2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Öyle tabi. Canından parça sonuçta.
Ben olsam TV yi iptal ettirirdim. Aglatmis seni ya biraz vicdani varsa ilgilenir. Para alıyor sonuçta hakkını vermeli.

Bu kez yok dedi vermedi. Demek ki az olması sorun değil. Benim ilişki sonrası yanma oluyor. Acaba sperm ile mi alakalı diye düşünüyorum artık.

Doktor bana infex tablet al yazmış kızlar bakteri varmış ama şimdi araştırdım hamilelikte önerilmez yazıyor ay çıldırıcam yok mu ilaç hakkında bilgisi olan?
Valla bana verilen ilaçlarda da bazen gebelikte önerilmez yazıyor ama doktor veriyor ben de kullanıyorum bir şey olmadı çok şükür

Doktor bana infex tablet al yazmış kızlar bakteri varmış ama şimdi araştırdım hamilelikte önerilmez yazıyor ay çıldırıcam yok mu ilaç hakkında bilgisi olan?
Doktor vermisse kullan ben de d vitaminine basladim bugun prospektusunde hamilileler icin onerilmez falan yaziyordu ama kullandim. D vitaminim cok dusuktu. Dusuk olmasi kullanmamdan daha tehlikeli ne yapalim fayda zarar iliskisine bakmamiz lazim bazi yerlerde..

Canım zayıf olsam hiç sıkıntı etmem ama kilolu hamile kaldığım için dikkat etmek zorundayım
Almamışım çok şükür sabah normal kilomda çıktım

Başınız sağ olsun. Çok duygulandım bugün bunları okuyunca. Mekanı cennet olsun vefat eden tüm buyuklerin

Valla bana verilen ilaçlarda da bazen gebelikte önerilmez yazıyor ama doktor veriyor ben de kullanıyorum bir şey olmadı çok şükür
benim bir bilgim yok maalesef.☹ geçmiş olsun.

Bu telaşlı hallerim ne olacak bilmiyorum. Demek sizde benzer ilaçlar kullandınız. Doktoruma çok güveniyorum zaten çok bilgili bir kadın. Ama elim ayağıma dolaştı birden. O zaman kullanıcaz mecbur. Teşekkür ederim kızlar.

Teyzeleri biz bebeğe benzemişiz artık. Kollarımızı, ayaklarımızı oynatıyoruz maşallah. Çok şükür. Var mı cinsiyet tahmini olan?
Eki Görüntüle 2539425
Tam yan duruyorr ne güzel pozisyon almış minik bebeciğin.. Allah sağlıkla büyütsün canıma Maaşallaaah Valla kafa şekline bakınca erkek diye düşündüm ama herhangi bir şey bildiğimden değil sadece içimden erkek geçti.
Allah sağlıkla doğum nasip etsin inşallah

Başınız sağ olsun çok üzüldüm. İnşallap orada huzurludur. Mekanı cennet olsun. Her şeye rağmen yaşıyoruz hayat çok garip

Ben yanlismi okudum 0 kg mu.10kg falanda 1yazdiniz klavyemi yazmadı acaba
Ay ben iki oglumdada 20er kg aldim
Evet sıfır kılo çünkü 4 ay boyunca hiçbirşey yiyemedim hamile kaldığım kıloya geri döndüm 9 kılo verdim kusmaktan. Malesef iki kızımda da böyle oldu ama çok zayıf doğmafılar

Hangi ilacı kullanıyorsun enfeksiyon için? Bugün doktorum banada bakteri var dedi ilaç verdi. Birde idrar kültürü yaptırıcaz dedi.

Teyzeleri biz bebeğe benzemişiz artık. Kollarımızı, ayaklarımızı oynatıyoruz maşallah. Çok şükür. Var mı cinsiyet tahmini olan?
Eki Görüntüle 2539425

Maşallah miniğee çok tatlı ya. Sadece sezgisel olarak erkek gibi geldi banada

Çok teşekkür ederim. Amin,allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin mis kokulu bebişlerimize. Kısmet artık ne çıkarsa bahtımıza. Çoğu kişi erkek diyor zaten.

T Tbfth benim arkadaşım da bakıcısından aynı şeyler için şüphelendi ki ama onun şansı kendi evinde baktırıyor olmasıydı . Hemen evde saatin içine kamera yerleştirdiler . Haklı da çıktı .kadın çocuğu sürekli uyutmaya çalışıyormuş , üstelik yarım gün bakıyor . Çocuk uyuyunca da uzanıp sabah programlarının başına geçiyormuş . Arkadaş tabi işten geliyor çocuk uyku uyumuyor , bütün enerjisini anneye şaklamış . Çok yoruluyordu . Bir kere de çocuğa yemek yedirirken yemeyince ‘yeter be senle mi uğraşacağım ‘ demiş . Hemen değiştirdi tabi bakıcıyı . Valla kamera olayı doğru mudur bilemedim ama siz de mutlaka düşünün bunu . En azından gönül rahatlığıyla bırakın .

Evet sıfır kılo çünkü 4 ay boyunca hiçbirşey yiyemedim hamile kaldığım kıloya geri döndüm 9 kılo verdim kusmaktan. Malesef iki kızımda da böyle oldu ama çok zayıf doğmafılar
Maşallah size diyorum.acaba Kiz bebek taşıyanlar gerçekten az kg mu alıyorlar.benim etrafımda da kız bebegi olanlar hamilelikte az kg aldilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…