2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Menenjit agır özel aşılar dan oda özel aşı yaptırdıysan ateş yapıyor ben 3 te yaptırdım o yüzden bu ay sıkıntılı geçmedi aşısı ama geçen ay 2gün ateşlendi

aynen canım.susuz bırakılmaz da ben de kararsız kaldim kac cc versem.diye.
BKGK Jadesi kizlar siz de sagolun..vereyim ben de ictigi kadar..

Olmayalım ya gerçekten daha yaş günleri konseptleri falan ayarlarız ilk kreş vesikaliklarini burda paylaşırız vs vs kopmayalım

yaaa
duygulandım..anne grupları ergec dağılıyormuş oyle diyorlar.. benim oglanın grubuna goz attim gecen..kimsenin yazdigi yok.ben zaten o zaman uye degildim.ama okuyordum.birgun bir baktim bizimki 6 saat uyuyor falan yazmis millet.benim oglan o zaman 15 dk uyusa yemin ederim kar sayıyordum.15 dk uyuduysam oh Allahım nasil iyi geldi 15 dk diyordum..o kadar zor bir bebekti ki tarifsiz.aglak zırlak bol kakali kolik alerjik....

zaten aynaya bakamiyordum ki buraya bakayim
velhasil zaten uye de olmadigim icin bakmamaya basladim.belki uye olsaydim arkadaslarin destegi ile daha cabuk atlatirdim.gecenlerde yazdim hadi canlanin falan diye.ooo hadi falan yazdilar ama yine kimildama olmuyor

yok ya sarımsak konmaz.benim de kv ile bizim yaptigimiz farkli oluyor ben bizimkini daha cok seviyorum.bizim domates biber salcası lor peyniri un sogan baharat olarak isteyen az nane kekik pul biber eker.bu kadar.ama kv yogurt ince bulgur domates biber salca sogan dan yapar. herkes cocukluktan alistigi tada aşina ben maraş tarhanasini diyorum pisirince guzel oluyor ustune nane yakacaksin ama bir de tas tarhana yaparlar taneli oluyor o.o da guzel ama ben onu disardan almaya cesaret edemiyorum.cuvallarfa satiliyor toz oluyor.cips tarhana genelde fabrikasyon paket.

ayy ne tarhana muhabbeti dondurduk yapmazsam hatri kalacak

Ay tarhama tarhama hic de sevmiyorm ya bi yüzüm degisiyo benm de okuyunca damak tadi yani degisik bi tat bence ekşimsi kokuyo öyle tuhaf bisey biz corbasini biliriz de icine ne atilir bilmem ama anlamam ben. Ama bi ara annanem yaparken gormustum koca bi legenin icine koymustu ekşimesi icin bi odada bekletmistu ni onu bliyorum

Menenjit agır özel aşılar dan oda özel aşı yaptırdıysan ateş yapıyor ben 3 te yaptırdım o yüzden bu ay sıkıntılı geçmedi aşısı ama geçen ay 2gün ateşlendi
Ozel aşıyı yaptirmadm ben de devlet asisi yaptiriyorm işte diger aşılar hic ates yapmamıştı bu da smdilik yapmadi bakalm yarin olur mu ama bilmem

Bence de gitmemeli bu grup ya ben ilk basta byle burayi flan bilmiyodm konu aciyodm soru soruyodm cevap alirsam oyle yaziyodm bitiyodu. Burda da basta oyleydm snradan sonraya yazdm derken ahanda byle olduk

haklisin canim..damak meselesi
herkesin damak zevki baska

her bebeyi bizim bebeler gibi aksiyonlu mu sandın lepim..millet mışıl mışıl biz de pış pış pıııış
Hiç cidden inanamiyorum öyle bebe mi olur bebe dedigin gece uyanir aglar uyku kaçırır sende akşamı başa sararsin biz boyle gördük oglumuzdan , simdi bizim bebeler mi tuhaf olan yooo bakmayalim biz onlara öyle bebe olmaz onlar seydir seyy immm akıllı bebeeee

ya tam oturttum diyorum basa sariyor her aşıda..
toparlamam en az 15 gün.. hemşireye söyledim..olabiliyor bazı çocuklarda dedi..ne kadar zor olursa olsun 6 7 aydan sonra ciddi bir rahatlama oluyor kuzum..benim oglum tam 2.5 yaştan sonra gece uyumaya basladi deliksiz.her gece uyanırdı..biberonla beslerdim.sonra sonra bırakti da kurtuldum..ama rahatim çok uzun sürmedi uykusuz geceler..ama hayal ediyorum..cocuklarım kocaman olmuş.17 yaşında..ben üzüldüğüm zaman elimi tutuyor üzülme anne ben yanındayim diyor..birlikte egleniyoruz..şakalaşiyoruz..ne biliyim..o gunleri gormek nasip etsin Rabbim..

Bizimki de aşı sonraları toparlanamıyor. Atak Mıdır yoksa hep aşıya mı denk geliyor bilemiyorum.

Huhuu gececi hanim yok mu yoksa uyuyorlar mi öyle bebe mi olur ayolll aaaa
Geceleri uganip aglamayan uykuyu kacirmayan da ne biliyim
Ayaktayız elhamdülillah valla son ses ağlayıp annesini yarım saatlik uykudan uyandırmayan beybilere sahipseniz çok şanslısınız keyfini çıkarabilirsiniiz

Kendini motive edebilmen özellikle bu alerji vs. sıkıntılara rağmen takdire şayan ne güzel hayal etmişsin canım inş. her birimize öyle göstersin

Bizimki de aşı sonraları toparlanamıyor. Atak Mıdır yoksa hep aşıya mı denk geliyor bilemiyorum.

aynen ben de bunu düşünüyorum
çünkü herkes 4. aya girer girmez atak yaşadık deyince ben de aman atakla aynı zamana denk gelmesin dedim 1 hafta geciktirdim.ama değisen bisi olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…