• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben yazmadim ama bir haftadır petibor falan yiyordum tek tuk hatta bir tane kızıma da yedirdim.sutlu cikolata yedim..teremyagli kurabiye yedim..kakada kan yok..bu gozyaşlari mutluluktan 👉😭😭😭😭 🎉🎉🎉🎊🎊🎊
Bu gece de yogurtlu bisi yedim.insAllah gene olmaz kakada kan.. mart annelerine danistim.onlar diyeti acali cok olmus.ben de heyecanlandim bakalim 🤗🤗
Sizler bana cooook ama cooook destek oldunuz..sizinle paylasmak istedim 😍
Oyy oyyy hadi gözün aydın canım ya inşallah hiçbişey olmaz da sen de rahat rahat yersin herşeyi 👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️
Aynen yaa..insanlar da ne yapsin.hersey ates pahası 🤷‍♀️ biz esimle yilbasında yapilacak kuruyemis indirimini bekliyoruz desem inanir misin? Biz kuruyemis tuketen bir aileyiz.oyle cips mips girmez eve.ama kuruyemis de pahali.fakirin cekirdegi fistigi bile pahali.eskiden her evde olan yer fistigi luks oldu.yilbasinda biraz fazla alalim da azicik kar ederiz diyoruz 🤷‍♀️
Kızz nerde yapılıyor o indirim ben hiç bilmiyorum trendyolda mı? Buraya da yaz beni de etiketle. Geöen eşim 2 kilo ceviz, fındık kabak çekirdeği ve leblebiye 300 lira para vermiş😔 Allah yardımcımız olsun gerçekten herşey ateş pahası. Ben de alıyım söyle de

Kızlar ben yazmadim ama bir haftadır petibor falan yiyordum tek tuk hatta bir tane kızıma da yedirdim.sutlu cikolata yedim..teremyagli kurabiye yedim..kakada kan yok..bu gozyaşlari mutluluktan 👉😭😭😭😭 🎉🎉🎉🎊🎊🎊
Bu gece de yogurtlu bisi yedim.insAllah gene olmaz kakada kan.. mart annelerine danistim.onlar diyeti acali cok olmus.ben de heyecanlandim bakalim 🤗🤗
Ayy inşllah sıkıntı olmaz canim 🙏

Havucu rendeleyip biraz zeytinyağı ekleyip veriyorum salatalığı da. Yeşil kabağı rendeledim, yumurta sarısı, kendi labnesi tam buğday unu karışrırdım tavaya az zeytinyağı sürüp arkalı önlü birkaç dakika pişirdim.
Tamamdr bende denerim üşenmezsem insallah😬🙈

Hadi insâllah hiç bi sorun çıkmaz ya 🙏 cok sabrettin meyvesini ye artikkkk❤

Adını Aslihaydo Aslihaydo aslıya yazdir 😅🤣🤣🤣

Hahahhahahaha :KK70: mmuhtesem kasim indirime düser belki balım 😁😁😁😁 vay ben senin dunurcanini yerim..ben de bir dünürcan bulacagim 😅😅😅😅
Not: eşim ne gülüyorsun diye sordu ve anlattim.bir dünür bulmalıyım diye gülüyorum gırgırgeciyorum. lafa bile gıcık oldu 😁😁 kızina kiyamadi 😅😅😅

Huuu huuu ben burdayim canooo...🤗🤗 bence herkes kasim indirimlerinde 😄😄😆😄😆😆
Allah gönlüne gore bir dünür versin sekerparem🤣 Gercekten indirim oluyor mu bence indirimli hali bile pahalı.. Bugün bi caps gördüm trendyolda 20 liralık ürün 50 liradan 30 a düşmüş yazıyordu 😂😂

Ek gıda sağlam emek istiyor, üşenmek de ne demek, şu an bize muhtaç minik cana hizmet en asli görev.
Kuş gibiler ya ağızlarını acip bekliyorlar ayy nasıl masumlar ve muhtaç insan seve seve yapiyo her lokmalarını 💚kalkıp kendime bi ceviz kırmayan ben cocuklar için tek başıma bir poşet kırıp ayıklayıp rondodan geçirdim az önce 😊

Ben de yeni yatabildim . Bugun hep koşturmaca ile geçti . Sabah dersim ve bir de sınav görevim vardı . Koştur koştur eve geldim , eşim gitti bu sefer okula . Saat 13:00 dan beri de Sena ile yalnızım . Eşim bugun pansiyon nöbetinde. Gündüz güneşi görünce az dışarı çıktık biz de Sena ile birlikte . Lcw den değişim yapacağım bir kaç parça vardı . Bebek arabası da eşimle birlikte arabanın arkasında gidince kucağımda götürdüm . Kolum koptu🤪Benim Sena bizim başımıza iş açacak . Çocuk gördüm mü kahkaha atıyor , bakmayan insanlar da dönüp dönüp bakıyorlar . Bir de gözlerini görünce takılıp kalıyorlar . Göz değdirecekler kuşuma . Eve dönünce de Sena’nın yemeği , kendi yemeğimiz derken akşam oldu . Kuzumun gözünün içine baktım uyusun diye . Sınav hazırlamam lazımdı ancak bu saatte bitirebildim. Sena da 9 buçuk gibi uyudu ama 5 kez uyandı nerdeyse . Neyse şükür ki işimi bitirdim 🙃

Oyy oyyy hadi gözün aydın canım ya inşallah hiçbişey olmaz da sen de rahat rahat yersin herşeyi 👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️

Kızz nerde yapılıyor o indirim ben hiç bilmiyorum trendyolda mı? Buraya da yaz beni de etiketle. Geöen eşim 2 kilo ceviz, fındık kabak çekirdeği ve leblebiye 300 lira para vermiş😔 Allah yardımcımız olsun gerçekten herşey ateş pahası. Ben de alıyım söyle de
Amin canim insAllah 🙏🤗

O indirim a101 de yapılıyor canim.millet yilbasi kutlamasina alsin diye.%30 indirim olmustu gecen yil kuruyemiste.esim de efsane cuma indirimiydi o diyor.takiptyim haber veririm canım.biz de kabuklu ceviz aldik.marketten de fıstık falan almayi dusunuyoruz bakalim indirime girerse.gercekten oldu indirim ama biz hep aldigimiz icin fiyati biliyorduk.cevizi kactan aldiniz ya? Bizim burda kabuk 20 25 arasi.oof off cocuklara lazim bunlar.esim superbesinler bunlar diyor.Allah guc versin de alalim.Allah olmayana da versin.
Ayy inşllah sıkıntı olmaz canim 🙏
InsAllah canım 🤲🙏💕
Hadi insâllah hiç bi sorun çıkmaz ya 🙏 cok sabrettin meyvesini ye artikkkk❤
InsAlalh canim.amin 🤲💕
Allah gönlüne gore bir dünür versin sekerparem🤣 Gercekten indirim oluyor mu bence indirimli hali bile pahalı.. Bugün bi caps gördüm trendyolda 20 liralık ürün 50 liradan 30 a düşmüş yazıyordu 😂😂
Hahah aminnn aslim amin 🤲🤲🥳🥳
Evet oyle dolandi4icilar var.biz uyanigiz artik.google yazip normal fiyati arastiriyoruz.ama karaca set cidden indirimdi ya.gitti yazık. Kuruyemis indirimini a101 yapmsiti.bakalim bu sene olacak mi?haber verecegim size. senin fıstık da mi cevizi cok seviyor..benim oglan tam bir ceviz hastası 😁

Vay kaç tane yiyoz peki 😈 olamadığım adet dönemindeyim sanırım doyma yetimi kaybettim🤪 offf bi ben mi kaldım adet olmayan ya
Yok ben de olmadım canım 7 ayi geçti canım sıkılıyor artık bir terslik yok biliyorum ama kiloya etki ediyor bence

Amin canim insAllah 🙏🤗

O indirim a101 de yapılıyor canim.millet yilbasi kutlamasina alsin diye.%30 indirim olmustu gecen yil kuruyemiste.esim de efsane cuma indirimiydi o diyor.takiptyim haber veririm canım.biz de kabuklu ceviz aldik.marketten de fıstık falan almayi dusunuyoruz bakalim indirime girerse.gercekten oldu indirim ama biz hep aldigimiz icin fiyati biliyorduk.cevizi kactan aldiniz ya? Bizim burda kabuk 20 25 arasi.oof off cocuklara lazim bunlar.esim superbesinler bunlar diyor.Allah guc versin de alalim.Allah olmayana da versin.

InsAllah canım 🤲🙏💕

InsAlalh canim.amin 🤲💕

Hahah aminnn aslim amin 🤲🤲🥳🥳
Evet oyle dolandi4icilar var.biz uyanigiz artik.google yazip normal fiyati arastiriyoruz.ama karaca set cidden indirimdi ya.gitti yazık. Kuruyemis indirimini a101 yapmsiti.bakalim bu sene olacak mi?haber verecegim size. senin fıstık da mi cevizi cok seviyor..benim oglan tam bir ceviz hastası 😁
Evet cevizle arasi iyi cok sukur😍 evet sen indirim olursa haber ver canim inşallah denk geliriz indirime🤗

Kuş gibiler ya ağızlarını acip bekliyorlar ayy nasıl masumlar ve muhtaç insan seve seve yapiyo her lokmalarını 💚kalkıp kendime bi ceviz kırmayan ben cocuklar için tek başıma bir poşet kırıp ayıklayıp rondodan geçirdim az önce 😊
Ohh ellerine sağlık canım afiyetle yesinler kuzular. Kuş gibi deyince dün öğlen yemek yedirdim üzerine üzüm veriyorum kabuğunu çıkarıp parçalayıp o sıra tv de bişeye dalmışım elim de üzüm bi baktım bizimki ağzını açmış uzanıyor uzanıyor alamıyor yavrum yazık bi komikti ki🤣🤣

Kalppare Kalppare canım iyiymiş cevizin fiyatı valla eşim 50 liraya almış kabuklu. Çok iyiymiş çürük çıkmama garantisi vermiş adam bakalım🤪 sen ankaranın nedesinde oturuyorsun kız kardeşim orda diş hekimi aklında bulunsun devlette çalışıyor lazım olursa hemen git iyidir doktorluğu da. Biz de pandemiden önce giderdik Ankaraya gezmeye 👯‍♂️ne güzeldi o zamanlar 😔

Ohh ellerine sağlık canım afiyetle yesinler kuzular. Kuş gibi deyince dün öğlen yemek yedirdim üzerine üzüm veriyorum kabuğunu çıkarıp parçalayıp o sıra tv de bişeye dalmışım elim de üzüm bi baktım bizimki ağzını açmış uzanıyor uzanıyor alamıyor yavrum yazık bi komikti ki🤣🤣
Hahhahahah ay kuzum yaa gözümde canlandı 😂😂😂

MasAllah kuzuyaaa 🥰😍😍 boncuk gozlu pamukk 😇🧿🧿

Gelecegim tartima pil alayim 🤗 bugun cikamadim..esime dedim alacak bakalim.

Ben de ortaokulda 35 tim..simdi ohooo.. panda oldum 😁

Valla kac tane yiyecegiz onu sormadim..doyana kadar soyle 6 7 hahahah :KK70: bir arkadasim saglikli diye hrgun 4 portakalin suyunu iciyormus.doktor otur 1 kilo baklava ye daha iyi demis :KK70: herseyin fazlasi zarar yani 😁

Evet haklisin canim.ama yine de salatayı oyle taneli vermek icin erken bence canim.rendele bence ince bir rende ile.nolur nolmaz daha cok minikler.dillerini cok iyi kontrol edemiyorlar.salatalik biraz sert bir besin.genizine kacsa toparlayamaz.bende zeytini parca veriyorum ama kabugunu aliyorum.o zaman rahat eziyor damaginda.zeytine gore degisir ama ben 6 parcaya boluyorum.bi de hemşirenin annene lafi olan mesaji okudum ama alintilamamisim 🤦‍♀️ kendince biz karistirmadik.sen kendine bak gibisinden laf etmis.bende kv min boyle bsiey mi ima ediyor gibisinden uzulmustkm zaten.ama sonra esim cok güzel cevapladi kendisini 😁

v topladım ev arıyoruz öyle uğraş dur siz nasılsınız

@ebru_can_ebru Allah yardimcin olsun kuzum..bebekle zordur eminim.biz de ayni be canim..devam ediyor hayat..simdi yogunsundur..arada yaz.ozletme 🤗

Ayni gun dogum yapmisiz.valla ben gec baasladim.sabah yumurta sarisi bazen haslama bazen patatesli veya yesil soganli omlet.ekmek ici veya kurabiye.zeytin salatalik. oglen bazen meyve bazen irmikli meyveli muhallebi.aksam da ya sebze veya tavuk corbasi ya da sebze yemegi.bazen de pilav ya da makarna veriyorum yanina da hosaf. sut ve sut urunleri yok maalesef.ete baslamadim.ama tavuk basladim.corba yapiyorum. Balik denemek istiyorum.deneyenler ne denediniz.tabi once ben denemem lazim.😑

E nabıza bak canım.mutlaka bakılmıştır.

Hosheldin canim 🤗 ek gidaya neden baslamadin.doktor mi onerdi? Ben basladim ama hata mi ettim.biz de alerjiliyiz.doktora da gitmeidk korona korkusuna.

Bu is karisik canim..aciklamak istiyorum ama muhtemelen daha da karistirirm.😅sen netten bi bak 😁
Ne verdiysem kustu o yüzden bıraktım ek gıdayı , verince acillik oluyor

Back
X