Simdi zeytinden gözleri olan bir kızın oldu iste...simdi de ona sarılarak güzel bir yolculuk yap insAllah⚘Yine cinneti bir gece geçirdim henüz uyuma fırsatım olmadı Asya inatlaştı ben inatlaştı yeşil çay içiyorum yatacağım şimdi
Fırtına var dışarda sürekli gök gürlüyor şimşek çakıyor ondan mı uyumadı ki bide huy edindi beşikten tutup kalkmayı öğrendi diye direk uyanınca kalkıyor 12 gibi yine öyle yaptı bi gitti heyecanlandım güldü uyku açıldı uyuduğu geri 2 ye geliyordu
Yarın yolcuyuz bakalıö 10 saat nasıl geçecek
bi anım geldi aklıma yazayım ben 3 aylık hamile iken yine memlekete gidiyorduk evdekilere de yol kenarından yeşil zeytin aldık neyse yola devam ediyoruz ama benim aklım hep zeytine durdum duramadım eşime dedim kenara çeksen olur mu noldu dedi dedim benim canım aşırı zeytindrn çekti çatlıycam şimdi durduk arkadan zeytin alıp yemiştim
Rabbime bin şükür geldi gecti canim benimAh ne talihsizlikler yaşamışsın kuzum benimolsun sonu güzel olmuş 2 tane sağlıklı evladın var bin şükür
Babacıpına rahmet diliyorum mekanı cennet olsun
Onunla ekleşmedik , en azından bende yok . Evet o da uzun süredir yok ortalarda@ebru_can_ebru ebruu sen nerelerdesin bakayım? Kızlar siz goruyorsunuzdur insta da..hersey yolundadır umarım
Mekanı cennet olsun nurlar da yatsın inşallah canımAhh kizlar benimde isteme merasiminde rahmetli babam döndü kizim sen istiyor musun dedibende gülmüştüm. Hatirladim simdi
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun cok duygusal cok dusunceli bir evlatlarina cok deger veren bir insandi. Oyle bir adam daha tanimadim. Mekani cennet olsun.
Bende ekli değil@ebru_can_ebru ebruu sen nerelerdesin bakayım? Kızlar siz goruyorsunuzdur insta da..hersey yolundadır umarım
Yaa memlekete mi dünürcann inşallah kolay bı yolculuk olur rahatca da selamet gidinYine cinneti bir gece geçirdim henüz uyuma fırsatım olmadı Asya inatlaştı ben inatlaştı yeşil çay içiyorum yatacağım şimdi
Fırtına var dışarda sürekli gök gürlüyor şimşek çakıyor ondan mı uyumadı ki bide huy edindi beşikten tutup kalkmayı öğrendi diye direk uyanınca kalkıyor 12 gibi yine öyle yaptı bi gitti heyecanlandım güldü uyku açıldı uyuduğu geri 2 ye geliyordu
Yarın yolcuyuz bakalıö 10 saat nasıl geçecek
bi anım geldi aklıma yazayım ben 3 aylık hamile iken yine memlekete gidiyorduk evdekilere de yol kenarından yeşil zeytin aldık neyse yola devam ediyoruz ama benim aklım hep zeytine durdum duramadım eşime dedim kenara çeksen olur mu noldu dedi dedim benim canım aşırı zeytindrn çekti çatlıycam şimdi durduk arkadan zeytin alıp yemiştim
Gece sanki o uyanmamış gibi 836 kere sabah her zamanki saatte dikildi ayağaSimdi zeytinden gözleri olan bir kızın oldu iste...simdi de ona sarılarak güzel bir yolculuk yap insAllah⚘⚘
Bizim kız da beni yordu.ben de bir rezene içtim.
Iyi geceler iyi yolculuklar balJade insAllah hic yorulmadan gidin.
Rabbime bin şükür geldi gecti canim benimteşekkür ederim Allah razı olsun.⚘⚘⚘⚘
Aslında çıkış amacı memleket değil ama eşimin mülakatı var bombacı olacakmışMekanı cennet olsun nurlar da yatsın inşallah canım
Bende ekli değil
Yaa memlekete mi dünürcann inşallah kolay bı yolculuk olur rahatca da selamet gidinzeytin guzelii napcan işte hamilelik bu o zeytin o an yenilecek
Buralara geliyorsunuz o zaman ne güzelAslında çıkış amacı memleket değil ama eşimin mülakatı var bombacı olacakmışgitmişken izin aldı biraz duralım diye ankarada olunca
İnşallah kolay olsun küçükken 11 saat uyumultu yoldaşimdi bakacaaz
Ay dünür sorma varya gerçekten yemeden nefes alamıyor gibiydim yedim bi rahatlama geldi
Bol bol anı fotoğrafı ćek kuzu..Gece sanki o uyanmamış gibi 836 kere sabah her zamanki saatte dikildi ayağanoldu bu bebelere ya
Sağol kuzum gece çıkacağız yola bakalım ne maceralar bizi bekliyor Asya kuş yollarda
Hakkaten sen ne çekmişsin be şekerpareNe çektin be sekerpareevet canım gerçekten çok kötü..hep aksilik oldu..düğünümde kendi düğünüme gec kaldım alinin dogumunda dogumdan yarim saat kadar once deprem oldu kiz da korona çıktı diye yalniz kaldim zaten hepimi gibi..ne bi mevlit ne bir susleme olmadi..dugunumden13 gun once teyzem vefat etti.annemin tarafi düğünümü boykot etti gelmedi ben de ertelemek isterdim ama eşim tarafi kabul etmedi.evet aksilikler oldu ama bunlar bizi yıldırmadı..biliyor musun herkes bana imzayi atarken acaba diyeceksin dedi.herkeste olurmuş bu.demedim hamd olsun.Allah hepimize mutluluk versin
Ne düşünceli bir adammış
Beni once dedemden istemişler.babam cok üzülmüştü girdim iceri baktım babam aglayacak gibi.esime sessizce babamdan da isteyin beni dedim.babam da kızım da uygun bulmuş hayırlısı olsun dedi.sonra o gece bana eğer benden istemeselerdi bu ömür boyu ukte kalırdı demişti.sonra rahmetli oldu zaten canım babamAllah rahmet.eylesin hepimizin ölmüşlerine ⚘
Hic sorma...eşim de şoyle.dusun talihsizlik hakkimizi burda kullandık bitti demişti
Oyy kıyamam cancağzım..Allah yardımcın olsun ama kendini çok yorma.Allah isini gücünü kolaylaştırsın canimiyi olmana sevindim
InsAllah canımHakkaten sen ne çekmişsin be şekerparetüm talihsizlikler sizi bulmuş herhalde şansızlığının tümü orda bitmiştir
Evet susamcım geliyorum kısmetseBuralara geliyorsunuz o zaman ne güzelyalnız kötü gün seçmişsiniz bugün yağmurlu yarın da karlı görünüyor ve hava sıcaklıkları bir anda 10 derece düşüyor. Tabi siz seçmemişsiniz eşinden dolayı ama inşallah kolay ve güzel geçer
Mama sandalyesinin bacakları arasinda bir ara kat var mı? Güç aldığı bir yer yani? Oglumun sandalyesi öyleydi.oradan guç alırdı.sonra pilsan standart sandalye aldık.en basitinden.ara kat yok.güç alamadıği gibi çıkamiyorda.elif de deniyor ama yapamadı şükür. Bi de oturma yeri minik bizim.orada öyle aman aman hareket de edemez zaten.herhalde ondan. AmA ipek psikomotor olarak biraz ileride gibi.belki Elif de çıkar yakındaKızlar benim minnoş mama sandalyesinde ayağa kalkıyor. 2-3 lokma alıyor sonra hemen ayağa kalmaya çalışıyor ve kalkıyor. Hatta ordan emekleyip bizim masaya çıkıyor. Şimdi kalkabileceğini öğrendi ya kemerini bağlasam da çok kızıyor bağırıyor. Yemeğe hiç odaklanmıyor tek derdi ayağa kalkmak ama ağzına verince de yiyor. Yani aç ve yiyecek aslında. Napıcam bilmiyorum yaa bunu unutturmam lazım. Önereceğiniz bir yöntem var mı?
Gündüz çıkmam bi daha Antalya dönüşü 5 saatlik yol oldu bize 7 saatBol bol anı fotoğrafı ćek kuzu..iui gececektir insAllah
Bakina bakına gidecek..uyur da hem geceyse.
Kudurgaç bunlar yaKızlar benim minnoş mama sandalyesinde ayağa kalkıyor. 2-3 lokma alıyor sonra hemen ayağa kalmaya çalışıyor ve kalkıyor. Hatta ordan emekleyip bizim masaya çıkıyor. Şimdi kalkabileceğini öğrendi ya kemerini bağlasam da çok kızıyor bağırıyor. Yemeğe hiç odaklanmıyor tek derdi ayağa kalkmak ama ağzına verince de yiyor. Yani aç ve yiyecek aslında. Napıcam bilmiyorum yaa bunu unutturmam lazım. Önereceğiniz bir yöntem var mı?
Ay ben anneme 1.5 saatlik yol gittimGündüz çıkmam bi daha Antalya dönüşü 5 saatlik yol oldu bize 7 saatoto koltukta oturmuyor kucak istiyor dışarıyı kucaktan izliycekmiş hanım
Oyy zeynooomm benim masAllah gülüşüneKarlı bir sabahtan günaydın dersin bitmesini bekleyemedi arada koştu hemen bahçeye
Yok aslında ben de özellikle ondan almadım ikea aldım ama ayağını kendine çekip oturduğu yerden destek alıyor. Şimdi aklıma geldi sen öyle deyince ben de mama sandalyesinin şişme minderi var onu koyayım yeri daralıp hareket alanı azalsınMama sandalyesinin bacakları arasinda bir ara kat var mı? Güç aldığı bir yer yani? Oglumun sandalyesi öyleydi.oradan guç alırdı.sonra pilsan standart sandalye aldık.en basitinden.ara kat yok.güç alamadıği gibi çıkamiyorda.elif de deniyor ama yapamadı şükür. Bi de oturma yeri minik bizim.orada öyle aman aman hareket de edemez zaten.herhalde ondan. AmA ipek psikomotor olarak biraz ileride gibi.belki Elif de çıkar yakında
Önce bizimki de ellerini bana uzatıyordu sadece şimdi kalkmak istediğinden de değil ama işte ayakta durcak hanımefendiKudurgaç bunlar yavalla bilmiyorum canım henüz başlamadık biz veni çekip durur doyunca Asya al beni diye
Harika manzara yaa özledik valla. Burda da var ama yağmurlu olduğu için birikmiyor.Karlı bir sabahtan günaydın dersin bitmesini bekleyemedi arada koştu hemen bahçeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?