2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Noooo aslaaaa
Bir paçavra gibi kullanılıp kenara atiliyoruz bebeler tarafından
He bide tipine baksan nasıl minnoş sevimli annesini mıncık mıncık seviyordur dersin ama nerdee saç çeksin, kulağıma gözüme parmak soksun, popişi dönüp yatsın...
Yaralıyım be dünür

Ya aynen oyle sacmalik vallahi benimde hic asi kaldiracak gücüm yok su sira o yuzden isime geldi diyebilirim

Gercekten cok zor bugunde bir huysuz ki anlatamam bagirip bagirip duruyor ve tükendim artik disari cikardim biraz geldim uyuttum
Arada ıkınıyor gaz mi baska birsey mi bilmiyorum. Sabah avakado vereyim dedim ceviz koymustum pütürlü mu geldi sevmedimo ogurdu hep 3 kasiktan fazla veremedim. Disi cikiyor sanirim cok hırçınlasti. En yakin zamanda duzene girerler umarim.

Tecrubeli anneler simdi size bir sorum olacak. Benim evdeki baskul yalniz diye gidip baskul siparis ettim ama sonuc ayni karya bu ay kilo almamis gibi 140 gr flan almis gozukuyor oda tam dogru mu emin degilim. Kilosu iyi aslinda ama her ay ort 1 kilo alan cocuk nasil olurda hic almaz aklimi kurcaliyor. Bu aylarda normal mi acaba ? Belki doktorun tartisi yanlis diyecegim ama yarin goturucem zaten randevu aldim. Insallah onemli birsey yoktur.

He bide tipine baksan nasıl minnoş sevimli annesini mıncık mıncık seviyordur dersin ama nerdee saç çeksin, kulağıma gözüme parmak soksun, popişi dönüp yatsın...
Yaralıyım be dünür
Yok yookk belli Asyam biraz şey haşin melek gibi ama aşk Benimki de kafamda selfi çubuğunu ikiye ayırdıydi bı skeç vardı davaynan vurdu vurmayaydi iyiydi diyordu onun gibi selfi cubuguynan vurdu diye gezindim ortada

Normal canım artık kilo alımları yavaşlayacak ilk aylardaki gibi almiyolar hatta Haydo kilo verdi malum ishal ve kusma vardı yeni yeni aldı verdigi kiloyu daha 10.1 den 9.7 düşmüştü çok şükür şimdi 10.2 oldu tabi vermeseydi de artık bir kilo almiyodu biraz da hareketli ayda 300 Gr anca aliyo..

Hiç ihtiyaç duymadım
Ya tutarsaaa çok sevdiğim bı tanıdığım var ablam derim hep tüp bebekle hamile kaldı bı tane de dondurulmuş embriyosu var doğum yaptı bir yıl geçti doğal yollardan hamile kalmış haberi bile olmamış adeti de öyle düzenli olmadığı için farketmemis en son doktora gitmişti karnım çok sert diye sert dediği de 5 aylık bebek şokun şokunu yaşadılar bebeği görmekle kalmadılar pipisini falan da gördüler hamileliğin yarısını bitirmişti stressiz falan hayalimdeki hamilelik ben de daha spermler yumurtayı ararken kusmaya başlayam ayilam bayilam

Salaklıkla ne alakası var canım ya hepimizin başına gelebilir bu çocuklar bir fırtına tutmak ne mümkün ama gelse bunu eşlere anlat dün ayşede koltuk kenarından tutarak sıralamaya çalışıyordu ki geriye doğru düştü aklım çıktı çokda ağladı ben istermiyim düşsün canı yansın ağlasın neymiş efendim eş kişisi dikkat etmem gerekirmiş gözüm üzerinde olmalıymış o öyle bırakılırmıymış mış mış mış hepsi aynı yani anlayacağın
Eşimle tanışıyorlar mı acaba aynı modelden bende var elinden geldiğince yardımcı olur ama mutlaka elinde tel. Çay ve sigara yarım saat balkon keyfi yapacak hemde günde kaç kere ben sıcak çay içmeye fırsat bulamazken o balkonda olunca deli oluyorum bende
Bence de canım kadın olmak çok zor anne olmak tarifsiz mükemmel Rabbim acılarını göstermesin ama çok zor bu yıl herşey üstüste geliyor bende çok darlandım bunaldım herşey sanki üstüme geliyor kendimi hep yorgun üzgün ve sinirli buluyorum aynaya bakınca gördüğüm ben çok yabancı tanıyamıyorum sanki 10 yaş yaşlandım bu yıl

Daha iki gün önce önüne koyduğumuz kap kacaklar ile oyalanan Ayşe kız artık pire gibi emekliyor nasıl oldu anlamadım Bi anda emeklemeye başladı hiç durmuyor sürekli hareket halinde zaten yorgunum diyordum pert oluyoruz peşinde sürekli etraftan bişey topluyoruz gidip illaki kendine zarar verecek bişey buluyor ne kadar toplasakta Zeynep faktörü var ya ders yapıyor ya etkinlik illa bişeyler oluyor yere örtü seriyorum onu üzerinde bari olsun yerlerde sürünmesin diye arkamı dönmeden çıkıyor örtü sınırlarından

Benimde normal yollardan olmuyor ama belli mi olur ben pek kusmasdm ya çok az oldu ama ne baş ağrısı çektim be öldüm öldüm resmen

Salonda 3 koltuk bi TV ünitesi kaldı benimde onlarında etrafı yastıklarda dolu halı TV ünitesinin önüne taşındı bir yerde battaniye serili derken salon bu kadar boş ama bi o kadar dolu

Emekleme yürüme kısmı anneler için çok yorucu oluyormuş

Ne hoş olur öyle bir hamilelik adamcağıza da sürpriz yapabilirim en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…