2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kizlar dun @misskokulumm deyince ben de ocak annelerine bir bakayim dedim..neredeyse birkac gunde bir bir kisi mesaj yazmis..biz de mi 3 aya oyle olacagiz..olmayalim
Olmayalım ya gerçekten daha yaş günleri konseptleri falan ayarlarız ilk kreş vesikaliklarini burda paylaşırız vs vs kopmayalım

Bak ebru hiysuzluk yapiyomus dedi normalde gnde 1 defa 6 damla dedi az az dene diyo ebru ama o demeden ben vermistim bile. Yarin 2 damla flan veriyim bari mizirdandi hele ne bilim anlamadim bende ondan oldu belkide
Aynen burada sedifer Demir’i öneren oldu bende biraz araştırtayım başlıyım o halde birini alığ

kızlar günde kaç kere kaç cc su iciriyorsunuz.daha ek gidaya gecmeyenler?
canim valla 40 50 cc ne icerss her mamadan sonra veriyorum genelde. Suyun hic bir zarari yok ver ictigi kadar.
Ben artık çok az uyuyorum teyzoşlar anam zombi oldu gülüşü
Masallah haydo ne guzel gülüyorsun, güleryüzlü mü olacan seenn :) benim kizda cok gülüyor cokda bagiriyor duygularini doruklarda yaşıyor hanimefendi :)
Kızlar yorulup ayakta kaldığım da dikişlerim ağrıyor sizde de oluyor mu
canim bendede oluyor içten hafif bir ağrı oluyor.
Masallah tatlim
KIzlar ben bebeğime hiç su vermedim hiç kimse de ver demedi . Vermemiz gerekiyor mu ki
su ver canim yaz birde cocuk bunalmasın
Uzun süredir girip bakamiyordum buraya,ücretsiz izine ayrılanlar var mı aramızda?
Ben ucretszdetyimm suan

Sağol kuzum

Emziriyor musun bilmiyorum canım ama emzirmeden hemen sonra vermemen gerekiyomuş kan ilacını süt ürünleri ile
Kızlar yazdığımı gördünüz mü sezeryan olanlar ağrınız oluyor mı dikişlerde ayakta kaldıkça yoruldukça filan
bazen bende çok ayakta kaldığımda ya da ev işi yaptığım zamanlard sızlama oluyor zorlamakla alakası var sanırım vücudu

Kızlaaar dün çağlada izleyip bir tatlı yaptık unsuz yağsız şekersiz böyle tatlar pek bana göre değildir ama çook beğendim tatlı krizimi çözdü benim gibi emzirirken tatlıya düşenler için tarif veriyorum deneyip bana da haber verin bakalım sevecek misiniz
15 hurma, 2 su bardağı çekilmiş fındık, 1 çay bardağı Hindistan cevizi, 3 yemek kaşığı kakao
Hurmayı sıcak suda beklettim yumuşayınca rondodan geçirdim sonra diğer malzemeleri de ekledim hamur gibi bişi oldu rulo yaptım mozaik pasta şeklinde , kağıdın arasında Koyup buzlukta beklettim şimdi 2 dilim gömdüm valla ohhh tavsiye ederim

KIzlar ben bebeğime hiç su vermedim hiç kimse de ver demedi . Vermemiz gerekiyor mu ki
Anne sütü mü alıyor ben sadece süt veriyorum bi aydık aklıma geldikçe 3 4 kaşık veriyorum sadece. 6 aydan öncesi için önerilmiyor zaten. Anne sütünde su gibi bişey zaten

Sağol kuzum benimki malesef l koltuk birleşmesi için ikisini yan yana getirmemlazım ozaman gerçi 3 lü yatak gibi korumalıklı olur hiçbir yere düşemez

Ben hala anlatırken sesim titriyor ben attım yorganı yere yok sana daha koltuk falan dedim bi emzirirken uzanıyoruz koltuga sadece bizim kız koltukta kalmak için ilk defa emerken uyudu şimdi koltukta uyuduğu yerin dibine oturdum kaldım nöbette bu nasıl inat bebe ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…