Kız kardesimde de var..o da abla takilma ben cocuklugumdan beri böyleyim diyor.bahar gelsin götüreyim.su an korkuyorum hastaliktan yaCanm bazı gözlerde ben gibi oluyor internete bakınca zaten oooo neler neler çıkıyor hiç aldanma internete ama için rahat etsin göster bence doktora da
Kaptım sari şekeriTa çocukluktan cevheri görüp unutnamışlar senş desene şekerparemvay be
Elifle Ata kuzum da çift oldu demek Gö yaşlarım pıt
Ortunmesi mi lazimdi3 mü vaaayy anneeem vaay ben gene 1 veriyordum.ben de bu bingildak niye ortunmuyor diyorum
Tüh yavrumbenimBen de daha kan ilaci baslayamadim sonsuz.. alerji bitse diyorumama bitmiyor.aptal ben çocuga hindistancevizli portakal kabuklu kurabiye yedirdim.bir haftadır kaka hep mukus
Ohh canım dünürüm okudum aslinda ben de öyle düşündüm ama belki yanlis yazmissindir dedim.arkadasim gencecik bir ogretmendi. Kıyamam hicbir genc kiza..ogullarimizi oyle yetistirelim ki kadina kiymet versinler..ne güzel yureklisin Yeşim..iyi ki tanimışim seni..söz güzelmiş bu aradaSevgili dünürüm şekerparem. Bir filmden alıntı idi: “Ya benimsin ya TOPRAĞIM” hemşerim kankam anlamında. Benim naif oğlum başkasını düşünmez zaten. Sevgiyle büyüyor. İnsana, hayvana, doğaya saygıyla... allah korusun arkadaşına çok üzüldüm. O manada yazmamıştım açıklamak istedim.Kalppare .işin latifesi tabiki bizlerinki. Rabbim tüm evlatlarımıza iyi yazılar yazsın, iyi insanlarla kesişsin yolları her kulvarda inşallah.
Aaa neymiş bu şok bizim evin burda 2 tane var gidem de bakamEşim şoktan almıştı cano
Ahahaha aynen az şekerli birde ohh oh
Aynen oğlumun büyükanneannesinin toprakları. Sevgiler gelin kızıma güzel uykular renkli rüyalar...Ohh canım dünürüm okudum aslinda ben de öyle düşündüm ama belki yanlis yazmissindir dedim.arkadasim gencecik bir ogretmendi. Kıyamam hicbir genc kiza..ogullarimizi oyle yetistirelim ki kadina kiymet versinler..ne güzel yureklisin Yeşim..iyi ki tanimışim seni..söz güzelmiş bu aradaee toprak ayni sayılır
Ah dünür desen naiflik te bir dünya markasıKaptım sari şekeri
Ya adaşım cansın can.Ah dünür desen naiflik te bir dünya markasıne diyelim düğünde Ankara havası olsun ha döktürürüz
Yaa ne iyi oldu bak gelmen ebruuu gitme bir daha. Benim oğlanın bıngıldak kapanmış doktor söyledi canım ocean 400 kulladık geöen aya kadar düzenli. Hep apız çevresinde kırmızı döküntü vardu benim oğlanın gözüne kadar ilerledi hatta bir dönem biz de o mu bu mu derken d vitamini vermeyince geçtiğini farkettik. Sonra da vermedim hiç. Ne dersin başka alıyım mı vereyim mi yine 1 yaşa kadarO yüzden bende artık devit 50.000 e geçtim 8 damla veriyorum. Kan ilacı da mesela bestron aldım katkısız diye ama baktım ki, dudaklarda çatlama göz beyazında mavileşme oldu Oda yetersiz geldi şu an ferrum 10 damla veriyorum.
Hadi geçmiş olsun canım bekliyorz hadi bakalım bir manas destanıGeldim kuzum çok şükür geriden gelip okuyorum en sona uzum bir değerlendirme yapcam
Aman iyi olun da şükürüm arada bir el salla buraya da.Güneş Maşşallah çok hareketli. Külot beze geçsen rahat eder misin acaba ayakta değiştirirsin belki çişli bezi en azından kolay alırsınCok zor cok yorucu geçiyor gunler
Oglum.ayri kizim ayri ev ayi
Kizimin altini elkeri ustunde havaya jalkiyor oyke değiştiriyorum yarim saaat suruyordur en basitinden
Memeyle uyuyoruz zaten ayni
Odadan cikaam agliyor o aglamazsa oglum aglatiyor bir suru seyler
Olsun saglik olsun da agecer hepsi rabbim sabir kolaylik versin cok seviyorum evlatlarimi giciklar ama babalari gicik napsin cocuklar
Bakamiyorum yazamiyorum sizlere ya
Insalkah iyisinizdir siz ve bebekleriniz
Allaha emanet olun
Kendinize iyi bakinnñn
Ata mızın içinde fotosunu isterizTOP havuzu aldım kızlar çok güzel tavsiye ederim. Mevcut topu az geldi, 200 tane daha söyledim. İndirime girmişti Hepsiburada da
Ay bende çok istiyorum bakam hemenTOP havuzu aldım kızlar çok güzel tavsiye ederim. Mevcut topu az geldi, 200 tane daha söyledim. İndirime girmişti Hepsiburada da
Bugün yoğunluktan çok çekemedim yarın diğer topları gelince güzel foto atarım.iyi geceler olsunAta mızın içinde fotosunu isterizgüle güle oynasın
Ahahah aynen bende siz yazınca koş dedim eşimE hangi oyuncak kalmışsa al gel dedim küle ve vileda alıp gelmişAaa neymiş bu şok bizim evin burda 2 tane var gidem de bakamkalmışsa bişey
Az şekerli diycem getirecek Aaa çok olmuş şeker diycem bi daha yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?