2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Şekerparem sen verimkar olmayınca ben de konuyu açmadım. Çocuğum “ya benimsin ya toprağım” dedi. Nerdeyse kanka olacaklardı. Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.
Yeşimcim çok hoşsun canım ya verimkar kelimesini ilk kez gördüm şekerpare ağırdan alırken damadı kaçıracaksın bak yeşim gibi kayınvalide bulamazsın

N Nehir8077 dupduru güzellik maaşallah. BKGK eşin annen varken arıza çıkarmasaydı keşke. Ne üzülmüştür kadıncağız. Allah akıl fikir versin. Seni üzmesin. Huzursuz ortam Karya yı daha çok tedirgin eder. Herşeyi biliyor bunu bilemiyor mu. Üzüldüm çok kuzum. Jadesi kuzum geldiniz mi, eşinin sınavı nasıl geçti. Öperim Asya kuşumu .

Yeşimcim çok hoşsun canım ya verimkar kelimesini ilk kez gördüm şekerpare ağırdan alırken damadı kaçıracaksın bak yeşim gibi kayınvalide bulamazsın
Canım missim çok saol güzel görüşlüm. Ben de biraz eskilerden kalmayım. Osmanlıcadır deyim atasözüdür gün yüzüne çıkmamış söz çoktur bende.

Bahar benim eşimde öyle hep çok biliyor ben çok konuşunca bazen dalgaya alıyorum he he yada daha çok konuşup bastırıyorum böylelikle

Ocean kullandığım dönem almilanın bıngıldağu kapanmadı biliyor musun bende devit 50.000 var 8 damla kullanıyorum bir ayda fark etti bazı bebeklere yeterli gelmiyor o doz. Ben bebeklerime artırma yapardım hep doktorun ile görüş istersen

Ahahah elif ya ay bu çocuklar zararlı şeyleri nerden bulur ya
Elifimin çakmak gözlerine maşallah güzelliğine ayrı maşallah

ohh şükür aşk var artık ❤
ya şekerparem bugün akşam yemeğinde dedim civan basını bağladım arel sen yan derdine diye
baharcim şaşkınlıkla okudum. yani arelle yaşları aynı sayılır nerdeyse ve bu yasta toplama olayı yeni yeni başlarken bu derece titizlik ne desem bilemedim. ben paso arkalarını topluyorum arel de cizgifilmlerden sanirim ingilizceye takmış. renklerin ing söylüyor. bakalim daha neler gorecez. bu arada duruya masallah nasil.guzel ya
canim dünürum benim 2. cocuk tecrubeli denilebilir ama arele hep baskalari bakti ya sanki civan ilk cocuk gibi. aslinda su anda herseyi agza götüreceği bir donem. senij stresin mi etkiliyor. civan da.bazen hic yemez aman meme aliyor derim ama arelle ugrasirim 2lokma yesin diye. tarif istersen bolca yazarim sana. ben et tavuk balik baklagil sebze boyle sirayla gidiyorum. bazen corba oluyor. kahvalti ogleb meyve aksam yemegi sonra meyve. bazen gunde 1 bazen 2 oluyor meyve sirf dursun diye oyalansin diye. ben 3 ogun ne yedim ne de y2dirdim gun yetmiyor bana.
annenin yanında az tutsaymış kendini. insan daha çok üzülüyor kadın da takılır şimdi eşine de tepki alır. sen unutsan o unutmaz arada kalirsin. ben dün eşime dedim evle ilgili ne diyorsam he de yap sorgulama anlatacak enerjim bile yok ama vardır bir bildiğim diretme dellendirme dedim

Bence hic üstüne varma canım.benim oğlum o kadar olmasa da o da temizliğe takık..yemek yerken parmagi kirlense hemen yikamak istiyor.üstune bisey damlasa hemen degişmek istiyor.sadece burası böyle kalsa da bize zararı yok Umutçum.hem de ne güzel bütün oyuncakları gorebiliyoruz boyle, oyun saati bitince birlikte yerine koyarız diyebilirsin.muhtemelen oyuncaklarını duru ile paylaşmama sevdasi buna sebep.bizde koltuk altına arkasina atılıyor Elif almasin diye.senin ki gene sepete topluyormus derleme toplama konusunda seni izlemis muhtemelen ornek almiş.bi de su ile oynamak hoşuna gidiyor sanirim.Ali de bir ara böyleydi gecici bir donem sanirim.ben bualsik dizdirmeye yardim ederken boyleydi.sonra sadece temiz bulasigi dizmeye yardim ettirdim.kirlilere dokundurtmadim.simdi de surekli soruyor kirli mi diye ben cok takılacak bisey göremedim canımm..sen de takılma.donemsel bisey olabilir diye düşünüyorum.üstüne varma bakalım bu davranış yavas söner yani unutur.ama tezgaha çıkıp bulaşiklari sudan geçirmesi tek başına biraz tehlikeli geldi bana.düşerse elinde cam bardak tabakla ya da catal kaşıkla çok ağır sonuçlari olabilir.bence bu konuda onla konuş.sen yokken yapmasın.

bizimki de babası yerken ağzını açtırmaya çalışıyor filan o varken bir kaç kaşık da olsa yiyor . Bakalım inşallah alışırlar
Şaşırdım gerçekten . Devit sağlık ocağından verdikleri mi ? Ben de ondan devam edeyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…