2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Şimdi ne demek istediğimi daha net anlatacağım

Eki Görüntüle 2747582
bu ara anca okuyabiliyorum ama bu eteğe kayıtsız kalamazdım erkek anası olarak kıskanmaya başladım tokalar bandanalar etekler oh oh ne güzel ya bizde işte arabali çorap arabali sweat arabali mont arabali kazak arabali arabali arabaliiiiiii ay kafayı yedim her yer araba anlatamam yaşamanız lazım ama yaşamayın bunu kıyamam sizlere

Ay helinim kıyamam sana. Sen tek mi kaldın aralarında valla kız anası olmanın en güzel yanı bu olsa gerek giydir kuşat süsle oyuncak bebek gibi. Bu da 7.ay kontrolümüzden anası da kızı da doktordan doktora süsleniyor bu aralar

Gerçi giydirip soyarken ağlama seanslarımız var ama olacak o kadar o da kız nazı

Şimdi ne demek istediğimi daha net anlatacağım

Eki Görüntüle 2747582
Maşallah olsun yahu öyle veya böyle saçları var. Onun saçlarını yesinler. Bende kızım olacağını öğrenince çok sevinmiştim, saçlarını şöyle yapıcam böyle yapıcam diye hayal kurardım. Şimdi ise kelini nasıl kapatayım peşindeyim. Helinin dediği gibi eteginede ayrı bayıldım. Cok yakışmış gule gule giysin.

Ben de tepesinde bi tutam saç var onu orucem bakalim,toka takicam oraya

Ya biz daha elbise etek pek suslenemiyoruz evdeyiz heo diye
Bikac sey var giydirip foto cekeyim ben de bari

Biz dışarı çıktık metroya gelmişti eşim
Biz arabadayiz uuudu kizim
Oglum durmadi cift maske atki gitti korkuyorum insallahsagsalim kazasizbelasiz evimize doneriz
Bi yere de gitcegimiz yok da isye
Bekji annemde kslirim kimse olmazsa orda

Suzler nasilsiniz neler yapiorsunuzz

Evet bahar taktirmazbence de ben de o yuzden almiyorumm

Buguj de mont giyince cok agladi ragat yaramazlik yapamadi cunku koltuktan dusuyo,emekleyemiyo, donemiuo pofuduk ayicik gibi yyaptim.onu
cok kizdii

Ben de tepesinde bi tutam saç var onu orucem bakalim,toka takicam oraya

Ya biz daha elbise etek pek suslenemiyoruz evdeyiz heo diye
Bikac sey var giydirip foto cekeyim ben de bari
Gördüm geçen evet tepesinde biraz var. Uğraş bakalım onunla nasıl model vereceksin. Bende dört gözle bekliyorum. Bende hep evdeyiz diye pek birşey almadım. Geneli picama, tayt ile dolasiyor evde. Süsle bakayım güneşi çek tabiki, ben hemen hemen hergun çekiyorum resimlerini.

Evet bahar taktirmazbence de ben de o yuzden almiyorumm

Buguj de mont giyince cok agladi ragat yaramazlik yapamadi cunku koltuktan dusuyo,emekleyemiyo, donemiuo pofuduk ayicik gibi yyaptim.onu
cok kizdii
Sıkıntıya gelemiyorlar, belkide bizim kızların saçı bu yuzden yok. Olsa kesin once kendileri yolar.

Ben de çekmeye çalışıyorum ya da vidyoo.

Aslimda doğumda çok sacliydi, bi orasında kaldi
Antenli diyoruz ona.
Oglumun da bebekken damaryolu kagasindan açıyorlardı heryeri delikti çünkü.
Oğlum da o serum hortumlarını çekiştirirdi antenli diyorduk oma da bak simdi kizima gülerek diyebiliyoruz
Hayat ne değişik
Rabbime hamdolsunn bugunumuzu aratmasinnn

Birkac elbise tulum vardi genelde biz de abisinden takiliyoruz bahar yaa geves ediyorum kiz kiyafetlerine ama cok yaz gelsin alalim elbiseler etekleerr

Al valla kuzum kafasında uzun süre durmasa bile foto çekilir tatlı çıkıyorlar yakışıyor kankiler olarak takılsınlar
Biz dee katilak jadeeem yaa
Yikaninca bozulur muuu
Ben de cok begendimm

Ama şimdi onlara uygun kiyafet de lazim
Dimi
Bizimki abi kreasyonu takıldığı icin

Ahahhah yavrum ya çok güldüm

Kizlar simdi karya nin 2 uyku saati geldi ama 5 de kalkar aksamda 9 da bu sefer uyutma gerekecek ama 9 da uyanirsa tekrar uyanacak biliyorum eminim nasil yapsam bilemedim 7 de kisa uyku yaptirsada gec yatar
2. Uykuyu 5:30 6 ya kadar uzatabilirsen uzat böylece akşam 9-10 gibi gece uykusuna yatar. Bu durumda kalkmamasını beklerm ben

Ben de aldım aldım kimse görmüyor sadece foto çekiyorum. Geçen 8.ay fotosunu çektiğim kıyafeti çıkarmadım karşı komşunun zilini çaldım gösterdim girdim. Artık bu noktadayız. Sıyırıyorum herhalde dedim kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…