• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oooy şenlenmiş buralar Kalppare Kalppare kuzummm cok tatli minigin masallahh !
Helinnnnn Helinnnnn yuzunden gülücükler eksik olmasin 😍 @Sevgi22884550 masallah 😍 patlicani cok sevmiş:) N Nehir8077 senin bebekler zaten guzeller duduslar gozler masallah dudu hn. :) Jadesi Jadesi isirasim geldi kizini 💕 minikbebegim9640 minikbebegim9640 buyuyorlar ablanin bebiside cok tatli ona da masallah 😘 @misskokulumm senin oglusa bitiyorum zaten ama biz talip olmayiz eski kafaliyiz biraz😁😍

Bende kizcemin saclar gitmeden onceki fotosunu koydum 💕 2. Disimiz patlamis cok şükür
Bende senin kızın butlardan alabilir miyim🥰🥰🥰🧿

Kızlar biraz eskiye gitçez ama benim de favori fotom bu😂😂😂

durun hemen bir tane de şimdiden aaaa kızım çok güzeldir 😀😀

Eklentiler

• A3F12782-F1FA-41B9-A895-1ED8E83E5929.webp
    A3F12782-F1FA-41B9-A895-1ED8E83E5929.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 72
  • F1512A79-59C0-466A-BC48-F08851F0C8D4.webp
    F1512A79-59C0-466A-BC48-F08851F0C8D4.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 63
Fotolar atılmış dünürlük başlamış 👯‍♂️ biz de varız bi kere😎 şirin bir oğlancık🥰grubumuzun abisi👯‍♂️🤭

Oyy yirim o gülüşü 😍😍😍🧿🧿artiz mi olcak annesi bu 😁
Önemli olan onlar beğensin 🤣 bakalım görüşünce ne diyecekler 🤣🤣🤣 Elifciğimde talip olsun tabi haydo bey kimi beğenecek😁 bizim kızlar beğenecek mi yoksa aslı gibi dünürüm olsun ne isterim aaaa🥰
Haydoyla Asyanin arasina giremem anne grupta cok yakisikli var diyor 😁 birini seçeriz😁
Yokluğumu fırsat bilip bizim damat adayını alacaktım hiç iş bilmiyon🤣🤣🤣 napak kuzum dışarda kahvaltı falan yaptık eve gel kalabalık yemek bulaşık derken anca 😊😊
Ohh miss canim.ne guzel gezin 🥰🥰🥰
Saolun kızlar. Bahar Duru cuk nasıl tatlı maaşallah. Allahım esirgesin. Şekerparem profilde olsa şeker kızını gördük maaşaşlah, sevgi o ne tatlılıktır öyle, maaşallah kuzuma. Miss canım Göktuğ paşam da kocaman olmuş, hamdolsun bugünlere. Helin komşum illaki benim yoldan geçiyorsundur uğra mutlu olurum.
Teşekkür ederim canım..profile girince büyük bir sekilde gorebilirsiniz 😊
Bak ya çekik prenses 🥰🥰🥰 şekerpare bal gibi ya kız bu maşallah 🧿🧿🧿🧿 sonunda gördük kuzuşu😍
Tesekkur ederiz teyzesi ya utandirdin bizi 😍 senin kizi yerim ben..ne tatlisiniz siz ya 🥰🧿 edasına hayranim ben asya kuşun 😍🧿
Bende sizler için profile bugünden hatıra poz bıraktım 🤣

Ee hep oğluşumu atiyodm bu sefer de teyzesinin minik aşkını atıyorm kızlar size. Madem resimler geldi yine atim bende.oglmudan da en sevdigim resmlerden birizni de atim yahu
Yakisikli bir delikanli olacak bu cocuk ilerde..simdiden belli masAllah 🥰
Helinnnnn Helinnnnn yuzunden gülücükler eksik olmasin 😍 @Sevgi22884550 masallah 😍 patlicani cok sevmiş:) N Nehir8077 senin bebekler zaten guzeller duduslar gozler masallah dudu hn. :) Jadesi Jadesi isirasim geldi kizini 💕 minikbebegim9640 minikbebegim9640 buyuyorlar ablanin bebiside cok tatli ona da masallah 😘 @misskokulumm senin oglusa bitiyorum zaten ama biz talip olmayiz eski kafaliyiz biraz😁😍

Bende kizcemin saclar gitmeden onceki fotosunu koydum 💕 2. Disimiz patlamis cok şükür
Tesekkur ederim teyzesi senin balkıza da masAllahh 🥰🥰🧿
Yarın iş var ve bizimkiler uyumuyor, tatil yaramadı😔Eki Görüntüle 2712780
Bi uyumayan da ben de 😁 pardon iki uyumayan 🤪

Haydoyla Asyanin arasina giremem anne grupta cok yakisikli var diyor 😁 birini seçeriz😁

Tesekkur ederiz teyzesi ya utandirdin bizi 😍 senin kizi yerim ben..ne tatlisiniz siz ya 🥰🧿 edasına hayranim ben asya kuşun 😍🧿

Bu gece nöbetteyiz demekki 😃

Yaaa Maşşallah bin kere ne tatlısınız♥️♥️ Allah ayırmasın güzel günlerini göstersin canım benim. Kocaman olmuş Atamız🧿

Yumurta beyazı 1 yaşından önce verilmez diyorlar ya şekercim ben hiç vermedim. Vereyim mi yavaştan. Et, kemik suyu, balık, tavuk eti verdim bir sıkıntı olmadı şükür.

İnşallah rahatlamışsındır biraz canım hatalarını kabul etmeleri de büyük bir adım. Umarım düzelir bundan sonra.

Bu şekilde yemesi iyi değil canım. Süzgeci bırak hafif pütürlüye geç. Benimki de diliyle ittirdi başlarda o reflex aslında emme reflexi. O çıkardıkça ben verdim güldüm oynadım öğürdükce panik yapmadım öyle böyle öğrendi. Akşam bulgur pilavı yedi mesela hiç ezmedim normal bizim gibi yedi. Yanında da tavuk parçaladım elimle verdim yuttu. Ben hiç süzgeç kullanmadım blenderda da hep pütürlü çektim

Oyyy kuzular ikisi de nasıl şirin Maşşallah canım🧿🧿

Ayyy prensesss elbiseni yerim senin Maşşallah sana🥰

Oyyy kocaman bir Maşşallah paşaya🧿 patlıcanda nikotin var ya ondan mı seviyor ki 🤪

Oyyy oyyy cimcime ne güzelsin 🥰🥰🥰bu nisan bebeleri hepsi birbirinden güzel yakışıklı Allah nazardan saklasın.
teşekkürler misss
Allahımm o ne şapşik bişey öyle😍😍😍 tam bi afacan
hemde ne şapşik pambik
Fotolar atılmış dünürlük başlamış 👯‍♂️ biz de varız bi kere😎 şirin bir oğlancık🥰grubumuzun abisi👯‍♂️🤭
yaaaa çok havalı yerim ben seni masallah
Kocamannnn maşallah hepsine kizlarrr nasıl güzeller ya melekler😍😍😍
masallah masallah şenlendi yine buralar
Aman maşallah ne yakışıklılık 🧿 Allah bahtlarını güzel etsin 💙💙💙💙
sağol canim tüm bebelerin 🙏
Saolun kızlar. Bahar Duru cuk nasıl tatlı maaşallah. Allahım esirgesin. Şekerparem profilde olsa şeker kızını gördük maaşaşlah, sevgi o ne tatlılıktır öyle, maaşallah kuzuma. Miss canım Göktuğ paşam da kocaman olmuş, hamdolsun bugünlere. Helin komşum illaki benim yoldan geçiyorsundur uğra mutlu olurum.
ah ne güzel olurdu 😐🥰

amin baharım. eşim tarafı çok güleçtir sipalar bu konuda onlara çekmiş 🥰
Jadesi Jadesi maşallah analı kızlı ne güzelsiniz. Helinnnnn Helinnnnn komşum yerim ben o kuzuları. Yalnız abinin karizmada sağlam. minikbebegim9640 minikbebegim9640 kadir e de kuzenine de maaşallah. Pek tatlılar.
abimiz çok fenaaaa. aynaya bakmaya doyamaz sipam🤣
Yarın iş var ve bizimkiler uyumuyor, tatil yaramadı😔Eki Görüntüle 2712780
oyyy kolay gelsin valla. ben uyuttum da uyumuyorum umarım pişman olmam 😁
Kızlar biraz eskiye gitçez ama benim de favori fotom bu😂😂😂

durun hemen bir tane de şimdiden aaaa kızım çok güzeldir 😀😀
masallah gözlere ya. coo güzel. Allah bahtını da güzel yapsın 🙏

teşekkürler misss

hemde ne şapşik pambik

yaaaa çok havalı yerim ben seni masallah

masallah masallah şenlendi yine buralar

sağol canim tüm bebelerin 🙏

ah ne güzel olurdu 😐🥰

amin baharım. eşim tarafı çok güleçtir sipalar bu konuda onlara çekmiş 🥰

abimiz çok fenaaaa. aynaya bakmaya doyamaz sipam🤣

oyyy kolay gelsin valla. ben uyuttum da uyumuyorum umarım pişman olmam 😁

masallah gözlere ya. coo güzel. Allah bahtını da güzel yapsın 🙏
Onlar uyuduğunda ne zaman otursam, pişman oluyorum. Ve kesin yarın uyutur uyutmaz uyyacağım diyorum. Ama malesef hep aynı hataya düşüyorum. Gereksiz bir enerji geliyor onlar uyuduğunda.

Hiç sorma çapkın edasına kurban olduğum benle fotolarında asla gülmüyor asla 😁😑

Maşallah bütün kuzulara , nasıl büyüdüler 🧿
N Nehir8077 duru yu görünce duygulandım . Grupta ilk doğan bebeklerden biriydi . Nasıl da güzeldi , hala güzel . İlk gördüğümde maşallah dudaklara bak yapma bebek gibi demiştim ve çok duygulanıp ağlamıştım . Tabi biz o zamanlar hamileyiz , bir çok şeyi doruklarda yaşıyoruz 🤣🤣 çabuk geçti zaman , kocaman oldular bile😘
İlk doğanlardan bir de Asya kuzucuk vardı , onlar nerelerde acaba SuRMeLi SuRMeLi , nasılsınız ?

Biz biraz hızlı gibiyiz 3 öğüne geçtik kahvaltı, öğle sebze yemeği yada çorba, akşama da etli bir yemek yapıyorum.yiyor bakalım inşallah hep böyle devam eder. Uyurken ve uyanınca emziriyorum yemeklerden sonra da emiyor bazen. Gece uykudan önce mama da içiyor yatıyor.
Maşallah 🤗 Et yemeği ne yapıyorsun mesela 🤔

Back
X