Niye kaç senedir Nisan da kar yağıyorBen de en baştakini beğendim ama marta nisana kar konsepti de pek olmaz sanki
Niye diyelim orası özgür alanıninsta var da fiii tarihinden beri paylaşım yapmadım. öyle girip bir bakıyorum o kadar. aslında olabilir, aaa bu hiç paylaşmıyor bebesini demezseniz
Afiyet bal seker olsun şimdiden canım...sana da bi nefes olur can olur değişiklik olurSelam kizlar nabersiniz :)
Dun esimin babasi aradi esimin annesi bu tarafa gelecekmis. ( memleketteler cok fazla görüşmüyoruz, esimin anneside oz annesi degil ama o buyutmus )Yani kaynanam geliyorviruste var cok gorusmek istemiyorum kimseyle ama mecbur napayim. Aslinda direk buraya gelip 1 hafta kalsaydi olurdu ama o kadar yoldan geliyor birde hasta insanlarla ugrasacak ne bileyim. Cok guzelde yemek yapar Jadesi bende diyete baslayacaktim sozde ama halen baslayamadim
InsAllah daha iyisinizdir canım..acaba diş mi? Gecmiş olsun paşamaİyiyiz canım uğraşıyoruz çok şükür bizler. Göktuğ 2.uykuyu kısa yaptı sonra durmadı zır zır. Tekrar yatırdım mecbur 7 de yattı şimdi kalktı ama ateşi var biraz üşüttü mü naptım bugün banyodan sonra37.7 ölçtüm yanakları kızarmış inşallah yüselmez daha fazla. Bir sıcak çorba yapayım da içireyim bakalım
Bizde de bir at sevdası varyaa sorma, çok fenalar ama çok da tatlılar yaa. bak uyuyunca yine sevesim geldi.
ama miss ati öldür hakkını yemedemişler, çok işime de yarıyor, ne zaman bunalsam ablalara diyorum, azcik atla gezdirin diye. şıp kesiliyor mizirikligi, bir canlı dersim cumaya geliyor, onda küçük kizim ilgileniyor mecbur, durmazsa ata bindir diyorum. aspirin gibi.
bugun ablama dert yandım, diştendir yavrumun huysuzlugu diyor. de get dedim ne dişi, bizim at diş granülu mü dişçi mi? binince zıp kesiyor ağlamayı.
şaka bir yana, üstteki tek dişi yarmis, elletmiyor damaklari aciyor galiba. at hevesine susuyor yavrucak.
Ooo ortam Göktuğ paşaya kalmiş deseneKalppare Maşşallah sana ne maharetlisin hiç yapmadım pasta krema vs. Hele şeker hamuru falan ellerine sağlık. Nasıl oldu Elifcik kafasının arkası kızarmış yazmıştın.okuyorum yazıyım diyorum unutuyorum.
Benim ev de krem, beyaz kızları büyüttüm kazasız belasız büyük kızım duvar boyamıştı bikaç kez silmedim fotosunu çektim günlerce kaldı istediğinde sildik beraber. Çok takılmam böyle şeylere. Eşya da sürekli eskiyor zaten. Göktuğ 5-6 yaşına gelene kadar kullanırız sonrası Allah kerimgece eşim mutfak halısına kuşlarının ilaçlı suyunu dökmüş sarı sarı. Topladık salonun halısını falan da verdik yıkamaya. Göktuğ çok mutlu evde örümcekle uçuyor adeta
Hayırli olsun canım o zamanSenin arzuna kalmış, benim için farketmez. Ben gene baharım yani. Nehirde yabancı değil duru nehir kızın adı.
Adımı değiştirmemde biraz payın var aşkısı. Geçen gün yazdinya, burada bari rahat edeyim diye. Baktım kimse kendi adını yazmıyor nick ine, ben resimde paylaşıyorum, bu kadarda şeffaf olmiyayim dedim. Hem değişiklik güzeldir.
Dua ederiz canım tabii ki kardeşinle neden kavga ettiniz. Güneşe bak sen hassas prensesmisskokulumm
Kalppare
Burdayim kizlar sağolun.
Haftasonu evde tek olunca zorlandim çocuklarla baya.
Bugün de gerizekalı kiz kardeşimle kavga ettik.
Bir sürü kötü şeyler yine ama boşverin.
Bana da dua edin olur mu kurtulabileyim dert edindiğim her şeyden.
Siz nasilsiniz neler yapiorsunuz.
Güneş bu aralar formunda yenmeyecek ne varsa yiyor, agzinaa atiyor ama yumurra olsun yemek olsun tukuruyor.
Babasi bugün kizdi vururmuş gibi yapti sözde severken güneş boynunu büktü dudagino buzdu aglamaya basladi.
Ben kizinca gülüyor kaale almiyor oysaki.
Dun 9 aylik olduk ama kontrol, asi hakkinda hala yaptığımız bir şey yok.
Siz neler yapiyorsunuz nasilsiniz kizlar
Şimdi nasıl miss kıyamam ya zorlayan bı diş geliyo galiba ya da nazar oldu çocuğum nasıl bal nasıl şirin masallahhİyiyiz canım uğraşıyoruz çok şükür bizler. Göktuğ 2.uykuyu kısa yaptı sonra durmadı zır zır. Tekrar yatırdım mecbur 7 de yattı şimdi kalktı ama ateşi var biraz üşüttü mü naptım bugün banyodan sonra37.7 ölçtüm yanakları kızarmış inşallah yüselmez daha fazla. Bir sıcak çorba yapayım da içireyim bakalım
İyi yapmışsın susam güle güle giyin demek ise basliyosun hadi bakalım rasgeleKızlar işe başlayacağım diye kendime oversize model 2 kazak 1 sweatshirt 1 de pantolon görünümlü tayt aldım internetten hepsi de pek güzel çıktı. Uzuuun zamandır bebeye ve eve almaktan kendime bişey almamıştım pek sevindirik oldum. Sizlerle paylaşayım dedim
En sevdiğim şey evden bişeyler atmakBen de eve ayrıca taktım kavanozlar hurçlar falan alıp düzenleme yapıp duruyorum. Evde kalmaktan kafayı sıyırdım sanırım her şey gözüme batar oldu biraz daha durursam kilerdeki bütün gereksiz eşyaları ve fazla yorgan yastıkları atıcam evden hepsi üstüme üstüme geliyor
Gel dilzarim benim yaşam alanım instainsta var da fiii tarihinden beri paylaşım yapmadım. öyle girip bir bakıyorum o kadar. aslında olabilir, aaa bu hiç paylaşmıyor bebesini demezseniz
Yeni adın hayırlı olsun canım ben de geçen düşündüm baya belli kim olduğum degissem mi acaba diye ama degisirim bı araİyi akşamlar adımı değiştirdim gittim sanmayın. Baharduru. Sayfalar birikmiş pek okuyamadım, geriden gelicem inşallah.
Hayatına bembeyaz sayfa açmışsınNiye kaç senedir Nisan da kar yağıyorbenim istemem 23 nisanda oldu kar yağmıştı
Hayatına bembeyaz sayfa açmışsınisteme dedin de benim isteme bir faciaydi dört araç geliyolardi istemeye zincirleme kaza yapmışlardı e haliyle geciktiler arıyoruz açan yok bunlar vazgeçti galiba espirileri yapan sevgili akrabalarım neyse kimseye bişey olmadı şükür aynı gece isteme oldu kizevi revire döndü bı anda herkes birbirine buz koyuyordu
Aynı ben de emismeye kalktım sayfalara daldım baya da birikmiş seviyorum muhabbet çok dönünce uzun uzun okumayiGünaydınnn canolar
Bizim hanım ağa mama verdim sallıyorum yok ağlıyor ağlayası var zaar bende sayfaları okuyorum
Aynn ya bende merak ettim inş bir sıkıntı yoktur o aileden her şey beklenirminikbebegim9640 kuzum sen de yoksun nerdesin ??
Al benden de o kadarAynı ben de emismeye kalktım sayfalara daldım baya da birikmiş seviyorum muhabbet çok dönünce uzun uzun okumayi
Oo ben vazgeçilecek kiz miyim vuhuuu
Bak ona rağmen vazgeçmemişler
Ahahah kesinlikle öyleOo ben vazgeçilecek kiz miyim vuhuuubulmuşlar ben gibisini
Bı şey olmasın da kızcağız dertliAynn ya bende merak ettim inş bir sıkıntı yoktur o aileden her şey beklenir
Aynn inşBı şey olmasın da kızcağız dertli
Bizimdeağlaması durduBen uyuttum kalan arkadaslara başarılar bir saat daha uyurum insalalh
Evet kuzum bakıcı bakacak. Geçen hafta başladı şimdi alışma sürecindeyiz yavaş yavaş o uyutmaya falan başladı ben hep yanlarındayımDua ederiz canım tabii ki kardeşinle neden kavga ettiniz. Güneşe bak sen hassas prensesartık bizi ne olarak goruyolarsa tinlamiyolar kızınca
Şimdi nasıl miss kıyamam ya zorlayan bı diş geliyo galiba ya da nazar oldu çocuğum nasıl bal nasıl şirin masallahh
İyi yapmışsın susam güle güle giyin demek ise basliyosun hadi bakalım rasgeleipek kuzuma kim bakacak peki yazdın mı görmedim
En sevdiğim şey evden bişeyler atmakbu ara benim de gözüme batan çok şey var bı hafifletsem iyi olur
Gel dilzarim benim yaşam alanım instaburda konuşup orda video foto girmek baya eğlenceli geliyo bana
Yeni adın hayırlı olsun canım ben de geçen düşündüm baya belli kim olduğum degissem mi acaba diye ama degisirim bı ara
Ayy ısırmalık ağızBen uyuttum kalan arkadaslara başarılar bir saat daha uyurum insalalh
Derdi uyanmakmış sanırsamBizimdeağlaması durduama tam uyandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?