2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet canim küçük doktor 4. Ay dolunca dene demisti . Bir haftamiz var mama yoksa bunu belki dedim ama cikkkss olmadi . Yine sagsan belki biraz artar
Bizim kızın kilo alımı da az ya bana 5. Ay başlayalım demişti ben 5 dolunca diye düşünüyordum bu söylemini biz 4 ü yeni doldurduk eline bişeyler veriyorum elini sürekli ağzına götürüyor onu götürsün diye ama hayır ilgilenmiyor buruşuyor. Yani demem o ki erken bence daha

Ay umut oldun şuan bana bakalım bende demiyelim bu ara sürekli belki tutar

Hoşgeldin canim. Bende bu gece silikon ucla bir deneyeyim bakim napacak:) bir sefer denedimds süt gelmeyince basti cigligi yanimda mamasi hazir bulunsunda. Bu arada benim sutum yok denecek kadar az 1 kasik flan anca cikiyor onuda arada veriyorum sifa olsun diyip. Saglik olsun 2 bucuk ay az cok verdim biraz diyorum hic anne sutu alamayanlar var.

Aslıcım teşekkür ederim masaj ve sıcak duş rahatlattı tüm gün yapabildiğim kadar emzirdim aynen acıkınca daha kuvvetli cekeliyor bebişler e emince zaten baya azaldı şimdi o ağrılar geçti çok şükür.
Hmm onu da deneyeceğim tamam canım
Çok şükür iyi hissetmeye başladım, ilaca gerek kalmadan geçecek gibi.
Teşekkür ederim yazıların için dilerim kimseciklere uğramasın süttıkanması

Kızlar Asya da koltuktan düştü dikkat edin ayağımda uyuttum hamağını almak için döndüm ona yatırcaktım o kadar anlık oldu ki çok dikkat ediyorum asla tek bırakmıyorum ama olacağı varsa oluyor çok şükür bişeyi yok babası da yoktu yanımda eşimin eniştesi çocuk hastanesinde çalışıyor o geldi götürdük çok şükür bişeyi yok. Uyuyor diye de güvenmeyin yani hala elim ayağım titriyor öyle çaresiz korkmuş hissettim ki kendimi.... Rabbim beterinden korusun herkesin evladını

Umudum- ya Senaya da geçmiş olsun çok geçmiş olsun sana da Jadesi Allah'ım biranda dönüyolar artık.
Korkma canım şükür iyiymiş kuzucuğunun bişeyi yokmuş.
Amin hepimizin evlatlarını korusun..

Ya asyamm çok geçmiş olsun neyse ki biseyi yokmuş bal kız korkutmuş seni sakin ol canım benim çaki kızımda düşmüştü zamanında hemde kirki yeni çıkmışken panik oldum tabi olunmaması gerektiğini öğrendim o an hemen soyup bakmam lazimken kucağıma alıp onunla beraber ağlamıştım hatta acaba cani ne kadar acımıştır diye kanepeye yatıp aynı yerden kendimi düşürmüştüm yani o an agirlik konusu aklima bile gelmemisti tabi ki benim canim daha cok acidi daha çok düşecekler allah büyük kazadan korusun hepsini onlar çok dayanıklı ama ihmale gelmez tabi takip şart

ahh kiyamam yaa..gecmiş olsun kuzuya
yine de bu gece kontrol et canim arada..

ya kızlar benim kızın ateşi yukseldi birden 37.6 olunca calpol verdim.dili kırmızı oldu.korkuyorum...bu gece de uyku yok... oğlum da kızim da hapsiriyor..nezle falan mi?...
korona degildir di mi

ya kızlar benim kızın ateşi yukseldi birden 37.6 olunca calpol verdim.dili kırmızı oldu.korkuyorum...bu gece de uyku yok... oğlum da kızim da hapsiriyor..nezle falan mi?...
korona degildir di mi
Canım gecmis olsun geçen hafta bende nezleydim hapsirk sulu burun akıntısı oldu ama ates olmadı . Dili neden kırmızı ki
Gecmis olsun canim Allahim korusun kuzuları hareketleniyorlar artik tehlikeli hale geldiler anneleri korkutuyorlar

bilmem... aklıma türlü şey geliyor..kavazaki falan Allah korusun...
ama ates olunca dil kızarır ya..kizarmaz mi? off unuttum

sana da geçmiş olsun Jadesi .
Hiç ihmale gelmiyor gerçekten anlık her şey . Dikkat edin Kızlar siz de .
Kalppare ne oluyor bu çocuklara böyle sırasıyla.inşallah nezle de değildir . Sena nın hırıltı hala var .ödüm kopuyor hastahaneye götürmeye de. Allahım korusun bütün kuzucuklarımızı, özellikle de bu süreçte

amin canım...
havalar birden serinledi burda..herhalde ondan oluyor diyorum ben...evin ici 30 dereceyken 27 oldu birden..fark etti herhalde yavruya..
sena kuzu nasıl iyi mi?

Kalppare geçmiş olsun canım
Siz nerede oturuyosunuz birden serinledi demişsin İstanbul hala sıcak hatta bu ezan vakti iki tane sivrisinek öldürdüm seri olarak biri kan emmiş diğeri henüz emmemisti bebegin odasinin camı açıktı ordan geliyor ama kapatinca da sıcak oluyor. Ne yapsam şaşırdım.
Sizin oralarda oluyormu çok sivrisinek

Cok gecmis olsun canm ya. Artk büyüdüler ben bugn hafif otutturur gbi yaptm yanlara yastk oyle yakindaydm mama yaptm ona bile korktm. Şükür Rabbime biseyck olmamis üzülme dha cok dusecekler hele bi yurumeye baslasnlar da

Ay gormedim hic mesajini girmemistm bugn. Cok gecmis olsn canm. Rabbim miniklerjmizi korusun insallh biseyi yoktr umarim

korona degildir di mi
Gecmis olsn canm ya dili niye oyle oldu ki ya sağlık ocagini flan ara sor canm sen bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…