bu ara anca okuyabiliyorum ama bu eteğe kayıtsız kalamazdım erkek anası olarak kıskanmaya başladım tokalar bandanalar etekler oh oh ne güzel ya
Ay helinim kıyamam sana. Sen tek mi kaldın aralarındabu ara anca okuyabiliyorum ama bu eteğe kayıtsız kalamazdım erkek anası olarak kıskanmaya başladım tokalar bandanalar etekler oh oh ne güzel yabizde işte arabali çorap arabali sweat arabali mont arabali kazak arabali arabali arabaliiiiiii ay kafayı yedim her yer araba anlatamam yaşamanız lazım ama yaşamayın bunu kıyamam sizlere
Maşallah olsun yahu öyle veya böyle saçları var. Onun saçlarını yesinler. Bende kızım olacağını öğrenince çok sevinmiştim, saçlarını şöyle yapıcam böyle yapıcam diye hayal kurardım. Şimdi ise kelini nasıl kapatayım peşindeyim. Helinin dediği gibi eteginede ayrı bayıldım. Cok yakışmış gule gule giysin.
Ben de tepesinde bi tutam saç var onu orucem bakalim,toka takicam orayaMaşallah olsun yahu öyle veya böyle saçları var. Onun saçlarını yesinler. Bende kızım olacağını öğrenince çok sevinmiştim, saçlarını şöyle yapıcam böyle yapıcam diye hayal kurardım. Şimdi ise kelini nasıl kapatayım peşindeyim. Helinin dediği gibi eteginede ayrı bayıldım. Cok yakışmış gule gule giysin.
Evet bahar taktirmazbence de ben de o yuzden almiyorummMaşallah olsun yahu öyle veya böyle saçları var. Onun saçlarını yesinler. Bende kızım olacağını öğrenince çok sevinmiştim, saçlarını şöyle yapıcam böyle yapıcam diye hayal kurardım. Şimdi ise kelini nasıl kapatayım peşindeyim. Helinin dediği gibi eteginede ayrı bayıldım. Cok yakışmış gule gule giysin.
Gördüm geçen evet tepesinde biraz var. Uğraş bakalım onunla nasıl model vereceksin. Bende dört gözle bekliyorum. Bende hep evdeyiz diye pek birşey almadım. Geneli picama, tayt ile dolasiyor evde. Süsle bakayım güneşi çek tabiki, ben hemen hemen hergun çekiyorum resimlerini.Ben de tepesinde bi tutam saç var onu orucem bakalim,toka takicam oraya
Ya biz daha elbise etek pek suslenemiyoruz evdeyiz heo diye
Bikac sey var giydirip foto cekeyim ben de bari
Sıkıntıya gelemiyorlar, belkide bizim kızların saçı bu yuzden yok. Olsa kesin once kendileri yolar.Evet bahar taktirmazbence de ben de o yuzden almiyorumm
Buguj de mont giyince cok agladi ragat yaramazlik yapamadi cunku koltuktan dusuyo,emekleyemiyo, donemiuo pofuduk ayicik gibi yyaptim.onu
cok kizdii
Bahar güneş yoluyor zaten vallahi bak sinirlensin sacini basini yoluyorSıkıntıya gelemiyorlar, belkide bizim kızların saçı bu yuzden yok. Olsa kesin once kendileri yolar.
Sıkıntıya gelemiyorlar, belkide bizim kızların saçı bu yuzden yok. Olsa kesin once kendileri yolar.
Al valla kuzum kafasında uzun süre durmasa bile foto çekilir tatlı çıkıyorlar yakışıyorAyy coook güzellerrrfiyat da cook iyi ama benim insta yok kardesime soyleyim de alalim
Bende onu engellemek için bağlayıp takıyorum derli toplu oluyor bandana saçı tutsun diye değilde aksesuar gibi oluyor ama olsun
Biz dee katilak jadeeem yaaAl valla kuzum kafasında uzun süre durmasa bile foto çekilir tatlı çıkıyorlar yakışıyorkankiler olarak takılsınlar
Ahahhah yavrum ya çok güldümbu ara anca okuyabiliyorum ama bu eteğe kayıtsız kalamazdım erkek anası olarak kıskanmaya başladım tokalar bandanalar etekler oh oh ne güzel yabizde işte arabali çorap arabali sweat arabali mont arabali kazak arabali arabali arabaliiiiiii ay kafayı yedim her yer araba anlatamam yaşamanız lazım ama yaşamayın bunu kıyamam sizlere
Elde yıka hiç bişey olmaz canımBiz dee katilak jadeeem yaa
Yikaninca bozulur muuu
Ben de cok begendimm
Ama şimdi onlara uygun kiyafet de lazim
Dimi
Bizimki abi kreasyonu takıldığı icin
2. Uykuyu 5:30 6 ya kadar uzatabilirsen uzat böylece akşam 9-10 gibi gece uykusuna yatar. Bu durumda kalkmamasını beklerm benKizlar simdi karya nin 2 uyku saati geldi ama 5 de kalkar aksamda 9 da bu sefer uyutma gerekecek ama 9 da uyanirsa tekrar uyanacak biliyorum eminim nasil yapsam bilemedim 7 de kisa uyku yaptirsada gec yatar
Ben de aldım aldım kimse görmüyor sadece foto çekiyorum. Geçen 8.ay fotosunu çektiğim kıyafeti çıkarmadım karşı komşunun zilini çaldım gösterdim girdim. Artık bu noktadayız. Sıyırıyorum herhalde dedim kendi kendimeBen de çekmeye çalışıyorum ya da vidyoo.
Aslimda doğumda çok sacliydi, bi orasında kaldi
Antenli diyoruz ona.
Oglumun da bebekken damaryolu kagasindan açıyorlardı heryeri delikti çünkü.
Oğlum da o serum hortumlarını çekiştirirdi antenli diyorduk oma da bak simdi kizima gülerek diyebiliyoruz
Hayat ne değişik
Rabbime hamdolsunn bugunumuzu aratmasinnn
Birkac elbise tulum vardi genelde biz de abisinden takiliyoruz bahar yaa geves ediyorum kiz kiyafetlerine ama cok yaz gelsin alalim elbiseler etekleerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?