2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yine cinneti bir gece geçirdim henüz uyuma fırsatım olmadı Asya inatlaştı ben inatlaştı yeşil çay içiyorum yatacağım şimdi
Fırtına var dışarda sürekli gök gürlüyor şimşek çakıyor ondan mı uyumadı ki bide huy edindi beşikten tutup kalkmayı öğrendi diye direk uyanınca kalkıyor 12 gibi yine öyle yaptı bi gitti heyecanlandım güldü uyku açıldı uyuduğu geri 2 ye geliyordu
Yarın yolcuyuz bakalıö 10 saat nasıl geçecek
bi anım geldi aklıma yazayım ben 3 aylık hamile iken yine memlekete gidiyorduk evdekilere de yol kenarından yeşil zeytin aldık neyse yola devam ediyoruz ama benim aklım hep zeytine durdum duramadım eşime dedim kenara çeksen olur mu noldu dedi dedim benim canım aşırı zeytindrn çekti çatlıycam şimdi durduk arkadan zeytin alıp yemiştim

Simdi zeytinden gözleri olan bir kızın oldu iste...simdi de ona sarılarak güzel bir yolculuk yap insAllah⚘
Bizim kız da beni yordu.ben de bir rezene içtim.
Iyi geceler iyi yolculuklar balJade insAllah hic yorulmadan gidin.
Ah ne talihsizlikler yaşamışsın kuzum benim olsun sonu güzel olmuş 2 tane sağlıklı evladın var bin şükür
Babacıpına rahmet diliyorum mekanı cennet olsun
Rabbime bin şükür geldi gecti canim benim teşekkür ederim Allah razı olsun.⚘⚘⚘⚘

Mekanı cennet olsun nurlar da yatsın inşallah canım
@ebru_can_ebru ebruu sen nerelerdesin bakayım? Kızlar siz goruyorsunuzdur insta da..hersey yolundadır umarım
Bende ekli değil
Yaa memlekete mi dünürcann inşallah kolay bı yolculuk olur rahatca da selamet gidin zeytin guzelii napcan işte hamilelik bu o zeytin o an yenilecek

Gece sanki o uyanmamış gibi 836 kere sabah her zamanki saatte dikildi ayağa noldu bu bebelere ya
Sağol kuzum gece çıkacağız yola bakalım ne maceralar bizi bekliyor Asya kuş yollarda

Mekanı cennet olsun nurlar da yatsın inşallah canım
Bende ekli değil
Yaa memlekete mi dünürcann inşallah kolay bı yolculuk olur rahatca da selamet gidin zeytin guzelii napcan işte hamilelik bu o zeytin o an yenilecek
Aslında çıkış amacı memleket değil ama eşimin mülakatı var bombacı olacakmış gitmişken izin aldı biraz duralım diye ankarada olunca
İnşallah kolay olsun küçükken 11 saat uyumultu yolda şimdi bakacaaz
Ay dünür sorma varya gerçekten yemeden nefes alamıyor gibiydim yedim bi rahatlama geldi

Buralara geliyorsunuz o zaman ne güzel yalnız kötü gün seçmişsiniz bugün yağmurlu yarın da karlı görünüyor ve hava sıcaklıkları bir anda 10 derece düşüyor. Tabi siz seçmemişsiniz eşinden dolayı ama inşallah kolay ve güzel geçer

Gece sanki o uyanmamış gibi 836 kere sabah her zamanki saatte dikildi ayağa noldu bu bebelere ya
Sağol kuzum gece çıkacağız yola bakalım ne maceralar bizi bekliyor Asya kuş yollarda
Bol bol anı fotoğrafı ćek kuzu.. iui gececektir insAllah

Bakina bakına gidecek..uyur da hem geceyse.

Hakkaten sen ne çekmişsin be şekerpare tüm talihsizlikler sizi bulmuş herhalde şansızlığının tümü orda bitmiştir

Kızlar benim minnoş mama sandalyesinde ayağa kalkıyor. 2-3 lokma alıyor sonra hemen ayağa kalmaya çalışıyor ve kalkıyor. Hatta ordan emekleyip bizim masaya çıkıyor. Şimdi kalkabileceğini öğrendi ya kemerini bağlasam da çok kızıyor bağırıyor. Yemeğe hiç odaklanmıyor tek derdi ayağa kalkmak ama ağzına verince de yiyor. Yani aç ve yiyecek aslında. Napıcam bilmiyorum yaa bunu unutturmam lazım. Önereceğiniz bir yöntem var mı?

Evet susamcım geliyorum kısmetse ben alışkınım Ankara nın havasına napalım aman zaten dışarı çıkamıycaz ki gönlüm Kızılaya hunharca dene çıkar alışveriş yapmak ister ama

Mama sandalyesinin bacakları arasinda bir ara kat var mı? Güç aldığı bir yer yani? Oglumun sandalyesi öyleydi.oradan guç alırdı.sonra pilsan standart sandalye aldık.en basitinden.ara kat yok.güç alamadıği gibi çıkamiyorda.elif de deniyor ama yapamadı şükür. Bi de oturma yeri minik bizim.orada öyle aman aman hareket de edemez zaten.herhalde ondan. AmA ipek psikomotor olarak biraz ileride gibi.belki Elif de çıkar yakında

Kudurgaç bunlar ya valla bilmiyorum canım henüz başlamadık biz veni çekip durur doyunca Asya al beni diye

Gündüz çıkmam bi daha Antalya dönüşü 5 saatlik yol oldu bize 7 saat oto koltukta oturmuyor kucak istiyor dışarıyı kucaktan izliycekmiş hanım
Ay ben anneme 1.5 saatlik yol gittim perisanliktı yaa o zaman 3-4 ayliktik ama bi de bizim.kız kolikti ya artık akillari eriyor eminim daha rahat ve daha eglenceli geçecektir

Yok aslında ben de özellikle ondan almadım ikea aldım ama ayağını kendine çekip oturduğu yerden destek alıyor. Şimdi aklıma geldi sen öyle deyince ben de mama sandalyesinin şişme minderi var onu koyayım yeri daralıp hareket alanı azalsın
Valla ne psikosu motoru bilmem ama bakıcısının ve benim sabır motoru biraz zorlanacak belli
Kudurgaç bunlar ya valla bilmiyorum canım henüz başlamadık biz veni çekip durur doyunca Asya al beni diye
Önce bizimki de ellerini bana uzatıyordu sadece şimdi kalkmak istediğinden de değil ama işte ayakta durcak hanımefendi

Henüz kalkamayanlar mutlaka kemeri bağlayın ki öğrenemesin benden size tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…