İnanırım benimki kafasına vuruyor. Olsa oda yolacak. Hırsını alamadığın da abiyi yoluyor, malesef yine kısıtlamalar geldi umut'un saç uzadı. Ne yapcaz bilmemBahar güneş yoluyor zaten vallahi bak sinirlensin sacini basini yoluyor
Dedigin dogru yani bence de
Bizimde var bi iki elbise gitdiripçekeyim yoksa olmayacak yakındaBen de aldım aldım kimse görmüyor sadece foto çekiyorum. Geçen 8.ay fotosunu çektiğim kıyafeti çıkarmadım karşı komşunun zilini çaldım gösterdim girdim. Artık bu noktadayız. Sıyırıyorum herhalde dedim kendi kendime
Haklısın zaten umut'larin öğrencileri. Belkide bizdedir kız sıkıntı, herkez minnoş minnoş dogurdu. Bizimkiler sinirli haşin ve sert. Umutla biyere sığamazdım, anlaşılan artık hep evde kalacağım.Bizim kizlarin seklini tipini de benzetiyirdum ben huyları da benzer gibi
Umutlar zaten canavar
Biz de uyuyoruz suanKizlar simdi karya nin 2 uyku saati geldi ama 5 de kalkar aksamda 9 da bu sefer uyutma gerekecek ama 9 da uyanirsa tekrar uyanacak biliyorum eminim nasil yapsam bilemedim 7 de kisa uyku yaptirsada gec yatar
1 kutu yeter zaten az az kullanılıyor. 3 hafta ömrü var. Ben onu mamaya katarak değil anne sütüne katarak kullandım. O sıra zaten AR mama kullanıyordum yanlış aldığımız için boşa gitmesin diye sağdığım zamanlarda kullandım. Şu an artık kusması bitti hipp combiyotik kullanıyoruz. Sen istediğin bir mama ile kullanabilirsin.S Susam_tanesi kac kutu almam gerek bugn disari ciktm da bi cok ezcane de yine yoktu birinde buldm o da pazrtsi getirecek anca kıvamlastiriciyi. Birde hangi mamaya katiyosun
Zaten şu ara evdeyiz ya sorun olmayacak diye teselli edelim kendimiziHaklısın zaten umut'larin öğrencileri. Belkide bizdedir kız sıkıntı, herkez minnoş minnoş dogurdu. Bizimkiler sinirli haşin ve sert. Umutla biyere sığamazdım, anlaşılan artık hep evde kalacağım.
Ne minnoşu kız. Ben de soracaktım şu grupta şöyle bıraktım sakin sakin duruyor oynuyor, kolayca bıraktığım gibi uyuyor (var mı böyle bebeler demeyin varmış) diyen yok acaba koç burcu diye mi bunlar böyle hepsi ateş gibi diyecektim. Tam üstüne demişsinHaklısın zaten umut'larin öğrencileri. Belkide bizdedir kız sıkıntı, herkez minnoş minnoş dogurdu. Bizimkiler sinirli haşin ve sert. Umutla biyere sığamazdım, anlaşılan artık hep evde kalacağım.
2 umut 1 arada çok tehlikeli olur bahar ya.Haklısın zaten umut'larin öğrencileri. Belkide bizdedir kız sıkıntı, herkez minnoş minnoş dogurdu. Bizimkiler sinirli haşin ve sert. Umutla biyere sığamazdım, anlaşılan artık hep evde kalacağım.
Nerdee nerdeeee o bebelleer susam ya var midir kii hiççNe minnoşu kız. Ben de soracaktım şu grupta şöyle bıraktım sakin sakin duruyor oynuyor, kolayca bıraktığım gibi uyuyor (var mı böyle bebeler demeyin varmış) diyen yok acaba koç burcu diye mi bunlar böyle hepsi ateş gibi diyecektim. Tam üstüne demişsin
Jade besikte kalkip tutunduğu için biz artik beşikte yatamiyoruz.Benim kız koltuktan tutup kalkmayo biliyordu arada yapıtor şimdi neyi öğrendi uyuyor diyelim odadan çıktım mesela uyanınca direk tutup kalkıyor düşüyor tuvalete gidiyorum tutup kalkıp düşüyor kaç oldu düştüğü resmen pusuya yatıp gitmemi bekliyor düşmek için
Burç tan değildir bence benimki balık.Ne minnoşu kız. Ben de soracaktım şu grupta şöyle bıraktım sakin sakin duruyor oynuyor, kolayca bıraktığım gibi uyuyor (var mı böyle bebeler demeyin varmış) diyen yok acaba koç burcu diye mi bunlar böyle hepsi ateş gibi diyecektim. Tam üstüne demişsin
Haklısın biz de her doktora gittiğimizde görüyor bunu kadın gözler cin gibi bunun işin var senin diyor. Ama çok güzel diyor biz uslu çocuk sevmeyiz hep altında bişey ararız diyor.Burç tan değildir bence benimki balık.
Evet söylediğin gibi bebeler var, daha once gördüm ama, O rahatlığın bana faydası yoktu, Bakan ben değildim. Bizlerin ne uykular duzenli, ne iştahımiz iyi. Ben hamile iken tamda tarif ettigin gibi bir cocuk vardı. Keske benimde boyle olsa demistim. Annesi mevlutte cocugu yatağın üstüne koydu, bitene kadar oyle durdu cok hosuma gitmisti. Ben ise umutun pesine koşuyordum. Allah tan sağlıklı olsun diye iste. Bakamicaksan 2. Cinin zorlugundan korkuyisan yapma dedi. Şaşırdım keske benim oglumda kirsaydi dokseydide bende kossaydim dedi. Üzüldüm cocuk otizm miş. Sağlıklı olsunlar ne yapalım ateş etsinler ne diyim. Gerçi benim evin ortasına bomba attılar da hadi neyse
Aynen bende esmerim tüylerim ince ve kahve siyah olmadigi icin makine gormuyor diyordu kadinBeyaz tenli tüyleri siyahsa al derim ama diğerlerinde mesela benim beyaz ten sarı tüy mümkün değil normal makine bile görmüyor o ev cihazları eminim daha az performanslıdır
Benimde az kaldı ama hala var yani uğraştırıuyor benim de gidesim var alayım bari randevu
Alim ya çok duygusal senin bu oğlan ya
Canim yarin saat daha ayakta tutup simdi uyuttum. 6 ya kadar uyursa 10 da uyuturum bakalim artik pes etmek yok2. Uykuyu 5:30 6 ya kadar uzatabilirsen uzat böylece akşam 9-10 gibi gece uykusuna yatar. Bu durumda kalkmamasını beklerm ben
Gule gule giyinin :) bende gecenlerde zayiflarim diye boyle parlak tayt esofman flan aldim.Şapka aldım koton dan da o geldi uyansın çeker atarım düşünen varsa kotonun şapkaları çok indirimdeydikendime de yıllar sonra tayt aldım duygu seli yaşadım sormayın
Canim yeni ogrendikleri seyleri uykuda bile yapiyorlarmis. Uyurken ayaga kalkma gibi.. bizim kiz gel gel yapiyordu uykusunda birde alkisBenim kız koltuktan tutup kalkmayo biliyordu arada yapıtor şimdi neyi öğrendi uyuyor diyelim odadan çıktım mesela uyanınca direk tutup kalkıyor düşüyor tuvalete gidiyorum tutup kalkıp düşüyor kaç oldu düştüğü resmen pusuya yatıp gitmemi bekliyor düşmek için
Valla canim insallah bugun guzel gider sabah erken kalkmamiza degerde duzene girer insallah cok yoruldum cunku gece 12 yi gecirmek istemiyorum hatta 10 bucuk 11 de yatakta olmasi lazimBiz de uyuyoruz suan
Nasil yapicaz bilmem
Acaba burçtan dolayi mi ya ? Benim ablamin kizlari oyleydi cok sakinlerdi ne gaz sancisi ne huzursuzluk hic görmedim duymadimda bir dis cikarirken zorlanmis biraz. Bende kiz çocukları rahat olur saniyordum ama oyle degilmis.Ne minnoşu kız. Ben de soracaktım şu grupta şöyle bıraktım sakin sakin duruyor oynuyor, kolayca bıraktığım gibi uyuyor (var mı böyle bebeler demeyin varmış) diyen yok acaba koç burcu diye mi bunlar böyle hepsi ateş gibi diyecektim. Tam üstüne demişsin
Masallah kiz sen organik guzelsinBKGK profilim.nasil bi sen deggil tabi baharim ama senden heveslendim ben de
Ama çok organik halimle olunca iyi olmadi tabi
Selam şükürüm daha 8 buçuk aylık aslında aşı kartına 14 Aralık diye not düşmüştü. Ben 1 yaşında olacak acaba yaptırmasak mı dedim de bahçede çok çocuk var allah korusun tedbir olsun yaptırdık. Kanı parmağından şeker ölçer gibi aldı. Sayısal değer vermiyor ama bu sayımdan kan değeri hakkında yorum yapabiliriz dedi ebe ve iyi dedi. Ata anlamadı bile şipşak aldı. Bir dahaki aşı Doğum gününe 7 Nisan anzh99 yeşimcim bu arada aşı icin ne dediler.
9 aylik her Bebege olacak miymis.
Olmasa da olur muymuş.
Sağlık ocağında kan mi alıyorlar artik bebekten, nasil aldilar hemen sonuç çıktı mi
Yani öyle bizede çok iş düşüyor ne yapalım, sağlıklı olsunlar öyle canımız sıkılacağına, varsın yorulalım. Ben aslında yaramazlik larindan şikayet ci değilim. birbirine zarar vermeleri beni üzüyor. Hiç birşeyi paylaşmamaları. Onuda benim öğretmem lazım ama nasıl. İkiside asi ikiside hırçın. Alıp kaldırıyorum ben kötü oluyorum bu seferde. Hep anne diyen çocuklar, baba diye bagarmaya başlıyorlar, bi nevi beni tehdit ediyorlar.Haklısın biz de her doktora gittiğimizde görüyor bunu kadın gözler cin gibi bunun işin var senin diyor. Ama çok güzel diyor biz uslu çocuk sevmeyiz hep altında bişey ararız diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?