2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben bugün gittim ama bize 9 ay için yapılmayacak 1 yaş da yapılacak denildi aşı

Bence güzel olur

Kızlar işe başlayacağım diye kendime oversize model 2 kazak 1 sweatshirt 1 de pantolon görünümlü tayt aldım internetten hepsi de pek güzel çıktı. Uzuuun zamandır bebeye ve eve almaktan kendime bişey almamıştım pek sevindirik oldum. Sizlerle paylaşayım dedim

Fiyat çok iyiymiş konseptlerini beğeniyorsan hiç durma derim bunlar hep hatıra sonuçta

Bence güzel olur.
Olmuş vallahi çok beğendik ıslak gibi bir kek oldu revanimsi ama şerbetsiz
Helinnnnn sağol canım baya huysuzlandı çorbasını içmedi muz yedirdim birazcık uyuyacak bakalım ateş bi düşüyor bir yükseliyor. Bu gece uzun olacak besbelli bir de huysuz ki

Ne zaman başlıyorsın canım işe kim bakacak kuzuya

Ooo sana destek olur ne güzel anlaşıyorsanız işte mis gibi rahat edersin
Aman bahar ben başladım hemen sabotaj devam ederim gideyim geleyim de bakalım

Canım yoğunluk oluyor arada kardeşinle kavga etmene üzüldüm umarım düzelir
Beni ebesi aradı aşı günü bugünmüş ama gidemedik aşı yaptırıp yaptırmamak konusunda hala kararsızım görümcemi arayıp karar vercem yarın ama sağlık ocagına her türlü gideceğim kan değerleri için boy kilo falan bakılsın diye

meraktan çatlıyor gibi hissediyor siz biciriklari görüp de yazınca .

ayy bitirdi beni bugun bu herifcik(Trabzonlu cok sevdigim bir arkadaşım erkek bebeklere cocuklara derdi.ben de Asima diyorum arada) vizzzz vizzz susmadi da doğru dürüst uyumadi da. yeni uyudu bakalim uyanmadan kac dakika duracak. bir de yalandan ağlama biliyor artık. ati var oyuncak, inince ağlıyor. hep binecekmis. biz de sürecekmisiz. az ye de hizmetçi tut dedim, sakladım ati, gördükçe ağlıyordu bindirin beni diye. belim sırtım ağrıdı. yeter garii

BKGK maşallah karya prensese bak sen diye diye yakında bu kızı yürütürsün
Helinnnnn senin civanın da ne güzel gidiyor fıtı fıtı
Insallah :)
Burda yazınca instagrama dönüyorum. Karyama İpek ime Civanıma maaşallah. BKGK S Susam_tanesi Helinnnnn
Tesekkur ederiz
Hadi bakalm gule gule giy :)
Afiyet olsun, acaba dis mi geliyor
Ooo sana destek olur ne güzel anlaşıyorsanız işte mis gibi rahat edersin
Aman bahar ben başladım hemen sabotaj devam ederim gideyim geleyim de bakalım
Yok cnm ya aramiz cok iyi degil fazla görüşmüyoruz. Zaten babasina bakmaya geliyor. Kizi görmek istiyor, acikcasi evime bile istemiyorum o kadar yoldan geliyor korkuyorum virusten vs.

Diyete de kaldigin yerden devam edersin daha yaza cok var surada 3 5 kilo fazlamiz var zaten

Geçmiş olsun göktuğa inşallah kötü olmadan atlatırsın nasıl da soğuk kapmış minnoş yaa
Ne zaman başlıyorsın canım işe kim bakacak kuzuya
Ocak sonu başlıyorum. Bakıcı bakacak geçen hafta başladı alışma sürecindeyiz
Peki senin fındığın çorap giyme çabası

En baştakini çok beğendim çekinşnce paylaş bizimle görelim
Paylaşırım tabi ki

Ne yapmış bu herifcik sana ağlama numarasını gözümde canlandırdım

Sen de gel varsa instagram

Bu herifcikler bitirdi bizi dilzar
Attan bizde de var annemlerin depoda duruyor. Getireyim diyordum hiç bulaşmayım o zaman ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…