2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sizlere güzel şeylerden de bahsedeyim porsiyon küçülmeye başladım yeni yılla birlikte abur cuburu kıstım baya baya biraz kuruyemiş atıştırıyorum fazladan ama olsun napayım azcık çayın yanına bişey lazım kurumeyce falan yiyorum dün akşam kendime tonbalıklı salata yaptım sadecee yemekte mesela diyet yapamıyorum ama böyle de kilo veriliyor denedim saha önce 10 kilo verdim yavaş yavaş gitsin acelem yok

Allah korumuş ütude var ya her türlü tehlikeli. Benim de en korktuğum şey yanmak.
Bir yanık acısına, iki diş ağrısına ben katlanamıyorum. ütü ile işin bitince dolap üstüne yüksek yerlere koy bence. ben bayağıdır o şekil kullanıyorum. güvenli hale getirelim onlar illa buluyorlar. Geçen kimin çocuğuydu vida saklamak icin kullanılan tıpayı bulmuş.
Bizde olmadık bir ara evet dediler sonra ben tekrar sordum yok dedi cuma bir daha arıyacsğım 9. Ay aşıs için
Aşı işi biraz karışık heralde. Hadi bakalım neye karar verecekler.
Canım Duruya geçmiş olsun. Kıyamam morarmiş demek
Sağol canım benim. morardı ama beni korkutan boynu oldu.

Ya baharım keyfi yerinde maşallah o yüzden diş diyemiyorum ilk dişleri damağa atarken ateş iştahsızlık falan huysuzluk hat safadaydı o dişti ama böyle de emin olamadım hayırlısı ile 2 tavşan diş göreyim diye bekliyorum pek tatlı oluyorlar sıpalar ha ısırma faslı olacak o zaman düşünürüz

Güzel seyler hayatimizda hep var zaten, var olmayada devam etsin insallah. Nasilsa ututacağımiz seyler icin uZulmeye değmez. Ben sana bakıyorum bakıyorum kilonu göremiyorum. Hatta yüzün baya zayıf. Kaç kilo vereceksinki.

Ne zararı var bilmiyorum araştırmadım. Kadindogum doktoru onu önerdiği icin ona taktirdim. 8 ay oldu takalı 10 yıllık demişti.
Tekrar çoçuk düşünülürse falan rahim ağzı kapanıyor olmuyor falan gibi birde adet düzensizliği denildi benim de doktorum önerdi

Benim kız doğduğundan beri gece uykusuna tek seferde dalmiyor. 8-9 gibi yatırıyorum. Beni yanına yatirana kadar yarım saatte bir kalkıyor. Çayım soğuyor, okulla kendimle ilgili işlerimi yapamıyorum, aglayasim geliyor. Bazen ben olsam bile uyumuyor. Döne döne yatakta ters dönüyor. Ben 4. ayda emzige alistirdim. Her seferinde meme vermiyorum. Bazen emzikle gecistiriyoruz. Çok ağlarsa önce meme peşine emzik. Bazı geceler emziği hep ağzında olsun istiyor. Ben, memem ve emzik kızımın uyku arkadaşi olarak takılıyoruz. Düzeldi demeyi çok isterdim ama düzelmedi. Emzik mememi biraz rahatlatıyor sadece.

Birkac gündür sana yazacağım ama çoğunlukla okuyamıyorum bile fırsatım olmuyor. Benim kız da kakasını hemen hemen 5 günde bir yapıyor. Doktoruyla konuşuyorum ara ara. İlerisi için kalıcı olacak bu durumu diye tedirginim. Doktoru 7 güne kadar müdahalede bulundurmuyor. Eğer katı yaparsa ya da çok ikinirsa ducosoft diye bir şurup önerdi. Kakasını yumusatsin çatlak olmasın diye. Zamanla bağırsaklarının adapte olacağını, normale döneceğini söyledi. Bizimkinin kakası katı değil. 3 ile 5. gün arası ben sisiyorum o yapasiya kadar ama onda bir sıkıntı olmuyor. Mutlaka doktorunuzla görüşün bir problem yoksa çok üzme kendini, zamanla hepsi düzelecek inşallah. Sonra uzuldugumuzle kalacağız. Mesela en son pazar yaptı kakasını bu 4. gün kaka yolu gözlüyorum, inşallah yarına yapar

Tekrar çoçuk düşünülürse falan rahim ağzı kapanıyor olmuyor falan gibi birde adet düzensizliği denildi benim de doktorum önerdi
İyiymiş o zaman tekrar düşünmüyorum kapansın. Adette ilk 3 ay duzensizlik oldu, günlerin de degilde, az oldum cok oldum. 3 ay sonra eski duzene girdi 28 gunde bir oluyorum. Hiç şaşmıyor.

Bizim Sena bile böyleyse hepimiz yaşıyoruzdur sıkıntıyı . Üstüne bir de yemiyor iyice geriliyorum . Sabah çocuğa sinirlendim mama sandalyesinde bırakıp babasına verdim . Bahar gibi bende kendime vakit ayırmak istedim ilk defa . Kendimi duşa attım da biraz olsun yumuşadım

Yok benim normalde de az olur çoğunlukla o yüzden dedim iyi olduğum bir ayda giderim inşallah

Yok ya doğal yönteme güven mi olur sen uyma ona zaten annemmm
Noooo aslaaaa
Bir paçavra gibi kullanılıp kenara atiliyoruz bebeler tarafından

Ben yüzden ve bacaklarda göstermem kilo o konuda şanslıyım göbeğim var onuda kıyafetle kamufle ediyorum genelde 6 7 kilo gitsin yeter ya o yüzden çok kasmıyorum kendimi
Dediğin doğru hayatta güzel çok şey var onları görmek sürekli odaklanmak lazım,

Evet kendi işini yapamıyorsun oturamıyorsun zaten sabahta yapamıyorsun derken sinir geliyor bizde emzikte yok full meme artık memeler isyan ediyor

benim kızlarım degil kj sekerparem, onlar alıştı, iyiler o konuda. bunlar komşu çocukları.

Bende sinirimi taşma noktasında babası evdeysr bağırmayım diye ona satıp gidiyorum demekki hepimizde varsa dönemsel deyip avunalım geçer en kısa zamanda i şallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…