2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Doktor illaki ilaç diyor bana ya. Tehlikeliymis gebelikte enfeksiyon. Ben de günlük ped kullanmam, camasirimi hep degistiririm ama oluyor işte. Evlendigimden beri oluyor açıkçası. Balayı sistiti kalıcı oldu herhalde.
Doktor kullan diyosa kullan bence. Diğer gebeliğimde ben de kullanmştım. Sorun olmamştı. Zaten ilerlerse bebek için sıkıntymş allah korusun doktoru dinlemkte fayda var. Benmki de kronikleşti seni çok iyi anlıyrum. Çok zor bi durum en çok da bebek için korkuyo insan.

Sorma aynen öyle. Teşekkür ederim ya gördüğün an hemen yazdın yine

Ben kaçırmışım. Sorun neydi tam olarak? Cozmene sevindim.
Kızım yürüdüğü hareketlendiği için fazla pasif kalıyodu kızım çok sıkılıyodu. Aldığımda yüzünden okyodum sıkıldığını. Eve gelince asllaaa otrmuyodu iki dk enerji dolmuş oluyodu. Belli ki bütn gün otryolar. Ve tv izlettğini düşünyrum. Bu konuda özellikle uyardım. Kadn lrogrmları izledğne eminim sabh sabh başka ne oluraltı da pisti bikere tam temzleyememşti. Ooofff offf daha iyi biri de yok elimde. Bikaç kişi var bakarım diyen ama onların da bundan iyi olduğunu düşünmyrum. Çok zor çok. Bikaç gündür çok dikkat ediyo farkındayım. Ağladım ya kadınla konuşurken tutamadm kendmi. Bebeklermz herşeyimiz. Ondan daha önemli ne var ki

ilk gebeligimde babami kaybettim daha 52 yasindaydi ve sapasaglamdi.beni aradi ve aglamakliydi dede oldugumu gorecek miyim dedi.ben de o donem 4.5 aylik falandim.erken dogum yani bebegimin yasamama ihtimali kuvvetliydi ve yatiyordum.babama cok kizdim birden, benim bebegim yasayacak baba sacmalama dedim.neden umidinizi kaybediyorsunuz dedim.kapatmak istiyorum dedim kapattim.ve babami 3 gun aramadim.bu bir küslük degildi.sadece moralim bozulmasin istedim.3. gun babam ani bir beyin kanamasi gecirdi.3 gun icinde de vefat etti.meger babam olecegini hissettigi icin oyle soylemis.ben de benim bebegimin olecegini kast ettigini sanmistim.

dedenize Allah rahmet eylesin.Allah baska aci gostermesin.Allah diger sevdiklerinizi size bagislasin.bebeginize bisey olmasın.siz de kendinize cok yipratmayin ki bebeginiz de sizinle kalsin.uzuntu yaramiyor gebelikte..

Bizde ilk haftalar sadece yakin cevreye soyleyelim dedik baktim annemin komsulari beni tebrik ediyor annem soylemis bende ayni tepkiyi verdim annemde neden sakliyorsun diye tepki verdi bu buyukleri anlamak kendini anlatmak mumkun degil
Aynen kızlar, beni kızdıran özellikle belirtmiş olmamıza rağmen yapılması.. Sonuçta bebeği olacak olan bizleriz ve bu bizim kararımız, saygı duyulması gerekirdi. Keşke diyorum cinsiyet belli olana dek söylemeseydim. Artık olan oldu ama işte, yapacak bir şey yok.

Çok üzüldümallah rahmet eylesin. İnşallah oralardan hissedydur seni ve bebeğini

Tatlım hiç telaşlanma rabbim kolayını verir ama ben yaparım diye kendini öne çıkarma organize et
Yok yok kendimi tutmam lazım zor olucak benim için ama sabredicem. Kimsenin yaptığı iş içime sinmez inceleye inceleye kendim yapmak isterim hep Artık olduğu kadar yerleşir sonra ben tek tek düzeltirim yavaş yavaş düzenimi kurarım

dikkat et kendine..Allah yardimcin olsun.aklina kotu bisey getirme.camasir sepetini tek seferde doldurup tasima.agir olur.taksitle tasi ben oyle yapiyorum

Başın sağ olsun canım.. Ben de dedemi yakın zamanda kaybettim, acım hala taze.. Zaman zaman aklıma düşer hala ağlarım. Onun yeri bambaşkaydı benim için.. Uzun süre inanamadım artık yaşamadığına.. Elden gelen bir şey yok. O da çok isterdi benim bir bebeğim olmasını ama ömrü yetmedi. Bol bol dua edelim, onlar için yapabileceğimiz tek şey bu..

Çok üzüldümallah rahmet eylesin. İnşallah oralardan hissedydur seni ve bebeğini

herkesin babasi kendine melektir.her kiz cocugu da babasina asiktir.ama benim babama cevremdeki herkes asikti.gercekten melek gibi bir adamdi.cok uzuntuler yasadim...ruyalarimda hep kendini toparla dedi.hatta bir keresinde kizim sen de beyin kanamasi gecireceksin diye korkuyorum.derhal ayaga kalk.beni cok uzuyorsun toparlan artik dedi.ben de kalkamiyorum baba ben cok agliyorum dedim.o da dedi ki bu boyle olmayacak sana kaynanani yollluyorum.o sana bi baksin dedi ve birden kayinvalidem beni uyandirdi.ben yine aglayip ruyami anlattim.o da ben de normalde hic kapi calmadan odana girnem kizim ama birden buraya gelmek istedim dedi.birlikte agladik.
aslinda bunlari neden anlattigimi bilmiyorum..ama konuyu suraya baglayyim..sonrasinda kendimi cok hizli toparladim.cunku icimde bana ihtiyaci olan bir can vardi.bebegime bisey olmasin diye cok cabaladim.
ölüm hak..ve her an gelebiliyor.babam öldu ama evladim olmesin diye ugtastim.hep onla konustum. ve simdi benimle oglusum cok sukur Rabbime..

Evinde kamera var mı ? Yoksa eğer mutlaka koy asla kmseye güvenme.. Allah yardımcın olsun canım ya

Doktor illaki ilaç diyor bana ya. Tehlikeliymis gebelikte enfeksiyon. Ben de günlük ped kullanmam, camasirimi hep degistiririm ama oluyor işte. Evlendigimden beri oluyor açıkçası. Balayı sistiti kalıcı oldu herhalde.
Benim hep pozitif enfeksiyon ama yanma, ağrı falan yok. Kültürüm de temiz çıkıyor. Ecoli vardı bende, 1 hafta serum tedavisiyle geçmişti, ondan sonra enfeksiyon hep devam ediyor geçmiyor ama bakteri üremedikçe tehlike yok.

Merhaba kızlar, size bir konu danismak istiyorum ben doktoruma çatlak kremi nezaman kullanmam gerektigini sormustum 3 aydan sonra dedi bana sizin tavsiye edebileceginiz gercekten catlagi engelleyecek olan catlaklari azalticak krem ve kür tavsiyileriniz varmı bilgilendirirseniz sevinirim cidden şuan arastiriyorum catlak kremi ama sizinde varsa tavsiye edecekleriniz memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…