- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Evet bnde oradan bakıyorum hep bizde kuru fasülyeyi eşim yapar ben çok denedim yok olmuyorBen de etli yemeklerde bayagi kötüydüm.çunku bizim evde zeytinyağlı yaptirirdi annem bana.et pisecegi zaman kendi yapardi.ogrenemedim. ama sonra video izleye izleye basardim. Sen de nefis yemek tariflerime gir.cok guzel puf noktalar varmesela ben kurufasulyeyi ya dagitirdim ya suyu koyulasmazdi olduramazdim bi turlu.ama ogrendim oncden haslayip haslama suyuna birkac damla limon damlatinca fasulye dagilmiyor.sonra sogani salcayi kavur fasulyeyii ekle birkac cevir kaynar su ekle kisik ateste pisir. Inan hergun yeni bisey ogreniyoruz.hangimiz.mukemmel ki
Bu arafa annen pek marifetliymis 3 katlı pastalar falanellerinden öperim
Teşekkür ederim canım.görmemisim ya ona üzüldümGeçmiş olsun canım bu ara kazalar sık yaşanıyor.
Ilk zamanlar benim de eşim yapardi kuru fasulyeyiEvet bnde oradan bakıyorum hep bizde kuru fasülyeyi eşim yapar ben çok denedim yok olmuyor
Öyle valla hala çok marifetli saol kuzum
ya nasil yaptın bende isterim yapmak. arele pankeklerle yaptıydım meyveli felan ama şekli çekici değildi benceBen oyun hamuru sekillendirmekten aşinayımhahahah ogluma harika kanatlar jetli pasta yapmistim tamam bi butik pastaci degilim ama bize yetiyor
alim dinler seni merak etmeKaldirdim battaniyeyiAli beyi sımsıkı tembihledim bakalim nasil bir gun bzii bekliyor
dediğin gibi canim sosyal masallah. yeter ki gezmek oyun olsun onaTeşekkür ederim canım, büyüsün bakalım biraz daha. Martta başka doktora yaptircam kntrolunü. Tam birseyler öğrenmek isterken ilaç vermeyi bende istemiyorum. Kız büyüdükçe paylaşmaları arttıkça kıskançlığı azalır belki.
Sağol canım. Arel'le bir çok kişisinin bakmasininda bir artısı olmustur. İleride sosyallestiginde zorluk çekmez belki. Yakınlarda durması iyi bence, ben bırakamıyorum arkamdan ağlıyor. Tuvaletini kimse ile yapmıyor. Yemeğini yemiyor uyumuyor ağlıyor. Kendini guvende hissetmiyor, bir tek babası ile duruyor. Benim ailem zaten yoktu, esiminkilerde yokmuş gibi davrandı. Mecburen biz bize kaldık.
bencede konuşalım. foto çekimi konusunda çok gel gitliyim ama sanirim yaptiracamYaa doğum günü konuşmaya mı başladık gerçektenne ara büyüdüler bu kadar
nerden temin ediyorsun canim bi yol goster belki yapariz bizdeŞartlar beni buna zorladıben helal olduguna emin olduğum sertifikali pastacı kremalarini yiyorum.burada da eminim vardır böyle bir pastacı ama biz bilmiyoruz haa digerleri hepsi haram mi satıyor yooo hatta bitkisel jelatin kullanımı bile arttı.ama yine de bilmedigim bir yerden almaktansa kendi elimden geldigi için almıyorum.ama bu sene yapabilecek miyim bilmiyorum ☺☺☺
olur mu canim cekirdek ailesiyle yapsin kutlamasini. ya zaten cocuklar bu yaslarda cok anlamiyor şaşalı seylere gerek yok ama bi pasta da olsun di miBen doğum günü yapmayacağım galiba çünkü hiç tanıdık yok 3-5 arkadaş var ama kararsızım evet bende foto çekimi düşünüyorum
oy kiyamam cani aciyor demek ki. ya hersey anlik. ve bazen kaçırıyoruz ne yazik ki. civanda da yanaginda kızarıklık var kesin vurdu bi yere ama şahit olmadım.Bugun Elifin ac kalma günü..hicbisey yemedi.ne versem atti tukurdu.sinirle bagirdi..mızirdandi bütün gece zaten.simdi de oglen uykusuna gotürecekken bir de baktım ensenin az üstu kafada sismis kızarmış görmemisim. Düşmedi de bugun.acaba dünden mi kaldi? Minik sacları engellemiş.belki butun gece ondan mizirdandi yavrum
şekerparem benim arel hamurişi yemiyor ya yani kek kurabiye evet ama börek poğaça hayır. pizza hayır. ne yapsak ki ?Hic öyle düşünme bence.. eminim cok iyisindir..ohoo sen benden gencsin..gencler de ne marifetler var valla ☺ yemegi nasilsa yaparsin.hamur isine eğil.hem senin de stresin gider.hamur yogurmak gibisi var mibildigim en iyi terapi cocuklar evde yapilmis hamur isini abur cuburun yerine koyuyorlar.hem de sağlıklı oluyor ben kendimi gelistirmek icin yemek siteleri yanisira pinteresti kullaniyorum.enterasan süslemeler görüyorum.tabi artık iki cocukla zor.pek yapamiyorum.
Zam gelmeyen bişey kalmadı ki artık herşey ateş pahasıBiz de bi anne babalara gidiyoruz arada da sahile falan pusetle idare ediliyo ama ona da sığmıyo rahat artıknormalde şubat indiriminden alacaktım ama öyle bi zam yapmışlar ki ne kadar inse de pahalı
Kaz gibi güdüyorlarkıyamam kuzuma yaa, ben de halinin üzerine serince, laminanta gitmiyor mu diye düşünüyordum ki şimdi kafamda oturdu.
Asim da hala düşüyor, keşke halida olsa, hep sert yerlerde hem de kafasının arkası vuruyor, içim gidiyor ama çözümüm de yok. benim halılar hep küçük, kenarlar hep boş, Asim da tosbaga gibi her odayi geziyor, ben neredeysem o da orada. eskiden toptan haliflex haliserler vardi onlarla kaplatmam lazim evi.
ama küçük bir abi ya da abla yok düşürecek tabi. düşmesinin tek sorumlusu kendisi.bir de ablalarini görevlendiriyorum acil işim olursa. kaz gibi guduyorlar, ablalari. ama gözden kaçtığı oluyor sonuç pattt sesi ve ağlama.
Sağol canımneyse yeşim bizde simdi anin tadini cikaralim yaza da yayla yapariz
gelebilir tabi ama öğreneceklerdir. sen yine de ser birşeyler istersen ama tüylü olmasa keşke. bi de Alim yakında vurmaması gerektiğini canını yandigini anlar bence
uçurun kenarı iyiymişkahkasini sevdiğim masallah bal yanak çok tatlıydı
ben arelinkinden memnunum ama fiyat ucmus. bende bakiyirum ya 9-25 alacam ya da 15 kg ustu alip areli ona aktarayim diyirum ama arel13 kilo daha . kraft rotate fix 0-18 arele kullandigumiz
indirim yakalarsak haber edelim birbirimize. ama canjm besafe de uçmuş gercektwn
canim çok geçmiş olsun
ahahaha yerim ya numaracı ali
arel de 27 aylık masallah bir kez daha umuta sansliymis annesi hep yanindaymis. valla arele hep yakinlar bakti bakiciya kalmadi ama iste duzensiz bir duzende buyudu. sabah pijamasiyla alir oto koltuguna koyardim gozunu acardi arabada. kostur kostur yapardik herseyi
amin canım Allah hatırlatmasın korusun sizleri
ay ne güzel olurdu ya. ah şu pandemi. bende rüyamda yeşime gittim bu gece yani aslında onu görmedim de atayı gördüm dışarıda
oy maşallah al yanaklı asya ❤
Maşallah kızın boyuna posuna ee anası da uzun kızı da öyle olacaktı tabi. Uzun olmak iyidir boşver manken gibi gezsin. ben de orta 2 den sonra uzamadım o zaman adet olmuştum hızlı uzayıp erken duranlardanım. Kızın da öyle olacaktır belki.Yaa biz de benzerini yaşadık işte analık dilzarımbenim kız da 7 yaşında tüylenme başladı mı biz koşa koşa araştırma hastanesine gittik tüm testler vs yapıldı çocuk uzadıkça uzuyor en son adet görmeyecek ama hızlı büyüdüğünden hormonlar biraz şaşırmış gibi bir açıklama yaptı doktor. Ben odaya girince alttan üste bir baktı yani bu çocuğun 160 olacağını düşünmeyiz zaten dedi 170 olsa iyiydi yavrum 180 şuan geçen yıl adet oldu inşallah artık durur diyoruz bakalım 12 yaşını bitirdi. Göktuğ da ilk muayenesinde doktor ayakları ve elleri çok büyük en az 190 olur demişti bakalım Allah o günleri göstersin inşallah. Senin 39 kilo nedir ya şaştım kaldım valla neyse ki şimdi almışsın
Uzar inşallah dilzarım şimdiki nesil biraz daha uzun geliyor anneyi babayı geçiyorlar geneldeoyy analik işte, uzasa dert uzamasa dert..
bu arada benim kizim da 11 yaşında ama hala kisa boylu ve çok takıyor. barfiks için su kapi zimbirtalarindan aldik, doktor hoplamali ziplamali oyunlar oynasın dedi diye. yüzmeye gidiyordu 1 sene olacak iptal. yavrum anne senin kadar olsam yeter diyor. daha tam tüylenme başlamadı. yavaştan sanki. ben de insallah adet olmaz diye dua ediyorum. şu süreçte adet olsa da doktorlar durdurmazlar zaten. erken ergenlik sayılmıyor.
kendim hiç takmamistim, cocukken aslinda hep kısaydim ama. hiç eksiklik olarak görmemiştim. atom karınca derlerdi ne hoşuma giderdi. bayağı dalga gibi birsey aslinda.ama kizim benim gibi değil. ona üzülüyorum. insallah uzar.
Ayy ben öğrenmeyi hiç düşünmüyorum yapsın işteTeşekkür ederim canım.görmemisim ya ona üzüldüm
Ilk zamanlar benim de eşim yapardi kuru fasulyeyiama sonra üstüme yıktı ben de haliyle ögrenmek mecburiyetinde kaldim.onemli olan mutluluk..mutlu insanlar menemenle mutlu olur mutsuz insanlar baklava yese tadı olmaz. Allah hanenizden mutluluğu eksik etmesin.afiyet olsun canım benim
Aynen ben de bi yerle konuştum çekim içinBugünümüze şükür vallahi canım. Ben de onu düşünüyorum neler yapsak 1 yaşa bi fikir alışverişi yapalımben bir fotoğraf çekimi düşünüyorum. Doğumda falan olamadı malum bari 1 yaşta yaptıralım diyroum inşallah
O kadarını yapacağım tabiki canım kutlama olarak yapmam demek istediğimya nasil yaptın bende isterim yapmak. arele pankeklerle yaptıydım meyveli felan ama şekli çekici değildi bence
alim dinler seni merak etme
dediğin gibi canim sosyal masallah. yeter ki gezmek oyun olsun onaneyse büyüyecekler böyle böyle bu zamanlar da geçer. inşallah 3 yada kadar hayat normallesirde oyun saatleri oluyor ya kreşlerde giderler. kuzenleri dışında çocuk görsün istiyorum.
bencede konuşalım. foto çekimi konusunda çok gel gitliyim ama sanirim yaptiracam
nerden temin ediyorsun canim bi yol goster belki yapariz bizde
olur mu canim cekirdek ailesiyle yapsin kutlamasini. ya zaten cocuklar bu yaslarda cok anlamiyor şaşalı seylere gerek yok ama bi pasta da olsun di mi
oy kiyamam cani aciyor demek ki. ya hersey anlik. ve bazen kaçırıyoruz ne yazik ki. civanda da yanaginda kızarıklık var kesin vurdu bi yere ama şahit olmadım.
şekerparem benim arel hamurişi yemiyor ya yani kek kurabiye evet ama börek poğaça hayır. pizza hayır. ne yapsak ki ?
Ben de ya zaten yenidoğan çekimi yaptıramadım içimde kaldı o yüzden inşallah bi terslik olmazsa 1 yaşta yaptıracamya nasil yaptın bende isterim yapmak. arele pankeklerle yaptıydım meyveli felan ama şekli çekici değildi bence
alim dinler seni merak etme
dediğin gibi canim sosyal masallah. yeter ki gezmek oyun olsun onaneyse büyüyecekler böyle böyle bu zamanlar da geçer. inşallah 3 yada kadar hayat normallesirde oyun saatleri oluyor ya kreşlerde giderler. kuzenleri dışında çocuk görsün istiyorum.
bencede konuşalım. foto çekimi konusunda çok gel gitliyim ama sanirim yaptiracam
nerden temin ediyorsun canim bi yol goster belki yapariz bizde
olur mu canim cekirdek ailesiyle yapsin kutlamasini. ya zaten cocuklar bu yaslarda cok anlamiyor şaşalı seylere gerek yok ama bi pasta da olsun di mi
oy kiyamam cani aciyor demek ki. ya hersey anlik. ve bazen kaçırıyoruz ne yazik ki. civanda da yanaginda kızarıklık var kesin vurdu bi yere ama şahit olmadım.
şekerparem benim arel hamurişi yemiyor ya yani kek kurabiye evet ama börek poğaça hayır. pizza hayır. ne yapsak ki ?
Ben 1 yaş foto çekimi için gün bile aldım 2020 fiyatlarındanBugünümüze şükür vallahi canım. Ben de onu düşünüyorum neler yapsak 1 yaşa bi fikir alışverişi yapalımben bir fotoğraf çekimi düşünüyorum. Doğumda falan olamadı malum bari 1 yaşta yaptıralım diyroum inşallah
9-36 aya bakıyorum ben aslında 3 yaşa kadar ancak kullanılıyor bir de arabada sabit sürekli yer kaplıyor ya kocaman koltuk insan bir atmak istiyorPeki şimdi alırsak kaç kilo alacağız kaç yaşına kadar kullanacak. Bir kere almak yeter mi büyüyünce tekrar almak gerekiyor mu? Zaten çıkmıyoruz bir süre daha ana kucağıyla idare etsek olur mu ki? 1 yaşına kadar kullanılıyor diyorlardı bu ana kucağına. Bi de bizimki 7.5 kilo bu koltuklarda kilo sınırı oluyor galiba kesin yetişememiştir daha gereken kiloya
Bizim de tanıdık var ama çağıramayız ki canım boşver onları evde pasta keseriz süsleriz üzerimizi giyeriz resim çekiniriz bol bol. Aslında Nisan bebesi olaydı benimki dışarda yaparım diyordum teee doğumdan önce. Hava güzel olur açık havada mis gibi kutlarız diye planlıyordum. Şimdi mart ın 16 sı olunca soğuk olur mümkün değil geçen yıl taburcu olurken kar yağıyorduBen doğum günü yapmayacağım galiba çünkü hiç tanıdık yok 3-5 arkadaş var ama kararsızım evet bende foto çekimi düşünüyorum
Yaaaa senin belli bak ne güzel ben de başlayım düşünmeye mademAynen ben de bi yerle konuştum çekim içindoğum günü için de pinterestten bakıyorum bişeyler benim konsept belli deniz çapalar dümenler falan
Bak ya hayinn seni ne zaman gittin de anlaştın acabaBen 1 yaş foto çekimi için gün bile aldım 2020 fiyatlarından
Parti yapsam da ancak kv gil gelebilir başka kimse gelemez pandemiden dolayı olsun bakalım en azından yapmadık demeyiz bir kaç fotosu olur
Valla ne güzel olurduuneyse yeşim bizde simdi anin tadini cikaralim yaza da yayla yapariz
gelebilir tabi ama öğreneceklerdir. sen yine de ser birşeyler istersen ama tüylü olmasa keşke. bi de Alim yakında vurmaması gerektiğini canını yandigini anlar bence
uçurun kenarı iyiymişkahkasini sevdiğim masallah bal yanak çok tatlıydı
ben arelinkinden memnunum ama fiyat ucmus. bende bakiyirum ya 9-25 alacam ya da 15 kg ustu alip areli ona aktarayim diyirum ama arel13 kilo daha . kraft rotate fix 0-18 arele kullandigumiz
indirim yakalarsak haber edelim birbirimize. ama canjm besafe de uçmuş gercektwn
canim çok geçmiş olsun
ahahaha yerim ya numaracı ali
arel de 27 aylık masallah bir kez daha umuta sansliymis annesi hep yanindaymis. valla arele hep yakinlar bakti bakiciya kalmadi ama iste duzensiz bir duzende buyudu. sabah pijamasiyla alir oto koltuguna koyardim gozunu acardi arabada. kostur kostur yapardik herseyi
amin canım Allah hatırlatmasın korusun sizleri
ay ne güzel olurdu ya. ah şu pandemi. bende rüyamda yeşime gittim bu gece yani aslında onu görmedim de atayı gördüm dışarıda
oy maşallah al yanaklı asya ❤
Ooo ne yetenekler var işteBen oyun hamuru sekillendirmekten aşinayımhahahah ogluma harika kanatlar jetli pasta yapmistim tamam bi butik pastaci degilim ama bize yetiyor
Fotoşopla başka pasta koyarız masaya bizdeSeninle aynı düşünüyorum o pastayı ben yapsam, foto ile oynasamda pastaya benzetemem heralde.
Edalıysa demek Asya hanım kendini ağırdan alıyorBu şey değil mi ya kocam
Geçen kızı kıstırmış köşeye atmış yastıkları etrafına da bebem haraket edemiyorbu arada miss maşallah oğluna o ne kahkaha Rabbim esirgesin benimki 40 yılda bir güler bize eşek şebeklik yapıoz o kadar
Yaaa yazıkk benimki de kalkınca alıyım diyorum gelmiyor öyle tutup ayakta duracakmışSabahları böyle kalkıp konuşup uyandırıyor beni bıdık gülüyordu almayınca ağladı yakalayamadımAma böyle de pek minnoş
Çok iştahlı ki sorma tüm duyguları sonuna kadar yaşıyor oğlumGeçmiş olsun S Susam_tanesi . Biz de burdan hissettik .
misskokulumm o nasıl bir gülüş öyle maşallah her seferinde iştahlı iştahlı
Sana helvacı darbesi bana bu olacak iş mi,Ağzını burnunu dönütü başını yiyoz biz bunun susamyalnız bu kudurukluğu küçük ablasına yapıyor sıpa. O çok çılgın oynar koşturur, zıplar falan Göktuğ da onunla oynarken aynısını yapıyor banyo yaparken Betüşü odadan çıkarıyoz yoksa heryer su oluyor hoplamaktan zıplamaktan
Anasına çekmiş
Evren istemiyor işte jadem boşver uğraşmayalım
Ben çekiliş kazandım geçen düşünüyordum zaten iyi olduBugünümüze şükür vallahi canım. Ben de onu düşünüyorum neler yapsak 1 yaşa bi fikir alışverişi yapalımben bir fotoğraf çekimi düşünüyorum. Doğumda falan olamadı malum bari 1 yaşta yaptıralım diyroum inşallah
Valla hiç göstermiyorsun canım
Yaa helvacıda da öyle bir hızla çalışıyorlar Maşşallahları var hemen açacaklar zaar vicdansızlarSana helvacı darbesi bana bu olacak iş mi,olmayan şevkim gidiyor bide memlekete gideceğiz bi kaç güne
Yok canım stüdyo olur mart ayında dış çekim zor9-36 aya bakıyorum ben aslında 3 yaşa kadar ancak kullanılıyor bir de arabada sabit sürekli yer kaplıyor ya kocaman koltuk insan bir atmak istiyorkızkardeşimin ikizlerinin var ondan alırım diye düşündüm 4 yaşındalar kilolar da fena değil Maşşallah ama halen kullanıyorlar onlar oturur oturmaz uyuyorlar hatta kafaları uzun geliyor tehlikeli artık bunları kullanma falan dedim de kandıramadım bakalım alayım diyorum herşey pahalı geliyor bana da Kayserili miyim neyim
Bizim de tanıdık var ama çağıramayız ki canım boşver onları evde pasta keseriz süsleriz üzerimizi giyeriz resim çekiniriz bol bol. Aslında Nisan bebesi olaydı benimki dışarda yaparım diyordum teee doğumdan önce. Hava güzel olur açık havada mis gibi kutlarız diye planlıyordum. Şimdi mart ın 16 sı olunca soğuk olur mümkün değil geçen yıl taburcu olurken kar yağıyordutüm planlarımı alt üst ettiydi bebemmm
Yaaaa senin belli bak ne güzel ben de başlayım düşünmeye mademdış çekim mi düşünüyorsun peki
Bak ya hayinn seni ne zaman gittin de anlaştın acabadış çekim mi olacak kaç poz vs kaça anlaştın yaz bakem bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?