Doğal güzellik maşallahın var. Gayette hoş görünüyor sun. Sen beni görsen organik halimi, benim göz altlarim morardı.BKGK profilim.nasil bi sen deggil tabi baharim ama senden heveslendim ben de
Ama çok organik halimle olunca iyi olmadi tabi
Masallah kucuk erkekBurda da hava çok güzel. Bizde de D vitamini zamanı.
Fotolar enerji verdi mutlu oldum görünceBugün hava miss gibi annemlere geldik biz yine köpeğimiz yavruları bırakmıyordu bu hafta biraz daha iyi bunlarda yavrularımız ve Lussimiz
Ohh mis gibi ne şanslısınız. Ben kızımı köpek gösterebilmek için geçen dışarı çıktığımızda köpekli bir adamı durdurdumBugün hava miss gibi annemlere geldik biz yine köpeğimiz yavruları bırakmıyordu bu hafta biraz daha iyi bunlarda yavrularımız ve Lussimiz
Bence olur bak gündüz uykularının saatleri bile iyi olmuş. Ben de bugün 2.uykuya yatırmak için 1 saat uğraştım debelendi durdu kalktı oturdu şımardı en kucakta mayıştı emerek uyuduAynen bende esmerim tüylerim ince ve kahve siyah olmadigi icin makine gormuyor diyordu kadin
Canim yarin saat daha ayakta tutup simdi uyuttum. 6 ya kadar uyursa 10 da uyuturum bakalim artik pes etmek yok
Gule gule giyinin :) bende gecenlerde zayiflarim diye boyle parlak tayt esofman flan aldim.
Canim yeni ogrendikleri seyleri uykuda bile yapiyorlarmis. Uyurken ayaga kalkma gibi.. bizim kiz gel gel yapiyordu uykusunda birde alkis
Valla canim insallah bugun guzel gider sabah erken kalkmamiza degerde duzene girer insallah cok yoruldum cunku gece 12 yi gecirmek istemiyorum hatta 10 bucuk 11 de yatakta olmasi lazim
Acaba burçtan dolayi mi ya ? Benim ablamin kizlari oyleydi cok sakinlerdi ne gaz sancisi ne huzursuzluk hic görmedim duymadimda bir dis cikarirken zorlanmis biraz. Bende kiz çocukları rahat olur saniyordum ama oyle degilmis.
Masallah kiz sen organik guzelsinbenim instada burnum yapili degil fotolarda suan burnumda estetik var dudaklarimada istiyorum ama esim söyleniyor
Imkanim olsa goguslerimi flanda yaptiririm, cok meraklayım boyle seylere korona olmayaydi iyiydi
Hm anladm sagolasn. Ocak ayinda gelir diyolar bakalm mama zam gelince nasip deneyecegm artk ya napalm artk1 kutu yeter zaten az az kullanılıyor. 3 hafta ömrü var. Ben onu mamaya katarak değil anne sütüne katarak kullandım. O sıra zaten AR mama kullanıyordum yanlış aldığımız için boşa gitmesin diye sağdığım zamanlarda kullandım. Şu an artık kusması bitti hipp combiyotik kullanıyoruz. Sen istediğin bir mama ile kullanabilirsin.
Fotolar enerji verdi mutlu oldum görünce
Maşallah Atamıza kontrolü de iyi geçmiş çok şükür sağlıkla büyüsün ler inşSelam şükürüm daha 8 buçuk aylık aslında aşı kartına 14 Aralık diye not düşmüştü. Ben 1 yaşında olacak acaba yaptırmasak mı dedim de bahçede çok çocuk var allah korusun tedbir olsun yaptırdık. Kanı parmağından şeker ölçer gibi aldı. Sayısal değer vermiyor ama bu sayımdan kan değeri hakkında yorum yapabiliriz dedi ebe ve iyi dedi. Ata anlamadı bile şipşak aldı. Bir dahaki aşı Doğum gününe 7 Nisan a
Saol baharcım küçüğü ayrı büyüğü ayrı ergen modunda dün yazamadım ayşede aynı normalde çok Güler yüzlü ama aynı zamanda çok da sinirli istediği bişey olmayınca yada elinde ki ni alınca hele de ablası onu kızdırdıpında Bi gör sanırsın kavga edecek koç burcuna bağlıyorum bende
Evet çok şükür bu şansımız var derslerimiz biter bitmez koşar adımlarla kaçtık buraya hem bizim hem zeynebin enerji atmaya ihtiyacı var burası da nefes oluyor bize.. Bu arada Zeynep babasının kopyası sadece saçları bana benziyor geri kalan herşey baba. Eşim kız olsa nasıl olurdu diye merak etmesine gerek yok kızları aynı kendisiOhh mis gibi ne şanslısınız. Ben kızımı köpek gösterebilmek için geçen dışarı çıktığımızda köpekli bir adamı durdurdum
Maşallah Zeynep çok güzel çok tatlı sana mı benziyor?
Bence olur bak gündüz uykularının saatleri bile iyi olmuş. Ben de bugün 2.uykuya yatırmak için 1 saat uğraştım debelendi durdu kalktı oturdu şımardı en kucakta mayıştı emerek uyuduDesteksiz uykuyu hiç öğretemeyeceğim sanırım..
Kız dudaklarının estetiğe ihtiyacı mı var maşallah
Yaa benimde hamilelikte dudak çizgim morardı biraz N Nehir8077S Sonsuzsukurler kiz sana ozenip resim koyayim dedim ama hic yeni fotom yokbir bunu bulabildim.
N Nehir8077 benim gozaltimda mor oluyordu hep ama bebekten degil burnum sıkıntılıydı ondandi sanirim doktorum gozaltima yag enjekte etti ameliyatta ameliyat olali 1 bucuk.seneyi gecti ama hala idare eder
Elde yıkamak gerek canım.ben de kel diye istiyorum zatenEvet cok cok güzellmissss yaa
Saç olaydi bizde daha iyi olurdu tabiiii
Acaba yikaninca bozulur muu
Yavv bu kız sabah namazına degil gece namazına kalkıyor.imani kuvvetli vesselamBazen benimkide anlamsız o saatte kalkıyor cemaate hoca da lazım şekerparem
Oyyy yavruuum kıyamaamm
Ama erkek de başka güzel..oglum bana bugun Biricigim dedi..ben şokbu ara anca okuyabiliyorum ama bu eteğe kayıtsız kalamazdım erkek anası olarak kıskanmaya başladım tokalar bandanalar etekler oh oh ne güzel yabizde işte arabali çorap arabali sweat arabali mont arabali kazak arabali arabali arabaliiiiiii ay kafayı yedim her yer araba anlatamam yaşamanız lazım ama yaşamayın bunu kıyamam sizlere
Yakışır kuzularaaaAl valla kuzum kafasında uzun süre durmasa bile foto çekilir tatlı çıkıyorlar yakışıyorkankiler olarak takılsınlar
Nerde yatıyor ki canim?Benim kız koltuktan tutup kalkmayo biliyordu arada yapıtor şimdi neyi öğrendi uyuyor diyelim odadan çıktım mesela uyanınca direk tutup kalkıyor düşüyor tuvalete gidiyorum tutup kalkıp düşüyor kaç oldu düştüğü resmen pusuya yatıp gitmemi bekliyor düşmek için
Allahım Zeynepp sen nasıl bir duru güzelliksin masAllahBugün hava miss gibi annemlere geldik biz yine köpeğimiz yavruları bırakmıyordu bu hafta biraz daha iyi bunlarda yavrularımız ve Lussimiz
Ataaaaa tocaman olmussun sen Ataa..tanıyamadim vallaBurda da hava çok güzel. Bizde de D vitamini zamanı.
Ya ask olsunn bahar hic gerek yok valla.miAynen bende esmerim tüylerim ince ve kahve siyah olmadigi icin makine gormuyor diyordu kadin
Canim yarin saat daha ayakta tutup simdi uyuttum. 6 ya kadar uyursa 10 da uyuturum bakalim artik pes etmek yok
Gule gule giyinin :) bende gecenlerde zayiflarim diye boyle parlak tayt esofman flan aldim.
Canim yeni ogrendikleri seyleri uykuda bile yapiyorlarmis. Uyurken ayaga kalkma gibi.. bizim kiz gel gel yapiyordu uykusunda birde alkis
Valla canim insallah bugun guzel gider sabah erken kalkmamiza degerde duzene girer insallah cok yoruldum cunku gece 12 yi gecirmek istemiyorum hatta 10 bucuk 11 de yatakta olmasi lazim
Acaba burçtan dolayi mi ya ? Benim ablamin kizlari oyleydi cok sakinlerdi ne gaz sancisi ne huzursuzluk hic görmedim duymadimda bir dis cikarirken zorlanmis biraz. Bende kiz çocukları rahat olur saniyordum ama oyle degilmis.
Masallah kiz sen organik guzelsinbenim instada burnum yapili degil fotolarda suan burnumda estetik var dudaklarimada istiyorum ama esim söyleniyor
Imkanim olsa goguslerimi flanda yaptiririm, cok meraklayım boyle seylere korona olmayaydi iyiydi
Elde yıkamak gerek canım.ben de kel diye istiyorum zaten
Yavv bu kız sabah namazına degil gece namazına kalkıyor.imani kuvvetli vesselam
Oyyy yavruuum kıyamaamm
Ama erkek de başka güzel..oglum bana bugun Biricigim dedi..ben şokoglancı mi olcam ne
Yakışır kuzularaaa
Nerde yatıyor ki canim?
Allahım Zeynepp sen nasıl bir duru güzelliksin masAllahcok akıllı cok naif bir kız bu kız belli masAllahhh
Ataaaaa tocaman olmussun sen Ataa..tanıyamadim vallamasAllah
Teşekkür ederimm baharcimmDoğal güzellik maşallahın var. Gayette hoş görünüyor sun. Sen beni görsen organik halimi, benim göz altlarim morardı.
HahahaYa ask olsunn bahar hic gerek yok valla.mi
sss gibisinn missss.
Esmer guzelim benimmm
Ya sekerpare kaynanalik damarim tutyu dimi bu analar zaten hep oglanci oluo buyuyunce heeppp
Korkma canimKızlar bugün çocukları hava aldırdım.manava ve kuruyemisciye girdik.eve geldik babaanneye ugradık. Bizim iki komsu vefat etti bu hafta.kv ille git camdan konuş dedi.niyetim öyleydi.ama kadın çok kötüydü.gel gel diye tutturdu.yalniz başına yas tutuyordu.kocasi kanserden öldü.75 yasindalar.kiyamadim girdim zaten maskeliydim.dusundum kadin da korona olsa coktan çıkardi meydana 5 gün oluyor vefat olalı.ilk gün gelenn olmus.sonra kimse gelmemis.agladi falan.10 dk durdum.dedim ben kalkmam lazım.obur komsuya da girmiycem başınız sag olsun dedim.
Ayy simdi aldı beni kızgınlık.kendime kiziyorum.nasil basiretsizim.çocuklarimi riske ettim diye kiziyorum kendime
Neden cikmiyorum.iste hep bu koronadan.gecen ciktigimda sa esimin teyzesi ile gorusmustuk sokakta meger koronaymış ne korkmustum 14 gün. Evet 14 günluk korku dozumu aldım yine
Birsey olmaz canım ya. Artık kimde var kimde yok bilmiyoruz bile. Garantimiz yok kasma o kadar kendini. Manavi kuruyemişciyi biliyormuyuz. Biraz içini ferah tut, sen olması gerekeni yapmışsın. Allah rahmet eylesin.Kızlar bugün çocukları hava aldırdım.manava ve kuruyemisciye girdik.eve geldik babaanneye ugradık. Bizim iki komsu vefat etti bu hafta.kv ille git camdan konuş dedi.niyetim öyleydi.ama kadın çok kötüydü.gel gel diye tutturdu.yalniz başına yas tutuyordu.kocasi kanserden öldü.75 yasindalar.kiyamadim girdim zaten maskeliydim.dusundum kadin da korona olsa coktan çıkardi meydana 5 gün oluyor vefat olalı.ilk gün gelenn olmus.sonra kimse gelmemis.agladi falan.10 dk durdum.dedim ben kalkmam lazım.obur komsuya da girmiycem başınız sag olsun dedim.
Ayy simdi aldı beni kızgınlık.kendime kiziyorum.nasil basiretsizim.çocuklarimi riske ettim diye kiziyorum kendime
Neden cikmiyorum.iste hep bu koronadan.gecen ciktigimda sa esimin teyzesi ile gorusmustuk sokakta meger koronaymış ne korkmustum 14 gün. Evet 14 günluk korku dozumu aldım yine
Ya harikaaaa Zeynep ya masallahg gözlerinin içi gülüyor maşallah kuzumaBugün hava miss gibi annemlere geldik biz yine köpeğimiz yavruları bırakmıyordu bu hafta biraz daha iyi bunlarda yavrularımız ve Lussimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?