2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Zeynebi görür görmez vuruldum yalan yok dedim ahh Allahim ne şirinlik
Ya tabi burda şakalaşmaca bizim işimiz..Allah vericek kismetlerini..size şoyle bi anımı anlatayim.cocukken komsumuz beni gelinim diye severdi. Sonra taşındılar.yillar sonra paat diye geldiler..cocugun adi Hasandı hic unutmam.ben bi tırstım.bi de demesinelr mi anneme eee gelinimizi hakikaten alsak mi yuzuk ölçüsü almaya geldik diye ben okuyorum o zaman tabi.babam da yaa hala mi aynı şaka ya falan dedi. yoo dedi adam, oglum gelemedi heyecandan ölüyor çocuk dedi.derken kapi çalmasin mı çocuk gran tualet giyinmiş gelmis hakikaten zingir zIngir titriyor ödüm koptu babam verecek sandım babam ne dedi bilmem zang diye kalktilar.annem de biz seni verir miyiz hic aptal demisti..annemin bana aptal demesine hic bu kadar sevinmemistim
Şekerparem sen verimkar olmayınca ben de konuyu açmadım. Çocuğum “ya benimsin ya toprağım” dedi. Nerdeyse kanka olacaklardı. Hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.
Aman diyim o sözü demesin sensiz olamam desin.. o söz arkadasımin en son duydugu söz oldu.yakin bir arkadaşımı kaybettim... hic sevmiyorum eşimi de uyardim demez hiç

Neyse konumuza geciyorum.
Simdi dünür mü olduk yani yesimcan
Ben biraz naz yapayim dedim, sen de benim.kiymetli ogluma kız mi yok dedin haaa
Korktum.simdi kizim da bana benzerse bu iş yürümez gibi Ata naz sevmiyor netlik seviyor desene

Yeşimcim çok hoşsun canım ya verimkar kelimesini ilk kez gördüm şekerpare ağırdan alırken damadı kaçıracaksın bak yeşim gibi kayınvalide bulamazsın
Valla fazla naz aşik usandırdi
Canım ya ben de coledan kullanıyorum.1 damla mi 2 damla mı verilmeli mi? herkes baska diyor
Ahahah elif ya ay bu çocuklar zararlı şeyleri nerden bulur ya
Elifimin çakmak gözlerine maşallah güzelliğine ayrı maşallah
Teşekkür ederiz teyzelerin balı
Hahahahha Arele de kısmet bak burda güzel dolu
@misskokulumm @ogretmen61 Kalppare masallah nisan bebeleri coşmuş yine nasıl güzelsiniz. gülen yüzlerimiz gözleriniz hep gülsün
tesekkur ederim amiin amiin teyzosu

Hayırlı yolculuklar şimdiden canım yine bizi doğa resimlerine boğ
Ben yanıma bebe bisküvisi aldım ondan verdim eline poğaça yaptım biraz ondan verdim baya emdi zaten derken geçti yol

Ocean 400 mü?

Geldik canım şükür eşimin mülakatı ne iyi ne kötü pek gönlüm var diyemem hayırlısını diliyorum Allahtan ah bende öperim Atamı bal yanaklardan

Ya ebru gözden bahsetmişken sana sorayim..oglumun gözün beyazında kırmızımsı sarımsi bir nokta var..bunun sebebi ne olabilir.doktora gideli 6 ay oldu.o zaman var mıydı hatırlamıyorum
Nette kalp krizi riski bilmem ne yazıyor Allah korusun korktum

Canm bazı gözlerde ben gibi oluyor internete bakınca zaten oooo neler neler çıkıyor hiç aldanma internete ama için rahat etsin göster bence doktora da

Coledsni 1 damla veriyordum ben
Devit 3 50 lik ya bu 150lilik
Simdi ocean agzina fis
Kanı unutuyorum hep yemiyordu vitaminsiz fiye korkuyorum bu kiz Allah korusun
Ben de daha kan ilaci baslayamadim sonsuz.. alerji bitse diyorum ama bitmiyor.aptal ben çocuga hindistancevizli portakal kabuklu kurabiye yedirdim.bir haftadır kaka hep mukus

Ta çocukluktan cevheri görüp unutnamışlar senş desene şekerparem vay be
Elifle Ata kuzum da çift oldu demek Gö yaşlarım pıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…