2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet bnde oradan bakıyorum hep bizde kuru fasülyeyi eşim yapar ben çok denedim yok olmuyor
Öyle valla hala çok marifetli saol kuzum

Geçmiş olsun canım bu ara kazalar sık yaşanıyor.
Teşekkür ederim canım.görmemisim ya ona üzüldüm
Evet bnde oradan bakıyorum hep bizde kuru fasülyeyi eşim yapar ben çok denedim yok olmuyor
Öyle valla hala çok marifetli saol kuzum
Ilk zamanlar benim de eşim yapardi kuru fasulyeyi ama sonra üstüme yıktı ben de haliyle ögrenmek mecburiyetinde kaldim.onemli olan mutluluk..mutlu insanlar menemenle mutlu olur mutsuz insanlar baklava yese tadı olmaz. Allah hanenizden mutluluğu eksik etmesin.afiyet olsun canım benim

Ben oyun hamuru sekillendirmekten aşinayım hahahah ogluma harika kanatlar jetli pasta yapmistim tamam bi butik pastaci degilim ama bize yetiyor
ya nasil yaptın bende isterim yapmak. arele pankeklerle yaptıydım meyveli felan ama şekli çekici değildi bence
Kaldirdim battaniyeyi Ali beyi sımsıkı tembihledim bakalim nasil bir gun bzii bekliyor
alim dinler seni merak etme
dediğin gibi canim sosyal masallah. yeter ki gezmek oyun olsun ona neyse büyüyecekler böyle böyle bu zamanlar da geçer. inşallah 3 yada kadar hayat normallesirde oyun saatleri oluyor ya kreşlerde giderler. kuzenleri dışında çocuk görsün istiyorum.
Yaa doğum günü konuşmaya mı başladık gerçekten ne ara büyüdüler bu kadar
bencede konuşalım. foto çekimi konusunda çok gel gitliyim ama sanirim yaptiracam
nerden temin ediyorsun canim bi yol goster belki yapariz bizde
Ben doğum günü yapmayacağım galiba çünkü hiç tanıdık yok 3-5 arkadaş var ama kararsızım evet bende foto çekimi düşünüyorum
olur mu canim cekirdek ailesiyle yapsin kutlamasini. ya zaten cocuklar bu yaslarda cok anlamiyor şaşalı seylere gerek yok ama bi pasta da olsun di mi
oy kiyamam cani aciyor demek ki. ya hersey anlik. ve bazen kaçırıyoruz ne yazik ki. civanda da yanaginda kızarıklık var kesin vurdu bi yere ama şahit olmadım.
şekerparem benim arel hamurişi yemiyor ya yani kek kurabiye evet ama börek poğaça hayır. pizza hayır. ne yapsak ki ?

Biz de bi anne babalara gidiyoruz arada da sahile falan pusetle idare ediliyo ama ona da sığmıyo rahat artık normalde şubat indiriminden alacaktım ama öyle bi zam yapmışlar ki ne kadar inse de pahalı
Zam gelmeyen bişey kalmadı ki artık herşey ateş pahası
Kaz gibi güdüyorlar
Napalım dilzar yaa düşe kalka büyüyecekler
Sağol canım
Bence de büyüğe almak mantıklı senin ondan ona ondan ona giderler böyle
Maşallah kızın boyuna posuna ee anası da uzun kızı da öyle olacaktı tabi. Uzun olmak iyidir boşver manken gibi gezsin. ben de orta 2 den sonra uzamadım o zaman adet olmuştum hızlı uzayıp erken duranlardanım. Kızın da öyle olacaktır belki.

Uzar inşallah dilzarım şimdiki nesil biraz daha uzun geliyor anneyi babayı geçiyorlar genelde

Hakkaten 39 ne yalnız yaa ben ortaokul nile değil ilkokul 3 te falan o kiloydum

Ayy ben öğrenmeyi hiç düşünmüyorum yapsın işte
Amin canım inş her bebek mutlu ortamda büyür

Aynen ben de bi yerle konuştum çekim için doğum günü için de pinterestten bakıyorum bişeyler benim konsept belli deniz çapalar dümenler falan

O kadarını yapacağım tabiki canım kutlama olarak yapmam demek istediğim

Ben de ya zaten yenidoğan çekimi yaptıramadım içimde kaldı o yüzden inşallah bi terslik olmazsa 1 yaşta yaptıracam

Ben 1 yaş foto çekimi için gün bile aldım 2020 fiyatlarından
Parti yapsam da ancak kv gil gelebilir başka kimse gelemez pandemiden dolayı olsun bakalım en azından yapmadık demeyiz bir kaç fotosu olur

9-36 aya bakıyorum ben aslında 3 yaşa kadar ancak kullanılıyor bir de arabada sabit sürekli yer kaplıyor ya kocaman koltuk insan bir atmak istiyor kızkardeşimin ikizlerinin var ondan alırım diye düşündüm 4 yaşındalar kilolar da fena değil Maşşallah ama halen kullanıyorlar onlar oturur oturmaz uyuyorlar hatta kafaları uzun geliyor tehlikeli artık bunları kullanma falan dedim de kandıramadım bakalım alayım diyorum herşey pahalı geliyor bana da Kayserili miyim neyim
Ben doğum günü yapmayacağım galiba çünkü hiç tanıdık yok 3-5 arkadaş var ama kararsızım evet bende foto çekimi düşünüyorum
Bizim de tanıdık var ama çağıramayız ki canım boşver onları evde pasta keseriz süsleriz üzerimizi giyeriz resim çekiniriz bol bol. Aslında Nisan bebesi olaydı benimki dışarda yaparım diyordum teee doğumdan önce. Hava güzel olur açık havada mis gibi kutlarız diye planlıyordum. Şimdi mart ın 16 sı olunca soğuk olur mümkün değil geçen yıl taburcu olurken kar yağıyordu tüm planlarımı alt üst ettiydi bebemmm
Aynen ben de bi yerle konuştum çekim için doğum günü için de pinterestten bakıyorum bişeyler benim konsept belli deniz çapalar dümenler falan
Yaaaa senin belli bak ne güzel ben de başlayım düşünmeye mademdış çekim mi düşünüyorsun peki
Ben 1 yaş foto çekimi için gün bile aldım 2020 fiyatlarından
Parti yapsam da ancak kv gil gelebilir başka kimse gelemez pandemiden dolayı olsun bakalım en azından yapmadık demeyiz bir kaç fotosu olur
Bak ya hayinn seni ne zaman gittin de anlaştın acabadış çekim mi olacak kaç poz vs kaça anlaştın yaz bakem bir

Valla ne güzel olurduu bildiğin gün yapıyorduk kısırlar falan
Ne kadar bilinaltımıxa işlediyse artık rüyalara giriyor
Sağol teyzesi pek cadı bu

misskokulumm oyy o ne tatlilik oyle Masallah ya
Kız anneleri tarafından beğenilmek hoşumuza gider
Edalıysa demek Asya hanım kendini ağırdan alıyor ne demekmiş gülmemek, haykırmamak,
Sabahları böyle kalkıp konuşup uyandırıyor beni bıdık gülüyordu almayınca ağladı yakalayamadım Ama böyle de pek minnoş
Yaaa yazıkk benimki de kalkınca alıyım diyorum gelmiyor öyle tutup ayakta duracakmışçok tatlı Asya kuşum
Geçmiş olsun S Susam_tanesi . Biz de burdan hissettik .
misskokulumm o nasıl bir gülüş öyle maşallah her seferinde iştahlı iştahlı
Çok iştahlı ki sorma tüm duyguları sonuna kadar yaşıyor oğlum ağlaması da böyle içini dağlar insanın. Gülmesi de böyle bir de dalgalı bir gülüşü var nasıl yapıyor bilmiyoruz anneee yine dalgalanıyor Göktuğ diyor kızlar

Sana helvacı darbesi bana bu olacak iş mi, olmayan şevkim gidiyor bide memlekete gideceğiz bi kaç güne

Ben çekiliş kazandım geçen düşünüyordum zaten iyi oldu gerçi az 2 poz ama konulur bir kaç pozda biz ekletiriz olmadı

Sana helvacı darbesi bana bu olacak iş mi, olmayan şevkim gidiyor bide memlekete gideceğiz bi kaç güne
Yaa helvacıda da öyle bir hızla çalışıyorlar Maşşallahları var hemen açacaklar zaar vicdansızlar demeee kız hadi gözün aydın gidin bir havanız değişsin ya iyi olur ye gitsin gelince verirsin

Yok canım stüdyo olur mart ayında dış çekim zor tasarella diye bi sayfa var orda doğum günüyle ilgili afişler cupcake kalıpları ne ararsan var oraya bi bakaiblirsin değişik konseptler de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…