- 2 Eylül 2019
- 5.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.348
- 248
Senin isteme de çok olaylı olmuş canıımmHayatına bembeyaz sayfa açmışsınisteme dedin de benim isteme bir faciaydi dört araç geliyolardi istemeye zincirleme kaza yapmışlardı e haliyle geciktiler arıyoruz açan yok bunlar vazgeçti galiba espirileri yapan sevgili akrabalarım neyse kimseye bişey olmadı şükür aynı gece isteme oldu kizevi revire döndü bı anda herkes birbirine buz koyuyordu
Allahım bal yanaaaakkkBen uyuttum kalan arkadaslara başarılar bir saat daha uyurum insalalh
Ben uyandım annee kalk bakalim püskülerde (üsküdar da) sabah oldu bakışi buBizimdeağlaması durduama tam uyandı
Elifler hep böyle oluyor diyorlar marifetli becerikli..eger benim.Elifim de senin Elif gibi olursa yaş şaa dımmmGünaydın kızlar bol ağlamalı, sürekli emmeli ve sallanmalı bir geceydi şükür sabah oldugece de ateşlendi verdim yine 1 mama kaşığı calpol. Sabah da uykusunu alamadığı için çok ağladı ayağımda sallaya sallaya uyuttum biraz. Kızların dersleri vardı baktım saat 9 olmuş. Göktuğ da kendine gelmişti şükür. Aldım koştum kaldırayım diye. Elifim toplamış yataklarını kardeşini uyandırmış kahvaltı sofrasını hazırlamış şimdi de Göktuğ a bakıyor kuzum.
Bu oğlanın ateşi diş mi ki dediğiniz gibi38 i pek geçmedi ama çok huzursuzlandı. Burun tıkanıklığı vs yok şimdilik bakalım bekleyelim çıkar kokusu yakında
Göktuğ paşanin ilk dişi karşılama törenı baslamistir.torenimiz aglamalı hafif ateşli anneye zamk gibi yapışarak uykusuzca devam edecektir
Canım coco hoşgeldinSelam arkadaşlar hepinizi çok özledim umarım iyisinizdir bebişleriniz de iyidir..
biz Siirt’ten taşındık kızımın eğitimi için.Tekirdağ muratlıya taşındık.eşimin askeriyeden arkadaşının ablası özel eğitim öğretmeni burda çalışıyormuş onun alt katına ev tuttuk.her gün eve eğitime geliyor ve şuan başladığımız noktadan çoook ilerideyiz rabbime şükürler olsun.daha yolumuz uzun tabi 1 sene burdayız.eşim Siirt’te ben ise burda annemlerle beraberim.çooook yorucu bi süreçten geçtik umarım sonucu da güzel olur.1 buçuk aydır buradayız.
canlarım size bir soru soracağım siirtteki sağlık ocağından aradılar beni.9.ayda kızamık aşısı yapılıyormuş.aşı ellerinde yokmuş 12.ayda yapılacak aşıyı 9.ayda yapacaklarmış.ben Siirt’te değilim dedim.şuan bulunduğum mahallenin sağlık ocağına gittim orda varmış bu aşı tek doz kızamık aşısı.12. Ayda da tekrar yapılacakmış.pazartesi getir demişti bana ebe ama emin olamadım gitmedim.kızımda 9.ayda aşı yaptırmamıştık hiç.yeni çıktı bu zannedersem.sizler yaptırdınız mı?acaba yaptırmayıp 1 yaş aşısı mı yaptırsam kızamık sürekli vurdurmak ağır gelmez mi bilemedim kafam çok karışık
Kontrole de gitmek isterim ama hastalik biraz fazla burada..azalmasını bekliyorum canım. Iyo olmaya calisiyoruz.Elif iyice yaramazlastıSagol sekerparem.
Asiyi ben de sen gibi düşündüm ama kontrol da edilmedi ne zamamdir.
Yokkizamkk salgini falan korku da oldu sanirim.
Sen nasilsin neler yapiyor bebeler
Kardesine de uzulme.herkesinnkendi hayati de gec.kendini yipratma ⚘⚘