2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
9.5 da yattı kim sorarsa...ama dogru durust bir tek 3 ile 6 arasi uyudu.. bayilacagim sanırım ağlıyor nedensiz..gece dayanamayip bi guldum de gozunu acti.benle oturdu 1 saati gecik.hic agrisi olsa yapar miydi? Ama surekli benle ya salliyorum ya besliyorum.dermansizliktan besikten alirken 3 defa icine geri düşürdüm dengemi saglayamadim canı yanmadı ama korkusu yetti bana

Sağolun arkadaşlar aynen hissetmediğim iyi oldu gerçekten. Uzun zamandır deprem yaşamadım hatırlamıyorum Allah hatırlatmasın. Eskiden çok olurdu benim memleket de deprem bölgesinde ama burası değil.

Doğru diyorsun erkek çocuğu sonuçta
Puf ile arası çok iyi çıkıp duruyor ama inemiyor deniyor şimdilik biz tutuyoruz. Ama üstüne çıkar çıkmaz nereye olduğunu düşünmeden oturuveriyor. Üstü dar olduğu için çoğu zaman boşluğa geliyor sanırım bunu öğrenmesi için epey zaman var

Aman Allah korusun düşmesin minik kaşif dünyayı keşfediyorlar işte böyle böyle

İnşallah alışır ya kimisi kucağa alışınca zor geçiyo oto koltuğa ama ağlasa bile orda durması çook daha güvenli tabi kucağa göre

Bence çok normal baharcım çocuklar eve tıkılıp kaldı umutun yaptığında tuhaf bir şey göremiyorum ben bide duruyu kıskanması da var dediğin gibi bu da çok normal herşey onun üstüne kuruluyken bir anda başka biri geldi ve annesinin yanında o var daha ilgiye muhtaç, ben olsam daha ilaç vermezdim küçücük çocuğu şimdiden uyutmaya ne gerek var canım, ha ilerde olur okulunu dersini etkiler arkadaşına zarar vermeye başlar tamam kullanırsın istersen ama şuanki kıskançlık ve eve tıkılmanın yansımaları

Aman Allah korusun düşmesin minik kaşif dünyayı keşfediyorlar işte böyle böyle
Kaşifler gerçekten onların keşfetmesi beni heyecanlandırıyor. Ne kadar da meraklılar. Dün mutfakta havuç rendeliyorum babası getirmiş onun kucağından bir sarkıyor sanki pencereden bakıyor bana lavaboya ilk kez görüyor çocuk napsın

nzh99 O ogretmen61 biz daha oto koltuğu almadık hala ana kucağında gidiyor arabada ama en son bineli 1,5 ay oldu nerdeyse.. çıkmıyoruz ki nasıl alışacak çocuk koltuğa. En son güzel oturuyordu ama uykusu gelince kucakta uyumaya alışkın olduğu için çok ağlıyordu beni al diye. Bi kere öyle uyudu ağladı ağladı sonra eee eee leyerek uyudu kaldı. Çok üzülmüştüm haline ama onu bile unutmuş olabilir o kadar zaman oldu ki cuma doktor kontrolü var ona gideriz zaten doktordan doktora çıkıyoruz evden. İşte bi de bahçede dolanıyoruz ben de patlayacağım. İşe başlamayı dört gözle bekliyorum.

Peki şimdi alırsak kaç kilo alacağız kaç yaşına kadar kullanacak. Bir kere almak yeter mi büyüyünce tekrar almak gerekiyor mu? Zaten çıkmıyoruz bir süre daha ana kucağıyla idare etsek olur mu ki? 1 yaşına kadar kullanılıyor diyorlardı bu ana kucağına. Bi de bizimki 7.5 kilo bu koltuklarda kilo sınırı oluyor galiba kesin yetişememiştir daha gereken kiloya

Biz de bi anne babalara gidiyoruz arada da sahile falan pusetle idare ediliyo ama ona da sığmıyo rahat artık normalde şubat indiriminden alacaktım ama öyle bi zam yapmışlar ki ne kadar inse de pahalı

Doğumdan itibaren kullanılanlar da var canım 9 kilodan başlayanlarda. Ama kilo aralığı fazla olanlar pek önerilmiyor 9-36 kg olanlar mesela ki bence 36 kg olduğunda normal de oturabilir koltukta yani kaç yaşına gelmiş olacak benim baktıiım 9-18 kg aralığıydı

kıyamam kuzuma yaa, ben de halinin üzerine serince, laminanta gitmiyor mu diye düşünüyordum ki şimdi kafamda oturdu.

Asim da hala düşüyor, keşke halida olsa, hep sert yerlerde hem de kafasının arkası vuruyor, içim gidiyor ama çözümüm de yok. benim halılar hep küçük, kenarlar hep boş, Asim da tosbaga gibi her odayi geziyor, ben neredeysem o da orada. eskiden toptan haliflex haliserler vardi onlarla kaplatmam lazim evi.

ama küçük bir abi ya da abla yok düşürecek tabi. düşmesinin tek sorumlusu kendisi. bir de ablalarini görevlendiriyorum acil işim olursa. kaz gibi guduyorlar, ablalari. ama gözden kaçtığı oluyor sonuç pattt sesi ve ağlama.

Sen öyle dur ben azcık uyuyam
Ya büyüyorlar teyzesi valla aha 1 yaş geldi gelecek rüyamda hep beraber toplanıyorduk bi evde yemekler hazırlıyorduk falan ahahahah

sen böyle yazınca ne aklima geldi. biz büyük kizima bakarken iste 36 kiloya kadar vs diyorlar. ( bizim kiz da bir minyon, o zamandan belli. gram gram alıyor kiloları. ) eşim de 36 nedir ya, evlenene kadar koltukta mi oturacak demişti. (ben evlenirken 39 kiloydum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…