Canım benim koca yürekli anneeYaaaaa canlarım nasıl özledim her birinizi anlatamam
çooook teşekkür ederim.biz Tekirdağ’ın bi ilçesindeyiz alışamadık henüz zamanla alışırız inşallah.insan çocuğu için neler yapmıyor ki yerimi yurdumu dağıttım ama değdi çok şükür şuan günde 3 saat eğitim alıyor kızım.aynı zamanda çocuk gelişimci de gelip 1 saat oyun oynuyorlar beraber yani 4 saat dolu dolu geçiyor.kalan zamanlarda bende dışarıya çıkarıyorum gezidiriyorum herşeyi gösteriyorum Melisa bak kuş uçuyor,melisa bak araba gidiyor,Melisa bak kedi miyavv,her anımız böyle Allah’a binlerce şükür toparlıyoruz.ama siz siz olun benim hatama düşmeyin.2 yaş altındaki bi çocuğa televizyon tv tablet çok zararlıymış bilemedim ne yazıkki kötü bi tecrübeyle öğrenmiş oldum.evde tv yok hiç takmadık taşındığımızda da...
ben akşamüstü Siirt’te ki ebemizle görüştüm.yeni aşı takvimine göre 9.ayda yapılan saf kızamık aşısıymış.12.ayda yapılan kızamık kızamıkçık kabakulakmış. 9.ayda yapılan saf kızamık aşısının koruyuculuğu daha yüksekmiş diğerine göre.o saf kızamık aşısı bizde 2 ay önce bitti ve Türkiye genelinde de kalmadı diye biliyorum ben dedi.eğer sizin oradaki sağlık ocağında kaldıysa saf kızamık aşısı yaptırın dedi.ama eğer ki yoksa,12.ayda vurulan kkk aşısı vurulacaksa o zaman gerek yok 12. Ayda da yaptırabilirsin dedi.zaten pandemi var sıkıntı olmaz sizin tercihinize kalmış dedi.yarın tekrar bi soracağım.ama büyük ihtimal yaptırmayacağım 12.ayda yaptıracağım.
uzun zamandır yazamıyordum buraya.yazacak moral motivasyonum da yoktu çok kötü günler geçirdim hatırlamak bile istemiyorum.daha yeni toparlamaya başlıyorum diyebilirim.hepinizi çok seviyorum tahmin ettiğinizden daha daha çok.canımsınız.arayı açmayacağım çok sık olamasa bile yine de geleceğim
InsAllah canım..bazen ben de hayal edemiyorum..ne olacaklar nasıl büyüyecekler diye..ama zaten evlenecegimi ve 2 cocuğum olacağıni da hayal edemezdim ben ☺ ama Allah nasip ettiYaaa ben Ali’yi yerim bayılıyorum onun aklına ve konuşmasına
AA öyle mi dersin inş o günleri görmek nasip olur
Sorma dilzar gözünün feri kalmadı yavrumun iştah da yok. 2 lokma zor veriyorum ağlıyor yemiycem diyemisskokulumm gecmis olsun canim, inşallah düşer kuzumun ateşi. disler Asimi da fena yaptı, atak mı diş mi ikisi birlikte mi bilmem ama iflahimizi kesiyor, 2 3 gündür.
Hic sorma bana da öyle geldi
Hepimiz aynıyız balım kötü bişey olmasın da
Senin ki nasıldi ki ya olaylı insanlarız hep bı atraksiyoneşin 3.bebek için yer yapıyo olabilir mi bı erkek daha diyor mu acaba
Vatana millete hayırlı evlatlar olurlar sağlıkla büyürler inşInsAllah canım..bazen ben de hayal edemiyorum..ne olacaklar nasıl büyüyecekler diye..ama zaten evlenecegimi ve 2 cocuğum olacağıni da hayal edemezdim ben ☺ ama Allah nasip ettibakalim inşAllah güzel yerlere gelirler
Görmuyor musun nasıl akıllı akıllı bakıyor maşAllah
Bende 2. Yi olmuştum geçen hafta. Gerçekten hamileliğin en güzel yanlarından biriydi benim içinBen aşıyı yaptırıyorum karar verdim canım kan alıyormuş bizim sağlık ocağı bu ay kontrole götürcem sadece boy kilo kan vermeye falan
Adet ağrısı fena yaben ilk geçen ay oldum bu ayda şuan 3. Günüm adetim bende
Ah bu diş sorunsalı. Biz baya rahatladım gibi bu hafta yemesi daha iyi. Çıkarırda rahatlat inşallah senin oğlanda bi an önceYaa dusunmussunz cok sagoln. Baya aksattm evet diş bizi zorluyor son zamanlarda sabah uykulari artk yok diyecek kdar az işi anca yapiyorm bazen blcogu yeri yapamiyorm bile. Firsat bulamadm hic o yuzden de.
Ahh kizlar benimde isteme merasiminde rahmetli babam döndü kizim sen istiyor musun dediHic sorma bana da öyle geldiama Allah isteyene versin... ama nedense hep icimde bir yerde bir oğlum daha olacak hissi var..bu hissi atamıyorum içimden..
Istemem de elektrik ve su kesildi.ramazandi.isteme ve söz bir aradaydı.aksama iftar vardı.evi girgirladim yerleri ıslak mendille sildim.tamam zaten gunlerdir temizliyorduk ama yine de her yer temizlenmeliydi.ve eve 50 kisi gelecektibir yandan erkek kardesim boyuna gelip bana evlenmeyeceksin diye baski kuruyor annemi dolduruyor annem kavga ediyor.annem de kardesim de asla istemedi evlenmemi.erken gorduler 25 yasin nesi erkense eşimi ariyorum bak elektrik su gitti burada gelir mi bilmiyorum iptal edelim.gelir gelir o gelmezse mum isiginda isteriz diyor hic dusunmuyor bu insanlar 50.kisiye o ortamda ne yedirirler diye neyse aksam oldu bunlar 4 araba hem birbirini hem yolu kaybetmisler bulmaya calisirken de ezan okundu sanip orucu acanlar olmus o aksam oyle yorgundum.ki..söz fotograflarima hic bakmak istemiyorum.ustune bir de istendigimi duymadım isteyen kisi ben yokken istemis
Neyse isteme destanim böyle uzun gider
Benim olma ebatıma göre değişir genelde az olurum pek ağrım olmazBende 2. Yi olmuştum geçen hafta. Gerçekten hamileliğin en güzel yanlarından biriydi benim içinağrısı hiç azalmamış aynı duruyor
Insallh ya yemesinde problem yok ama ggundz uykusu niye byle oldu anlamadm dişe bağliyorm ben. Ayagmda uyursa uyuyo birakinca 10 dk snra uyaniyo surekli bu sefr de gun noyu huzursz oluyo malesf cok zorluyo ayakta alisacak diye de korkuyormAh bu diş sorunsalı. Biz baya rahatladım gibi bu hafta yemesi daha iyi. Çıkarırda rahatlat inşallah senin oğlanda bi an önce
Seninki de baya talihsiz geçmiş ben de duymadım istenme anını malesefHic sorma bana da öyle geldiama Allah isteyene versin... ama nedense hep icimde bir yerde bir oğlum daha olacak hissi var..bu hissi atamıyorum içimden..
Istemem de elektrik ve su kesildi.ramazandi.isteme ve söz bir aradaydı.aksama iftar vardı.evi girgirladim yerleri ıslak mendille sildim.tamam zaten gunlerdir temizliyorduk ama yine de her yer temizlenmeliydi.ve eve 50 kisi gelecektibir yandan erkek kardesim boyuna gelip bana evlenmeyeceksin diye baski kuruyor annemi dolduruyor annem kavga ediyor.annem de kardesim de asla istemedi evlenmemi.erken gorduler 25 yasin nesi erkense eşimi ariyorum bak elektrik su gitti burada gelir mi bilmiyorum iptal edelim.gelir gelir o gelmezse mum isiginda isteriz diyor hic dusunmuyor bu insanlar 50.kisiye o ortamda ne yedirirler diye neyse aksam oldu bunlar 4 araba hem birbirini hem yolu kaybetmisler bulmaya calisirken de ezan okundu sanip orucu acanlar olmus o aksam oyle yorgundum.ki..söz fotograflarima hic bakmak istemiyorum.ustune bir de istendigimi duymadım isteyen kisi ben yokken istemis
Neyse isteme destanim böyle uzun gider
Bu bı isaret mi diye sorgulamistik biz de ama 8 yıl sevgili kalmışız uzaylılar istila etse yine o isteme olacak modundaydik
Ağrısi azalır diyenlere guvenmistim ben de ama yok yok fena.. Ama olmamak daha kötü kız o şişkinlik rahatsız edici oluyoBende 2. Yi olmuştum geçen hafta. Gerçekten hamileliğin en güzel yanlarından biriydi benim içinağrısı hiç azalmamış aynı duruyor
Buralardayım şekerimparem arada giriyorum hızlıca okuyabildiğimi okuyup çıkıyorum bakıyorum sayfalar epeyy birikmiş ama 24 saat yetmiyor bana hep bir koşturmaca ev ayrı yoruyor okul ayrı dönem sonu işlemleri ödev teslimleri uzaktan eğitimle 7 /24 mesai yapıyoruz ayşecik le zeynepciğin telaşları ayrı kendimi nasıl yatağa atacağımı bilemiyorum akşamda 22.30 a kadar okul toplantısı sürdü yemekten sonra toplayamımıştım mutfağı şimdi toparladım makinaya çalıştırdım yatmadan Bi bakayım dedim
Ne çektin be sekerpare
Ne düşünceli bir adammışAhh kizlar benimde isteme merasiminde rahmetli babam döndü kizim sen istiyor musun dedibende gülmüştüm. Hatirladim simdi
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun cok duygusal cok dusunceli bir evlatlarina cok deger veren bir insandi. Oyle bir adam daha tanimadim. Mekani cennet olsun.
Hic sorma...eşim de şoyle.dusun talihsizlik hakkimizi burda kullandık bitti demiştiSeninki de baya talihsiz geçmiş ben de duymadım istenme anını malesef
Oyy kıyamam cancağzım..Allah yardımcın olsun ama kendini çok yorma.Allah isini gücünü kolaylaştırsın canimBuralardayım şekerimparem arada giriyorum hızlıca okuyabildiğimi okuyup çıkıyorum bakıyorum sayfalar epeyy birikmiş ama 24 saat yetmiyor bana hep bir koşturmaca ev ayrı yoruyor okul ayrı dönem sonu işlemleri ödev teslimleri uzaktan eğitimle 7 /24 mesai yapıyoruz ayşecik le zeynepciğin telaşları ayrı kendimi nasıl yatağa atacağımı bilemiyorum akşamda 22.30 a kadar okul toplantısı sürdü yemekten sonra toplayamımıştım mutfağı şimdi toparladım makinaya çalıştırdım yatmadan Bi bakayım dedim
Sizler nasılsınız herkesler bebişler iyidir inş.
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsunAhh kizlar benimde isteme merasiminde rahmetli babam döndü kizim sen istiyor musun dedibende gülmüştüm. Hatirladim simdi
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun cok duygusal cok dusunceli bir evlatlarina cok deger veren bir insandi. Oyle bir adam daha tanimadim. Mekani cennet olsun.
Ah ne talihsizlikler yaşamışsın kuzum benimNe çektin be sekerpareevet canım gerçekten çok kötü..hep aksilik oldu..düğünümde kendi düğünüme gec kaldım alinin dogumunda dogumdan yarim saat kadar once deprem oldu kiz da korona çıktı diye yalniz kaldim zaten hepimi gibi..ne bi mevlit ne bir susleme olmadi..dugunumden13 gun once teyzem vefat etti.annemin tarafi düğünümü boykot etti gelmedi ben de ertelemek isterdim ama eşim tarafi kabul etmedi.evet aksilikler oldu ama bunlar bizi yıldırmadı..biliyor musun herkes bana imzayi atarken acaba diyeceksin dedi.herkeste olurmuş bu.demedim hamd olsun.Allah hepimize mutluluk versin
Ne düşünceli bir adammış
Beni once dedemden istemişler.babam cok üzülmüştü girdim iceri baktım babam aglayacak gibi.esime sessizce babamdan da isteyin beni dedim.babam da kızım da uygun bulmuş hayırlısı olsun dedi.sonra o gece bana eğer benden istemeselerdi bu ömür boyu ukte kalırdı demişti.sonra rahmetli oldu zaten canım babamAllah rahmet.eylesin hepimizin ölmüşlerine ⚘
Hic sorma...eşim de şoyle.dusun talihsizlik hakkimizi burda kullandık bitti demişti
Oyy kıyamam cancağzım..Allah yardımcın olsun ama kendini çok yorma.Allah isini gücünü kolaylaştırsın canimiyi olmana sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?