- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Off çok ağır olmuşBugün dağa çıkarken acele etsin diye umuta
oglum haydi aksam oluyor akşam olunca ayilar geliyor daga dedim
Anne senin gibi mi sen de cok sismansin ya dedi, babasiyka ikisi sırıttılar hep
Babasinin oglu gicik oglu gicik oldugunu söylemiş miydim kizlar
Dondurebilirim insallah canim bakalim.Bu saatte uyuyan bebek sabaha kadar uyumalı kesintili bile olsa odadan çıkarmadan tekrar uykuya döndürmelisin. Böyle böyle alışır. Ben gündüz uykuları kısa diye tekrar döndüre döndüre şimdi biraz daha uzun uyuyor.
Ben anlıyorum direkt emerek uyumaya alışmış. Çekse de aslında emzik olarak emiyor. Uyuduktan sonra çek hemen en azından ağzında memeyle uykuya devam etmeye alışmasın en azındanEmerek uyuyor.
Uykuus gelince memeye saldırıyor.
Acligindan emdigi olmuyor sanki.
Belki de actir disarida olunca bir sey yieyemedik bugun. Cikmadan biraz yoğurt biraz et doner biraz pilav yedi ama ckk az.
Ama her zaman böyle emerek uyuyor.
Gece de kalkiyor meme vermezsem agliyorz araniyor.
Arabada bugün ee ee ninni söyledi uyuyacakti kebdi birden aklina vurdu memeye saldirdi kucagimda.
Hic anlamiyorum.yani
O zaman uyaniyor. Agzino aciyor piş pişe kanmıyorBen anlıyorum direkt emerek uyumaya alışmış. Çekse de aslında emzik olarak emiyor. Uyuduktan sonra çek hemen en azından ağzında memeyle uykuya devam etmeye alışmasın en azından
Yok canım benimki de uyumak için geliyor memeye ben uyur uyumaz çekiyorum. Bi de şunu deneyebilirsin başka birileri uyutsun ama sabırla denesin. Mesela ipek başkasının omzunda pışpışla uyur bende memeyleO zaman uyaniyor. Agzino aciyor piş pişe kanmıyor
Sut de gelince ac mi acaba emiyor diye düşünüyorum devam ediorum.
Toklugundan emin olsam aslinda dimi cekmek lazim tabiki.
Denerrim canim dedigin gibi.
Emzik emseydi iste emmedi onu da ağzınin yanina sokuyor isiriyor anca emziği.
Emerken de emekleme pozisyonu alıyor mu sussam ipek. Emmek bile bir aksiyon inan
Yok canım benimki de uyumak için geliyor memeye ben uyur uyumaz çekiyorum. Bi de şunu deneyebilirsin başka birileri uyutsun ama sabırla denesin. Mesela ipek başkasının omzunda pışpışla uyur bende memeyle
Uyandi olmadi pis pis.Yok canım benimki de uyumak için geliyor memeye ben uyur uyumaz çekiyorum. Bi de şunu deneyebilirsin başka birileri uyutsun ama sabırla denesin. Mesela ipek başkasının omzunda pışpışla uyur bende memeyle
Yok ben uykuya döndür dedim. Pışpışla değil ama derin uykuya geçince mutlaka bırakır memeyiUyandi olmadi pis pis.
Atiyor kendini memeye yapışıyor emio simdi hemen pes ettim
Aslihaydo S Sonsuzsukurler
Kizlar sagolun bilmiyorum boy uzamis sanki ama.bs cevresi ve kg ayni cikiyor. Doktora goturucez sigortam iptal olmus esim policeyi yeniletmeye calsiiyor ama herseyi benden bekliyor yazi yazmamiz gerekli 2dk elime kagit alip yazmiyor bana sen yaz diyor. Kizda bugun bagir cagir surekli bagiriyor sıkıntısı var gorseniz nasil kendini sikip bagiriyor hic keyfi yok. Disi patlamak uzere sanirim cok fena sismis ve gozukuyor cikti cikacak ondan yapiyor. Canim cok sıkkın kizlar. Sizide bunaltmayayim iyi geceler hepinize
Canım hatim demişsen oku biranönce yardım edeyim diyeceğim ama bu ara hiç fırst olmuyor bu bebeler çıldırmıl atak haftasıı falan mı yaKizlar ben doğuma giderken bile teheccüt kıldım yatarken suyum geldi öyle gittim.
Hatim sözüm vardi yarim okuyabildim.
9 aylik oldu baslayamadim Hala namaza. Hatime.
Üzülüyorum.
Sıkma canım canını hallolur diş hepsini perişan etti bizimki daha çıkmadı bile diğer işler de hemen çözülecek şeylerAslihaydo S Sonsuzsukurler
Kizlar sagolun bilmiyorum boy uzamis sanki ama.bs cevresi ve kg ayni cikiyor. Doktora goturucez sigortam iptal olmus esim policeyi yeniletmeye calsiiyor ama herseyi benden bekliyor yazi yazmamiz gerekli 2dk elime kagit alip yazmiyor bana sen yaz diyor. Kizda bugun bagir cagir surekli bagiriyor sıkıntısı var gorseniz nasil kendini sikip bagiriyor hic keyfi yok. Disi patlamak uzere sanirim cok fena sismis ve gozukuyor cikti cikacak ondan yapiyor. Canim cok sıkkın kizlar. Sizide bunaltmayayim iyi geceler hepinize
Karma aşı yok canım biz kızamık olduk sadece. Senin hemşireyi pek gözüm tutmadıHemşire doktoruna sor dedi canim.
Doktor da kac aydir gitmedik.
Umutun doktoruna sorucam o da cocuk.doktoru sonuçta.
Elimizde zadece kizamik yok 3lu karma asi var dedi ebe.
12. Ayda yine olacak dedi.
Siz sadece kizamik mi oldunuz miss
Aynen sakinim simdi o an bi beynkm yanmıştı oku oku Sagol canimm
Benim eşim alıştırdı canım ben ona söylüyorum onu. Hep kucağına aldı hep. Yapma dedikçe yaptı iki gezdirdi kızıma verdi sonraBiz de hep böyleyiz misim ya.
Tuvalete gitsem bile ağlıyor.
Koyuyorum yürütece izliyor beni napayim
He bak buna da eşin alistirmasaydin, senin suçun derse şaşırma. Tecrübeyle sabit
normal baharcigim, her ay 1kilo almaya devam etse ne olur bebelerin hali. Asim da evdeki tartıya göre 200 gr almış görünüyor. doktora söyledim hatta, kilosu çok iyi, artik yasitlarina yaklaşmak için kilo alımı yavaslayacak dedi. Karya da Asim gibi biraz tosbikti sanki. uyanıkken bir dakika sabit durmuyor, kilo vermemesine şaşmak lazım.Ya aynen oyle sacmalik vallahi benimde hic asi kaldiracak gücüm yok su sira o yuzden isime geldi diyebilirim
Gercekten cok zor bugunde bir huysuz ki anlatamam bagirip bagirip duruyor ve tükendim artik disari cikardim biraz geldim uyuttum
Arada ıkınıyor gaz mi baska birsey mi bilmiyorum. Sabah avakado vereyim dedim ceviz koymustum pütürlü mu geldi sevmedimo ogurdu hep 3 kasiktan fazla veremedim. Disi cikiyor sanirim cok hırçınlasti. En yakin zamanda duzene girerler umarim.
Tecrubeli anneler simdi size bir sorum olacak. Benim evdeki baskul yalniz diye gidip baskul siparis ettim ama sonuc ayni karya bu ay kilo almamis gibi 140 gr flan almis gozukuyor oda tam dogru mu emin degilim. Kilosu iyi aslinda ama her ay ort 1 kilo alan cocuk nasil olurda hic almaz aklimi kurcaliyor. Bu aylarda normal mi acaba ? Belki doktorun tartisi yanlis diyecegim ama yarin goturucem zaten randevu aldim. Insallah onemli birsey yoktur.
Bugün dağa çıkarken acele etsin diye umuta
oglum haydi aksam oluyor akşam olunca ayilar geliyor daga dedim
Anne senin gibi mi sen de cok sismansin ya dedi, babasiyka ikisi sırıttılar hep
Babasinin oglu gicik oglu gicik oldugunu söylemiş miydim kizlar
ilahi bahar, 8 ay besledin de son bir ay mi besleyemedin.S Sonsuzsukurler evet canim ben gidelim diyorum ama bir suru laf yok isten cikacakmis yok sigorta olmayinca fazla para gidiyomuş aman ne diyeyim bakalim artik
D dilzar evet cnm kilo 10800 idi acaba sinirda diye mi durdu anlamadim yada ben kizi iyi besleyemedim mi ?
Baska problem olmasinda bas cevresi de ayni gözüküyor 46.5
Hareketlendiler. Bazı aylar hiç almayabilirler bile. Yediklerini eritiyordularS Sonsuzsukurler evet canim ben gidelim diyorum ama bir suru laf yok isten cikacakmis yok sigorta olmayinca fazla para gidiyomuş aman ne diyeyim bakalim artik
D dilzar evet cnm kilo 10800 idi acaba sinirda diye mi durdu anlamadim yada ben kizi iyi besleyemedim mi ?
Baska problem olmasinda bas cevresi de ayni gözüküyor 46.5
Dilzar canim neden biraz rahat olamıyorum anlamiyorum hep kotu enerji var üzerimde. Sağlıklı olsunda gerisi problem degil.ilahi bahar, 8 ay besledin de son bir ay mi besleyemedin.hiiiiç öyle düşünüp de kendini üzme. hepimizin bebesi ayni neredeyse baksana. gittikçe kilo alımları düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?