2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım katkısız olsun her şey evet ama ... onlar yetersiz kalıyor maalesef sen doktorunun verdiği ilacı kullan portakal ya da mandalina suyu ile aç karnına içir 2 -4 saat süt süt ürünü verme. Birde bir koca karı tarifi vereceğim kansızlık için kına kına var odun gibi 1-2 cm ufak parçasını 300 gram kara üzüm 2000 TL su ile düdüklüde İyice pişir süzgeçten geçir içir ayda 2 kez yap. Beslenmesine yeşillik ekle ıspanak yedir ha yemiyorsa ıspanak tozu al keke çorbaya koy ben almilaya aldım öyle öyle geçer

Çok geçmişler olsun

Aman ya boşver kırma he he de geç

Evet yaptığımız en büyük hataydı ama biz zorla öğretmedi okul öncesi okadar meraklıydı ki her gördüğü harfi sorar her yazıyı okumaya çalışırdı ve kendince de yazardı hal böyle olunca 1.sınıf ona çok sıkıcı geldi hiç cazibesi kalmadı şimdi öyle mutlu ki okullar kapandı okul yok ders yok diye

Helinnnnn im Allah korktuğunuza uğratmasın yoktur bişeyi inşallah ateşten olmuştur tüm yavrular sağlıkla büyüsünler inşallah
BKGK aman hee hee diycen geçecen öylesine boşver benim kaynanam da öyle konuşur boş boş çok biliyormuş gibi bıraksam 1 saat bakamaz. Hımm öyle evet hıı hııı ile geçiştiriyorum ben. Karya da emekler yakında önce bacakları toplayıp diz üstü duruyorlar sonra bir iki derken hızlanıyorlar. Bu akşam annemlerdeydik babam bayadır görmüyordu şaşırdı emeklemesine, kalkmasına falanbüyüyorlar şükür günden güne yürümelerine ne kaldı Allahın izniyle 2 ay sonra pıtır pıtır

Tabi mutlu olur canım ya okul muydu ki ekran karşısında çocuklar çok sıkıldı sürekli ders, ödev haklılar. Okul olsa oyunlar oynar arkadal edinir tenefüslerde koşuşurlardı. Ben de çok mutluyum tatil oldu ders yok diye laf aramızda

Baharcım eşinin tavırlarına çok üzüldüm belli ki annenle vakit geçirmeni kıskanıp seni huzursuz etmeye çalışıyor anneciğinde üzülmüştür benim yüzümden huzırları kaçıyor diye düşünüp gelmek istemez tabi ya o zaman sen iki kat fazla sinir olursun Allah fikir anlayış ve merhamet versin eşine

Yumurta beyazı kaldı şimdilik. Salı alerji doktoruna gideceğiz bakalım onu da actiracak mi? Bugunumuze şükür

Sen nasılsın? Sizinki ne durumda?
Yumurtabeyazi alerji olmasa da bir yaş altına veriliyor mu
Biz binlerce şükür iyiyiz ben 5 ayda diyetimi açtım , bebişe 6 da sebzelerle başladık havuç dokundu gibi geldi onun dışında iyiyiz
7 de yoğurt peynir ve yumurta sarısı verdim birer hafta arayla şükür bir etkisi olmadı son bir haftadır bakliyat veriyorum balık verdim bir kuzu kıyma kaldı.
Ek gıda öncesi bağırsak tembelligi oluştu ek gıdada devam ediyor ama hersabah düzenli tuvalete tutarak biraz çözüm bulduk
Yanakları benek benek bu ara ya parka gidiyor soğuktan oldu yada salya diyorum yarın bizimde doktor kontrolümüz var bakalım ne diycek :)

Orası öyle canım biz de çok sıkıldık bunaldık babasıda ders ödev konusunda çok sıkıyor o yüzdende bunalıyor

Yumurta beyazını ona vermeyeceğim ben kendim de hala onu yemiyorum. Ben yesem çok güzel olacak Tam 13 aydır diyetteyim. Gebeyken şeker diyeti dogurunca yumurta süt ürünleri diyeti Yavrum düzelsin de artık sabır diliyorum kendime

Ya bizimkine de muz dokunmuştu. Doktoruyla konuşup bir daha muzu denemek istiyorum. Kızımda da var o tembellik. İkeadan lazimlik alacağım önümüzdeki hafta. Ben de onu denemek istiyorum. Gecen kakasını 8. gün yaptı. Kaka yaptığı günler evde bayram havası oluyor Birinin kaka yapmasına bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi. Evlat işte

Ah Allah korktuğuna uğratmasın canım geçmiş olsun

Vuhuu artizz atlamış arabaya nasıl da ağzı kulaklarında yerimm

Muzz
Evet muz en pratiği ama kabız yapıyor
Hayırlı yolculuklar.
Kek börek poğaça muz ben olsam sebze isine hiç girmezdim.
Kek poğaça kendimize yapıcam inş ama ayşeye vermedim onlardan henüz
Evet galiba öyle yapıcam çorba severek yediği nadir şeylerden
Amin canım inş bakalım nasıl geçicek yolculuk. Bu arada evet ya dolaylı yoldan akraba olduk Ata Elif Ali Zeynep Ayşe akk ne güzel olurdu @şekerpare5939
Canım muz pratik ama kabız yapıyor senin pankek tariflerinden verirmisin Bi deniyeyim onu sever eminim
Hayırlı yolculuklar şimdiden canım yine bizi doğa resimlerine boğ
Ben yanıma bebe bisküvisi aldım ondan verdim eline poğaça yaptım biraz ondan verdim baya emdi zaten derken geçti yol
Evet doğası manzarası çok güzel gün batımını izlemeyi çok özledim ama ilk kez kışın gidicez kendi evimizde değil köyde kayınvalidemde kalıcaz köydeki eve çatı katı yaptırdık manzara süper karda kalkmamış olursa foto çekerim bol bol
Çok şükür canım inş sıkıntısız geçer

bana doktor 9..ayında artik verebilirsin dedi. tabi alerji durumumuz yok bizim. kızlardan hatirliyorum 1 yaşına kadar vermeyin demişti doktorları. 7 sene içinde yaklaşım değişmiş. simdi az ama erken tanıştırmak istiyorlar çoğu gıdayla. Bana öyle açıklama yaptı doktor.

Ah insallah saglk olsunda gec olsun onemli degil öpüyorum Göktuğ u..
Aynen Allah akil fikir versin sagol canim. Aksam annemi birakti eve gec geldi yemek koyuyorum dedim beyefendi bana cevap vermiyor konusmuyormus yani cokta umurumda karya yi attim ona cayimi iciyorum baksin biraz.:)

Masallahımız var ne ara yaptın kız, valla ben bugün cok tembelim. Hafta sonu rahatlığına kapıldım. Birazda eş yorulsun çen çen akıl vermeyi biliyor
Ooo eşim hasta diye ama yemeğide ben yaptım bugün öyle oldu ya yoksa genel anlamda tembelim ben ama yapacak başkası olmayınca mecbur

Maşallah canım ya hangi ara dinlensin de iş yaptın bide üstüne yemek
Dinlenmek neydi napıyım kuzum eşim grip oldu bi çorba kaynatam dedim yoksa halimiz yokki bişeye sıpalardan beni yol yorardı eskiden şimdi bide asyaya şebeklik yapıoz yolda her oyıncakla 2.5 dk oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…