Aa ekle bizi ya bize ozelden yollarsin sen yada yakin arkdslara eklersin oradan sadece biz görürüzinsta var da fiii tarihinden beri paylaşım yapmadım. öyle girip bir bakıyorum o kadar. aslında olabilir, aaa bu hiç paylaşmıyor bebesini demezseniz
Insallah canim bende hayal ediyorum insallah hersey güzel olurYanlış cümle olmuş yani ilki iyi kız olmuş
Ohh ohh bende bazen şöyle hayel ediyorum diyorum 15 sene sonra anne kız makyaj yapar süslenir gezeriz be tam bana arkadaş bir anne için en güzel arkadaş hele yaş aralığı da çok değilse
Canin cok sevindim iyi olmaniza aklmdaydin bir ara baktm sana mesajlarina baya ilerleme varmış cok sevindim inan bak hersey daha guzel olacak insallah. Bizede 9. Ay diye söylediler fakat ellerine asi kalmamis 12. Ayda yapariz problem olmaz ddiler.Çok teşekkür ederim canım benim.ben tam 12 aylıkken yaptırmayı düşündüm.yani 12.ay aşısını şimdi değil de,12 aylıkken yaptıracağım.tek doz kızamık yaptırmıycam galiba.inşallah doğru kararı verebilirim.kızamık vakası çoğaldığı için böyle bişey yapmışlar galiba zaten 3 ay kaldı şunun şurasında
Geçmiş olsun miss ya.İyiyiz canım uğraşıyoruz çok şükür bizler. Göktuğ 2.uykuyu kısa yaptı sonra durmadı zır zır. Tekrar yatırdım mecbur 7 de yattı şimdi kalktı ama ateşi var biraz üşüttü mü naptım bugün banyodan sonra37.7 ölçtüm yanakları kızarmış inşallah yüselmez daha fazla. Bir sıcak çorba yapayım da içireyim bakalım
Evet baharim.S Sonsuzsukurler naber canim çocukların nasil gunes napiyor yaramazlıklara devam mi ?
Sağol canimm.evet ben de aşıda kararsizim. Sadece kizamik aşısı yokmuş zaten.Canım yoğunluk oluyor aradakardeşinle kavga etmene üzüldüm umarım düzelir
Beni ebesi aradı aşı günü bugünmüş ama gidemedik aşı yaptırıp yaptırmamak konusunda hala kararsızım görümcemi arayıp karar vercem yarınama sağlık ocagına her türlü gideceğim kan değerleri için boy kilo falan bakılsın diye
Canim ben de aşi yaptırmadim.dusunmuyorum da. 1 yaş da nasilsa olacak. Iyi olmaniza sevindim canim.hic girmeyince merak ettik
Oo gözün aydın canım iyi yapmış annen torunu özlemiş demekmisskokulumm dis olabilir canim insallah usutmemistir. Bizim kiz 2 gun oncesine gore cok iyi sukur ama ust disin yanindakide beyazlamis 1 2 haftaya kadar oda patlar bence yine başlar huzursuzlugu.
Kizlar annem geldi bana keyfim yerinde dunden beri Karya da mutlu değişiklik oldu ona ☺
Ne güzel kilo vermişsin ben hep oversize aldım s aldım ki normalde de giyebileyim diye. Zaten yapışık bişey giyecek özgüven yok bakınca çok kilolu değilim ama ben hiç alışkın olmadığım hiç çok garip geliyor göbekli olmak zaten 60 kiloyken bile göbeğim var basenim var diye gezedim ahh salakmışımher yer farklı ya anlamadim ki burda da suçiçeği aşısı yokmuş 4 aydır dikkat edin ya da başka şehirde temin edebilirseniz gidin dediler
senden heves edip baktım baktım çıktım. 20kg gidince aslinda pantolon da bol geliyor ihtiyaç ama bedenim ne ki şimdi benim alamadım yine. sen de güle güle giy çalışmak yorucu ama iyi geleceğine eminim.
daha önce de çekim yaptık güzeldi. albüm yok bu arada bizde. albüm için instada bi sayfa var kizlar orasi guzel yapiyir gibi oraya gonderirim diye dusundum
ay kıyamam ya nazar mi diş mi bu. biz de bu gece milyon kez uyandık sallama da yok ya paso memede esim en son siz napionuz ya diyor 7bucukta da.uyandi valla simdi yine emerek uyutuyorum
herifcik güzelmişatın ekmeğini bizde yiyoruz arel daha bağımlı bi araba bi at sırayla takiliyorlar
canım sürekli siz elinden tutup yurutuyorsaniz olmaz. emeklemeden yürümeye niyetli sanirimemekleme önemli yürüse bile sonrasında bol emeklemeli surunmeli oyunlar oynarsınız beyin gelişimi için etkisi var. yürüme konusunda elinden değil de koltuk altından destekle govdeyi ve yükün hepsini alma ara ara yokla onu. koltuk kenarinda arkasinda dur onune sevdigi bir oyuncagi koy agirlik aktarimi yap yani soyle bi sag bacaga bi sol bacaga bastir yere birsey dusurur gibi yap onu destekle egilip almaya calissin ya da 20-30 cm lik bi minder dusun kenarina oturt oyun gibi elinden tut ama cekme ayaga kalkmasi icin cabala bazen bi ayak onde digeri arkada.seklinde yine yuk aktraimi yapabilirsin yani yine hersey oyun ama.biz oyun icinde kaslarini uyaralim e tabi arada onun gonlunu de hoş edin tutun elinden yurutun
ilk başta ozlem aliyor sonra bi vicdan yapıyorsun ama eve onu cok ozlemis bir sekilde gittigin icin cok kaliteli enerjisi yuksek bir anneyle vakit gecirme imkani oliyor e sosyallik de sana iyi gelecek sen ona oyle guzel olacak merak etme. yorgunluk olacak o ladsr da olsun.
ben evde zorlansam da 3 yaşa kadar yanında olabilir miyim diye düşünüyorum sonrası kreş zaten.
civan huzursuz bizi uedi bitirdi valla. deneyecem hamursekeri olayini. merakliyimdim ama usengecimdir bakalim artik ne zamana. teskkurler ben ss aldim.
bizde oyleydik ates yoktu sadece
canim bakici nasil uyutuyor?
Sizin adınıza çok sevindim inşallah zamanla daha da iyi olacakSelam arkadaşlar hepinizi çok özledim umarım iyisinizdir bebişleriniz de iyidir..
biz Siirt’ten taşındık kızımın eğitimi için.Tekirdağ muratlıya taşındık.eşimin askeriyeden arkadaşının ablası özel eğitim öğretmeni burda çalışıyormuş onun alt katına ev tuttuk.her gün eve eğitime geliyor ve şuan başladığımız noktadan çoook ilerideyiz rabbime şükürler olsun.daha yolumuz uzun tabi 1 sene burdayız.eşim Siirt’te ben ise burda annemlerle beraberim.çooook yorucu bi süreçten geçtik umarım sonucu da güzel olur.1 buçuk aydır buradayız.
canlarım size bir soru soracağım siirtteki sağlık ocağından aradılar beni.9.ayda kızamık aşısı yapılıyormuş.aşı ellerinde yokmuş 12.ayda yapılacak aşıyı 9.ayda yapacaklarmış.ben Siirt’te değilim dedim.şuan bulunduğum mahallenin sağlık ocağına gittim orda varmış bu aşı tek doz kızamık aşısı.12. Ayda da tekrar yapılacakmış.pazartesi getir demişti bana ebe ama emin olamadım gitmedim.kızımda 9.ayda aşı yaptırmamıştık hiç.yeni çıktı bu zannedersem.sizler yaptırdınız mı?acaba yaptırmayıp 1 yaş aşısı mı yaptırsam kızamık sürekli vurdurmak ağır gelmez mi bilemedim kafam çok karışık
Ah ben sana kıyamam yaHayatına bembeyaz sayfa açmışsınisteme dedin de benim isteme bir faciaydi dört araç geliyolardi istemeye zincirleme kaza yapmışlardı e haliyle geciktiler arıyoruz açan yok bunlar vazgeçti galiba espirileri yapan sevgili akrabalarım neyse kimseye bişey olmadı şükür aynı gece isteme oldu kizevi revire döndü bı anda herkes birbirine buz koyuyordu
Yanaklar kalp benBen uyuttum kalan arkadaslara başarılar bir saat daha uyurum insalalh
Hersey yolunda canim cok sukur. Buradada hava soguk kizi viraz disari cikarsaydim uyi olacaktida iste cikaramadim. Annem geldi banada :)Evet baharim.
Iyiler çok şükür.
Ben regl olmuşum gece agriyor karnim keyfim yoktu zaten bir de ağrı başladı.
Unutmustum bu agriyi 1 bucuk yildir.
Güneşe mecbur reklam aciyorum 5 dakka rahat bırakmıyor yoksa umuta da tablet o daha da azıyor kiza da rahat vermiyor.
Yediklerime dikkat etmeye başladım sanirim en azindan hirSimi yemeklerden almiycam gece falan bakalim.
Sen nasilsin neler yapiyorsun.
Bakamadim bir süredir inşallah herşey yolundadir.
Evet onu ozledigi icin gelmis zaten :) Kaynanamda gelmis sanırım aradi acamadim sonrada dönmedimOo gözün aydın canım iyi yapmış annen torunu özlemiş demek
Degistir bencede, 2 gün önce ozelden biri mesaj attı. Geçmiş gunlerde yazdığım bir yazı için Teselli amaçlı. Dedim ne oluyoruz baya bayada tanıyor gibi konuşunca. Degistirdim pek bilinmiyor diye nehire geçtim. Cokta degisen birşey olmadı ama olsun.Yeni adın hayırlı olsun canım ben de geçen düşündüm baya belli kim olduğum degissem
Teşekkür ederim canım. Ogluna güveniyorum, kesinlikle mutlu eder kızımı. Onun o İçten gülüşü yeter.Talip olmam mııııı dünya güzeli duruya benn hem de nehiri de varmış adı da pek güzel Maşşallahgüldürür benim oğlum onu kitap okur bol bol 2 kızım olduğundan ben de iyi bir kaynana olurum diye düşünüyorum kızlarımdan ayırmam duduyu
@aslı emreHelinnnnn sanırım diş ay inşallah alttakinin biri azcık kabarmış gibi. Ateş hep 37-37.5 arası seyrediyor. Ateşi düşünce terleme de yok üşütmedi sanırım. Koala style olduk yalnız bana yapışık oldu bakalım sonumuz güzel olur inşallah
Günaydın kızlar
Bugün yasakları delip abimlere sızacaz nasipse çocuklarlaAnkara dönüşü kendimizce karantina uyguladık görüşmedik. Gayri bitti 1 hafta oldu
BKGK benimki 1 haftadır baya atak yaptı emekleme, oturup kalkma, sıralama yapıyor. Hatta sehpa ya bacaklarını dayayıp ellerini bırakıyor çılgın hepsi sıra sıra geldi şükür Karya da bir başlar dizi dizi gelir arkası.
@Umudum- senanın sevdiği ne varsa onu ver midesi genişlesin canım. Benim bir arkadaşımın kızı da yemiyordu hiç doktor sevdiği ne yemek var demiş. Erişteyi çok severdi. Hergün ver erişteyi midesi genişlesin demişti. Dediği gibi yedirdi çocuğun iştahı arttı sonrasında. Mantıklı geldi bana da. Sevdiklerinden ver bakalım açılır inşallah iştahı
S Sonsuzsukurlerminikbebegim9640 nerelerdesiniz kuzular ses verin bakem bir
minikbebegim9640 canim sesin çıkmıyor iyisindir umarim.
Yaa dusunmussunz cok sagoln. Baya aksattm evet diş bizi zorluyor son zamanlarda sabah uykulari artk yok diyecek kdar az işi anca yapiyorm bazen blcogu yeri yapamiyorm bile. Firsat bulamadm hic o yuzden de.minikbebegim9640 kuzum sen de yoksun nerdesin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?