Ahh bitti kuzum az kaldı 2 güne tamamen normale döner sünnet olayı zor ama erken yaptırmak en mantıklısıArtk durmuyo ki elleri kollari büyüdüler donmr çabaları var iste muhtemelen de dönmek isteyince oldu. Bizim bu da donecek de sünnetli diye müsaade etmiyorm daha. Tek birakinca da yanlarina kalin yastiklar koy donemiyo o zaman yerdr bile olsa ben suanlik oyle yapiyorm canı acır diye
Sağol canımJadesi geeçmiş olsun kuzum.
@bhrumtdru Maşşallah kuzularına ikisi de birbirinden güzel.
@asli emre bir Maşşallah da haydoya
Hemen o gün yıkayabilirsin demişti bizim ebe ama yine de siz yarını bekleyin dedi 1 gün sonra yıkadıkTam 8 kilo olmus kizlar ogluş 65 cm boyumuz var gayet iyi dedi herseyi şükür
Birde oglan aglayinca sormamisim aşı vurulurken 4 ay asisindan snra kac gun banyo yapmiyolardi. Ben unuttum bi anlk kadın da demedi hicbisey.
Ya bi de burda biri kan ilacndan bahsetmistik merak ediyodu aklima da gelmedi valla suan kim olduğu. Kan verdiler canm her cocuga verilirmis oyle dedi
Bizim doktor günde 3 4 kaşık ver demişti ama benim kız çok içiyor ya veriyorum bende çok terliyor çok sıcak diye versem damacana içecek eşşek sıpasıKIzlar ben bebeğime hiç su vermedimhiç kimse de ver demedi . Vermemiz gerekiyor mu ki
Ah kolay canm ne var ya visne kayisi dolaba gireceginde. Bahceden toplama kısmı zorluyo sadece. Hersey organik olarak attim şükür bahce var bizim. Saglikli sekilde besleyim elimde varken bizler gni hormonlu yemesin. Nasi hitap etmk istersen canm acigim valla sorun yoktarhanaya gelince zor bncr onun işi ya yerin olacak kurutacak brkliyo kokuyo flan. Bak kv gil yemeye yapiyo çerez gbi bilmem bilen varmi onu ama hic sevmedim bana kötü kokuyor. Dolaba koyuyolar ya kapagi aciyorm nasi kokusu geliyo siz byle renvi kirmizi gni yaparlar bnm annemler snde mi oyle yapiyosn yksa beyazimsi gni mi pek de anlatamadm ya
Canım bizim buralar pek sıcak değil hatta şu an serin . Evimiz de kuzey cephe zatencanim valla 40 50 cc ne icerss her mamadan sonra veriyorum genelde. Suyun hic bir zarari yok ver ictigi kadar.
Masallah haydo ne guzel gülüyorsun, güleryüzlü mü olacan seenn :) benim kizda cok gülüyor cokda bagiriyor duygularini doruklarda yaşıyor hanimefendi :)
canim bendede oluyor içten hafif bir ağrı oluyor.
Masallah tatlim
su ver canim yaz birde cocuk bunalmasın
Ben ucretszdetyimm suan
Karışık , anne sütü + mama veriyorum . Hiç su vermedimAnne sütü mü alıyor ben sadece süt veriyorum bi aydık aklıma geldikçe 3 4 kaşık veriyorum sadece. 6 aydan öncesi için önerilmiyor zaten. Anne sütünde su gibi bişey zaten
Ayakta durunca değil de üşüyünce ağrıyor benim dikişler. Gece terli emzirmeye kalkınca sırtım belim açılırsa dikişim sızlıyor hemen karnımı sarıyorum. Sezeryan yeri kendini hep belli eder canım tam anlamıyla geçmiyor. Ağır kaldırınca, üşütünce bir inceden sızlar benim kızlar büyük onlardan biliyorum.Kızlar yazdığımı gördünüz mü sezeryan olanlar ağrınız oluyor mı dikişlerde ayakta kaldıkça yoruldukça filan
2 hafta önce falan çok sıcaktı ya o dönem verdik biz su. Uyuyunca sırılsıklam oluyordu sırtı terliyordu epey. Şimdi serinledi evler şükür vermiyoruz artık. Su verince boşuna midesini doldurmuş oluyorsunuz diyor doktorlar onun için verilmesini tavsiye etmiyorlar yoksa verilir nolacak.Karışık , anne sütü + mama veriyorum . Hiç su vermedim
Yok canm mama iciyo emmiyo bittiEmziriyor musun bilmiyorum canım ama emzirmeden hemen sonra vermemen gerekiyomuş kan ilacını süt ürünleri ile
bazen bende çok ayakta kaldığımda ya da ev işi yaptığım zamanlard sızlama oluyor zorlamakla alakası var sanırım vücudu
O neymis ya kan mi demir mi.? Ozel olarak aliniyo galibaAynen burada sedifer Demir’i öneren oldu bende biraz araştırtayım başlıyım o halde birini alığ
Aynen valla ben bi 3 gun yikamicam vazgectm ya sünnet yeri iyice bi duzelsin diyormAhh bitti kuzum az kaldı 2 güne tamamen normale döner sünnet olayı zor ama erken yaptırmak en mantıklısı
Bu 4 ay asisindaki fark netmis merak ettimHemen o gün yıkayabilirsin demişti bizim ebe ama yine de siz yarını bekleyin dedi 1 gün sonra yıkadık
Sey dimi o hazir aliniyo cips seklinde dedigin. Bi ara kb da tır soforu ya gittigi sehirden almisti ben sevmedim hic evdekiler nasi yedi. Bi tuhaf kokusu var. Sen evde yapulani yiyo musun peki bunlar kendileri yapip yiyolar corbasini sevmiyolar. Zaten bnde bunlarin yaptiklarindan corba yapmiyorm o gizel olmuyo kirmizi olan daha iyi bunlar sarimsak flan katiyo bizmki oyle olmuyo annem veriyo bama kendim iciyorm zaten sevmiyolarmisbiz kırmızı yapariz canım..ama ben beyaz tarhana da severim..cips olandanama onu buralarda bulamıyorum.doguda yasadigim donemde bolca tuketirdim
Püre haline getirmiyo musn canm armut uKızlar bugün armutu cam rendeden geçirdim 2 küçük kaşık yemiştir. Biraz da üzüm verdim yedi. Yarın havuç haşlıyım azcık eziyim bakıyım napacak.
ben de hiç vermedim canim. dün az bi şeftali yalattim. buruş buruş oldu yüzü. ardından su vereyim dedim, onu hiç sevmedi daha buruşturdu. 5 ay bitecek 3 gün sonra, ek gidaya geçmek değil de tadim yaptırmak istiyorum. şeftaliyi beğenmedi paşam. üç gün beklerim şimdi alerjisi vs varsa ortaya çıksın. sonra da yogurt yalatirim azcik. ama yok bziimkimde o istek ışık yok. 1 ay sonra nasıl başlayacak hiç bir fikrim yok.KIzlar ben bebeğime hiç su vermedimhiç kimse de ver demedi . Vermemiz gerekiyor mu ki
Ben de tepkilerini merak ediyorum verdiğim şeylere karşıben de hiç vermedim canim. dün az bi şeftali yalattim. buruş buruş oldu yüzü. ardından su vereyim dedim, onu hiç sevmedi daha buruşturdu. 5 ay bitecek 3 gün sonra, ek gidaya geçmek değil de tadim yaptırmak istiyorum. şeftaliyi beğenmedi paşam. üç gün beklerim şimdi alerjisi vs varsa ortaya çıksın. sonra da yogurt yalatirim azcik. ama yok bziimkimde o istek ışık yok. 1 ay sonra nasıl başlayacak hiç bir fikrim yok.
Canım yaa geçmiş olsun size de noldu bu minnoşlara nazar değdi yaaKızlar Asya da koltuktan düştü dikkat edin ayağımda uyuttum hamağını almak için döndüm ona yatırcaktım o kadar anlık oldu ki çok dikkat ediyorum asla tek bırakmıyorum ama olacağı varsa oluyorçok şükür bişeyi yok babası da yoktu yanımda eşimin eniştesi çocuk hastanesinde çalışıyor o geldi götürdük çok şükür bişeyi yok. Uyuyor diye de güvenmeyin yani hala elim ayağım titriyor öyle çaresiz korkmuş hissettim ki kendimi.... Rabbim beterinden korusun herkesin evladını
Mama verdiğim için ben günde 20 cc su veriyorum fazlasını midesini doldurucak diye vermiyorum.ancak herhangi doktor tavsiyesi falan değildi. kendi rüyama girdiği için etkilenip verdim. daha doğrusu olay şöyle oldu.Birgün duştan çıktıktan sonra bebeğim yeni uyanmıştı yataktan bana bakıp güldü. Yüzüne eğildim saçlar ıslakken yüzüne su değdi. Birden anladı sanki uzanıp su damlalarını saçlarımın ucundan emmeye çalıştı. Beni de o an hem güldürdü hem de zihnimden geçirdim. Bu bebeğin suya ihtiyacı oluyor mu acaba diye. Yani biz bile litrelerce su içerken ona vermemeye dayanamadım.kızlar günde kaç kere kaç cc su iciriyorsunuz.daha ek gidaya gecmeyenler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?