Bizimki daha emeklemiyor ama dusundugumde baya hareketlendi zipliyor yurutecte kosuyor surekli, dedigim gibi sagliklari yerinde olsundaHareketlendiler. Bazı aylar hiç almayabilirler bile. Yediklerini eritiyordularbenim mi 2.5 ayda bir kiloyu biraz geçti sanırım aldığı kilo. Yeni 9u geçti
Ya ben de az mi besliyorum acaba diyorum bazen.aralarda anne sütü de almıyor bu kız@Sonsuzsukurler canım beni sormuşsun. Valla gğn içinde kısa kısa girip anca beğeni atıp çıkıyorum ya. Çok vahim durumdayımoğlancapızım iyice duraksız oldu bacağıma tırmanmayı öğrendi bugün de tayt vardı o da kayıyor kumaşı. Yazık tırmanmaya çalışıyor ama kayıyor elleri de ama bugün farkettim acaba öğün sayısını mı arttırsam akşam 4 buçukta uyandı emzirdim yatakta oynaştık derken 5 oldu. Ispanak yıkamıştım hemen doğrayım pişsin sonra da yemeğini yedireyim dedim. Eline de armut verdim dişlerini kaşısın diye. Biraz oyalandı yıktı ortalığı. Hızlıdan yemeği koydum dün kızlara kemik suyuna şehriye çorbası yapmıştım tuz atmadan da ayırmıştım bir kase onu hemen ısıttım içine 1 kaşık yoğurt koydum hepsini bitirdi çok acıkmış gibiydi sonra keyfi geldi mama sandalyesine mandalinaları dilimledim kestim ikiye koydum yedi bir küçük mandalinayı da aralarda nar attı ağzına yarısı da yere. 1 saat sonra akşam bizimle yemeğe oturdu yarım kase de ıspanak yemeği yedi. Vuuu dedim oğlanı aç mı koyuyormuşum acaba genelde 3 öğün veriyorum kendi istemeyene kadar veriyorum ama daha sık versem iyi olacak gibi bakalım bir de onu deneyim.
Velakin yorgunum dostlar. Geceleri de çok uyanıyor. Emip uyumuyor mama istiyor. Ben Ankarada baya azaltmıştım mamayı. Burda eşim dolduruyor biberonu. Yavaştan kesecez artık gece beslenmesini azalt şunu diyırum zaten emiyor da. Adam kendi bildiğini okuyorşubat tatilinde memleketine gitsene sen anneni babanı özlemişsindir git diyorum gitmeyecem diyor gitse de uyku eğitimi versem. Eşimle o da olmuyor çocuk ağlayınca gelip bana çıkışıyor
Ay evet çok büyük hataydi baharim..artık asla ortada koymam.ben oglum dokunmaz diye düşündüm.normalde yine cocuktur diye tedbiren kapımı örterdim de unutmuşumAllah korumuş ütude var ya her türlü tehlikeli. Benim de en korktuğum şey yanmak.
Bir yanık acısına, iki diş ağrısına ben katlanamıyorum. ütü ile işin bitince dolap üstüne yüksek yerlere koy bence. ben bayağıdır o şekil kullanıyorum. güvenli hale getirelim onlar illa buluyorlar. Geçen kimin çocuğuydu vida saklamak icin kullanılan tıpayı bulmuş.
Oy yavrum benim geçmiş olsun canim tekrardan..cok dusuyorlar coookSağol canım benim. morardı ama beni korkutan boynu oldu
InsAllah onlar.da anlarlar dilzarimbenim kızlarım degil kj sekerparem, onlar alıştı, iyiler o konuda. bunlar komşu çocukları.
Yok kız valla bana motorla gezecek esası verdinMarket havası almadın demek. Alemsin jadem ya
Kelin ilacı olsaSizler nasilsiniz kizlar
Günes 1 saaattir emiyor uyudu yatirdim yine emdi simfi bu aksam uykusu mu oluyor gece uykusunami basladi
Uyanir ama bi saate oyunabaslar nasil yapmak lazim arkadsslar
Vurmayaydi eyiydiAhahhaha sesli güldüm kocam noldu dedi çok yaşa emi
Hiiicc belli olmazz baliimmmBenimde normal yollardan olmuyor ama belli mi olurben pek kusmasdm ya çok az oldu ama ne baş ağrısı çektim be öldüm öldüm resmen
Yaa istiyosan inşallah olur kizzz ay hadi Allah gönlüne göre versin nasip bu işler ben şahidim olan var yaniNe hoş olur öyle bir hamilelikadamcağıza da sürpriz yapabilirim en azından
Aman örnek almasınSana inanırım sen o yoldan geçtin. Hadi bakalım inşallah.
Bu arada kızının da maśallahi var, super ya bayıldım Oglumuzda izliyor. Yaramazlık loading
Gobuş mü bebiş mi amaniiinnAslihaydo Ay asli benim de gobek inmiyor ya hos hicc bir yerim inmiyor da
Bazen agri da oluyor kasikta
Diyorum acaba var da 5 aylik mi olfu karnimda
Tovbe estafirullah
Aman aman dur şimdi bunu yoluna koyamadım dahaOlmaz olmaz deme olur olur jadem
aman zamansiz olmasin da
Fena çarpıyor bu bebeler adami hele de zamansizsa
Sizi bilmem bizimkinin açlıkla alakası yok eminimJadesi
Jadem ben de bazen zorla çekiyorum ağzından memeyi.
Uyuyor bırakmıyor 1 saati geçse bile.
Çekiyorum mecnur bakiorum süt var diyorum acaba yanlis mi yaptim ac diye mi emiyordu.
Ah bi dillenseler de anlatsalar ne istiyorlar, ne sorunlari vaar
Ahahah memeler arası yolculuk bu uyku değilMeneyi cektim tepindi
Simdi tur döndük yine ilk memeye.
Nasil bir uyku bu
Jadeem dun derdini okudum ama yazamadim gece uykuluydumKelin ilacı olsaben pas hakkımı kullanıyorum
Parmak ucunda mi yurumedik yerde kedi gibi mi emeklemedik..gene anlıyorlar gittigimiziSizi bilmem bizimkinin açlıkla alakası yok eminimçünkü bu koca bedenim 2 3 saate anca acıkıyor 3.5 dakikaya bir açlık mı olur o yüzden çekip çıkarıyorum bende hemen sessizce kaçıyorum odadan sonra hoop bir ses mememem
Öteki türlü beynim aklım vücudum her hücrem yiyemediklerimde kalıyorOoo süpersin jademm.
Darisi basima inşallah
En güzel yöntemle yapiyorsun valla
Hiii kavgada söylenmezBugün dağa çıkarken acele etsin diye umuta
oglum haydi aksam oluyor akşam olunca ayilar geliyor daga dedim
Anne senin gibi mi sen de cok sismansin ya dedi, babasiyka ikisi sırıttılar hep
Babasinin oglu gicik oglu gicik oldugunu söylemiş miydim kizlar
Aslı'cım ben onu umut için söylemedim. Sürekli haydo diyorsun, ben çocuğun adını unuttum. Haydoya yaramazlık yükleniyor demek istedim. Bi zahmet adını bir kez daha soylermisin.Aman örnek almasınzaten umut kuzum da maşallah o yolda
Kilo almaması bu aylarda sorun değil bencede sıkma canını kuzum sen. Bebeklerde neyle upraştıklarını şaşırıyorlar diş bi yandan haraketlendiler bi yandanalmayabilir takılma senAslihaydo @Sonsuzsukurler
Kizlar sagolun bilmiyorum boy uzamis sanki ama.bs cevresi ve kg ayni cikiyor. Doktora goturucez sigortam iptal olmus esim policeyi yeniletmeye calsiiyor ama herseyi benden bekliyor yazi yazmamiz gerekli 2dk elime kagit alip yazmiyor bana sen yaz diyor. Kizda bugun bagir cagir surekli bagiriyor sıkıntısı var gorseniz nasil kendini sikip bagiriyor hic keyfi yok. Disi patlamak uzere sanirim cok fena sismis ve gozukuyor cikti cikacak ondan yapiyor. Canim cok sıkkın kizlar. Sizide bunaltmayayim iyi geceler hepinize
Dayak haftası benceCanım hatim demişsen oku biranönce yardım edeyim diyeceğim ama bu ara hiç fırst olmuyor bu bebeler çıldırmıl atak haftasıı falan mı ya
Ay ben de umut a izlettim diyosun sandımAslı'cım ben onu umut için söylemedim. Sürekli haydo diyorsun, ben çocuğun adını unuttum. Haydoya yaramazlık yükleniyor demek istedim. Bi zahmet adını bir kez daha soylermisin.
Anlaşıldı cidden çıldırma haftasıAllahım..ben bi ise yetişemiyorum kızlar..benim kızin gerisine bi çeşit roketatar mı takıldi noldu? Her an her yerdetak tyk dusuyor annii diye bağırıyor..saniye yalniz kalmıyor..bi oglana bi kiza derken nefessiz koştum
Ne gündüşimdi de uyumuyor..
Ve 00.00 da üstüme kustudogum gunu hediyesi verdi annesine eh olsun ustume kakalamasindan iyidir
Bu gece aglayip duruyornesi var anlamadim dis gibi degil ust damakta bisey görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?