2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Teşekkür ederim canım, büyüsün bakalım biraz daha. Martta başka doktora yaptircam kntrolunü. Tam birseyler öğrenmek isterken ilaç vermeyi bende istemiyorum. Kız büyüdükçe paylaşmaları arttıkça kıskançlığı azalır belki.
Sağol canım. Arel'le bir çok kişisinin bakmasininda bir artısı olmustur. İleride sosyallestiginde zorluk çekmez belki. Yakınlarda durması iyi bence, ben bırakamıyorum arkamdan ağlıyor. Tuvaletini kimse ile yapmıyor. Yemeğini yemiyor uyumuyor ağlıyor. Kendini guvende hissetmiyor, bir tek babası ile duruyor. Benim ailem zaten yoktu, esiminkilerde yokmuş gibi davrandı. Mecburen biz bize kaldık.

Bencede bi doktora daha sor canım

misskokulumm o nasıl gülüştür yaa ağzını yer insan onun nasıl dayanıyorsunuz. Ablasına da maşallah ne güzel oynatıyor
Ağzını burnunu dönütü başını yiyoz biz bunun susam yalnız bu kudurukluğu küçük ablasına yapıyor sıpa. O çok çılgın oynar koşturur, zıplar falan Göktuğ da onunla oynarken aynısını yapıyor banyo yaparken Betüşü odadan çıkarıyoz yoksa heryer su oluyor hoplamaktan zıplamaktan
Atomu parçalayacak gibi de ciddi hele tipini yidiğim senin oğlan pratik zeka hızlı problem çözer bak
Anasına çekmiş
Kızlar tam porsiyon küçültme olayım iyi gidiyordu ki regl oldum hunharca yedim bugün Allah affetsin ne diyem
Evren istemiyor işte jadem boşver uğraşmayalım

Ben oyun hamuru sekillendirmekten aşinayım hahahah ogluma harika kanatlar jetli pasta yapmistim tamam bi butik pastaci degilim ama bize yetiyor
Maşallah diyeyim sana marifetliyiz. Senin cocuklar şanslı. Biz bir ara pasta yapmaya kalktık eşimle. Tadı guzeldi çikolata neyi güzel yapmıyor gerçi. Ama seklini gormen lazım, kremayı ve kaçak katı fazla çıkınca, yana devrilmiş ti. Duzeltmeye kalkarken iyice mahfetmistik.

masallah işte manken gibi kızın var. benim görümcem 180 bayılıyorum valla. 190 çok ama ya. eşim tarafı da öyle 205 bile var. ay 200 olmasın 190 a da razı olurum ben
Kendi de çok seviyor boyunu benden gözü aşina uzun boya. Bşr de şükür sınıfında 2 kız daha var uzunlar onlar da.bir de kilo boy orantılı şimdilik ben uzarken çok zayıftım sırık mırık derlerdi bana hep kızım düzgün uzuyor fiziği
6 yaşında koltuk altı tüyleri başladı canım benim kızın Allahtan adet olmadı hemen 8 yaştan sonra erken sayılmıyormuş zaten şükür 11 yaşı bekledi

Yaa doğum günü konuşmaya mı başladık gerçekten ne ara büyüdüler bu kadar
Bugünümüze şükür vallahi canım. Ben de onu düşünüyorum neler yapsak 1 yaşa bi fikir alışverişi yapalım ben bir fotoğraf çekimi düşünüyorum. Doğumda falan olamadı malum bari 1 yaşta yaptıralım diyroum inşallah

Ben oyun hamuru sekillendirmekten aşinayım hahahah ogluma harika kanatlar jetli pasta yapmistim tamam bi butik pastaci degilim ama bize yetiyor
Ne güzel işte yapiver kendin bacim daha özel olur ben hiç anlamam şekil şukul yapmaktan seninkiler şanslı

Hay Allah evet ben de öyle cok krema koyamıyorum.hatta sadece kremali pastalarda hic iyi değilim.disini kremayla kaplama puruzsuz yapmak cok zor.bi pasta taragi aldim.kremayi tarla tarar gibi tariyorum yol yol oluyor.al iste duzgun mu duzgun seker hamuru cok kolay hamuru ac, pastayi carsaf orter gibi ort kurabiyelerin üstüne de sevimli oluyor ama ben de sene de 1 2 yapiyorum.renkli bisey sonucta alışmasın diye

Ne güzel işte yapiver kendin bacim daha özel olur ben hiç anlamam şekil şukul yapmaktan seninkiler şanslı
Şartlar beni buna zorladı ben helal olduguna emin olduğum sertifikali pastacı kremalarini yiyorum.burada da eminim vardır böyle bir pastacı ama biz bilmiyoruz haa digerleri hepsi haram mi satıyor yooo hatta bitkisel jelatin kullanımı bile arttı.ama yine de bilmedigim bir yerden almaktansa kendi elimden geldigi için almıyorum.ama bu sene yapabilecek miyim bilmiyorum☺☺☺

Ben doğum günü yapmayacağım galiba çünkü hiç tanıdık yok 3-5 arkadaş var ama kararsızım evet bende foto çekimi düşünüyorum

Yemek değil ama pasta hamur işleri benim de elimden gelir ama amatörüm senin yanından geçemem bence

Bugun Elifin ac kalma günü..hicbisey yemedi.ne versem atti tukurdu.sinirle bagirdi..mızirdandi bütün gece zaten.simdi de oglen uykusuna gotürecekken bir de baktım ensenin az üstu kafada sismis kızarmış görmemisim. Düşmedi de bugun.acaba dünden mi kaldi? Minik sacları engellemiş.belki butun gece ondan mizirdandi yavrum

Yemek değil ama pasta hamur işleri benim de elimden gelir ama amatörüm senin yanından geçemem bence

Hic öyle düşünme bence.. eminim cok iyisindir..ohoo sen benden gencsin..gencler de ne marifetler var valla ☺ yemegi nasilsa yaparsin.hamur isine eğil.hem senin de stresin gider.hamur yogurmak gibisi var mi bildigim en iyi terapi cocuklar evde yapilmis hamur isini abur cuburun yerine koyuyorlar.hem de sağlıklı oluyor ben kendimi gelistirmek icin yemek siteleri yanisira pinteresti kullaniyorum.enterasan süslemeler görüyorum.tabi artık iki cocukla zor.pek yapamiyorum.

Aynn bende annemden öğrendim dışardan çok yemezdik annem hep yapardı evde her zaman hamur işi pasta kurabiye hatta doğum günü pastamızı da hep annem yapardı süslü süslü 2-3 katlı falan tabi artık pek yapmıyor sıkıldı galiba
Ordan öğrendim bende
Bende eşime yapıyorum o çok seviyor tatlıyı özellikle ben valla hiç sağlıklı yaşam diyenlerden değilim Abur cubur faydasız ne varsa onu severim
Ahh Ahh yemek de geliştirsem iyidi kendimi ama hiç özellikle sulu yemek Yapamıyorum

Ben de etli yemeklerde bayagi kötüydüm.çunku bizim evde zeytinyağlı yaptirirdi annem bana.et pisecegi zaman kendi yapardi.ogrenemedim. ama sonra video izleye izleye basardim. Sen de nefis yemek tariflerime gir.cok guzel puf noktalar var mesela ben kurufasulyeyi ya dagitirdim ya suyu koyulasmazdi olduramazdim bi turlu.ama ogrendim oncden haslayip haslama suyuna birkac damla limon damlatinca fasulye dagilmiyor.sonra sogani salcayi kavur fasulyeyii ekle birkac cevir kaynar su ekle kisik ateste pisir. Inan hergun yeni bisey ogreniyoruz.hangimiz.mukemmel ki
Bu arafa annen pek marifetliymis 3 katlı pastalar falan ellerinden öperim

Geçmiş olsun canım bu ara kazalar sık yaşanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…