2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Senin isteme de çok olaylı olmuş canıımm nazardan aksamalar cok olmuş ama helal olsun almışlar kızı ben de benimkine olayli diyordum bi de
Ben uyuttum kalan arkadaslara başarılar bir saat daha uyurum insalalh
Allahım bal yanaaaakkk eşim yanımdaydı resme bakarken..bi masAllah çekti .diyor ki erkek evlat da baska bi güzel Alimin bebekligini hatirladim diyor Allah bahtini da güzel etsin
Bizimdeağlaması durdu ama tam uyandı
Ben uyandım annee kalk bakalim püskülerde (üsküdar da) sabah oldu bakışi bu Ali hep böyle diyor da masAllah zehir gibi akılli bu Zara kız büyüsün de ne olacak bu guzel kiz acaba
Elifler hep böyle oluyor diyorlar marifetli becerikli..eger benim.Elifim de senin Elif gibi olursa yaş şaa dımmm
Göktuğ paşanin ilk dişi karşılama törenı baslamistir.torenimiz aglamalı hafif ateşli anneye zamk gibi yapışarak uykusuzca devam edecektir
Canım coco hoşgeldin özlemişim seni görmeyi..Melissa nin iyi olmasina sevindim.insAllah daha da iyi olacaktır 9 ay aşısını ben de yaptırmadım.12. ayda yaptıracağım nasipse
Sagol sekerparem.
Asiyi ben de sen gibi düşündüm ama kontrol da edilmedi ne zamamdir.
Yokkizamkk salgini falan korku da oldu sanirim.
Sen nasilsin neler yapiyor bebeler
Kontrole de gitmek isterim ama hastalik biraz fazla burada..azalmasını bekliyorum canım. Iyo olmaya calisiyoruz.Elif iyice yaramazlastı ugraş dur zaman geçiyor.düşup düşup duruyor
Kardesine de uzulme.herkesinnkendi hayati de gec.kendini yipratma ⚘⚘

Maşallah canım ne güzel kendi isteyerek yapsın sen istersen zoruna gider soğur zaten

Hoşgeldin Coco canım ne güzel haberler. Maşşallah sana da yerini yurdunu bırakıp taa nerelere gitmişsiniz çok akıllıca olmuş karşılığını da almayw başlamışsınız çok şükür. 9. Ay aşısını yaptırdıöik biz ama bence yaptırmasan da olur şuan kimle temastayız ki nasıl artıyor kızamık da hayret bence o geçen yıllardaydı bu yıl artış olduğunu hiç sanmam
Geçmiş olsun miss ya.
Nasil oldunuz.
Inşallah çıkmamıştır atesi göktuğun ya.
Sağol canım. Sabah uykusunu bacağımda sallanarak uyudu ateşlendi bir ara 38,5 oldu gözler şehla şehla bakıyor yanaklar kızardı. Bişeyler yedirdim hadi doktora dedim hazırlanıyorduk kızkardeşim aradı. Diş hekimi ya hırıltı, tıkanıklık var mı dedi yok göğsünde burnunda hiç sıkıntısı yok sadece aşırı huysuz ve ateşli dedim. O zaman hiç çocuğu rezil etme hastanelerde diştir o zor çıkaracak demekki ateşin çıkmasını bekleme 4 saate bir calpol ver dedi. Calpol verince düşüyor ateşi ama hep keyifsiz. Anneme gittik orda uyudu biraz. Gelince de 5 de yattık beraber ben de uykusuzdum uyuduk beraber eme eme kalksam uyanacaktı. Yarın da devam ederse 38 civarı götürelim diyorum bakalım

Canım hoşgeldin biz iyiyiz şükür seni özledik bizde
Taşınmanıza kızının iyiye gitmesine sevindim daha iyi olur insallah yeni düzen nasıl alıştınız mı peki
Ben yaptırmıycam bu ayki aşıları aynısını 12. Ayda da yapılacaksa gerek göremiyorum ben

Kızlar beni de aşı için sağlık ocağından aradılar ben hep onların takvimine göre ilerledim. Cuma doktor kontrolümüz var orda yaptırırız aşıyı. Zaten yaptırmazsak sürekli arayıp dururlar bizimki öyle çünkü

Yanaklar kalp ben

Yaa dusunmussunz cok sagoln. Baya aksattm evet diş bizi zorluyor son zamanlarda sabah uykulari artk yok diyecek kdar az işi anca yapiyorm bazen blcogu yeri yapamiyorm bile. Firsat bulamadm hic o yuzden de.
Hepimiz aynıyız balım kötü bişey olmasın da
Senin ki nasıldi ki ya olaylı insanlarız hep bı atraksiyon eşin 3.bebek için yer yapıyo olabilir mi bı erkek daha diyor mu acaba

Yaaa ben Ali’yi yerim bayılıyorum onun aklına ve konuşmasına
AA öyle mi dersin inş o günleri görmek nasip olur

hoşgeldin canim ne güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim. biz aşıyı yaptık canim.
ohhh tadını çıkar baharım
gece uyanmalari olmazsa iyi ama gece o kadar çok kalkıyor ki deli oluyorum artık. arel de sabaha doğru beni yatağına çağırıyor illa uykum parqmparca
emin ol gr enerjin olmasa bile çocuğunu görünce o özlemle fulleniyorsun. çok uzu senin saatler ona üzüldüm. ben 2 ay 1-5 arasi calistim. sonra 8 de gidiyordum 12-1 arasi eve geliyordum tekrar gidip 3bucuga kadar calisiyordum eve 10 dk mesafede hastane.9 aylik oldu ki ogle arasi gitmeyi biraktim. 1 yaşını doldurunca 5 te cikmaya baslamistim. susam bu arada gorumcem de endüstri muhendisi. amerika da yuksek lisansını yaptı enerji kaynakları üzerine. orda çalışmaya başladı şimdi de. sen yazınca aklıma hep o geliyor (severim kendisini bal kaymaktir valla )

Sizin adınıza çok sevindim inşallah zamanla daha da iyi olacak biz yaptırdık 9. Ayda 12deki kızamıkçık kabakulak kızamık sanırım ama bize yapılan o muydu onu bilmiyırum

Canım coco hoşgeldin özlemişim seni görmeyi..Melissa nin iyi olmasina sevindim.insAllah daha da iyi olacaktır 9 ay aşısını ben de yaptırmadım.12. ayda yaptıracağım nasipse

CocoChanelmademoiselle hakkinizda hayırlısı olsun sevindim ama güzel haberler ya daha da iyi olur 8nsallah

hoşgeldin canim ne güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim. biz aşıyı yaptık canim.
Yaaaaa canlarım nasıl özledim her birinizi anlatamam

çooook teşekkür ederim.biz Tekirdağ’ın bi ilçesindeyiz alışamadık henüz zamanla alışırız inşallah.insan çocuğu için neler yapmıyor ki yerimi yurdumu dağıttım ama değdi çok şükür şuan günde 3 saat eğitim alıyor kızım.aynı zamanda çocuk gelişimci de gelip 1 saat oyun oynuyorlar beraber yani 4 saat dolu dolu geçiyor.kalan zamanlarda bende dışarıya çıkarıyorum gezidiriyorum herşeyi gösteriyorum Melisa bak kuş uçuyor,melisa bak araba gidiyor,Melisa bak kedi miyavv,her anımız böyle Allah’a binlerce şükür toparlıyoruz.ama siz siz olun benim hatama düşmeyin.2 yaş altındaki bi çocuğa televizyon tv tablet çok zararlıymış bilemedim ne yazıkki kötü bi tecrübeyle öğrenmiş oldum.evde tv yok hiç takmadık taşındığımızda da...

ben akşamüstü Siirt’te ki ebemizle görüştüm.yeni aşı takvimine göre 9.ayda yapılan saf kızamık aşısıymış.12.ayda yapılan kızamık kızamıkçık kabakulakmış. 9.ayda yapılan saf kızamık aşısının koruyuculuğu daha yüksekmiş diğerine göre.o saf kızamık aşısı bizde 2 ay önce bitti ve Türkiye genelinde de kalmadı diye biliyorum ben dedi.eğer sizin oradaki sağlık ocağında kaldıysa saf kızamık aşısı yaptırın dedi.ama eğer ki yoksa,12.ayda vurulan kkk aşısı vurulacaksa o zaman gerek yok 12. Ayda da yaptırabilirsin dedi.zaten pandemi var sıkıntı olmaz sizin tercihinize kalmış dedi.yarın tekrar bi soracağım.ama büyük ihtimal yaptırmayacağım 12.ayda yaptıracağım.

uzun zamandır yazamıyordum buraya.yazacak moral motivasyonum da yoktu çok kötü günler geçirdim hatırlamak bile istemiyorum.daha yeni toparlamaya başlıyorum diyebilirim.hepinizi çok seviyorum tahmin ettiğinizden daha daha çok.canımsınız.arayı açmayacağım çok sık olamasa bile yine de geleceğim

Senin ve kızının adına çok sevindim inşallah daha da iyi olur. Seni burda daha sık görmek isteriz ama kızın açısından bir sıkıntı olacaksa görmesek de olur arada bir gir güzel haberleri ver yeter

Canım benim sana sevdiğin birini hatırlatıyorsam ne mutlu bana ben yurt dışına hep bir tedirginlikle yaklaştım hiç cesaret edemedim. YL yi de burda çalışırken yaptım bitti zaten. Bir ara da eşim bir iş fırsatı yakalamıştı ama işte cesaret edemedik aileleri kıyamadık bir daha da edebilir miyiz bilmiyorum. Belki kızımız için tekrar düşünürüz hayat önümüze ne getirecek belli olmaz.

Senin saatler çok iyiymiş yaa öyle olsa çook iyi olur da işte bakalım buna da alışacağız bir şekilde..

hoşgeldin canim. melisanın daha iyi olmasına da cok sevindim. insallah cok cok daha iyi olur kuzucuk.

asiyi biz de vurduramadik, önce karar verin dediler biz tamam deyince de yok elimizde dediler kaldi oyle.

Ben aşıyı yaptırıyorum karar verdim canım kan alıyormuş bizim sağlık ocağı bu ay kontrole götürcem sadece boy kilo kan vermeye falan
Adet ağrısı fena ya ben ilk geçen ay oldum bu ayda şuan 3. Günüm adetim bende

Geçmiş olsun canım deva ederse götür aksatma bence inşallah diştir hemen geçer

Ne güzel olmuş ohh TV çok mu izlerdi ben arada açıyorum Coco reklam bakıyor 5 10 dk bunaltınca onun harici pek ilgili değil tabletimiz yok zaten telefon da açmıyorum yemekte falan inşallah bir şey olmaz
Gel tabş imkan buldukça yaz bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…