Teşekkür ederim canım, büyüsün bakalım biraz daha. Martta başka doktora yaptircam kntrolunü. Tam birseyler öğrenmek isterken ilaç vermeyi bende istemiyorum. Kız büyüdükçe paylaşmaları arttıkça kıskançlığı azalır belki.Bence çok normal baharcım çocuklar eve tıkılıp kaldı umutun yaptığında tuhaf bir şey göremiyorum ben bide duruyu kıskanması da var dediğin gibi bu da çok normal herşey onun üstüne kuruluyken bir anda başka biri geldi ve annesinin yanında o var daha ilgiye muhtaç, ben olsam daha ilaç vermezdim küçücük çocuğu şimdiden uyutmaya ne gerek var canım, ha ilerde olur okulunu dersini etkiler arkadaşına zarar vermeye başlar tamam kullanırsın istersen ama şuanki kıskançlık ve eve tıkılmanın yansımaları
Sağol canım. Arel'le bir çok kişisinin bakmasininda bir artısı olmustur. İleride sosyallestiginde zorluk çekmez belki. Yakınlarda durması iyi bence, ben bırakamıyorum arkamdan ağlıyor. Tuvaletini kimse ile yapmıyor. Yemeğini yemiyor uyumuyor ağlıyor. Kendini guvende hissetmiyor, bir tek babası ile duruyor. Benim ailem zaten yoktu, esiminkilerde yokmuş gibi davrandı. Mecburen biz bize kaldık.arel de 27 aylık masallah bir kez daha umuta sansliymis annesi hep yanindaymis. valla arele hep yakinlar bakti bakiciya kalmadi ama iste duzensiz bir duzende buyudu. sabah pijamasiyla alir oto koltuguna koyardim gozunu acardi arabada. kostur kostur yapardik herseyi
Seninle aynı düşünüyorum o pastayı ben yapsam, foto ile oynasamda pastaya benzetemem heralde.Hiç bilmiyorum ben pasta şekerhamuruyla şov olur banahem çocuğun ilk pastasını rezil etmemeliyim
Ayy hiçbir şey yapmadım doğum günü bari yapam
Bencede bi doktora daha sor canımTeşekkür ederim canım, büyüsün bakalım biraz daha. Martta başka doktora yaptircam kntrolunü. Tam birseyler öğrenmek isterken ilaç vermeyi bende istemiyorum. Kız büyüdükçe paylaşmaları arttıkça kıskançlığı azalır belki.
Sağol canım. Arel'le bir çok kişisinin bakmasininda bir artısı olmustur. İleride sosyallestiginde zorluk çekmez belki. Yakınlarda durması iyi bence, ben bırakamıyorum arkamdan ağlıyor. Tuvaletini kimse ile yapmıyor. Yemeğini yemiyor uyumuyor ağlıyor. Kendini guvende hissetmiyor, bir tek babası ile duruyor. Benim ailem zaten yoktu, esiminkilerde yokmuş gibi davrandı. Mecburen biz bize kaldık.
Ağzını burnunu dönütü başını yiyoz biz bunun susammisskokulumm o nasıl gülüştür yaa ağzını yer insan onun nasıl dayanıyorsunuz. Ablasına da maşallah ne güzel oynatıyor
Anasına çekmişAtomu parçalayacak gibi de ciddi hele tipini yidiğimsenin oğlan pratik zeka hızlı problem çözer bak
Evren istemiyor işte jadem boşver uğraşmayalımKızlar tam porsiyon küçültme olayım iyi gidiyordu ki regl oldum hunharca yedim bugünAllah affetsin ne diyem
Maşallah diyeyim sana marifetliyiz. Senin cocuklar şanslı. Biz bir ara pasta yapmaya kalktık eşimle. Tadı guzeldi çikolata neyi güzel yapmıyor gerçi. Ama seklini gormen lazım, kremayı ve kaçak katı fazla çıkınca, yana devrilmiş ti. Duzeltmeye kalkarken iyice mahfetmistik.Ben oyun hamuru sekillendirmekten aşinayımhahahah ogluma harika kanatlar jetli pasta yapmistim tamam bi butik pastaci degilim ama bize yetiyor
Kendi de çok seviyor boyunu benden gözü aşina uzun boya. Bşr de şükür sınıfında 2 kız daha var uzunlar onlar da.bir de kilo boy orantılı şimdilik ben uzarken çok zayıftım sırık mırık derlerdi bana hep kızım düzgün uzuyor fiziğimasallah işte manken gibi kızın var. benim görümcem 180 bayılıyorum valla. 190 çok ama ya. eşim tarafı da öyle 205 bile var. ay 200 olmasın 190 a da razı olurum ben
6 yaşında koltuk altı tüyleri başladı canım benim kızınoyy analik işte, uzasa dert uzamasa dert..
bu arada benim kizim da 11 yaşında ama hala kisa boylu ve çok takıyor. barfiks için su kapi zimbirtalarindan aldik, doktor hoplamali ziplamali oyunlar oynasın dedi diye. yüzmeye gidiyordu 1 sene olacak iptal. yavrum anne senin kadar olsam yeter diyor. daha tam tüylenme başlamadı. yavaştan sanki. ben de insallah adet olmaz diye dua ediyorum. şu süreçte adet olsa da doktorlar durdurmazlar zaten. erken ergenlik sayılmıyor.
kendim hiç takmamistim, cocukken aslinda hep kısaydim ama. hiç eksiklik olarak görmemiştim. atom karınca derlerdi ne hoşuma giderdi. bayağı dalga gibi birsey aslinda.ama kizim benim gibi değil. ona üzülüyorum. insallah uzar.
Bugünümüze şükür vallahi canım. Ben de onu düşünüyorum neler yapsak 1 yaşa bi fikir alışverişi yapalımYaa doğum günü konuşmaya mı başladık gerçektenne ara büyüdüler bu kadar
168Hiç göstermiyorsun canım boy kaç ki
Ne güzel işte yapiver kendin bacim daha özel olur ben hiç anlamam şekil şukul yapmaktan seninkiler şanslıBen oyun hamuru sekillendirmekten aşinayımhahahah ogluma harika kanatlar jetli pasta yapmistim tamam bi butik pastaci degilim ama bize yetiyor
Hay AllahMaşallah diyeyim sana marifetliyiz. Senin cocuklar şanslı. Biz bir ara pasta yapmaya kalktık eşimle. Tadı guzeldi çikolata neyi güzel yapmıyor gerçi. Ama seklini gormen lazım, kremayı ve kaçak katı fazla çıkınca, yana devrilmiş ti. Duzeltmeye kalkarken iyice mahfetmistik.
Şartlar beni buna zorladıNe güzel işte yapiver kendin bacim daha özel olur ben hiç anlamam şekil şukul yapmaktan seninkiler şanslı
Ben doğum günü yapmayacağım galiba çünkü hiç tanıdık yok 3-5 arkadaş var ama kararsızım evet bende foto çekimi düşünüyorumBugünümüze şükür vallahi canım. Ben de onu düşünüyorum neler yapsak 1 yaşa bi fikir alışverişi yapalımben bir fotoğraf çekimi düşünüyorum. Doğumda falan olamadı malum bari 1 yaşta yaptıralım diyroum inşallah
Yemek değil ama pasta hamur işleri benim de elimden gelir ama amatörüm senin yanından geçemem benceŞartlar beni buna zorladıben helal olduguna emin olduğum sertifikali pastacı kremalarini yiyorum.burada da eminim vardır böyle bir pastacı ama biz bilmiyoruz haa digerleri hepsi haram mi satıyor yooo hatta bitkisel jelatin kullanımı bile arttı.ama yine de bilmedigim bir yerden almaktansa kendi elimden geldigi için almıyorum.ama bu sene yapabilecek miyim bilmiyorum ☺☺☺
Yemek değil ama pasta hamur işleri benim de elimden gelir ama amatörüm senin yanından geçemem benceŞartlar beni buna zorladıben helal olduguna emin olduğum sertifikali pastacı kremalarini yiyorum.burada da eminim vardır böyle bir pastacı ama biz bilmiyoruz haa digerleri hepsi haram mi satıyor yooo hatta bitkisel jelatin kullanımı bile arttı.ama yine de bilmedigim bir yerden almaktansa kendi elimden geldigi için almıyorum.ama bu sene yapabilecek miyim bilmiyorum ☺☺☺
Hic öyle düşünme bence.. eminim cok iyisindir..ohoo sen benden gencsin..gencler de ne marifetler var valla ☺ yemegi nasilsa yaparsin.hamur isine eğil.hem senin de stresin gider.hamur yogurmak gibisi var miYemek değil ama pasta hamur işleri benim de elimden gelir ama amatörüm senin yanından geçemem bence
Aynn bende annemden öğrendim dışardan çok yemezdik annem hep yapardı evde her zaman hamur işi pasta kurabiye hatta doğum günü pastamızı da hep annem yapardı süslü süslü 2-3 katlı falan tabi artık pek yapmıyor sıkıldı galibaHic öyle düşünme bence.. eminim cok iyisindir..ohoo sen benden gencsin..gencler de ne marifetler var valla ☺ yemegi nasilsa yaparsin.hamur isine eğil.hem senin de stresin gider.hamur yogurmak gibisi var mibildigim en iyi terapi cocuklar evde yapilmis hamur isini abur cuburun yerine koyuyorlar.hem de sağlıklı oluyor ben kendimi gelistirmek icin yemek siteleri yanisira pinteresti kullaniyorum.enterasan süslemeler görüyorum.tabi artık iki cocukla zor.pek yapamiyorum.
Ben de etli yemeklerde bayagi kötüydüm.çunku bizim evde zeytinyağlı yaptirirdi annem bana.et pisecegi zaman kendi yapardi.ogrenemedim. ama sonra video izleye izleye basardim. Sen de nefis yemek tariflerime gir.cok guzel puf noktalar varAynn bende annemden öğrendim dışardan çok yemezdik annem hep yapardı evde her zaman hamur işi pasta kurabiye hatta doğum günü pastamızı da hep annem yapardı süslü süslü 2-3 katlı falan tabi artık pek yapmıyor sıkıldı galiba
Ordan öğrendim bende
Bende eşime yapıyorum o çok seviyor tatlıyı özellikle ben valla hiç sağlıklı yaşam diyenlerden değilim Abur cubur faydasız ne varsa onu severim
Ahh Ahh yemek de geliştirsem iyidi kendimi ama hiç özellikle sulu yemek Yapamıyorum
Geçmiş olsun canım bu ara kazalar sık yaşanıyor.Bugun Elifin ac kalma günü..hicbisey yemedi.ne versem atti tukurdu.sinirle bagirdi..mızirdandi bütün gece zaten.simdi de oglen uykusuna gotürecekken bir de baktım ensenin az üstu kafada sismis kızarmış görmemisim. Düşmedi de bugun.acaba dünden mi kaldi? Minik sacları engellemiş.belki butun gece ondan mizirdandi yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?