2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Daha önce yazmıştım, Frei Öl markasının hamilelik için bir ürünü var. Hatta garantili.. İçeriği de temiz. Ben sitelerinden aldım 2 tane, bugün elime geçecek inşallah..

Tüylerim diken diken oldu Mekanı cennet olsun inşallah

Evinde kamera var mı ? Yoksa eğer mutlaka koy asla kmseye güvenme.. Allah yardımcın olsun canım ya
İşin kötüsü Eve gelmiyo burdakiler eşimin çalışma saatleri belli değl diye. Ben de mecburen bakıcıma bırakıyrum. Alt kat komşum. Ama oyuncağına kamera koymayı düşünyrum.

biz de tuttuk evi yarın temizlik için kadınlar geliyor. ben de dün itibariyle başladım annemle toparlamaya.
çok yorulmadım ama kasıklarım ağrıyor bugün.
umarım bir sıkıntı yaşamam
Bugün dinlen istersen zorlama kendini birşey olmaz ama önlem olarak çok zorlamamak daha iyi

Kızlar bana bir bakar mısınız. İnfex tablet kullanan var mı? Doktor sonuçlarıma baktı bakteri var yazmış. Sonuçları bize atacağım anlayan bir bakabilir mi ?

Bende prilam kullanıyorum. Hamileler için üretilmiş bir ilaç. Hiç çekme kullan dedi dr

Bol bol dua et canım benim. Ruhu şad olsun. Elimizden malesef ki başka bşy gelmiyo. Tekrar başın sağolsun

Yanlış test

Eklentiler

• 20190925_151638.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Benim lökosit 20 bakteri az yazıyor ama suyu az içmişsin birşey olmaz bundan dedi dr.

Kamera var mı evinde?

Doktor bana infex tablet al yazmış kızlar bakteri varmış ama şimdi araştırdım hamilelikte önerilmez yazıyor ay çıldırıcam yok mu ilaç hakkında bilgisi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…