2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Afiyet bal seker olsun şimdiden canım...sana da bi nefes olur can olur değişiklik olur anın tadını çıkarmaya bak..ay hastalık gelir mi diye kendini üzüp heder etmeden bolca eğlen dinlen
InsAllah daha iyisinizdir canım..acaba diş mi? Gecmiş olsun paşama
Bizde de bir at sevdası var abisinin odasına kaldırdım.simdilik görmüyor benim de hep uyuyunca sevesim geliyor ama aynı his uyanınca kayboluyor yerini eyvah uyandı eyvah dusunceleri alıyor dun dayanamadim bir guldum diye uykusunu açtı oturdu 1.5 saat falan
Ooo ortam Göktuğ paşaya kalmiş desene
Benim de halılar beyaz ağırlıklı..öyle böyle büyüyorlar..ben de baştan polar örtü kullabdim ama baktım koltuk kenarları batıyor açık renk.dertleniyorum diye kv burumcuklu ortu al kizim dedi.cocuklar az buyuyene kadar kullan sonra gene kaldirirsin dedi.eşim her ne kadar hoslanmasa da gidip aldik.sürekli koltuk silmekten iyidir 80lerdeymişi havasi var evde
Hayırli olsun canım o zaman ya benim tek mesele elti de ddegil.birsuru veli var.ya ne bileyim.iste. ama bigun bi delilik yapip resmimi ekleyip ben de sonrasinda isim degistirebilirim isim cok güzelmiş Duru Nehir ne hoş yakışmış

Dua ederiz canım tabii ki kardeşinle neden kavga ettiniz. Güneşe bak sen hassas prenses artık bizi ne olarak goruyolarsa tinlamiyolar kızınca
Şimdi nasıl miss kıyamam ya zorlayan bı diş geliyo galiba ya da nazar oldu çocuğum nasıl bal nasıl şirin masallahh
İyi yapmışsın susam güle güle giyin demek ise basliyosun hadi bakalım rasgele ipek kuzuma kim bakacak peki yazdın mı görmedim
En sevdiğim şey evden bişeyler atmak bu ara benim de gözüme batan çok şey var bı hafifletsem iyi olur
insta var da fiii tarihinden beri paylaşım yapmadım. öyle girip bir bakıyorum o kadar. aslında olabilir, aaa bu hiç paylaşmıyor bebesini demezseniz
Gel dilzarim benim yaşam alanım insta burda konuşup orda video foto girmek baya eğlenceli geliyo bana
İyi akşamlar adımı değiştirdim gittim sanmayın. Baharduru. Sayfalar birikmiş pek okuyamadım, geriden gelicem inşallah.
Yeni adın hayırlı olsun canım ben de geçen düşündüm baya belli kim olduğum degissem mi acaba diye ama degisirim bı ara

Niye kaç senedir Nisan da kar yağıyor benim istemem 23 nisanda oldu kar yağmıştı
Hayatına bembeyaz sayfa açmışsın isteme dedin de benim isteme bir faciaydi dört araç geliyolardi istemeye zincirleme kaza yapmışlardı e haliyle geciktiler arıyoruz açan yok bunlar vazgeçti galiba espirileri yapan sevgili akrabalarım neyse kimseye bişey olmadı şükür aynı gece isteme oldu kizevi revire döndü bı anda herkes birbirine buz koyuyordu

Bak ona rağmen vazgeçmemişler

Günaydınnn canolar
Bizim hanım ağa mama verdim sallıyorum yok ağlıyor ağlayası var zaar bende sayfaları okuyorum
Aynı ben de emismeye kalktım sayfalara daldım baya da birikmiş seviyorum muhabbet çok dönünce uzun uzun okumayi

Günaydın kızlar bol ağlamalı, sürekli emmeli ve sallanmalı bir geceydi şükür sabah oldu gece de ateşlendi verdim yine 1 mama kaşığı calpol. Sabah da uykusunu alamadığı için çok ağladı ayağımda sallaya sallaya uyuttum biraz. Kızların dersleri vardı baktım saat 9 olmuş. Göktuğ da kendine gelmişti şükür. Aldım koştum kaldırayım diye. Elifim toplamış yataklarını kardeşini uyandırmış kahvaltı sofrasını hazırlamış şimdi de Göktuğ a bakıyor kuzum.
Bu oğlanın ateşi diş mi ki dediğiniz gibi 38 i pek geçmedi ama çok huzursuzlandı. Burun tıkanıklığı vs yok şimdilik bakalım bekleyelim çıkar kokusu yakında

Evet kuzum bakıcı bakacak. Geçen hafta başladı şimdi alışma sürecindeyiz yavaş yavaş o uyutmaya falan başladı ben hep yanlarındayım
Ben uyuttum kalan arkadaslara başarılar bir saat daha uyurum insalalh
Ayy ısırmalık ağız
Bizimdeağlaması durdu ama tam uyandı
Derdi uyanmakmış sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…