2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ahahah eşin haklı valla 39 kilo muydun bu üzdü

Ah kıyamam ya seni çok iyi anlıyorum

Sen öyle dur ben azcık uyuyam
Ya büyüyorlar teyzesi valla aha 1 yaş geldi gelecek rüyamda hep beraber toplanıyorduk bi evde yemekler hazırlıyorduk falan ahahahah
Allah kerim olur belki bigün.ben de hem oglana kiza pasta tarifi bakıyorum.şeker hamurundan yapacagim ama ikisinin arasi 1 ay.acaba seker hamurlari 1 ay dayanir mi? Normalde seker hamurumu kendim yapardim ama artik satin almaliyim.tabi yapabilecek miyim acaba iki cocukla ☺ saka maka 1 yaş kutlayacağız
Yaa dilzaaaarrr yaa ne guldurdun hahahahahahahhaha sabah sabah enerji oldu boyun 1.50 civariysa 39 kilo fena degil.benim.kuzen de oyle.minti minti sirin bir hanim

hiç de bile 150 değilim ki ben 155im.

daha dur, büyük kizimi doktora götürürdüm burada, Samsuna sevketti boyu kisa erken ergenliğe girmesin, bir kontrol ettirin diye.

Samsun'daki doktor önce bizi ölctu. erken ergenlik de yokmuş. siz nesiniz ki çocuğunuz ne olsun minvalde tabi daha bilimsel bir konuşma yaptı ve gönderdi bizi

oysaki 150 de değilim 155 boyum var

Kız ciddi misin 39 ne ben ortaokulda falan 39 dum sanırım

Hiç bilmiyorum ben pasta şekerhamuruyla şov olur bana hem çocuğun ilk pastasını rezil etmemeliyim
Ayy hiçbir şey yapmadım doğum günü bari yapam

neyse yeşim bizde simdi anin tadini cikaralim yaza da yayla yapariz
Helinnnnn helin kendi dusmesi problem degil.düşürüyor abisi.kafasi sert vuruyor.sence zarar gelmez mi..tıpçı olan sensin bişi de bağa
gelebilir tabi ama öğreneceklerdir. sen yine de ser birşeyler istersen ama tüylü olmasa keşke. bi de Alim yakında vurmaması gerektiğini canını yandigini anlar bence
uçurun kenarı iyiymiş kahkasini sevdiğim masallah bal yanak çok tatlıydı
Etkinlik anneleri tecrübelerinizden faydalanmak çok güzel bir de oto koltuğu soracaktım tekrardan 1 ay önce 1500 e beğendiğim koltuk şuan 3400 olmuş şoklardayım
ben arelinkinden memnunum ama fiyat ucmus. bende bakiyirum ya 9-25 alacam ya da 15 kg ustu alip areli ona aktarayim diyirum ama arel13 kilo daha . kraft rotate fix 0-18 arele kullandigumiz
Ya bi inceleyeyim canım ben besafe izi comfort x3 var onu alcaktım çarpışma testindennde geçmiş ama çok zam gelmiş ya
indirim yakalarsak haber edelim birbirimize. ama canjm besafe de uçmuş gercektwn
Ben duştaydım eşim hissetmiş sağol canım.
canim çok geçmiş olsun
ahahaha yerim ya numaracı ali
arel de 27 aylık masallah bir kez daha umuta sansliymis annesi hep yanindaymis. valla arele hep yakinlar bakti bakiciya kalmadi ama iste duzensiz bir duzende buyudu. sabah pijamasiyla alir oto koltuguna koyardim gozunu acardi arabada. kostur kostur yapardik herseyi
Sağolun arkadaşlar aynen hissetmediğim iyi oldu gerçekten. Uzun zamandır deprem yaşamadım hatırlamıyorum Allah hatırlatmasın. Eskiden çok olurdu benim memleket de deprem bölgesinde ama burası değil.
amin canım Allah hatırlatmasın korusun sizleri
Sen öyle dur ben azcık uyuyam
Ya büyüyorlar teyzesi valla aha 1 yaş geldi gelecek rüyamda hep beraber toplanıyorduk bi evde yemekler hazırlıyorduk falan ahahahah
ay ne güzel olurdu ya. ah şu pandemi. bende rüyamda yeşime gittim bu gece yani aslında onu görmedim de atayı gördüm dışarıda
Evet ya bu ay yanaklar iyice kilo aldı pufidik kuş gözümü böyle açtıran Allaha hamd olsun
oy maşallah al yanaklı asya ❤

Yaa biz de benzerini yaşadık işte analık dilzarım benim kız da 7 yaşında tüylenme başladı mı biz koşa koşa araştırma hastanesine gittik tüm testler vs yapıldı çocuk uzadıkça uzuyor en son adet görmeyecek ama hızlı büyüdüğünden hormonlar biraz şaşırmış gibi bir açıklama yaptı doktor. Ben odaya girince alttan üste bir baktı yani bu çocuğun 160 olacağını düşünmeyiz zaten dedi 170 olsa iyiydi yavrum 180 şuan geçen yıl adet oldu inşallah artık durur diyoruz bakalım 12 yaşını bitirdi. Göktuğ da ilk muayenesinde doktor ayakları ve elleri çok büyük en az 190 olur demişti bakalım Allah o günleri göstersin inşallah. Senin 39 kilo nedir ya şaştım kaldım valla neyse ki şimdi almışsın

masallah işte manken gibi kızın var. benim görümcem 180 bayılıyorum valla. 190 çok ama ya. eşim tarafı da öyle 205 bile var. ay 200 olmasın 190 a da razı olurum ben

Hepsi buradada 2200 benimki alsammı daha düşüğe bulur muyum bilmiyoeum takipteyim tüm sitelerde şimdilik

oyy analik işte, uzasa dert uzamasa dert..

bu arada benim kizim da 11 yaşında ama hala kisa boylu ve çok takıyor. barfiks için su kapi zimbirtalarindan aldik, doktor hoplamali ziplamali oyunlar oynasın dedi diye. yüzmeye gidiyordu 1 sene olacak iptal. yavrum anne senin kadar olsam yeter diyor. daha tam tüylenme başlamadı. yavaştan sanki. ben de insallah adet olmaz diye dua ediyorum. şu süreçte adet olsa da doktorlar durdurmazlar zaten. erken ergenlik sayılmıyor.

kendim hiç takmamistim, cocukken aslinda hep kısaydim ama. hiç eksiklik olarak görmemiştim. atom karınca derlerdi ne hoşuma giderdi. bayağı dalga gibi birsey aslinda. ama kizim benim gibi değil. ona üzülüyorum. insallah uzar.

Oyy oyy aldin beni gelecege görürdün dilzar..biz de kızımızı böyle kontrollere mi goturecegiz..
Boyun gayet güzel dilzarım.Turk kadını için ideal boydaymişsin.boyuna göre kilo da iyiymis.biraz zayıfmişsin ama 3 cocuktan sonra hala 39 degilsindir diye dusunuyorum oyleysen de oyle degilim de tamam mı ben hemen inanirim

Hiç bilmiyorum ben pasta şekerhamuruyla şov olur bana hem çocuğun ilk pastasını rezil etmemeliyim
Ayy hiçbir şey yapmadım doğum günü bari yapam
Ben oyun hamuru sekillendirmekten aşinayım hahahah ogluma harika kanatlar jetli pasta yapmistim tamam bi butik pastaci degilim ama bize yetiyor

Kaldirdim battaniyeyi Ali beyi sımsıkı tembihledim bakalim nasil bir gun bzii bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…