Öyle tabi. Canından parça sonuçta.Kızım yürüdüğü hareketlendiği için fazla pasif kalıyodu kızım çok sıkılıyodu. Aldığımda yüzünden okyodum sıkıldığını. Eve gelince asllaaa otrmuyodu iki dk enerji dolmuş oluyodu. Belli ki bütn gün otryolar. Ve tv izlettğini düşünyrum. Bu konuda özellikle uyardım. Kadn lrogrmları izledğne eminim sabh sabh başka ne oluraltı da pisti bikere tam temzleyememşti. Ooofff offf daha iyi biri de yok elimde. Bikaç kişi var bakarım diyen ama onların da bundan iyi olduğunu düşünmyrum. Çok zor çok. Bikaç gündür çok dikkat ediyo farkındayım. Ağladım ya kadınla konuşurken tutamadm kendmi. Bebeklermz herşeyimiz. Ondan daha önemli ne var ki
Şükür bana da ilaç vermedi bu kez. Geçmiş dedi. O kadarı normal demek ki.Benim lökosit 20 bakteri az yazıyor ama suyu az içmişsin birşey olmaz bundan dedi dr.
Bu kez yok dedi vermedi. Demek ki az olması sorun değil. Benim ilişki sonrası yanma oluyor. Acaba sperm ile mi alakalı diye düşünüyorum artık.Benim hep pozitif enfeksiyon ama yanma, ağrı falan yok. Kültürüm de temiz çıkıyor. Ecoli vardı bende, 1 hafta serum tedavisiyle geçmişti, ondan sonra enfeksiyon hep devam ediyor geçmiyor ama bakteri üremedikçe tehlike yok.
Valla bana verilen ilaçlarda da bazen gebelikte önerilmez yazıyor ama doktor veriyor ben de kullanıyorum bir şey olmadı çok şükürDoktor bana infex tablet al yazmış kızlar bakteri varmış ama şimdi araştırdım hamilelikte önerilmez yazıyor ay çıldırıcam yok mu ilaç hakkında bilgisi olan?
Doktor vermisse kullan ben de d vitaminine basladim bugun prospektusunde hamilileler icin onerilmez falan yaziyordu ama kullandim. D vitaminim cok dusuktu. Dusuk olmasi kullanmamdan daha tehlikeli ne yapalim fayda zarar iliskisine bakmamiz lazim bazi yerlerde..Doktor bana infex tablet al yazmış kızlar bakteri varmış ama şimdi araştırdım hamilelikte önerilmez yazıyor ay çıldırıcam yok mu ilaç hakkında bilgisi olan?
benim bir bilgim yok maalesef.☹ geçmiş olsun.Doktor bana infex tablet al yazmış kızlar bakteri varmış ama şimdi araştırdım hamilelikte önerilmez yazıyor ay çıldırıcam yok mu ilaç hakkında bilgisi olan?
Canım zayıf olsam hiç sıkıntı etmem ama kilolu hamile kaldığım için dikkat etmek zorundayımValla ben cok kilolu olmadigim halde 3.5 kilo aldim 2.5 ayda sinir oldum doktorum yuruyus vs yok istiharat dedi ilk haftalar bu yuzden erkenden kilo aldim moralinizi bozmayin cogumuz ayni sıkıntıyi yasiyoruz hayatta gormedigim bir kiloya ciktim ilk aylardan
Başınız sağ olsun. Çok duygulandım bugün bunları okuyunca. Mekanı cennet olsun vefat eden tüm buyuklerinilk gebeligimde babami kaybettim daha 52 yasindaydi ve sapasaglamdi.beni aradi ve aglamakliydi dede oldugumu gorecek miyim dedi.ben de o donem 4.5 aylik falandim.erken dogum yani bebegimin yasamama ihtimali kuvvetliydi ve yatiyordum.babama cok kizdim birden, benim bebegim yasayacak baba sacmalama dedim.neden umidinizi kaybediyorsunuz dedim.kapatmak istiyorum dedim kapattim.ve babami 3 gun aramadim.bu bir küslük degildi.sadece moralim bozulmasin istedim.3. gun babam ani bir beyin kanamasi gecirdi.3 gun icinde de vefat etti.meger babam olecegini hissettigi icin oyle soylemis.ben de benim bebegimin olecegini kast ettigini sanmistim.
dedenize Allah rahmet eylesin.Allah baska aci gostermesin.Allah diger sevdiklerinizi size bagislasin.bebeginize bisey olmasın.siz de kendinize cok yipratmayin ki bebeginiz de sizinle kalsin.uzuntu yaramiyor gebelikte..
Valla bana verilen ilaçlarda da bazen gebelikte önerilmez yazıyor ama doktor veriyor ben de kullanıyorum bir şey olmadı çok şükür
Doktor vermisse kullan ben de d vitaminine basladim bugun prospektusunde hamilileler icin onerilmez falan yaziyordu ama kullandim. D vitaminim cok dusuktu. Dusuk olmasi kullanmamdan daha tehlikeli ne yapalim fayda zarar iliskisine bakmamiz lazim bazi yerlerde..
benim bir bilgim yok maalesef.☹ geçmiş olsun.
Tam yan duruyorr ne güzel pozisyon almış minik bebeciğin.. Allah sağlıkla büyütsün canıma MaaşallaaahTeyzeleri biz bebeğe benzemişiz artık. Kollarımızı, ayaklarımızı oynatıyoruz maşallah.Çok şükür. Var mı cinsiyet tahmini olan?
Eki Görüntüle 2539425
herkesin babasi kendine melektir.her kiz cocugu da babasina asiktir.ama benim babama cevremdeki herkes asikti.gercekten melek gibi bir adamdi.cok uzuntuler yasadim...ruyalarimda hep kendini toparla dedi.hatta bir keresinde kizim sen de beyin kanamasi gecireceksin diye korkuyorum.derhal ayaga kalk.beni cok uzuyorsun toparlan artik dedi.ben de kalkamiyorum baba ben cok agliyorum dedim.o da dedi ki bu boyle olmayacak sana kaynanani yollluyorum.o sana bi baksin dedi ve birden kayinvalidem beni uyandirdi.ben yine aglayip ruyami anlattim.o da ben de normalde hic kapi calmadan odana girnem kizim ama birden buraya gelmek istedim dedi.birlikte agladik.
aslinda bunlari neden anlattigimi bilmiyorum..ama konuyu suraya baglayyim..sonrasinda kendimi cok hizli toparladim.cunku icimde bana ihtiyaci olan bir can vardi.bebegime bisey olmasin diye cok cabaladim.
ölüm hak..ve her an gelebiliyor.babam öldu ama evladim olmesin diye ugtastim.hep onla konustum. ve simdi benimle oglusum cok sukur Rabbime..
Evet sıfır kılo çünkü 4 ay boyunca hiçbirşey yiyemedim hamile kaldığım kıloya geri döndüm 9 kılo verdim kusmaktan. Malesef iki kızımda da böyle oldu ama çok zayıf doğmafılarBen yanlismi okudum 0 kg mu.10kg falanda 1yazdiniz klavyemi yazmadı acaba
Ay ben iki oglumdada 20er kg aldim
Kızlar bugün kontrolüm vardı. İkili test için kan verdim. Cinsiyete net diyemem ama tahminim erkek dedi. Bizim kız bebek hayali yalan oldu herhalde
Kalp atışını dinlemek istedim dinletti.
o değil de bende ilişki sonrası yanma oluyor. O yüzden idrar verdim. Lökosit 1 ve bakteri 1 çıkmış. Yine ilaç verecek kesin. Geçen ay da vermişti. Benim gibi idrar enfeksiyonundan kurtulamayan var mı ya? Yok mu bunun doğal bir tedavisi?
Teyzeleri biz bebeğe benzemişiz artık. Kollarımızı, ayaklarımızı oynatıyoruz maşallah.Çok şükür. Var mı cinsiyet tahmini olan?
Eki Görüntüle 2539425
Çok teşekkür ederim. Amin,allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin mis kokulu bebişlerimize.Tam yan duruyorr ne güzel pozisyon almış minik bebeciğin.. Allah sağlıkla büyütsün canıma MaaşallaaahValla kafa şekline bakınca erkek diye düşündüm ama herhangi bir şey bildiğimden değil sadece içimden erkek geçti.
Allah sağlıkla doğum nasip etsin inşallah
Canım sağolMaşallah miniğee çok tatlı ya. Sadece sezgisel olarak erkek gibi geldi banada
Günaydınn herkeseİkili test sonucumuz temiz çıkmış az önce arada bir problem yok dedi çok şükür darısı tüm sonuç bekleyenlerin başına ❤
Maşallah size diyorum.acaba Kiz bebek taşıyanlar gerçekten az kg mu alıyorlar.benim etrafımda da kız bebegi olanlar hamilelikte az kg aldilarEvet sıfır kılo çünkü 4 ay boyunca hiçbirşey yiyemedim hamile kaldığım kıloya geri döndüm 9 kılo verdim kusmaktan. Malesef iki kızımda da böyle oldu ama çok zayıf doğmafılar
Canım ben kızıma 52 ile hmile kaldım 75 el Doğuma girdim sen düşünMaşallah size diyorum.acaba Kiz bebek taşıyanlar gerçekten az kg mu alıyorlar.benim etrafımda da kız bebegi olanlar hamilelikte az kg aldilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?