2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
BoYle kendi eline verecegm syler yapsan belki heveslenir yer hano kendin hic verme çabalasn dursn hosuna gider yer belkide

Ağzını burnunu yediğim maşallah benim damadıma.

Seve seve bak mutlu olduk hayran hayran bakıyoruz.
Eki Görüntüle 2766163
Yaa masallh gorunce aklima geldi benm oglanin disler de ayni byle altli ustlu 2 şer tane ve üsttekiler ayrık kimi diş yapisi damak yapisi mi bozuk ki dio bemde syle dusunuyorm orda arada kaln et vrya nasl anlatiym uzun byle diş arasnda ondan oldugunu dusunuyorm ama bilemedim neden ayrı disler bi aydinlatin beni

Kac yasnda kızın peki. Cok sasirdm eger bi de kucukse ama bi yonden bakarsak gzel ama bi cocuk icin fzla geldi bna yda bilemiyorm artk

Canım esin Umutu erkek gibi yetistiricem derken Duruyu da erkek gibi yetistirecek galiba.bebek de ayıcık da alin ikisi de oynasın.çocuklar yumuşak oyuncaklarla oynarken duygusal doyum yasarlar.benim oglumun kiz dogmadan daha 3 tane bebegi vardi ama hepsi erkek bebekti.kiz dogunca kiz bebek de aldik.hatta geceleri erkek bebege sarılıp uyumaya basladi bu ara.güç alıyor demek ki deyip karişmiyorum.kucuk mutfak aletleri de alacagim kız az buyuyunce.inan erkek cocuklari kizlardan cok seviyor oyuncak tencere tavayı.sen onlari oyun oynarken gör.evde canını sıkan ne varsa anlatır evcilik oynarken.benim en sevdigim anlardan biri de bu oluyor.oglumun oyuncaklarıyla dertlesmesi.bunu ben baslattim aslında.birgün bir kamyonuna dertlendim.iste cok üzülüyorum kamyoncum, bugun Ali bana boyle dedi çok kirildim vs diye.bunu haftada bir iki yaptım.baktim ben yokken basliyor dertlenmeye.bu sefer sessizce dinliyorum odanın dışından.canini sıkan ne varsa öğrenmiş oluyorum.duru ile Umut un yaslari cok yakın..su an cok cinsiyet ayrımı yapamıyorlar.babasi onu spor aletlerinin arasına götürmektense birlikte erkeklere ait görevleri yapabilirler.mesela birlikte ufak bir tamir işi yapsalar o sırada sen de kızla bi kek vs yapsan.sonra da babasi Umuta bu evde erkeklerin ve kızların görevleri başka.bu evde biz erkekler güç gerektiren islerde kızlara yardım etmeliyiz, kızlar narindir yorulabilirler, onlar da kızkıza kek yapsınlar ailecek birlikte güzel bir kek yiyelim diyebilir.
Ya aslıni soylemek gerekirse sen ve esin bu konuyu cok taktiginiz icin bu oneriyi veriyorum.bana kalırsa üstüne düsulmeden hallolunur.zamanla cinsiyet ayrımı yapacak.şu an cok küçük.dedigim gibi hani toplumda erkeklerin yaptıgi tamir gibi islerde baba Umutu yanında tutsun.ama umut cok merakli bir cocuk.tamir aletlerini sonra ortadan kaldirmayo ihmal etmeyin.mesela musluk tamiri gibi basit bir iş.yani elektrikli bir alet tamir edilecekse priz gibi Umut görmese de olur.çunku denemeye kalkarsa zarar görür.eve bir küçük tamir ünitesi alabilirsiniz.guzel oyuncaklar var.ama iri parcalar olmali.yutmamalari için.birseyleri söküp takmayi seviyor diyorsun ya belki ilgisini ceker. Ben de olsam babasiyla spor salonuna yollamam herhalde. Ani bir ihmal ile kaybolabilir kaza olabilir.tehlikeli ve kalabalık bir yer.
Bence eşini dinle.basit yemekler yap bir süre.evi de soyle üstten topla.zamani onlara ver. birlikte oyuncaklarla oynayın.oyuncaklari konusturun.renkleriine gore gruplayın.mesela yere 3 renk karton ya da kap koy.ayni renkte top oyuncak ne varsa üstune koymaca oynayin.ama bunu muzik esliginde yapin.muzik durduğunda Umut heykel olacak de.arada durdur bir heykel olsun muzik baslasin gruplamaya devam bunu oyuncak toplarken de yap.boylece toplanmak dagitmak da bir eğlence haline gelsin.
Cok uzun yazdım gene ya
Bildirim konusunda ben de yasiyorum bu sorunu canım

Disler dolmaya başladıkça aralar kapanıyor. Yanlarında dolması lazım oglumunda böyleydi.

N Nehir8077 canım erkek kız rolü ayrımjndan titizlikle ilgili şunu demeyi unutmuşum.. bence bu konuyu yavas yavas görmezden gelerek çözmeye çalışın.ileride çok titiz ya da çok pis bir insana dönüşmemesi için. Mesela çayı içerken hadi çabuk için dediğ zaman..hayır şimdi çay icme zamanı ve insanlar çayı keyif yaparak icerler.keyif yapmak demek eline çayını alıp hiçbir iş yapmadan dinlenmek demektir diyebilirsin.keyif yapıyorum çünkü dinleniyorum cok yoruldum diyebilirsin.bulasik zamani da bu annenin görevi..gerektiginde senden yardim isterim şu an ihtiyacim yok diyebilirsin.
Çay icme sürenizi uzatmak biraz zaman alacak.her sefer 5 dk daha uzun oturursanız zamanla alısacaktır.
Okuloncesi egitimde ogretmene dusen gorevlerden biri de cocuklara dinlenmeyi ogretmektir.yani 5 yasinda cocuk bile dinlenmeyi pek bilmez anlamsiz gelir.sizin ki normal yani

Okudum suan bir kaç kere daha okuyacağim. Detaylı yazacağim çok teşekkür ederim seni seviyorum

Damadim da gelinim de on numara Aslı
Kaptim gitti kacıramazdim bu kısmetleri
Yaza goz kontrolune götüreceğim bakalim bakmiyacagim internete
Ohoo yaşadık kaptık güzel gelini ooo hemi de becerikli kek pasta kurabiye haaa masAllah masAllah ders çalışma konusunda hakkini yeme kızımın..okula baslamadan okumayı soktu demedimiydin?
Herkese benden kahve asyakuş yapacakmış
Oooyy oyy o parmakları da lokum niyetine

kızlar iki gündür birbucuk yasindaki yeğenim nöbet geçiriyor. nedeni belli değil henüz arastiriliyor. dua edin nolur iyi olsun
Helinim ne oldu ki birden bire mi oldu..çok üzücü..dua edecegim kuzucuga canim.
Ah canım keşke olsaymışım o dönemde gitmeyeceğim artık çok üzüldüm bak az çok anlatıyordum size Beni affedin daha çok aktif olacağım
Ebru evet sen hic gtime yaa 4 yaş oğluma doktor Ferrum verdi şurup.sence yeterli mi? En guvenilir en temiz şurup hangisidir? Benim oglan da alerjik ya..katkısı en az olan olsun istiyorum.
Yumurta beyazı kaldı şimdilik. Salı alerji doktoruna gideceğiz bakalım onu da actiracak mi? Bugunumuze şükür

Sen nasılsın? Sizinki ne durumda?
Doğaaa Doğaaa ben kıza kimyon verdkm birhaftadır mahfolduk..ne akla hizmetse kendimle aynı gun onun da kimyon diyetini açtım..meger gecmemiş ben de dönüp duruyoum neden diye..dusundum de sen mi yoksaa başka bir alerjik bebek annesi mi bana kimyonu kes dedikten sonra kızım iyilesmisti
Yumurta beyazi da gececektir insAllah aman yavas yavas acılsın.bak tek yanlış hamle ile sanki basa döndük

kızlar yeğenim ateşten dolayı nöbet benzeri bur durum yaşamış ama nöbet diyemeyiz denilmiş yine de 24 saat gözetim altında olacak hastanedeler. boğaz enfeksiyonu sebep oluyormuş ateşe. bi normale geliyor sonra yükseliyor ve kaşıkla titreme morarma oldu 2 kez. pazartesi mr da çekilecek içimiz rahat olsun diye.

şükür ki korktuğum olmadi

Disler dolmaya başladıkça aralar kapanıyor. Yanlarında dolması lazım oglumunda böyleydi.
Hmm insallh ya benm de disler dumduz degl ondan da korktm acikcasi
Bana yardımcı olacak büyüklükte kızmi. Yok anam daha nerede. Benim kız yasinda yok, oglumdan bahsediyorum.
Karistirdm o zman hani byle yardim edio vs deynce ben hani 5 6 yaslarnda kiz cocugu sandm anlattigndan

Ateş de yapıyor evet. Ama beyinsel bir durum değilmiş en azından. Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…