2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Reng olmadanda takıyorum ama dayanamazsın demişti doktorum. 3. Veya 4. Gününde taktırsan hiç bir şey olmaz. Cocuklar baya büyüdü olursun yakında. Eli kukagindadir bence
Ya bahar dün fema kasik bel ağrısı ve sivi akintim vardi islandi yani kilot.
Ne anlama geliuor ko bu yumurtladım da regl mi olucam acaba 15 güne

Kaka yapiyor suan.
Uykusu yol uyuyasi yok dkye düşünüyorum.
Esniyor da ama ne bileyim ya.
Zorladım uyutamadim indi oynuyordu simdi de ikiniyor kakaya saat 1bucuk.

Neredesin melatonin ey ey
Geceleri sen olmasan biz nöbetçiler ne yaparız.
Fotona koptum güneş'e evde yermi kalmadı. Allah'ım ya hakketen gece gece güldüm.
Kelin ilacı olsa bende giriyorum, benim gibiler ne yapıyor, ben ne yapsam diye arayıstaydim. Güneşi gorunce ümidimi kestim.

Dur kiz daha bombayi patlamadım

Kakasini nasil temizledim soylıyım mii

Sinav pozisyonu aldi ben de ayaklardan kaldirdim resmen amuda kalkmis vaziyette silindi o popo

Mahfetti beni bi yandan kaka olacak her yer bi yandan bacagi ayrilacak derken son anda kurtardik isi

Aynen koca evde gitti o sehpayi devirdi omce tirmandi. Bakti olmuyor.
Icine girdi.
Biz annemle gulme krizine girdik o da ağlama

Arastirmayi biraktim ben kabullendimm

Taktiktan sonra ultrasyondan yerine oturmusmu diye kntrol ediyor. 10 gün iliskiyi yasaklıyor. 11. Gün tekrar ultrasyonla yerine oturmuşmu, vucut kabul etmismi diye bakiyor. Sorun yoksa en garanti korunma yöntemleri nden biri. Daha dogrsu en temizi. Takıldıktan sonra kimisi 10 gun kuralina uymıyarak birlikte oluyor, o yüzden kayma oluyor. Sonra sprel korumuyor deniyor demisti doktorum. Kurala uyarsan kalmazsın demişti.
Hem sen ne korunmasindan bahsediyorsun, sanki bu kızlar izinmi veriyor. Biz karşılıklı çay icemiyoruz artık birak sevişmeyi

Ya bahar dün fema kasik bel ağrısı ve sivi akintim vardi islandi yani kilot.
Ne anlama geliuor ko bu yumurtladım da regl mi olucam acaba 15 güne
Evet bence regl olacaksın, bayadir olmadın sokulmeye calisiyor. Hatta bu ay leke leke olabilir, bir 15 gun sonra tekrar olur tam anlamı ile sökülür.

Aynen bahar en etkili korunma yontemi bizdee

Bizde olmadık bir ara evet dediler sonra ben tekrar sordum yok dedi cuma bir daha arıyacsğım 9. Ay aşıs için

Benim kız da öyle gündüz uykuları saati çok güzel ama gece 21 :30 de uyudu 1 e kadar rahat on keresğlamıştıt emzşrdşm sonra daldı ve sonuç 40 dkdır uyandı ve uyumuyor dönüp duruyor uykusuzluk da bnde ciddi mide bulantısı yapıyor ve çok yoruluyorum bizim de eskiden gece uykusu çok şyidi ama son bir haftadır böyle

SonsuzUmut

Geçmiş olsun canim.
Zara nasil oldu.
Göremedim seni bugün inşallah kotulesmemistir yavrum
Saol canım çok huysuz çok yorgunum bu hafta eşimde rahatsız çok yardım edemiyor çok bunaldım o yüzden çok giremiyorum ama Gine’de yüzeysel okuyorum. Sizleri takipteyim canım

Jadesi canim ara ara oluyor böyle benim kizda 1 hafta bu sekilde yapmıştı hatta dis geliyor sanip dis granulu almistim. Sonra sabah erken uyandirmaya basladim.9 9 bucuk.gibi onun disinda ilk uykuyu mak. 1 bucuk saat 2. Uykuyu 1 saat anca yapiyor aksamda 11 gibi uyuyordu guzel gidiyordu (gunduz uykulari toplamda 3 saat ise normal fakat tek seferde 3 saat yapiyorsa fazla ) fakay su 2 gündür yine dönmeye basladi yatakta.birde kalkip oturuyoruz bu ara sabah 10 da kalkmaya basladi ondan mi bilmiyorum dis mi acaba diyorum ondanda emin degilim anlamadim yani bu isten bir gunleri bir gunlerini tutmuyor

canım kıyamam ilk cocuk diye de biraz gerginsin..bence de karya bilerek tutuyor olabilir.eger ağladığını üzüldüğünü hissederse kaka yapmak kötü bisey anne üzülüyor diye kendini sartlayabilir.inan çoğu şeyi fark ediyorlaŕ.yuzune acı duyarak bakma. Bi de çatlak ihtimali de bana kuvvetli geldi.kapıda ısrarla duran adam da çok sinir bozucu gerçekten
Canım Duruya geçmiş olsun. Kıyamam morarmiş demek
oyy oyy karşıda ki çocuk olunca daha bir zor insAllah zamanla anlarlar seni
Ogluma da gecen de bi kadin sen cok tatlısın demis o da kadina
Benim annem var sen sevme beni oyke demis kadına
Cok sicakkanli yavrularim ya analari gibi
Hahahahahshruodowiahxuue yaa Umut yaaa
Resmi gördum asiri güldüm kıyamam yavruya
Yaa mis alemsin..ortancalıkla ne ilgisi varkimbilir nasıl zor bir dogumdu..yoksâ hiç bakmaz miydi takvime.iyi ki dogmuşsun mss...annen cok şanslı
Biz de olmadık

Jadesi şu sıralar biz de öyleyiz canım bı yerlerde yanlış yapıyorum heralde diyorum ya ablası uykucuydu bu tam tersi neyse ki artık halayı bıraktık normal emziriyorum da şükür. Dişler zorladığı için meme istiyorlar sürekli uyaniyolar sanırım

Bizim de asi haftaya yapılacak demişlerdi 6.ayda ben bı arayıp sorayım bugün bakalım tam rayına oturtulmamis bişey insanın aklında soru işareti bırakıyolar

Ben de istiyorum taktırmak ama çok korkuyorum.. yani her ay korkmaktansa iki uc dakikalık korkuya razı olsam iyi olur kocam bey de saçmalama o iş ben de bana bırak diyor en sona bıraktığımda Haydo ya hamile kaldım daha da güvenir miyim sana tirrek

Yapma canım bu da kendine psikolojik şiddet tabi ki keşke o bebek de yaşasaydı ama senin de bebeğinle güzelce vakit geçirip güzelce uyumasını isteme hakkın var. Bunu kendine yapma..

Uyku problemine gelince acaba uykuya dalmadan memeden çekip pışpışla veya omuzda falan mı uyutsan. En son memede kaldığı için gece boyu onu istiyor olabilir.

Oglum 1 de uyuyor kizim 2 de sabah 9 da kalkıyorlar.
Hayir gece uyusalar deliksiz neyse.
Oglum yataktan dusecek, ust acacak takipteyim.

Kiz zaten surekli agliyor hakreket halinda takiptryim.

Oh esim de dahil hepsine bagirdim biraz gecti sinirim.

Yani gün aymasa daa aydiranlara şükürler olsunn kizlaaarr.

Gunaydinnnnnn

Nasilsinjzzzz

Aynen biz de güvenilmez bu kocalar ya resmen

Bizim de asi haftaya yapılacak demişlerdi 6.ayda ben bı arayıp sorayım bugün bakalım tam rayına oturtulmamis bişey insanın aklında soru işareti bırakıyolar
Evet sor canim ya bize de haber ver.
9 ay. Yeni konmus gecensene salgin var diye ama sadece kizamik asisi yokmuş ellerinde.
Uclu karmayi yapacaklarmış 12.ayda olandan.
Istege bagliya donusmus resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…