2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahh bitti kuzum az kaldı 2 güne tamamen normale döner sünnet olayı zor ama erken yaptırmak en mantıklısı

Hemen o gün yıkayabilirsin demişti bizim ebe ama yine de siz yarını bekleyin dedi 1 gün sonra yıkadık

KIzlar ben bebeğime hiç su vermedim hiç kimse de ver demedi . Vermemiz gerekiyor mu ki
Bizim doktor günde 3 4 kaşık ver demişti ama benim kız çok içiyor ya veriyorum bende çok terliyor çok sıcak diye versem damacana içecek eşşek sıpası anası kılıklı pek seviyo suyu

biz kırmızı yapariz canım..ama ben beyaz tarhana da severim..cips olandan ama onu buralarda bulamıyorum.doguda yasadigim donemde bolca tuketirdim

Canım bizim buralar pek sıcak değil hatta şu an serin . Evimiz de kuzey cephe zaten

Kızlar yazdığımı gördünüz mü sezeryan olanlar ağrınız oluyor mı dikişlerde ayakta kaldıkça yoruldukça filan
Ayakta durunca değil de üşüyünce ağrıyor benim dikişler. Gece terli emzirmeye kalkınca sırtım belim açılırsa dikişim sızlıyor hemen karnımı sarıyorum. Sezeryan yeri kendini hep belli eder canım tam anlamıyla geçmiyor. Ağır kaldırınca, üşütünce bir inceden sızlar benim kızlar büyük onlardan biliyorum.

Karışık , anne sütü + mama veriyorum . Hiç su vermedim
2 hafta önce falan çok sıcaktı ya o dönem verdik biz su. Uyuyunca sırılsıklam oluyordu sırtı terliyordu epey. Şimdi serinledi evler şükür vermiyoruz artık. Su verince boşuna midesini doldurmuş oluyorsunuz diyor doktorlar onun için verilmesini tavsiye etmiyorlar yoksa verilir nolacak.

Aynen burada sedifer Demir’i öneren oldu bende biraz araştırtayım başlıyım o halde birini alığ
O neymis ya kan mi demir mi.? Ozel olarak aliniyo galiba
Ahh bitti kuzum az kaldı 2 güne tamamen normale döner sünnet olayı zor ama erken yaptırmak en mantıklısı
Aynen valla ben bi 3 gun yikamicam vazgectm ya sünnet yeri iyice bi duzelsin diyorm
Hemen o gün yıkayabilirsin demişti bizim ebe ama yine de siz yarını bekleyin dedi 1 gün sonra yıkadık
Bu 4 ay asisindaki fark netmis merak ettim
biz kırmızı yapariz canım..ama ben beyaz tarhana da severim..cips olandan ama onu buralarda bulamıyorum.doguda yasadigim donemde bolca tuketirdim
Sey dimi o hazir aliniyo cips seklinde dedigin. Bi ara kb da tır soforu ya gittigi sehirden almisti ben sevmedim hic evdekiler nasi yedi. Bi tuhaf kokusu var. Sen evde yapulani yiyo musun peki bunlar kendileri yapip yiyolar corbasini sevmiyolar. Zaten bnde bunlarin yaptiklarindan corba yapmiyorm o gizel olmuyo kirmizi olan daha iyi bunlar sarimsak flan katiyo bizmki oyle olmuyo annem veriyo bama kendim iciyorm zaten sevmiyolarmis

Bir de bu Demir damlası olarak bana ferrum verdiler . Daha iyisi var Mıdır ? Sizler birinin iyi olmadığını söylemiştiniz hangisiydi o ?
ebru_can_ebru benim dikiş yerim de bazen sızlar .özellikle çok ayakta kalınca , Sena yı çok kucakta taşıyınca . Hatta bunları yaptığımda tek taraflı şişiyor bile .

KIzlar ben bebeğime hiç su vermedim hiç kimse de ver demedi . Vermemiz gerekiyor mu ki
ben de hiç vermedim canim. dün az bi şeftali yalattim. buruş buruş oldu yüzü. ardından su vereyim dedim, onu hiç sevmedi daha buruşturdu. 5 ay bitecek 3 gün sonra, ek gidaya geçmek değil de tadim yaptırmak istiyorum. şeftaliyi beğenmedi paşam. üç gün beklerim şimdi alerjisi vs varsa ortaya çıksın. sonra da yogurt yalatirim azcik. ama yok bziimkimde o istek ışık yok. 1 ay sonra nasıl başlayacak hiç bir fikrim yok.

Kizlar benim kiz beni cok yoruyor ya disleri kasiniyor galiba sabah aksam savaşıyoruz beni isirmaya calsiiyor dislik veriyorum onla savasiyor uyutucam emzikle savasiyir oyun halisinda oyuncaklari cekip agzina koymaya calisiyor ya bu ne zaman gececek gercekten canim cikiyor

Ben de tepkilerini merak ediyorum verdiğim şeylere karşı inşallah iştahlı olurlar

Canım yaa geçmiş olsun size de noldu bu minnoşlara nazar değdi yaa

kızlar günde kaç kere kaç cc su iciriyorsunuz.daha ek gidaya gecmeyenler?
Mama verdiğim için ben günde 20 cc su veriyorum fazlasını midesini doldurucak diye vermiyorum.ancak herhangi doktor tavsiyesi falan değildi. kendi rüyama girdiği için etkilenip verdim. daha doğrusu olay şöyle oldu.Birgün duştan çıktıktan sonra bebeğim yeni uyanmıştı yataktan bana bakıp güldü. Yüzüne eğildim saçlar ıslakken yüzüne su değdi. Birden anladı sanki uzanıp su damlalarını saçlarımın ucundan emmeye çalıştı. Beni de o an hem güldürdü hem de zihnimden geçirdim. Bu bebeğin suya ihtiyacı oluyor mu acaba diye. Yani biz bile litrelerce su içerken ona vermemeye dayanamadım.
O gecesi rüyama girdi bebeğime su vermeden nası yatacak susuz kaldı diye üzülüyordum kalkınca biberondan 20cc verdim içmişti. Tokken içmiyor zaten ben mama vermeden evvel veriyorum genellikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…