Doktor kullan diyosa kullan bence. Diğer gebeliğimde ben de kullanmştım. Sorun olmamştı. Zaten ilerlerse bebek için sıkıntymş allah korusun doktoru dinlemkte fayda var. Benmki de kronikleşti seni çok iyi anlıyrum. Çok zor bi durum en çok da bebek için korkuyo insan.Doktor illaki ilaç diyor bana ya. Tehlikeliymis gebelikte enfeksiyon. Ben de günlük ped kullanmam, camasirimi hep degistiririm ama oluyor işte. Evlendigimden beri oluyor açıkçası. Balayı sistiti kalıcı oldu herhalde.
Evet daha ufak,eğlencesine şey ettim bendeÇok ufak, hiç tahmin edemedim ya
Dimi yaa yeter ki o iyi olsun herşey hallolurNe güzel testin olumlu. Bu bile yeter enerji dolman lazımpazartrsi gtcem ben de bakalım inş hepimiz güzel haberler alırız
Kız bence bu minnoşTeyzeleri biz bebeğe benzemişiz artık. Kollarımızı, ayaklarımızı oynatıyoruz maşallah.Çok şükür. Var mı cinsiyet tahmini olan?
Eki Görüntüle 2539425
Sorma aynen öyle. Teşekkür ederim ya gördüğün an hemen yazdın yineDoktor kullan diyosa kullan bence. Diğer gebeliğimde ben de kullanmştım. Sorun olmamştı. Zaten ilerlerse bebek için sıkıntymş allah korusun doktoru dinlemkte fayda var. Benmki de kronikleşti seni çok iyi anlıyrum. Çok zor bi durum en çok da bebek için korkuyo insan.
Kızım yürüdüğü hareketlendiği için fazla pasif kalıyodu kızım çok sıkılıyodu. Aldığımda yüzünden okyodum sıkıldığını. Eve gelince asllaaa otrmuyodu iki dk enerji dolmuş oluyodu. Belli ki bütn gün otryolar. Ve tv izlettğini düşünyrum. Bu konuda özellikle uyardım. Kadn lrogrmları izledğne eminim sabh sabh başka ne olurBen kaçırmışım. Sorun neydi tam olarak? Cozmene sevindim.
Hadi içimden geleni diyeyim. ErkekEvet daha ufak,eğlencesine şey ettim bende
Ay hadi inşallahKız bence bu minnoş
Herkes erkek diyor zaten en başından beriHadi içimden geleni diyeyim. Erkek
Kizlar merhaba. Uzun zamandir yazamadim buraya. Yazilanlari bütün gece okudum sizinle paylasmak istedigim bisey var. Yaklaşık bir ay önce bebegimin ilk kalp atisini duydum 6+4 ken bir carsamba günüydü. Bana büyük bir supriz oldu hamile kalmam. Çünkü ergenlegimden beri adet duzensizligim vardi ve yumurtalarim catlamiyordu. Tedavisiz cocugun olmaz demisti drlar hep. Öğrendigimden benden cok sevinecek tek bir kisi biliyordum oda canim dedem. Her insanin hayatinda en degerlim dedigi biri vardir o kisi benim dedemdi. Butun ailemi o cumartesi dedemlerde toplamak icin aradim. Dedeme supriz yapacaktim. Ben o cumartesi sabahi dedemi kaybettim.. Ona soyleyemeden kaybettim. Mezari basinda söyledim ona. O yüzden erken soyledik bisey olur diye kendinizi ne olur kasmayin. Hayatimin en zor bir ayini gecirdim. Hep bir pismanlikla niye hemen soylemedim diye. Herkesten nefret ettim. Neden herkes yasiyor o yok diye. Sonra bebegimin bana onun mirasi olduğunu düşündüm belki bebegim olmasa bu aciya asla katlanamazdim. Birakin hersey zamaninda ogrenilsin. Hayat çok kısa..
Tatlım hiç telaşlanma rabbim kolayını verir ama ben yaparım diye kendini öne çıkarma organize etÖylemi umarım korkulacak birşey değildir benimkide şu bir hafta bi an önce geçsin istiyorum ya çok büyüdü bu taşınma olayı gözümde
A
Ah canım bende sözde saklayacaktm kmseye demeyecektm . Eşim de dememi istemedi. Ama annelere söyleyelm dedm ben söyledm . Kimseye söylemeyin daha yeni dedm . Kalp atışını duyar duymaz Kayınvalidem sağolsun her konuştuğumzda bilmem kim seni sordu dedm ona hamile olduğunu diyor. Bşey de diyemiyorum. Sonuçta daha önce uyardım söylemediği kimse kalmadı ya hu. Neyse sakinim bebeğim strese girmesin. Sağlıklı olsunlar inşallah
Canım seni çok iyi anlıyorum desem bir kaybımız var geçen sene söyledik oda kısa sürdü çok üzüldüm herkes benimle kimi gerçekten üzüldü kimsi üzülmedi o yüzden bu sefer söylemedi özellikle anneme 9 haftaya gelince söyledim bu haftadan sonra paylaşım yapmak istiyoruz artık o zorluk süreç bitti diye ama bizim ailelerimi neden böle hiç anlamıyorum gerçekten
Aynen kızlar, beni kızdıran özellikle belirtmiş olmamıza rağmen yapılması.. Sonuçta bebeği olacak olan bizleriz ve bu bizim kararımız, saygı duyulması gerekirdi. Keşke diyorum cinsiyet belli olana dek söylemeseydim. Artık olan oldu ama işte, yapacak bir şey yok.Bizde ilk haftalar sadece yakin cevreye soyleyelim dedik baktim annemin komsulari beni tebrik ediyor annem soylemis bende ayni tepkiyi verdim annemde neden sakliyorsun diye tepki verdi bu buyukleri anlamak kendini anlatmak mumkun degil
Çok üzüldümilk gebeligimde babami kaybettim daha 52 yasindaydi ve sapasaglamdi.beni aradi ve aglamakliydi dede oldugumu gorecek miyim dedi.ben de o donem 4.5 aylik falandim.erken dogum yani bebegimin yasamama ihtimali kuvvetliydi ve yatiyordum.babama cok kizdim birden, benim bebegim yasayacak baba sacmalama dedim.neden umidinizi kaybediyorsunuz dedim.kapatmak istiyorum dedim kapattim.ve babami 3 gun aramadim.bu bir küslük degildi.sadece moralim bozulmasin istedim.3. gun babam ani bir beyin kanamasi gecirdi.3 gun icinde de vefat etti.meger babam olecegini hissettigi icin oyle soylemis.ben de benim bebegimin olecegini kast ettigini sanmistim.
dedenize Allah rahmet eylesin.Allah baska aci gostermesin.Allah diger sevdiklerinizi size bagislasin.bebeginize bisey olmasın.siz de kendinize cok yipratmayin ki bebeginiz de sizinle kalsin.uzuntu yaramiyor gebelikte..
Yok yok kendimi tutmam lazım zor olucak benim için ama sabredicem. Kimsenin yaptığı iş içime sinmez inceleye inceleye kendim yapmak isterim hepTatlım hiç telaşlanma rabbim kolayını verir ama ben yaparım diye kendini öne çıkarma organize et
Kızlar ev taşıyoruz bahsetmiştim size. 2-3 içinde taşınacağız nasipse.
Ağır iş yapmıyorum ama hiçbirşeye elimi sürmeyeyim de diyemiyorum ufak tefek işler bana bakıyor.
Bugün çamaşır attım makineye sepet tamamen boşalsın diye sürekli makine çalışıyor. Buzdolabında atılacak tarihi geçmiş bir iki şey vardı onları ayırdım. Kayınvalideme götürecek malzemeler vardı şöyle bi bütün dolapları ne var ne yok elden geçirdim.
Belimde hafif sızı oldu korkuyorum bebeğe birşey olacak diye daha bir hafta yerleşme süreci var eve
Bu akşam yeni tuttuğumuz evi temizleyecek eşim. Kayınvaldemle bende evdeki eşyaları kırılacakları , kıyafeyleri toparlıycaz.
Yorulduğumda dinleniyorum zorlamıyorum kendimi ama yine kanama olacak diye aklım gidiyor
Başın sağ olsun canım.. Ben de dedemi yakın zamanda kaybettim, acım hala taze.. Zaman zaman aklıma düşer hala ağlarım. Onun yeri bambaşkaydı benim için.. Uzun süre inanamadım artık yaşamadığına.. Elden gelen bir şey yok. O da çok isterdi benim bir bebeğim olmasını ama ömrü yetmedi. Bol bol dua edelim, onlar için yapabileceğimiz tek şey bu..Kizlar merhaba. Uzun zamandir yazamadim buraya. Yazilanlari bütün gece okudum sizinle paylasmak istedigim bisey var. Yaklaşık bir ay önce bebegimin ilk kalp atisini duydum 6+4 ken bir carsamba günüydü. Bana büyük bir supriz oldu hamile kalmam. Çünkü ergenlegimden beri adet duzensizligim vardi ve yumurtalarim catlamiyordu. Tedavisiz cocugun olmaz demisti drlar hep. Öğrendigimden benden cok sevinecek tek bir kisi biliyordum oda canim dedem. Her insanin hayatinda en degerlim dedigi biri vardir o kisi benim dedemdi. Butun ailemi o cumartesi dedemlerde toplamak icin aradim. Dedeme supriz yapacaktim. Ben o cumartesi sabahi dedemi kaybettim.. Ona soyleyemeden kaybettim. Mezari basinda söyledim ona. O yüzden erken soyledik bisey olur diye kendinizi ne olur kasmayin. Hayatimin en zor bir ayini gecirdim. Hep bir pismanlikla niye hemen soylemedim diye. Herkesten nefret ettim. Neden herkes yasiyor o yok diye. Sonra bebegimin bana onun mirasi olduğunu düşündüm belki bebegim olmasa bu aciya asla katlanamazdim. Birakin hersey zamaninda ogrenilsin. Hayat çok kısa..
Çok üzüldümallah rahmet eylesin. İnşallah oralardan hissedydur seni ve bebeğini
Evinde kamera var mı ? Yoksa eğer mutlaka koy asla kmseye güvenme.. Allah yardımcın olsun canım yaBakıcı sorunum var demştim ya kızlar alfm karşıma herşeyi kırmadan füzgünce açık açık konuştum. O günden sonra çok daha fikkat ediyo kızım da daha mutlu gibi. Hergün aklım onda. Grlincr hemen davranşlarına duygu durumuna falan fikkat ediyorum çok küçük çünkü bşy anlatamax yavrumallahım ne zor ya. Annesi babası çocuğuna bakan çalışan anneler çok şanslısınız. Gidin ellerini öpün
Benim hep pozitif enfeksiyon ama yanma, ağrı falan yok. Kültürüm de temiz çıkıyor. Ecoli vardı bende, 1 hafta serum tedavisiyle geçmişti, ondan sonra enfeksiyon hep devam ediyor geçmiyor ama bakteri üremedikçe tehlike yok.Doktor illaki ilaç diyor bana ya. Tehlikeliymis gebelikte enfeksiyon. Ben de günlük ped kullanmam, camasirimi hep degistiririm ama oluyor işte. Evlendigimden beri oluyor açıkçası. Balayı sistiti kalıcı oldu herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?