2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
S Sonsuzsukurler kiz sana ozenip resim koyayim dedim ama hic yeni fotom yok bir bunu bulabildim.
N Nehir8077 benim gozaltimda mor oluyordu hep ama bebekten degil burnum sıkıntılıydı ondandi sanirim doktorum gozaltima yag enjekte etti ameliyatta ameliyat olali 1 bucuk.seneyi gecti ama hala idare eder

Bugün hava miss gibi annemlere geldik biz yine köpeğimiz yavruları bırakmıyordu bu hafta biraz daha iyi bunlarda yavrularımız ve Lussimiz
Ohh mis gibi ne şanslısınız. Ben kızımı köpek gösterebilmek için geçen dışarı çıktığımızda köpekli bir adamı durdurdum
Maşallah Zeynep çok güzel çok tatlı sana mı benziyor?
Bence olur bak gündüz uykularının saatleri bile iyi olmuş. Ben de bugün 2.uykuya yatırmak için 1 saat uğraştım debelendi durdu kalktı oturdu şımardı en kucakta mayıştı emerek uyudu Desteksiz uykuyu hiç öğretemeyeceğim sanırım..

Kız dudaklarının estetiğe ihtiyacı mı var maşallah

Hm anladm sagolasn. Ocak ayinda gelir diyolar bakalm mama zam gelince nasip deneyecegm artk ya napalm artk

Fotolar enerji verdi mutlu oldum görünce
Maşallah Atamıza kontrolü de iyi geçmiş çok şükür sağlıkla büyüsün ler inş
Zeyay1420 kizin cok tatli Masallah ❤

Masallah kucuk erkek
Saol baharcım küçüğü ayrı büyüğü ayrı ergen modunda dün yazamadım ayşede aynı normalde çok Güler yüzlü ama aynı zamanda çok da sinirli istediği bişey olmayınca yada elinde ki ni alınca hele de ablası onu kızdırdıpında Bi gör sanırsın kavga edecek koç burcuna bağlıyorum bende

Evet çok şükür bu şansımız var derslerimiz biter bitmez koşar adımlarla kaçtık buraya hem bizim hem zeynebin enerji atmaya ihtiyacı var burası da nefes oluyor bize.. Bu arada Zeynep babasının kopyası sadece saçları bana benziyor geri kalan herşey baba. Eşim kız olsa nasıl olurdu diye merak etmesine gerek yok kızları aynı kendisi

Yaa benimde hamilelikte dudak çizgim morardı biraz N Nehir8077
BKGK valla maşşallahın var canım ben esmer insanları çok beğenirim sende çok hoşsun ameliyat burun estetiği mi bende düşünüyorum yapmayı

Evet cok cok güzellmissss yaa
Saç olaydi bizde daha iyi olurdu tabiiii

Acaba yikaninca bozulur muu
Elde yıkamak gerek canım.ben de kel diye istiyorum zaten
Bazen benimkide anlamsız o saatte kalkıyor cemaate hoca da lazım şekerparem
Yavv bu kız sabah namazına degil gece namazına kalkıyor.imani kuvvetli vesselam
Şimdi ne demek istediğimi daha net anlatacağım

Eki Görüntüle 2747582
Oyyy yavruuum kıyamaamm
Ama erkek de başka güzel..oglum bana bugun Biricigim dedi..ben şok oglancı mi olcam ne
Al valla kuzum kafasında uzun süre durmasa bile foto çekilir tatlı çıkıyorlar yakışıyor kankiler olarak takılsınlar
Yakışır kuzularaaa
Nerde yatıyor ki canim?
Bugün hava miss gibi annemlere geldik biz yine köpeğimiz yavruları bırakmıyordu bu hafta biraz daha iyi bunlarda yavrularımız ve Lussimiz
Allahım Zeynepp sen nasıl bir duru güzelliksin masAllah cok akıllı cok naif bir kız bu kız belli masAllahhh
Burda da hava çok güzel. Bizde de D vitamini zamanı.
Ataaaaa tocaman olmussun sen Ataa..tanıyamadim valla masAllah

Kızlar bugün çocukları hava aldırdım.manava ve kuruyemisciye girdik.eve geldik babaanneye ugradık. Bizim iki komsu vefat etti bu hafta.kv ille git camdan konuş dedi.niyetim öyleydi.ama kadın çok kötüydü.gel gel diye tutturdu.yalniz başına yas tutuyordu.kocasi kanserden öldü.75 yasindalar.kiyamadim girdim zaten maskeliydim.dusundum kadin da korona olsa coktan çıkardi meydana 5 gün oluyor vefat olalı.ilk gün gelenn olmus.sonra kimse gelmemis.agladi falan.10 dk durdum.dedim ben kalkmam lazım.obur komsuya da girmiycem başınız sag olsun dedim.
Ayy simdi aldı beni kızgınlık.kendime kiziyorum.nasil basiretsizim.çocuklarimi riske ettim diye kiziyorum kendime
Neden cikmiyorum.iste hep bu koronadan.gecen ciktigimda sa esimin teyzesi ile gorusmustuk sokakta meger koronaymış ne korkmustum 14 gün. Evet 14 günluk korku dozumu aldım yine

Ya ask olsunn bahar hic gerek yok valla.mi
sss gibisinn missss.
Esmer guzelim benimmm

Ya sekerpare kaynanalik damarim tutyu dimi bu analar zaten hep oglanci oluo buyuyunce heeppp

Ya ask olsunn bahar hic gerek yok valla.mi
sss gibisinn missss.
Esmer guzelim benimmm

Ya sekerpare kaynanalik damarim tutyu dimi bu analar zaten hep oglanci oluo buyuyunce heeppp
Hahaha kendime güzel bir gelin bulayım da simdiden bana anne desin

Korkma canim
Allahin izniyle bir sey olmaz.
Rabbim korusun inşallah.
Bir an bos bulunup girmişsin sanirim.
Kimler nerelere giriyor da bir sey olmuyor.
Çok az durmuşsun zaten tatlimn

Birsey olmaz canım ya. Artık kimde var kimde yok bilmiyoruz bile. Garantimiz yok kasma o kadar kendini. Manavi kuruyemişciyi biliyormuyuz. Biraz içini ferah tut, sen olması gerekeni yapmışsın. Allah rahmet eylesin.

Ya harikaaaa Zeynep ya masallahg gözlerinin içi gülüyor maşallah kuzuma lussi de miss turkey heee havalara bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…