıyordum baya bir ağladıktan sonra uyuyordu. Biberon istiyormuş bir ağlama krizi sırasında farkettik memeye ağlıyor biberona yapışıyordu sıpa. Sonra sonra hep nazla niyazla vermeye başladım sağım da yapamıyordum ha emdi ha emecek diye derken sütüm azaldı haliyle. Sağıma başladım ama 2 saate bir 10 ar dakika nasıl sağım yapıyım 3 saate bir yapmaya çalıştım makinam da iyi çekmiyormuş sanırım en yüksek ayarda başlatınca eskiden çok canımı acıtırdı şimdi hiç farkı yok gibi. 3 hafta önce kızkardeşim geldi o mamayı çoğalt az vermiyosun deyince mamayı arttırdık bu kez hep tok kaldı hiç emmedi beni. Emzirme akedemisini takibe aldım faceden ordan bir cesaret başladım bakalım.gün içinde her zaman veriyorum ben gülerken oynarken tutup bırakıyor mesela onun bile memeye uyarıcı etkisi var. Emzikle uyudu diyelim emziği çekip mememi veriyorum mıç mıç yaparken ister istemez süt geliyor bakıyorum yutmaya başlıyor süt kanalları da uyarılmış oluyor.
Biz geldik evimize şükürler olsun kızlarinsanın evi gibisi yok gerçekten. Oplan uyudu fazla durmadan hızlıca geldik. Tam eve 5 dk kaldı çıldırdı ağlamaktan dedim eşime sağa çek biz inelim siz de valizleri indirin eve indik yürüdük artık şıp diye sustu bunalmış sanırım arabada 8 saat yol kolay mı yine iyi geldi yavrum. Gelince de evi yabancıladı şaşkın şaşkın baktı her bi tarafa zor uyuttum. Zaten iyice yılışık bişey oldu tam uyutacam bakıyor yılışıyor emecek bırakıp hakırdamaya başlıyor sıpa ❤❤ memeye de döndü gibi uyku arası vere vere uyanıkken de almaya başladı çok şükür. Doyacak kadar sütüm yok ama ne çekse o kardır. Sık sık teklif ediyorum bakalım istediği zaman emiyor.
Evi de temizletmiştim annem de sağolsun dolaplarımı falan bir düzenlemiş geldim ki ev mis gibi kokuyorvalizleri de boşalttım bitti gitti şükür
Hoşgeldin canim. Bende bu gece silikon ucla bir deneyeyim bakim napacak:) bir sefer denedimds süt gelmeyince basti cigligiSanırım 2 aylıkken falan başlamış benim reddedilişim ben anlamamışım. Memeye alınca ağlıyordu ben de uykusu var diye sallıyordum baya bir ağladıktan sonra uyuyordu. Biberon istiyormuş bir ağlama krizi sırasında farkettik memeye ağlıyor biberona yapışıyordu sıpa. Sonra sonra hep nazla niyazla vermeye başladım sağım da yapamıyordum ha emdi ha emecek diye derken sütüm azaldı haliyle. Sağıma başladım ama 2 saate bir 10 ar dakika nasıl sağım yapıyım 3 saate bir yapmaya çalıştım makinam da iyi çekmiyormuş sanırım en yüksek ayarda başlatınca eskiden çok canımı acıtırdı şimdi hiç farkı yok gibi. 3 hafta önce kızkardeşim geldi o mamayı çoğalt az vermiyosun deyince mamayı arttırdık bu kez hep tok kaldı hiç emmedi beni. Emzirme akedemisini takibe aldım faceden ordan bir cesaret başladım bakalım.gün içinde her zaman veriyorum ben gülerken oynarken tutup bırakıyor mesela onun bile memeye uyarıcı etkisi var. Emzikle uyudu diyelim emziği çekip mememi veriyorum mıç mıç yaparken ister istemez süt geliyor bakıyorum yutmaya başlıyor süt kanalları da uyarılmış oluyor.
Aslıcım teşekkür ederim masaj ve sıcak duş rahatlattı tüm gün yapabildiğim kadar emzirdim aynen acıkınca daha kuvvetli cekeliyor bebişler e emince zaten baya azaldı şimdi o ağrılar geçti çok şükür.Aynısını yaşıyorum şu an tek çaresi bol bol emzirmek canım emzirdigin sırada sert kısım nerdeyse o kısıma hafif dokunarak masaj yap parmağınla duşta sabunla hafif dairesel harkertlerle de damarlar açılıyo çıkar çıkmaz tekrar emzir ama bebek acikmis olsun şöyle yaldır yaldır hizli bi cekisle emsin bi kac saate aciliyo oyle yapinca
Hmm onu da deneyeceğim tamam canımMemede sertlik nerdeyse bebeğin çenesini oraya getirmeye çalış canım bebek tıkanan kanalı açsın. Ben sabah uyandığımda direk ateşlenmiştim sen de öyle olmamış önceden fark etmişsin erken önlemini alırsın ilaçlık bir durum olmaz inş
Kızlar Asya da koltuktan düştü dikkat edin ayağımda uyuttum hamağını almak için döndüm ona yatırcaktım o kadar anlık oldu ki çok dikkat ediyorum asla tek bırakmıyorum ama olacağı varsa oluyorçok şükür bişeyi yok babası da yoktu yanımda eşimin eniştesi çocuk hastanesinde çalışıyor o geldi götürdük çok şükür bişeyi yok. Uyuyor diye de güvenmeyin yani hala elim ayağım titriyor öyle çaresiz korkmuş hissettim ki kendimi.... Rabbim beterinden korusun herkesin evladını
Ya asyamm çok geçmiş olsun neyse ki biseyi yokmuş bal kız korkutmuş seni sakin ol canım benim çaki kızımda düşmüştü zamanında hemde kirki yeni çıkmışken panik oldum tabi olunmaması gerektiğini öğrendim o an hemen soyup bakmam lazimken kucağıma alıp onunla beraber ağlamıştımKızlar Asya da koltuktan düştü dikkat edin ayağımda uyuttum hamağını almak için döndüm ona yatırcaktım o kadar anlık oldu ki çok dikkat ediyorum asla tek bırakmıyorum ama olacağı varsa oluyorçok şükür bişeyi yok babası da yoktu yanımda eşimin eniştesi çocuk hastanesinde çalışıyor o geldi götürdük çok şükür bişeyi yok. Uyuyor diye de güvenmeyin yani hala elim ayağım titriyor öyle çaresiz korkmuş hissettim ki kendimi.... Rabbim beterinden korusun herkesin evladını
Kızlar Asya da koltuktan düştü dikkat edin ayağımda uyuttum hamağını almak için döndüm ona yatırcaktım o kadar anlık oldu ki çok dikkat ediyorum asla tek bırakmıyorum ama olacağı varsa oluyorçok şükür bişeyi yok babası da yoktu yanımda eşimin eniştesi çocuk hastanesinde çalışıyor o geldi götürdük çok şükür bişeyi yok. Uyuyor diye de güvenmeyin yani hala elim ayağım titriyor öyle çaresiz korkmuş hissettim ki kendimi.... Rabbim beterinden korusun herkesin evladını
Canım gecmis olsun geçen hafta bende nezleydim hapsirk sulu burun akıntısı oldu ama ates olmadı . Dili neden kırmızı kiya kızlar benim kızın ateşi yukseldi birden 37.6 olunca calpol verdim.dili kırmızı oldu.korkuyorum...bu gece de uyku yok... oğlum da kızim da hapsiriyor..nezle falan mi?...
korona degildir di mi
Gecmis olsun canim Allahim korusun kuzuları hareketleniyorlar artik tehlikeli hale geldiler anneleri korkutuyorlarKızlar Asya da koltuktan düştü dikkat edin ayağımda uyuttum hamağını almak için döndüm ona yatırcaktım o kadar anlık oldu ki çok dikkat ediyorum asla tek bırakmıyorum ama olacağı varsa oluyorçok şükür bişeyi yok babası da yoktu yanımda eşimin eniştesi çocuk hastanesinde çalışıyor o geldi götürdük çok şükür bişeyi yok. Uyuyor diye de güvenmeyin yani hala elim ayağım titriyor öyle çaresiz korkmuş hissettim ki kendimi.... Rabbim beterinden korusun herkesin evladını
Canım gecmis olsun geçen hafta bende nezleydim hapsirk sulu burun akıntısı oldu ama ates olmadı . Dili neden kırmızı ki
Gecmis olsun canim Allahim korusun kuzuları hareketleniyorlar artik tehlikeli hale geldiler anneleri korkutuyorlar
sana da geçmiş olsunJadesi .
Hiç ihmale gelmiyor gerçekten anlık her şey . Dikkat edin Kızlar siz de .
Kalppare ne oluyor bu çocuklara böyle sırasıyla.inşallah nezle de değildir . Sena nın hırıltı hala var .ödüm kopuyor hastahaneye götürmeye de. Allahım korusun bütün kuzucuklarımızı, özellikle de bu süreçte
İyi çok şükür , şu genzi de tam boşalsa çocuk rahatlayacak. Bizim burası da baya serin .amin canım...
havalar birden serinledi burda..herhalde ondan oluyor diyorum ben...evin ici 30 dereceyken 27 oldu birden..fark etti herhalde yavruya..
sena kuzu nasıl iyi mi?
Cok gecmis olsun canm ya. Artk büyüdüler ben bugn hafif otutturur gbi yaptm yanlara yastk oyle yakindaydm mama yaptm ona bile korktm. Şükür Rabbime biseyck olmamis üzülme dha cok dusecekler hele bi yurumeye baslasnlar daKızlar Asya da koltuktan düştü dikkat edin ayağımda uyuttum hamağını almak için döndüm ona yatırcaktım o kadar anlık oldu ki çok dikkat ediyorum asla tek bırakmıyorum ama olacağı varsa oluyorçok şükür bişeyi yok babası da yoktu yanımda eşimin eniştesi çocuk hastanesinde çalışıyor o geldi götürdük çok şükür bişeyi yok. Uyuyor diye de güvenmeyin yani hala elim ayağım titriyor öyle çaresiz korkmuş hissettim ki kendimi.... Rabbim beterinden korusun herkesin evladını
Ay gormedim hic mesajini girmemistm bugn. Cok gecmis olsn canm. Rabbim miniklerjmizi korusun insallh biseyi yoktr umarimSena kuşum koltuktan düştübir anlık oldu, ne ara döndü bilemedim halbuki yanındaydım da . Yüz üstü düştü içim gitti . Bir şey olmuş mudur ki acaba ? Bir şey olsa ağlaması devam ederdi herhalde değil mi ? Ne yapmam gerekiyor bilemedim uyutmamaya çalışıyorum sadece
Gecmis olsn canm ya dili niye oyle oldu ki ya sağlık ocagini flan ara sor canm sen biya kızlar benim kızın ateşi yukseldi birden 37.6 olunca calpol verdim.dili kırmızı oldu.korkuyorum...bu gece de uyku yok... oğlum da kızim da hapsiriyor..nezle falan mi?...
korona degildir di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?