- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Sana inanırım sen o yoldan geçtin. Hadi bakalım inşallah.Olsuuun iki yıl sonra hunharca acısını çıkarırız baharyani 3 yaş rahatlamaya başlanan yaş diye
Olmaz olmaz deme olur olur jademBenimde normal yollardan olmuyor ama belli mi olurben pek kusmasdm ya çok az oldu ama ne baş ağrısı çektim be öldüm öldüm resmen
Ya aynen oyle sacmalik vallahi benimde hic asi kaldiracak gücüm yok su sira o yuzden isime geldi diyebilirim
Gercekten cok zor bugunde bir huysuz ki anlatamam bagirip bagirip duruyor ve tükendim artik disari cikardim biraz geldim uyuttum
Arada ıkınıyor gaz mi baska birsey mi bilmiyorum. Sabah avakado vereyim dedim ceviz koymustum pütürlü mu geldi sevmedimo ogurdu hep 3 kasiktan fazla veremedim. Disi cikiyor sanirim cok hırçınlasti. En yakin zamanda duzene girerler umarim.
Tecrubeli anneler simdi size bir sorum olacak. Benim evdeki baskul yalniz diye gidip baskul siparis ettim ama sonuc ayni karya bu ay kilo almamis gibi 140 gr flan almis gozukuyor oda tam dogru mu emin degilim. Kilosu iyi aslinda ama her ay ort 1 kilo alan cocuk nasil olurda hic almaz aklimi kurcaliyor. Bu aylarda normal mi acaba ? Belki doktorun tartisi yanlis diyecegim ama yarin goturucem zaten randevu aldim. Insallah onemli birsey yoktur.
Ya bahar ne kadan da iyiniyetlisin sen oyleeeValla aslında korkuttun beni, birdaha doktora gittigimde sorarım. Eger öyle birşey varsa, benim değil tek çocuklukların kisi kaysın.
Sen memeyi 1 satte çekiyorsan o zaten uyku döngüsünü tamamlamış yeniden dalmak için tekrar memeye gelmek istiyordur. Çekmek için bu kadar beklememeyi dene bir deMeneyi cektim tepindi
Simdi tur döndük yine ilk memeye.
Nasil bir uyku bu
Kac dakika sobra cekicem peki.Sen memeyi 1 satte çekiyorsan o zaten uyku döngüsünü tamamlamış yeniden dalmak için tekrar memeye gelmek istiyordur. Çekmek için bu kadar beklememeyi dene bir de
Ooo süpersin jademm.Sizlere güzel şeylerden de bahsedeyim porsiyon küçülmeye başladım yeni yılla birlikte abur cuburu kıstım baya baya biraz kuruyemiş atıştırıyorum fazladan ama olsun napayım azcık çayın yanına bişey lazım kurumeyce falan yiyorum dün akşam kendime tonbalıklı salata yaptım sadecee yemekte meseladiyet yapamıyorum ama böyle de kilo veriliyor denedim saha önce 10 kilo verdim yavaş yavaş gitsin acelem yok
Peki uyumadan önce emmiyor mu uyumadan doyduğundan emin olsan uyuyunca da hemen çeksenKac dakika sobra cekicem peki.
Emiyor ve yutuyor da.
Nasil.yapmali
Bu saatte uyuyan bebek sabaha kadar uyumalı kesintili bile olsa odadan çıkarmadan tekrar uykuya döndürmelisin. Böyle böyle alışır. Ben gündüz uykuları kısa diye tekrar döndüre döndüre şimdi biraz daha uzun uyuyor.Şimdi yatirdim yanimda uyuyor.
Kesintisiz mi uyumasi gerekir artik.
Yani gerekir de bana kalirsa birazdan uyanir oynamaya başlar.
Abisi babasi gelsin bakalim sese uyannacak mi.
Tekken ben de sizlerle konusayim dedim neredesiniz kizlaar heyyo
Kalppare sanki hiç girmemissin bugün
misskokulumm sen de yoksunn
Emerek uyuyor.Peki uyumadan önce emmiyor mu uyumadan doyduğundan emin olsan uyuyunca da hemen çeksen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?