- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Daha önce yazmıştım, Frei Öl markasının hamilelik için bir ürünü var. Hatta garantili.. İçeriği de temiz. Ben sitelerinden aldım 2 tane, bugün elime geçecek inşallah..Merhaba kızlar, size bir konu danismak istiyorum ben doktoruma çatlak kremi nezaman kullanmam gerektigini sormustum 3 aydan sonra dedi bana sizin tavsiye edebileceginiz gercekten catlagi engelleyecek olan catlaklari azalticak krem ve kür tavsiyileriniz varmı bilgilendirirseniz sevinirim cidden şuan arastiriyorum catlak kremi ama sizinde varsa tavsiye edecekleriniz memnun olurum
Kız benceTeyzeleri biz bebeğe benzemişiz artık. Kollarımızı, ayaklarımızı oynatıyoruz maşallah.Çok şükür. Var mı cinsiyet tahmini olan?
Eki Görüntüle 2539425
biz de tuttuk evi yarın temizlik için kadınlar geliyor. ben de dün itibariyle başladım annemle toparlamaya.
çok yorulmadım ama kasıklarım ağrıyor bugün.
umarım bir sıkıntı yaşamam
Tüylerim diken diken olduherkesin babasi kendine melektir.her kiz cocugu da babasina asiktir.ama benim babama cevremdeki herkes asikti.gercekten melek gibi bir adamdi.cok uzuntuler yasadim...ruyalarimda hep kendini toparla dedi.hatta bir keresinde kizim sen de beyin kanamasi gecireceksin diye korkuyorum.derhal ayaga kalk.beni cok uzuyorsun toparlan artik dedi.ben de kalkamiyorum baba ben cok agliyorum dedim.o da dedi ki bu boyle olmayacak sana kaynanani yollluyorum.o sana bi baksin dedi ve birden kayinvalidem beni uyandirdi.ben yine aglayip ruyami anlattim.o da ben de normalde hic kapi calmadan odana girnem kizim ama birden buraya gelmek istedim dedi.birlikte agladik.
aslinda bunlari neden anlattigimi bilmiyorum..ama konuyu suraya baglayyim..sonrasinda kendimi cok hizli toparladim.cunku icimde bana ihtiyaci olan bir can vardi.bebegime bisey olmasin diye cok cabaladim.
ölüm hak..ve her an gelebiliyor.babam öldu ama evladim olmesin diye ugtastim.hep onla konustum. ve simdi benimle oglusum cok sukur Rabbime..
Allah razı olsundikkat et kendine..Allah yardimcin olsun.aklina kotu bisey getirme.camasir sepetini tek seferde doldurup tasima.agir olur.taksitle tasiben oyle yapiyorum
İşin kötüsü Eve gelmiyo burdakiler eşimin çalışma saatleri belli değl diye. Ben de mecburen bakıcıma bırakıyrum. Alt kat komşum. Ama oyuncağına kamera koymayı düşünyrum.Evinde kamera var mı ? Yoksa eğer mutlaka koy asla kmseye güvenme.. Allah yardımcın olsun canım ya
Bugün dinlen istersen zorlama kendini birşey olmaz ama önlem olarak çok zorlamamak daha iyibiz de tuttuk evi yarın temizlik için kadınlar geliyor. ben de dün itibariyle başladım annemle toparlamaya.
çok yorulmadım ama kasıklarım ağrıyor bugün.
umarım bir sıkıntı yaşamam
Ben yanlismi okudum 0 kg mu.10kg falanda 1yazdiniz klavyemi yazmadı acabaBen iki kızımda da 0 kilo alarak doğuma girdim o kadar çok kustum ki zayıfladım bu dada şimdiden 2 kılo aldım herşey canım istiyor.
benim balkon uzak mecbur tasiyorum ama 3 taksitAllah razı olsunTaşımıyorum sepeti dolduruyorum içinden iki üç çamaşır alıp alıp asıyorum
Tüylerim diken diken oldu ☹ Mekanı cennet olsun inşallah
Bende prilam kullanıyorum. Hamileler için üretilmiş bir ilaç. Hiç çekme kullan dedi drvalla bende yetti gayri dedim koca bir porsiyon yedim doymadım.bidaha yemeyi düşünüyorumbu arada günde kaç litre s içiyorsun canım?
bulantı ilacı ne verdi doktor canım? Bana prilam dr diye bi ilaç verdi nedendir bilmiyorum kullanmaya çekindim açıkcası
Kağan kocatepe nin görüşlerini yorumlarını çok beğeniyorum ya Harika doktor bence
Canım bunları hissetmen şuan çok normal tamamen hormonlardan kaynaklı.emin ol kaç gündür mutfağa ben girmiyorum bulantıdan.dağ gibi bulaşık heryer berbat.tabiri caizse evi b.k götürüyor.sadece kızımın durduğu odayı temizliyorum zar zor.yavrum mikrop kapmasın diye.zorla kahvaltı yapıyorum bulantımı bastırsın diye ama midem kabul etmiyor.hoop geri çıkarıyorum.istediğim çoğu şeyi yyemiyorum,geçen doğumdan kalma makat çatlağım var.ameliyat bile oldum ama hala geçmedi çekiyorum.yani anlatsam ohoooo.bulantıların geçtiği zaman,bebeğinin hareketlerini hissettiğin zaman,en önemlisi kucağına aldığın zaman bu hallerine hem çok güleceksin hemde pişman olup üzüleceksin.şükret rabbim bizlere bu mucizeyi nasip etti.olmayanlara da nasip etsin inşallah.o yüzden birdaha böyle şeyler söyleme olur mu? Bebekler hisseder.ben kızıma hamileyken ne zaman ağlasam üzülsem yavrum karnımda dör dönerdi
Bol bol dua et canım benim. Ruhu şad olsun. Elimizden malesef ki başka bşy gelmiyo. Tekrar başın sağolsunherkesin babasi kendine melektir.her kiz cocugu da babasina asiktir.ama benim babama cevremdeki herkes asikti.gercekten melek gibi bir adamdi.cok uzuntuler yasadim...ruyalarimda hep kendini toparla dedi.hatta bir keresinde kizim sen de beyin kanamasi gecireceksin diye korkuyorum.derhal ayaga kalk.beni cok uzuyorsun toparlan artik dedi.ben de kalkamiyorum baba ben cok agliyorum dedim.o da dedi ki bu boyle olmayacak sana kaynanani yollluyorum.o sana bi baksin dedi ve birden kayinvalidem beni uyandirdi.ben yine aglayip ruyami anlattim.o da ben de normalde hic kapi calmadan odana girnem kizim ama birden buraya gelmek istedim dedi.birlikte agladik.
aslinda bunlari neden anlattigimi bilmiyorum..ama konuyu suraya baglayyim..sonrasinda kendimi cok hizli toparladim.cunku icimde bana ihtiyaci olan bir can vardi.bebegime bisey olmasin diye cok cabaladim.
ölüm hak..ve her an gelebiliyor.babam öldu ama evladim olmesin diye ugtastim.hep onla konustum. ve simdi benimle oglusum cok sukur Rabbime..
Benim lökosit 20 bakteri az yazıyor ama suyu az içmişsin birşey olmaz bundan dedi dr.Kızlar bugün kontrolüm vardı. İkili test için kan verdim. Cinsiyete net diyemem ama tahminim erkek dedi. Bizim kız bebek hayali yalan oldu herhalde
Kalp atışını dinlemek istedim dinletti.
o değil de bende ilişki sonrası yanma oluyor. O yüzden idrar verdim. Lökosit 1 ve bakteri 1 çıkmış. Yine ilaç verecek kesin. Geçen ay da vermişti. Benim gibi idrar enfeksiyonundan kurtulamayan var mı ya? Yok mu bunun doğal bir tedavisi?
Kamera var mı evinde?Bakıcı sorunum var demştim ya kızlar alfm karşıma herşeyi kırmadan füzgünce açık açık konuştum. O günden sonra çok daha fikkat ediyo kızım da daha mutlu gibi. Hergün aklım onda. Grlincr hemen davranşlarına duygu durumuna falan fikkat ediyorum çok küçük çünkü bşy anlatamax yavrumallahım ne zor ya. Annesi babası çocuğuna bakan çalışan anneler çok şanslısınız. Gidin ellerini öpün
Fiyatı ne kadarDaha önce yazmıştım, Frei Öl markasının hamilelik için bir ürünü var. Hatta garantili.. İçeriği de temiz. Ben sitelerinden aldım 2 tane, bugün elime geçecek inşallah..
Umarım kolay olur ama sen yine o kadar kolayına alıştırma kendiniHadi yaaa inş ilk olacak benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?