- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Ahahahsen böyle yazınca ne aklima geldi. biz büyük kizima bakarken iste 36 kiloya kadar vs diyorlar. ( bizim kiz da bir minyon, o zamandan belli. gram gram alıyor kiloları. ) eşim de 36 nedir ya, evlenene kadar koltukta mi oturacak demişti. (ben evlenirken 39 kiloydum)
Ah kıyamam ya seni çok iyi anlıyorum9.5 da yattı kim sorarsa...ama dogru durust bir tek 3 ile 6 arasi uyudu.. bayilacagim sanırımağlıyor nedensiz..gece dayanamayip bi guldum de gozunu acti.benle oturdu 1 saati gecik.hic agrisi olsa yapar miydi? Ama surekli benle ya salliyorum ya besliyorum.dermansizliktan besikten alirken 3 defa icine geri düşürdüm dengemi saglayamadim canı yanmadı ama korkusu yetti bana
üzülen bendim kiz, küçük kiz çocuğundan halliceydim. boy da kisa..Ahahaheşin haklı valla 39 kilo muydun bu üzdü
Sen öyle dur ben azcık uyuyam
Ya büyüyorlar teyzesi valla aha 1 yaş geldi gelecekrüyamda hep beraber toplanıyorduk bi evde yemekler hazırlıyorduk falan ahahahah
Yaa dilzaaaarrr yaa ne guldurdun hahahahahahahhahasen böyle yazınca ne aklima geldi. biz büyük kizima bakarken iste 36 kiloya kadar vs diyorlar. ( bizim kiz da bir minyon, o zamandan belli. gram gram alıyor kiloları. ) eşim de 36 nedir ya, evlenene kadar koltukta mi oturacak demişti. (ben evlenirken 39 kiloydum)
Yok kuzum kalınlaşmışım 72-73 Kilo olmuşum çok anam çokSen hiç kilolu durmuyorsun ki,
hiç de bile 150 değilim ki ben 155imAllah kerim olur belki bigün.ben de hem oglana kiza pasta tarifi bakıyorum.şeker hamurundan yapacagim ama ikisinin arasi 1 ay.acaba seker hamurlari 1 ay dayanir mi? Normalde seker hamurumu kendim yapardim ama artik satin almaliyim.tabi yapabilecek miyim acaba iki cocukla ☺ saka maka 1 yaş kutlayacağız
Yaa dilzaaaarrr yaa ne guldurdun hahahahahahahhahasabah sabah enerji oldu boyun 1.50 civariysa 39 kilo fena degil.benim.kuzen de oyle.minti minti sirin bir hanim
Kız ciddi misin 39 nesen böyle yazınca ne aklima geldi. biz büyük kizima bakarken iste 36 kiloya kadar vs diyorlar. ( bizim kiz da bir minyon, o zamandan belli. gram gram alıyor kiloları. ) eşim de 36 nedir ya, evlenene kadar koltukta mi oturacak demişti. (ben evlenirken 39 kiloydum)
Hiç bilmiyorum ben pasta şekerhamuruyla şov olur banaAllah kerim olur belki bigün.ben de hem oglana kiza pasta tarifi bakıyorum.şeker hamurundan yapacagim ama ikisinin arasi 1 ay.acaba seker hamurlari 1 ay dayanir mi? Normalde seker hamurumu kendim yapardim ama artik satin almaliyim.tabi yapabilecek miyim acaba iki cocukla ☺ saka maka 1 yaş kutlayacağız
Yaa dilzaaaarrr yaa ne guldurdun hahahahahahahhahasabah sabah enerji oldu boyun 1.50 civariysa 39 kilo fena degil.benim.kuzen de oyle.minti minti sirin bir hanim
Hiç göstermiyorsun canım boy kaç kiYok kuzum kalınlaşmışım 72-73 Kilo olmuşum çok anam çok
neyse yeşim bizde simdi anin tadini cikaralim yaza da yayla yaparizHelinnnnn im yazın yanacağımız kesin . Biz de gece yatmadan odanın klimasını çalıştırıp ılıtıyoruz içeriyi. Yoksa bişey yanmadan geçiyor günler. Dışarısı içerden de sıcak. Sağlıcakla kalın inşallah.
gelebilir tabi ama öğreneceklerdir. sen yine de ser birşeyler istersen ama tüylü olmasa keşke. bi de Alim yakında vurmaması gerektiğini canını yandigini anlar benceHelinnnnn helin kendi dusmesi problem degil.düşürüyor abisi.kafasi sert vuruyor.sence zarar gelmez mi..tıpçı olan sensin bişi de bağa
uçurun kenarı iyiymişHelinnnnn Maşşallah Civan paşa da emeklemeye başlamış benimki de halen dediğin gibi parke ve fayansta emeklemiyor halının köşesine gelince uçurum kenarında kalmış gibi ağlıyor beni al diye buna şükür zamanla onu da öğrenirler inşallah
ben arelinkinden memnunum ama fiyat ucmus. bende bakiyirum ya 9-25 alacam ya da 15 kg ustu alip areli ona aktarayim diyirum ama arel13 kilo daha . kraft rotate fix 0-18 arele kullandigumizEtkinlik anneleritecrübelerinizden faydalanmak çok güzel bir de oto koltuğu soracaktım tekrardan 1 ay önce 1500 e beğendiğim koltuk şuan 3400 olmuş şoklardayım
indirim yakalarsak haber edelim birbirimize. ama canjm besafe de uçmuş gercektwnYa bi inceleyeyim canım ben besafe izi comfort x3 var onu alcaktım çarpışma testindennde geçmiş ama çok zam gelmiş ya
canim çok geçmiş olsunBen duştaydım eşim hissetmiş sağol canım.
ahahaha yerim ya numaracı aliNe kadar nazik olsa da o bir erkekya mesela elif sıralarken dur öpeyim diyor ama amaç öpmek degil öpüyormuş gibi yapip ittirmek.sonra daa aa düştü diyor.veya ayaklariyla ittiriyor aa düştü diyor.elif de genelde kendini tutuyor ama bazen kendi kendine de sert düşebiliyor ama orda da alinin etkisi var.karsi koltuktan sevdigi bisey gosterip gel gel diyor.Elif de gideyim derken düşüyor ya kizim emeklesene daha yuruyemezsin diyorum.kontes ellerini kaldiriyor al beni diye
Ipek in puf ile arasi nasil iniyor mu artık
arel de 27 aylık masallah bir kez daha umuta sansliymis annesi hep yanindaymis. valla arele hep yakinlar bakti bakiciya kalmadi ama iste duzensiz bir duzende buyudu. sabah pijamasiyla alir oto koltuguna koyardim gozunu acardi arabada. kostur kostur yapardik herseyiSağol canım benim insallah. Aslında yaramaz olmasında benim suçum var, kırılmış dökülmüş hic umursamadım. Kaltim temizledim. Sadece keske yapmasaydin ben yorulucam şimdi derim o kadar. Oda hemen yardim eder, oper özür diler. Seni sevi sevi der.
Sağol canım yaşına gore yaptıkları normal diyorsun yani. Mesela görümcem uzun cümleler kuramıyor, biraz çizgi filme alıştır, kesik kesik konuşması duzelsin diyor. Kıskançlığı da azalır diyor. Bütün gun senle vakit gecirdigi icin, birsey ogrenemez diyor.
İçimi rahatlattiniz inan. İnşallah dediğiniz gibidir. Birde doktorun odasindayken duruda kanguru ile kucagimdaydı, sırtını felam dinlemek istedi doktor. O zaman tepki verdi, tek elle de ben açamadım. Doktorda konusuyor diye onu dinliyordum. Lafını kesip umut'u da yönlendiremedim. Birde üstüne duru muane oldu, zaman uzadı. Kapıyı kitledi doktor, oda masadan kalem aldı, kapıyı kurcalamaya başladı. Kötü izlenim verdi sanırım. İnşallah umut'ta yigenin gibidir.
Umut 28 aylık. Doğdu doğalı biz pek ayrılmadık. Benden baskada bakanda olmadı. Aslında çok cana yakın, güler yüzlü. Biz pek birinin evine gitmiyoruz, gittimizdede öyle davranıyor. Gittiğimiz kişiler bizim eve geldiyse, tanıyamiyorlar. Bu bu kadar mı yaramaz diyorlar. Kendi evinde cekinmesi hiç yok, hatta bütün hünerlerini gösterir, birde alkış bekler. Sizlerle konuştum içim rahatladı.
Ya aslında ne desem yapıyor, yapmaya çalışıyor. Tek kusuru kardeşini çok kıskanıyor. Oda aslında kardeşini değilde, beni kıskanıyor diye düşünüyorum. Çünkü babası kızla ilgilenirken hic umursamıyor, ben ilgilendigimde hadi bırak gel diyor. Gidemezsem kızı dövüyor. Bunu kime söylesem normal oldugunu, bizimde çocuğumuz kiskaniyor diyor. İlacı verdigimde hiç uyanamadi, ben cok mutsuz oldum veremedim. Hastaysa veririm tabiki ama, ne bana ne cevresine, nede kendine zararı var. Pandemiden dolayı eskisi gibi aktif olamadı, bi yerde doğru düzgün görmedi. Doktorun oda sındada özgür davrandı.
İnşallah canım benim. Allah hepimizin çocuklarını korusun, kollasin. Hiçbiri hasta olmasın.
amin canım Allah hatırlatmasın korusun sizleriSağolun arkadaşlar aynen hissetmediğim iyi oldu gerçekten. Uzun zamandır deprem yaşamadım hatırlamıyorum Allah hatırlatmasın. Eskiden çok olurdu benim memleket de deprem bölgesinde ama burası değil.
ay ne güzel olurdu ya. ah şu pandemi. bende rüyamda yeşime gittim bu gece yani aslında onu görmedim de atayı gördüm dışarıdaSen öyle dur ben azcık uyuyam
Ya büyüyorlar teyzesi valla aha 1 yaş geldi gelecekrüyamda hep beraber toplanıyorduk bi evde yemekler hazırlıyorduk falan ahahahah
oy maşallah al yanaklı asya ❤Evet ya bu ay yanaklar iyice kilo aldıpufidik kuş gözümü böyle açtıran Allaha hamd olsun
Yaa biz de benzerini yaşadık işte analık dilzarımhiç de bile 150 değilim ki ben 155im.
daha dur, büyük kizimi doktora götürürdüm burada, Samsuna sevketti boyu kisa erken ergenliğe girmesin, bir kontrol ettirin diye.
Samsun'daki doktor önce bizi ölctu. erken ergenlik de yokmuş. siz nesiniz ki çocuğunuz ne olsun minvalde tabi daha bilimsel bir konuşma yaptı ve gönderdi bizi
oysaki 150 de değilim 155 boyum var
masallah işte manken gibi kızın var. benim görümcem 180 bayılıyorum valla. 190 çok ama ya. eşim tarafı da öyle 205 bile var. ay 200 olmasın 190 a da razı olurum benYaa biz de benzerini yaşadık işte analık dilzarımbenim kız da 7 yaşında tüylenme başladı mı biz koşa koşa araştırma hastanesine gittik tüm testler vs yapıldı çocuk uzadıkça uzuyor en son adet görmeyecek ama hızlı büyüdüğünden hormonlar biraz şaşırmış gibi bir açıklama yaptı doktor. Ben odaya girince alttan üste bir baktı yani bu çocuğun 160 olacağını düşünmeyiz zaten dedi 170 olsa iyiydi yavrum 180 şuan geçen yıl adet oldu inşallah artık durur diyoruz bakalım 12 yaşını bitirdi. Göktuğ da ilk muayenesinde doktor ayakları ve elleri çok büyük en az 190 olur demişti bakalım Allah o günleri göstersin inşallah. Senin 39 kilo nedir ya şaştım kaldım valla neyse ki şimdi almışsın
Şimdi kaç kilosun pekiüzülen bendim kiz, küçük kiz çocuğundan halliceydim. boy da kisa..bence biraz kilo iyi.
Hepsi buradada 2200 benimki alsammı daha düşüğe bulur muyum bilmiyoeumneyse yeşim bizde simdi anin tadini cikaralim yaza da yayla yapariz
gelebilir tabi ama öğreneceklerdir. sen yine de ser birşeyler istersen ama tüylü olmasa keşke. bi de Alim yakında vurmaması gerektiğini canını yandigini anlar bence
uçurun kenarı iyiymişkahkasini sevdiğim masallah bal yanak çok tatlıydı
ben arelinkinden memnunum ama fiyat ucmus. bende bakiyirum ya 9-25 alacam ya da 15 kg ustu alip areli ona aktarayim diyirum ama arel13 kilo daha . kraft rotate fix 0-18 arele kullandigumiz
indirim yakalarsak haber edelim birbirimize. ama canjm besafe de uçmuş gercektwn
canim çok geçmiş olsun
ahahaha yerim ya numaracı ali
arel de 27 aylık masallah bir kez daha umuta sansliymis annesi hep yanindaymis. valla arele hep yakinlar bakti bakiciya kalmadi ama iste duzensiz bir duzende buyudu. sabah pijamasiyla alir oto koltuguna koyardim gozunu acardi arabada. kostur kostur yapardik herseyi
amin canım Allah hatırlatmasın korusun sizleri
ay ne güzel olurdu ya. ah şu pandemi. bende rüyamda yeşime gittim bu gece yani aslında onu görmedim de atayı gördüm dışarıda
oy maşallah al yanaklı asya ❤
oyy analik işte, uzasa dert uzamasa dert..Yaa biz de benzerini yaşadık işte analık dilzarımbenim kız da 7 yaşında tüylenme başladı mı biz koşa koşa araştırma hastanesine gittik tüm testler vs yapıldı çocuk uzadıkça uzuyor en son adet görmeyecek ama hızlı büyüdüğünden hormonlar biraz şaşırmış gibi bir açıklama yaptı doktor. Ben odaya girince alttan üste bir baktı yani bu çocuğun 160 olacağını düşünmeyiz zaten dedi 170 olsa iyiydi yavrum 180 şuan geçen yıl adet oldu inşallah artık durur diyoruz bakalım 12 yaşını bitirdi. Göktuğ da ilk muayenesinde doktor ayakları ve elleri çok büyük en az 190 olur demişti bakalım Allah o günleri göstersin inşallah. Senin 39 kilo nedir ya şaştım kaldım valla neyse ki şimdi almışsın
52, aslında boya göre 50 yi geçmemem lazim.Şimdi kaç kilosun peki
hiç de bile 150 değilim ki ben 155im.
daha dur, büyük kizimi doktora götürürdüm burada, Samsuna sevketti boyu kisa erken ergenliğe girmesin, bir kontrol ettirin diye.
Samsun'daki doktor önce bizi ölctu. erken ergenlik de yokmuş. siz nesiniz ki çocuğunuz ne olsun minvalde tabi daha bilimsel bir konuşma yaptı ve gönderdi bizi
oysaki 150 de değilim 155 boyum var
İyisin bence gayet52, aslında boya göre 50 yi geçmemem lazim.
Ben oyun hamuru sekillendirmekten aşinayımHiç bilmiyorum ben pasta şekerhamuruyla şov olur banahem çocuğun ilk pastasını rezil etmemeliyim
Ayy hiçbir şey yapmadım doğum günü bari yapam
Kaldirdim battaniyeyineyse yeşim bizde simdi anin tadini cikaralim yaza da yayla yapariz
gelebilir tabi ama öğreneceklerdir. sen yine de ser birşeyler istersen ama tüylü olmasa keşke. bi de Alim yakında vurmaması gerektiğini canını yandigini anlar bence
uçurun kenarı iyiymişkahkasini sevdiğim masallah bal yanak çok tatlıydı
ben arelinkinden memnunum ama fiyat ucmus. bende bakiyirum ya 9-25 alacam ya da 15 kg ustu alip areli ona aktarayim diyirum ama arel13 kilo daha . kraft rotate fix 0-18 arele kullandigumiz
indirim yakalarsak haber edelim birbirimize. ama canjm besafe de uçmuş gercektwn
canim çok geçmiş olsun
ahahaha yerim ya numaracı ali
arel de 27 aylık masallah bir kez daha umuta sansliymis annesi hep yanindaymis. valla arele hep yakinlar bakti bakiciya kalmadi ama iste duzensiz bir duzende buyudu. sabah pijamasiyla alir oto koltuguna koyardim gozunu acardi arabada. kostur kostur yapardik herseyi
amin canım Allah hatırlatmasın korusun sizleri
ay ne güzel olurdu ya. ah şu pandemi. bende rüyamda yeşime gittim bu gece yani aslında onu görmedim de atayı gördüm dışarıda
oy maşallah al yanaklı asya ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?