Menenjit agır özel aşılar dan oda özel aşı yaptırdıysan ateş yapıyor ben 3 te yaptırdım o yüzden bu ay sıkıntılı geçmedi aşısı ama geçen ay 2gün ateşlendiO neymis ya kan mi demir mi.? Ozel olarak aliniyo galiba
Aynen valla ben bi 3 gun yikamicam vazgectm ya sünnet yeri iyice bi duzelsin diyorm
Bu 4 ay asisindaki fark netmis merak ettim
Sey dimi o hazir aliniyo cips seklinde dedigin. Bi ara kb da tır soforu ya gittigi sehirden almisti ben sevmedim hic evdekiler nasi yedi. Bi tuhaf kokusu var. Sen evde yapulani yiyo musun peki bunlar kendileri yapip yiyolar corbasini sevmiyolar. Zaten bnde bunlarin yaptiklarindan corba yapmiyorm o gizel olmuyo kirmizi olan daha iyi bunlar sarimsak flan katiyo bizmki oyle olmuyo annem veriyo bama kendim iciyorm zaten sevmiyolarmis
Evet ya noldu iyice haraketlendiler güvenmeyin sopalarla uyuyo sandım bak neler olduCanım yaa geçmiş olsun size de noldu bu minnoşlara nazar değdi yaa
Mama verdiğim için ben günde 20 cc su veriyorum fazlasını midesini doldurucak diye vermiyorum.ancak herhangi doktor tavsiyesi falan değildi. kendi rüyama girdiği için etkilenip verdim. daha doğrusu olay şöyle oldu.Birgün duştan çıktıktan sonra bebeğim yeni uyanmıştı yataktan bana bakıp güldü. Yüzüne eğildim saçlar ıslakken yüzüne su değdi. Birden anladı sanki uzanıp su damlalarını saçlarımın ucundan emmeye çalıştı. Beni de o an hem güldürdü hem de zihnimden geçirdim. Bu bebeğin suya ihtiyacı oluyor mu acaba diye. Yani biz bile litrelerce su içerken ona vermemeye dayanamadım.
O gecesi rüyama girdi bebeğime su vermeden nası yatacak susuz kaldı diye üzülüyordum kalkınca biberondan 20cc verdim içmişti. Tokken içmiyor zaten ben mama vermeden evvel veriyorum genellikle.
Olmayalım ya gerçekten daha yaş günleri konseptleri falan ayarlarız ilk kreş vesikaliklarini burda paylaşırız vs vs kopmayalım
O neymis ya kan mi demir mi.? Ozel olarak aliniyo galiba
Aynen valla ben bi 3 gun yikamicam vazgectm ya sünnet yeri iyice bi duzelsin diyorm
Bu 4 ay asisindaki fark netmis merak ettim
Sey dimi o hazir aliniyo cips seklinde dedigin. Bi ara kb da tır soforu ya gittigi sehirden almisti ben sevmedim hic evdekiler nasi yedi. Bi tuhaf kokusu var. Sen evde yapulani yiyo musun peki bunlar kendileri yapip yiyolar corbasini sevmiyolar. Zaten bnde bunlarin yaptiklarindan corba yapmiyorm o gizel olmuyo kirmizi olan daha iyi bunlar sarimsak flan katiyo bizmki oyle olmuyo annem veriyo bama kendim iciyorm zaten sevmiyolarmis
Ay tarhama tarhama hic de sevmiyorm ya bi yüzüm degisiyo benm de okuyuncaaynen canım.susuz bırakılmaz da ben de kararsız kaldim kac cc versem.diye.
BKGK Jadesi kizlar siz de sagolun..vereyim ben de ictigi kadar..
yaaa
duygulandım..anne grupları ergec dağılıyormuş oyle diyorlar.. benim oglanın grubuna goz attim gecen..kimsenin yazdigi yok.ben zaten o zaman uye degildim.ama okuyordum.birgun bir baktim bizimki 6 saat uyuyor falan yazmis millet.benim oglan o zaman 15 dk uyusa yemin ederim kar sayıyordum.15 dk uyuduysam oh Allahım nasil iyi geldi 15 dk diyordum..o kadar zor bir bebekti ki tarifsiz.aglak zırlak bol kakali kolik alerjik....
zaten aynaya bakamiyordum ki buraya bakayim
velhasil zaten uye de olmadigim icin bakmamaya basladim.belki uye olsaydim arkadaslarin destegi ile daha cabuk atlatirdim.gecenlerde yazdim hadi canlanin falan diye.ooo hadi falan yazdilar ama yine kimildama olmuyor
yok ya sarımsak konmaz.benim de kv ile bizim yaptigimiz farkli oluyorben bizimkini daha cok seviyorum.bizim domates biber salcası lor peyniri un sogan baharat olarak isteyen az nane kekik pul biber eker.bu kadar.ama kv yogurt ince bulgur domates biber salca sogan dan yapar. herkes cocukluktan alistigi tada aşina ben maraş tarhanasini diyorum pisirince guzel oluyor ustune nane yakacaksin ama bir de tas tarhana yaparlar taneli oluyor o.o da guzel ama ben onu disardan almaya cesaret edemiyorum.cuvallarfa satiliyor toz oluyor.cips tarhana genelde fabrikasyon paket.
ayy ne tarhana muhabbeti dondurduk yapmazsam hatri kalacak
Ozel aşıyı yaptirmadm ben de devlet asisi yaptiriyorm işte diger aşılar hic ates yapmamıştı bu da smdilik yapmadi bakalm yarin olur mu ama bilmemMenenjit agır özel aşılar dan oda özel aşı yaptırdıysan ateş yapıyor ben 3 te yaptırdım o yüzden bu ay sıkıntılı geçmedi aşısı ama geçen ay 2gün ateşlendi
Bence de gitmemeli bu grup ya ben ilk basta byle burayi flan bilmiyodm konu aciyodm soru soruyodm cevap alirsam oyle yaziyodm bitiyodu. Burda da basta oyleydm snradan sonraya yazdm derken ahanda byle oldukaynen canım.susuz bırakılmaz da ben de kararsız kaldim kac cc versem.diye.
BKGK Jadesi kizlar siz de sagolun..vereyim ben de ictigi kadar..
yaaa
duygulandım..anne grupları ergec dağılıyormuş oyle diyorlar.. benim oglanın grubuna goz attim gecen..kimsenin yazdigi yok.ben zaten o zaman uye degildim.ama okuyordum.birgun bir baktim bizimki 6 saat uyuyor falan yazmis millet.benim oglan o zaman 15 dk uyusa yemin ederim kar sayıyordum.15 dk uyuduysam oh Allahım nasil iyi geldi 15 dk diyordum..o kadar zor bir bebekti ki tarifsiz.aglak zırlak bol kakali kolik alerjik....
zaten aynaya bakamiyordum ki buraya bakayim
velhasil zaten uye de olmadigim icin bakmamaya basladim.belki uye olsaydim arkadaslarin destegi ile daha cabuk atlatirdim.gecenlerde yazdim hadi canlanin falan diye.ooo hadi falan yazdilar ama yine kimildama olmuyor
yok ya sarımsak konmaz.benim de kv ile bizim yaptigimiz farkli oluyorben bizimkini daha cok seviyorum.bizim domates biber salcası lor peyniri un sogan baharat olarak isteyen az nane kekik pul biber eker.bu kadar.ama kv yogurt ince bulgur domates biber salca sogan dan yapar. herkes cocukluktan alistigi tada aşina ben maraş tarhanasini diyorum pisirince guzel oluyor ustune nane yakacaksin ama bir de tas tarhana yaparlar taneli oluyor o.o da guzel ama ben onu disardan almaya cesaret edemiyorum.cuvallarfa satiliyor toz oluyor.cips tarhana genelde fabrikasyon paket.
ayy ne tarhana muhabbeti dondurduk yapmazsam hatri kalacak
Canm sen yime de gözünün onundeyken oyle yatir bence bu bebelere guven mi oluyo da. Benm sipa oyle kusmadi pek yins de o sekilde uyutmam nefes alamaz belki diyeSlm kizlar kusmuk tehlikesi gectimi artik sirt ustu yatabilirler mi bebeklerimiz
Ay tarhama tarhama hic de sevmiyorm ya bi yüzüm degisiyo benm de okuyuncadamak tadi yani degisik bi tat bence ekşimsi kokuyo öyle tuhaf bisey biz corbasini biliriz de icine ne atilir bilmem ama anlamam ben. Ama bi ara annanem yaparken gormustum koca bi legenin icine koymustu ekşimesi icin bi odada bekletmistu ni onu bliyorum
Slm kizlar kusmuk tehlikesi gectimi artik sirt ustu yatabilirler mi bebeklerimiz
Kalppare cim uyumuyor musun yine. Ben mamaya kalktim kalkmazsam binbir turlu donup duruyor agliyor . Iyi geceler herkese
Huhuu gececi hanim yok muyoksa uyuyorlar mi öyle bebe mi olur ayolll aaaa
Geceyi uyuyarak geçiren de ne biliyim
Hiç cidden inanamiyorum öyle bebe mi olur bebe dedigin gece uyanir aglar uyku kaçırır sende akşamı başa sararsinher bebeyi bizim bebeler gibi aksiyonlu mu sandın lepim..millet mışıl mışılbiz de pış pış pıııış
Hiç cidden inanamiyorum öyle bebe mi olur bebe dedigin gece uyanir aglar uyku kaçırır sende akşamı başa sararsinbiz boyle gördük oglumuzdan , simdi bizim bebeler mi tuhaf olan yooo bakmayalim biz onlara öyle bebe olmaz onlar seydir seyy immm akıllı bebeeee
Bizimki de aşı sonraları toparlanamıyor. Atak Mıdır yoksa hep aşıya mı denk geliyor bilemiyorum.ya tam oturttum diyorum basa sariyor her aşıda..
toparlamam en az 15 gün.. hemşireye söyledim..olabiliyor bazı çocuklarda dedi..ne kadar zor olursa olsun 6 7 aydan sonra ciddi bir rahatlama oluyor kuzum..benim oglum tam 2.5 yaştan sonra gece uyumaya basladi deliksiz.her gece uyanırdı..biberonla beslerdim.sonra sonra bırakti da kurtuldum..ama rahatim çok uzun sürmediuykusuz geceler..ama hayal ediyorum..cocuklarım kocaman olmuş.17 yaşında..ben üzüldüğüm zaman elimi tutuyor üzülme anne ben yanındayim diyor..birlikte egleniyoruz..şakalaşiyoruz..ne biliyim..o gunleri gormek nasip etsin Rabbim..
Ayaktayız elhamdülillahHuhuu gececi hanim yok muyoksa uyuyorlar mi öyle bebe mi olur ayolll aaaa
Geceleri uganip aglamayan uykuyu kacirmayan da ne biliyim
Kendini motive edebilmen özellikle bu alerji vs. sıkıntılara rağmen takdire şayan ne güzel hayal etmişsin canım inş. her birimize öyle göstersinya tam oturttum diyorum basa sariyor her aşıda..
toparlamam en az 15 gün.. hemşireye söyledim..olabiliyor bazı çocuklarda dedi..ne kadar zor olursa olsun 6 7 aydan sonra ciddi bir rahatlama oluyor kuzum..benim oglum tam 2.5 yaştan sonra gece uyumaya basladi deliksiz.her gece uyanırdı..biberonla beslerdim.sonra sonra bırakti da kurtuldum..ama rahatim çok uzun sürmediuykusuz geceler..ama hayal ediyorum..cocuklarım kocaman olmuş.17 yaşında..ben üzüldüğüm zaman elimi tutuyor üzülme anne ben yanındayim diyor..birlikte egleniyoruz..şakalaşiyoruz..ne biliyim..o gunleri gormek nasip etsin Rabbim..
Bizimki de aşı sonraları toparlanamıyor. Atak Mıdır yoksa hep aşıya mı denk geliyor bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?