2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim kız koltuktan tutup kalkmayo biliyordu arada yapıtor şimdi neyi öğrendi uyuyor diyelim odadan çıktım mesela uyanınca direk tutup kalkıyor düşüyor tuvalete gidiyorum tutup kalkıp düşüyor kaç oldu düştüğü resmen pusuya yatıp gitmemi bekliyor düşmek için

Bizimde var bi iki elbise gitdiripçekeyim yoksa olmayacak yakında

Bizim kizlarin seklini tipini de benzetiyirdum ben huyları da benzer gibi
Umutlar zaten canavar
Haklısın zaten umut'larin öğrencileri. Belkide bizdedir kız sıkıntı, herkez minnoş minnoş dogurdu. Bizimkiler sinirli haşin ve sert. Umutla biyere sığamazdım, anlaşılan artık hep evde kalacağım.

S Susam_tanesi kac kutu almam gerek bugn disari ciktm da bi cok ezcane de yine yoktu birinde buldm o da pazrtsi getirecek anca kıvamlastiriciyi. Birde hangi mamaya katiyosun
1 kutu yeter zaten az az kullanılıyor. 3 hafta ömrü var. Ben onu mamaya katarak değil anne sütüne katarak kullandım. O sıra zaten AR mama kullanıyordum yanlış aldığımız için boşa gitmesin diye sağdığım zamanlarda kullandım. Şu an artık kusması bitti hipp combiyotik kullanıyoruz. Sen istediğin bir mama ile kullanabilirsin.

Zaten şu ara evdeyiz ya sorun olmayacak diye teselli edelim kendimizi

Biz virüs yokken ozdilekte oyun parkina giderdik haftada 2 3 oradaki kizlar umutu beni zaten tanıdığından umuta alismislardi kolluyorlardi da baska cocuklardan
Anca oyle belli basli alisik yerlere gidebiliriz gibime geliyor

Ne minnoşu kız. Ben de soracaktım şu grupta şöyle bıraktım sakin sakin duruyor oynuyor, kolayca bıraktığım gibi uyuyor (var mı böyle bebeler demeyin varmış) diyen yok acaba koç burcu diye mi bunlar böyle hepsi ateş gibi diyecektim. Tam üstüne demişsin

2 umut 1 arada çok tehlikeli olur bahar ya.
Kizlar gerçek ve vahşi doğayla hayatla erkendrn tanisacaklar bu abileri yüzünden

Nerdee nerdeeee o bebelleer susam ya var midir kii hiçç

Jade besikte kalkip tutunduğu için biz artik beşikte yatamiyoruz.

Yerde yatinca da dediğin gibi koltuk var.
Neree yatacak bu kizlar.
Battaniye var diyodun hizli dusmuyo dimi.
Biz de cok dusuyorux
Oyun mu yapiyor acaba sen görmeden sen kizarsin diye.
Benim koz ben görmeden beni gozleyip yapiyor yapacaklarini öyle mi acaba asya da.
O da sen gidince anliyor hemrn uyaniyor dimiii
Napicaz bakalim böyle

Burç tan değildir bence benimki balık.
Evet söylediğin gibi bebeler var, daha once gördüm ama, O rahatlığın bana faydası yoktu, Bakan ben değildim. Bizlerin ne uykular duzenli, ne iştahımiz iyi. Ben hamile iken tamda tarif ettigin gibi bir cocuk vardı. Keske benimde boyle olsa demistim. Annesi mevlutte cocugu yatağın üstüne koydu, bitene kadar oyle durdu cok hosuma gitmisti. Ben ise umutun pesine koşuyordum. Allah tan sağlıklı olsun diye iste. Bakamicaksan 2. Cinin zorlugundan korkuyisan yapma dedi. Şaşırdım keske benim oglumda kirsaydi dokseydide bende kossaydim dedi. Üzüldüm cocuk otizm miş. Sağlıklı olsunlar ne yapalım ateş etsinler ne diyim. Gerçi benim evin ortasına bomba attılar da hadi neyse

Haklısın biz de her doktora gittiğimizde görüyor bunu kadın gözler cin gibi bunun işin var senin diyor. Ama çok güzel diyor biz uslu çocuk sevmeyiz hep altında bişey ararız diyor.

Bugün hava miss gibi annemlere geldik biz yine köpeğimiz yavruları bırakmıyordu bu hafta biraz daha iyi bunlarda yavrularımız ve Lussimiz

Eklentiler

• IMG_20201225_155756.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20201225_155656.webp
    200,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20201225_155740.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 43
Aynen bende esmerim tüylerim ince ve kahve siyah olmadigi icin makine gormuyor diyordu kadin
2. Uykuyu 5:30 6 ya kadar uzatabilirsen uzat böylece akşam 9-10 gibi gece uykusuna yatar. Bu durumda kalkmamasını beklerm ben
Canim yarin saat daha ayakta tutup simdi uyuttum. 6 ya kadar uyursa 10 da uyuturum bakalim artik pes etmek yok
Şapka aldım koton dan da o geldi uyansın çeker atarım düşünen varsa kotonun şapkaları çok indirimdeydi kendime de yıllar sonra tayt aldım duygu seli yaşadım sormayın
Gule gule giyinin :) bende gecenlerde zayiflarim diye boyle parlak tayt esofman flan aldim.
Canim yeni ogrendikleri seyleri uykuda bile yapiyorlarmis. Uyurken ayaga kalkma gibi.. bizim kiz gel gel yapiyordu uykusunda birde alkis
Biz de uyuyoruz suan
Nasil yapicaz bilmem
Valla canim insallah bugun guzel gider sabah erken kalkmamiza degerde duzene girer insallah cok yoruldum cunku gece 12 yi gecirmek istemiyorum hatta 10 bucuk 11 de yatakta olmasi lazim
Acaba burçtan dolayi mi ya ? Benim ablamin kizlari oyleydi cok sakinlerdi ne gaz sancisi ne huzursuzluk hic görmedim duymadimda bir dis cikarirken zorlanmis biraz. Bende kiz çocukları rahat olur saniyordum ama oyle degilmis.
BKGK profilim.nasil bi sen deggil tabi baharim ama senden heveslendim ben de
Ama çok organik halimle olunca iyi olmadi tabi
Masallah kiz sen organik guzelsin benim instada burnum yapili degil fotolarda suan burnumda estetik var dudaklarimada istiyorum ama esim söyleniyor
Imkanim olsa goguslerimi flanda yaptiririm, cok meraklayım boyle seylere korona olmayaydi iyiydi

nzh99 yeşimcim bu arada aşı icin ne dediler.
9 aylik her Bebege olacak miymis.
Olmasa da olur muymuş.
Sağlık ocağında kan mi alıyorlar artik bebekten, nasil aldilar hemen sonuç çıktı mi
Selam şükürüm daha 8 buçuk aylık aslında aşı kartına 14 Aralık diye not düşmüştü. Ben 1 yaşında olacak acaba yaptırmasak mı dedim de bahçede çok çocuk var allah korusun tedbir olsun yaptırdık. Kanı parmağından şeker ölçer gibi aldı. Sayısal değer vermiyor ama bu sayımdan kan değeri hakkında yorum yapabiliriz dedi ebe ve iyi dedi. Ata anlamadı bile şipşak aldı. Bir dahaki aşı Doğum gününe 7 Nisan a

Haklısın biz de her doktora gittiğimizde görüyor bunu kadın gözler cin gibi bunun işin var senin diyor. Ama çok güzel diyor biz uslu çocuk sevmeyiz hep altında bişey ararız diyor.
Yani öyle bizede çok iş düşüyor ne yapalım, sağlıklı olsunlar öyle canımız sıkılacağına, varsın yorulalım. Ben aslında yaramazlik larindan şikayet ci değilim. birbirine zarar vermeleri beni üzüyor. Hiç birşeyi paylaşmamaları. Onuda benim öğretmem lazım ama nasıl. İkiside asi ikiside hırçın. Alıp kaldırıyorum ben kötü oluyorum bu seferde. Hep anne diyen çocuklar, baba diye bagarmaya başlıyorlar, bi nevi beni tehdit ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…