2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
misskokulumm
Geçmiş olsun canim.
Rabbim korusun.
Öyle deme kendine.
Benim o zaman ultra uktra aptal olmam lazim.
Kac kez oldu sayamam bile.

Eşin de benim eşimin modelinden.
Sanki en cok biz uzulmuyoruz düşünce, sanki biz isteriz zarar görsünler.
Boşver Allah islah etsin diorum ben eşime daha neler neler de neyse.

Suçlama kendini saniyelik insan kitleniyor, bazen dikkat ersen de oluyor. Olacagi varmış canim rabbim beterinden korusun

Kalppare
Aynen sekerparem
Güneş annemi delirtti an itibariyle.
Kurt mu kayniyo kıçında dedi birakti mutfaga gitti

Güneş az once kendini en kucuk boy cay sehpasina sıkıştırdı.
Once devirdi,sonra ustune cikmaya calisti.
Bakti olmadi icine girdi sıkışınca aglamaya basladi. Annemle ilk mudahaleyi yapip cikardik allahtan

Yerde birşey gorunce egilip almaya çalışıyor. Son zamanlarda egilmeyi arttırmıştı. Dikkat et egerki eğiliyorsa.
Senin kızda hareket li, bebekkerde merakta var. Ekstra dikkat etmek lazım.
Eşime kalsa düşüp kalmayı öğreniyor dedi. Bende önce yürümeyi öğrensin sonra düşmeyi öğrenir dedim. Demiyorki film izliyorum kitleniyorum.

Aynen aynen
Söyleye söyleye yaptırıyorum
Soylene söylene yarim yamalak yapiyor
Tabi ben o zamana çıldırmış oluyorum coktan
Bence bilerek yarım yamalak yapıyorlar. Düzgün yapmayan insana iş verilmediği için. Hafta sonu kahvaltısı dışında ben birsey yaptırmıyorum. Çocuk bile baktirmiyorum, hoyratça seviyor oynuyor. Bir de eşim bakarken başlarına daha çok bir şey geliyor. Bakamiyor gorunmek icin olduğunu düşünüyorum. İş ciddi olduğunda öylede güzel bakıyorki.
Aman boşver yapmasınlar, bakmasınlar. Bir şekilde büyüyecek bunlar.

iyi ki doğmuşsun speedy gonzales
Teşekkürler canım
Nice senelerin olsun ailenle sevdiklerinle,sağlıklı huzurlu musmutlu yıllar diliyorum
Amin canım çok teşekkür ediyorum

Ooo cok romantik ❤ nice guzel seneleriniz olsun mutlu sağlıklı huzurlu.
İnşallah canım
Amin canım çok teşekkür ederim gerçek doğum günüm şaibeli teyzem doğumuma gelmiş dönüşte koyunlar kuzulamış babamın askerdeyken tuttuğu hatıra defterinde 10 şubat yazıyordu. Annem sağolsun bir benimkini hatılamıyor ortancayım ya evde doğurmuş bir de hepimizi o yüzden benimki belirsiz. Senin de şimdiden doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere
misskokulumm doğum günün kutlu olsun canimm güzel kalpli missimiz iyi ki doğmuşsun eşin de değerini anlamış kısa ayrılıklar iyidir bazen özlemek gerek
Keşke tır şoförü olsaydın dedim geçen eşime bilir o kıymetimi de zor ya 7/24 evde olmak hepimiz için yıpratıcı oluyor. Teşekkürler canım
misskokulumm canim, iyi ki doğdun, sevdiklerinle saglikli mutlu yılların olsun. pasta harika ama not efsane
Amin canım çok teşekkür ediyorum notu itinayla aldım sakladım

Kızlar geçmiş olsun dileklerinize de teşekkür ediyorum. Göktuğ un bişeyi yok şükür. Keyifle uyandı. Eşim de gelmiş suçlu suçlu. Ben napıyım elimde değil çok seviyorum kıyamıyorum diyor. Dedim sen benden çok sevemezsin bu mümkün mü bir düşün benim üzüntümü. Sürekli düşüyor zaten tutunup kalkıyor bir de kanepeden kanepeye geçmeye çalışıyor pat eli kayıyor. Tv ünitesine tırmanıp tv ye vuruyordu 2 gündür. Önüne orta sehpayı çektim. Gün içinde çok ağlıyor yalnız hep huzursuz, mızmız. Kızlarım hiç böyle değildi. Önlerine oyuncak koyunca oyalanırlardı biraz kap kacak indirirdim ben yemek yapardım. Bu yok illa kucağıma gelecek sürekli ağlıyor emekleyince rahatlarım biraz diyordum ki emekleyip bacağıma sarılıp ağlıyor bu sefer de

Beynim yaniyor.
Bkraz i stagram kizamkl asisi arastirdim
Doktorlara baktim
Yok yani burda sadece kizail asisi uclu karma asisi varmis 12. Ayi mo bekliycem napicam
Yok otizm.yok asi olunca kizamik gecirdik
Yok tek asi yok
Of

Ah kıyamam ya çok geçmiş olsun uykusuzlukta çok zorluyor insanı sinir yapıyor hemen geçer inşallah canım

canim kulak çubuğu müdahalesi bana çok doğru gelmiyor anestol uyuşturucu prp öncesi kullanıyorduk ne alaka çocukta onu da anlamadim
canim hergun yaptığı düzen değil bu. yapabildikleri ama yaparsa tabi.
ben de var desem. takarken anestezi mi veriyorlarmış, yaa bana vermediler. ilk gün ağrım da oldu, ara ara ağrım da oldu ama, gecti sonra.
bazılarının vücudu kabul etmeyebilirmis o zaman ağrı problemi oluşur dedi de niyeyse korkuyorum ya 2 yakın normal doğum sonrası bi gerginlik oluştu bende
Oooooo helin
Maşallah diyelim nazar değmesin
Dilini isir popunu kasi tahtalara vur
Valla bak nazar değmesin diyim sen anla

Ben soyleniyorum deliriyorum yine yapmiyor bazen
canim benim esim sağolsun hiç hayır demez ama bu taktiktir çünkü yapmaz unuttum olur adı
insan isterse herşeyi yapar baharım. nasıl olsa yapan var modundalar valla sağolsun kv her hafta 2 gün bize geliyor bi topluyor bizi Allah razi olsun o olmazda iyice kaybolurdum eşimle de ilişkime yansırdı doğal olarak

Sağolsun senin kv çok iyi hep de iyi anıyorsun ne mutlu ona ve sana.. Anestol poposu çatlak olunca acıyıp da yapmamazlık etmesin uyuştursun diye vermişti doktor hakkaten işe yaradı. Tabi kaka yumuşadıktan sonra bıraktım ben his kaybı falan olmasın zarar vermesin diye. Doktor da öyle demişti.

Beynim yaniyor.
Bkraz i stagram kizamkl asisi arastirdim
Doktorlara baktim
Yok yani burda sadece kizail asisi uclu karma asisi varmis 12. Ayi mo bekliycem napicam
Yok otizm.yok asi olunca kizamik gecirdik
Yok tek asi yok
Of
Sakin ol kuzum hemşiren ne diyorsa sen öyle yap. İnternette herkes başka birşey diyor. Biz gittik vurulduk 12.ayda tekrar olacağız.boyunu kilosunu da ölçültürür gelirsin

anladım canim darısı bahara olsun inşallah karyamiz da düzene girer valla Allah herkese böyle kv nasip etsin. annem yoktu beni çocuklarından ayırt etmiyor. inşallah bende onun gibi bir kv olurum. bak evlendirdim bizimkileri de

Nasıl da düzenli bir yatış
Haydom yatışını severim
Geçmiş olsun missim kıyamam Göktuğ uma. Kontrolsüz güç modundalar. Allahım esirgesin hepsini
Benim kizoda yere koyayim yuvarlansin bagirsaklari calissin diyorum hanimefendi sırtüstündeyken kaldiriyor kendini oturuyor ne sevdi oturmayi gece uyurken bile bunu yapiyor
Oy karya prenses kıyamam. Otursun Birgün bakmışsın sıralıyor inşallah.
Allah’ım kv olduğumuz günleri göstersin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…