Olmayalım ya gerçekten daha yaş günleri konseptleri falan ayarlarız ilk kreş vesikaliklarini burda paylaşırız vs vs kopmayalımkizlar dun @misskokulumm deyince ben de ocak annelerine bir bakayim dedim..neredeyse birkac gunde bir bir kisi mesaj yazmis..biz de mi 3 aya oyle olacagiz..olmayalim
Bak ebru hiysuzluk yapiyomus dedi normalde gnde 1 defa 6 damla dedi az az dene diyo ebru ama o demeden ben vermistim bile. Yarin 2 damla flan veriyim bari mizirdandi hele ne bilim anlamadim bende ondan oldu belkideBende alım o zaman Yesin de sevmese de olur
Aynen burada sedifer Demir’i öneren oldu bende biraz araştırtayım başlıyım o halde birini alığBak ebru hiysuzluk yapiyomus dedi normalde gnde 1 defa 6 damla dedi az az dene diyo ebru ama o demeden ben vermistim bile. Yarin 2 damla flan veriyim bari mizirdandi hele ne bilim anlamadim bende ondan oldu belkide
canim valla 40 50 cc ne icerss her mamadan sonra veriyorum genelde. Suyun hic bir zarari yok ver ictigi kadar.kızlar günde kaç kere kaç cc su iciriyorsunuz.daha ek gidaya gecmeyenler?
Masallah haydo ne guzel gülüyorsun, güleryüzlü mü olacan seenn :) benim kizda cok gülüyor cokda bagiriyor duygularini doruklarda yaşıyor hanimefendi :)Ben artık çok az uyuyorum teyzoşlar anam zombi oldu gülüşü
canim bendede oluyor içten hafif bir ağrı oluyor.Kızlar yorulup ayakta kaldığım da dikişlerim ağrıyor sizde de oluyor mu
Masallah tatlimTam 8 kilo olmus kizlar ogluş 65 cm boyumuz var gayet iyi dedi herseyi şükür
Birde oglan aglayinca sormamisim aşı vurulurken 4 ay asisindan snra kac gun banyo yapmiyolardi. Ben unuttum bi anlk kadın da demedi hicbisey.
Ya bi de burda biri kan ilacndan bahsetmistik merak ediyodu aklima da gelmedi valla suan kim olduğu. Kan verdiler canm her cocuga verilirmis oyle dedi
su ver canim yaz birde cocuk bunalmasınKIzlar ben bebeğime hiç su vermedimhiç kimse de ver demedi . Vermemiz gerekiyor mu ki
Ben ucretszdetyimm suanUzun süredir girip bakamiyordum buraya,ücretsiz izine ayrılanlar var mı aramızda?
Sağol kuzumcanim valla 40 50 cc ne icerss her mamadan sonra veriyorum genelde. Suyun hic bir zarari yok ver ictigi kadar.
Masallah haydo ne guzel gülüyorsun, güleryüzlü mü olacan seenn :) benim kizda cok gülüyor cokda bagiriyor duygularini doruklarda yaşıyor hanimefendi :)
canim bendede oluyor içten hafif bir ağrı oluyor.
Masallah tatlim
su ver canim yaz birde cocuk bunalmasın
Ben ucretszdetyimm suan
Benim pek ağrımıyo canımKızlar yazdığımı gördünüz mü sezeryan olanlar ağrınız oluyor mı dikişlerde ayakta kaldıkça yoruldukça filan
Ben ücretsiz izindeyim 6 ay aldımUzun süredir girip bakamiyordum buraya,ücretsiz izine ayrılanlar var mı aramızda?
Emziriyor musun bilmiyorum canım ama emzirmeden hemen sonra vermemen gerekiyomuş kan ilacını süt ürünleri ileAa niye bak şaşırdım. Ama zaten sünnetli ya banyo yaptirmaya korkuyorm sunnet yapan adam yikayin bisey olmaz dedi de ne bilim beklesin diye dusunuyorm
Ben mama verdigimden beri suyu veriyorm su ile hazirlansa da mama su ihtiyacini karsilamiyomus canm
Aa bak bilmiyodm kadin da demedi bisey aglayip duruyo hele ben ya aşı ya sunnet yeri diye düşündüm demek ki kan ilaci yapms. Alerji de nasil anlicam yuzunde vs biseyleri çıkıyor.?
Ay hatirlamadim unuttum ici de ayni baticon gibiymis ya verdm de bi tuhaf sevmedi hic
bazen bende çok ayakta kaldığımda ya da ev işi yaptığım zamanlard sızlama oluyor zorlamakla alakası var sanırım vücuduKızlar yazdığımı gördünüz mü sezeryan olanlar ağrınız oluyor mı dikişlerde ayakta kaldıkça yoruldukça filan
Anne sütü mü alıyor ben sadece süt veriyorum bi aydık aklıma geldikçe 3 4 kaşık veriyorum sadece. 6 aydan öncesi için önerilmiyor zaten. Anne sütünde su gibi bişey zatenKIzlar ben bebeğime hiç su vermedimhiç kimse de ver demedi . Vermemiz gerekiyor mu ki
Ne güzel bende alabilseydim keşkeBen ücretsiz izindeyim 6 ay aldım
İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum sıkıldım biraz benim oğlan da iyice alıştı bana annemde durcak diye korkuyorum bi kaç ay sonraNe güzel bende alabilseydim keşke
Durmicak diye demek istedimİyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum sıkıldım biraz benim oğlan da iyice alıştı bana annemde durcak diye korkuyorum bi kaç ay sonra
Çok sağol kuzum bunla geçsin gitsin bin şükür bişey olmadıkiyamam... o korkuyu iyi bilirim. Rabbim saklasin yavrularımızı. çok geçmiş olsun. bazen kaşla göz arasında oluyor maalesef.
Sağol kuzumoyy kuzum ya gecmis olsun ya. Bende koydeyken kafasina kamerayi dusurmustum ya acayip korkmustum. Allah korusun miniklerimizi valla ben koltugu actim yatak oldu birakinca ortasina koyuyorum cnm koltuklariniz aciliyorsa öyle yapin. Zaten gelen gidende yok.
yok cnm korona flan değildir Allah korusun ateşten olabilir belkide suan nasil ?
Ayy bunlar cok guzel amadudu duduu..
Ben hala anlatırken sesim titriyor
Dili de benim aklıma ateştendir diye gelmiştiya ben dilinden korktum.kirmizi oldu diye.ama simdi normal.atestenmis demek.sagol kuzusize de tekrar geçmis olsun
Benimki baya içiyor canım cc olarak tutmadım ama 70 cc falan içiyor güne yayarakkızlar günde kaç kere kaç cc su iciriyorsunuz.daha ek gidaya gecmeyenler?
Çünkü haydoluk bunu gerektirirBen artık çok az uyuyorum teyzoşlar anam zombi oldu gülüşü
Soğukkanlılık gelecek mi acaba bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?